Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה שעניינה אותי,

רבות דובר על השוני בין תרבות הנהיגה באירופה לבין תרבות הנהיגה בארץ הקודש.

הרבה "מאשימים" את חברות הליסינג שמציפות את השוק ומרגילות אותנו ל1.6אוטומטי.

האם באירופה, או לצורך העניין בכל מקום על הגלובוס גם קיים המושג "רכב חברה" ?

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עבדתי בעבר בשביל חברה צרפתית גדולה (מעל 64000 עובדים) ובמסגרת זאת עבדתי עם חברות צרפתיות, גרמניות ואיטלקיות.

כמעט ולא נתקלתי ברכבי חברה שמוצמדים לעובדים אלא במשרות בכירות מאוד.

זה כמובן ניסיון אישי שלי ומייצג ראייה צרה של חברות בסגמנט מוצרים מסוים.

אלי

פורד פיאסטה, 1.25 ידנית Trend, שנת 2014

פורסם

לפי העמוד הזה, כמעט חצי מחברות הטכנולוגיה באירופה מציעות מכוניות לעובדים (או car allowance).

עם זאת, באסטוניה למשל, איפה שאני נמצא, למרבית עובדי ההייטק אין רכב צמוד.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

קרוב משפחה שעובד בהייטק בארץ סיפר כי החברה בה עובד נרכשה ע"י חברה מארה"ב. בעקבות כך בוטל הרכב הצמוד כי החברה לא מכירה בזה.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

בעמוד לא כתוב איזה מכוניות מוצעות לעובדים, האם דיזל ידני ?

או שבגלל שכמעט כל העלויות מתבטלות עצם קבלת רכב מהחברה, עוברים לאוטומט?

פורסם

אבל באופן מעניין באירופה לא כל רכב שני יש לו לוגו של החברה על הכנפיים האחוריות,מדבקת איך אני נוהג ולוגואים של החברת ליסינג במידה שיש על כל פינה רעננה(אתה מרגיש כמו פרסומת על גלגלים).

יש רכבי שירות שבהם יש ציפויי אבל הם מיעוט.

למרות שלאחרונה נתקלתי בהרבה רכבי חברה עם מדבקת איך אני נוהג ובלי לוגו של החברה - מדיניות של חברות מסויימות התחילה לא להדביק את הסלוגנים שלה על כל פינה בנוסף, חברת שלמה סיקסט הפסיקה להדביק מדבקות פרסומת שלה על הרכבי ליסינג והשאירה אותם עם הסימנים המקוריים של היצרן(שמתי לב לזה לאחרונה).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

מהיכרותי בגרמניה:

1. רכב חברה רק לבכירים מאוד (סמנכל) או אנשי שיווק ומכירות.

2. דיזל ידני שולט (אודי a6 עם מנוע 3 ליטר tdi בגימור sline או אוקטביה 2 ליטר למנהל הצנוע), אבל גם סיאט מי רובוטית יצא לי לראות.

3. לוגו של החברה לא מחייב.

פורסם

לא יודע לגבי אירופה, אבל כשהייתי במסגרת העבודה בארה"ב, הרכב היחיד שראיתי שם עם לוגו של החברה זה היה רכב סיור של המאבטחים.

הפרקטיקה הנפוצה שם זה שרכב חברה מקבל רק או מנהל בדרגה מאוד בכירה (אני חושב סמנכ"ל ומעלה), או עובד שהעבודה שלו מצריכה ניידות (כמו סוכני מכירות או אנשי שירות למיניהם), וגם עובד כזה, אסור לו להשתמש ברכב חברה לצרכים פרטיים.

אין שם דבר כזה ליסינג ממקום עבודה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
הרבה "מאשימים" את חברות הליסינג שמציפות את השוק ומרגילות אותנו ל1.6אוטומטי.

כבר לא מעט שנים שזה לא נכון.

מאז שהועלה שווי המס של מכונית הליסינג לרמה מציאותית יותר, ההתיישרות של השוק למס' מוגבל מאוד של מודלים הרבה ה-רבה יותר מוגבלת. הציע הדגמים עלה, כמו גם עלייתם של סיגמנטים נוספים, שאין להם נוכחות בליסינג.

אתה פתחת את הדיון בכמה שנים איחור...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

מנסיוני בגרמניה, לאנשי שטח יש רכבי חברה, ללא לוגו מודבק על הרכב.

בארץ למשל בחברה שבא אני עובד, אנשי שטח מקבלים סקודה אוקטביה סדאן 1.2TSI אוטומטית ובאירופה הם מקבלים סקודה אוקטביה סטיישן דיזל ידית.

בארץ הרכב מסומן ובאירופה לא.

עריכה אחרונה על ידי adi89
פורסם
מנסיוני בגרמניה, לאנשי שטח יש רחבי חברה, ללא לוגו מודבק על הרכב.

בארץ למשל בחברה שבא אני עובד, אנשי שטח מקבלים סקודה אוקטביה סדאן 1.2TSI אוטומטית ובאירופה הם מקבלים סקודה אוקטביה סטיישן דיזל ידית.

בארץ הרכב מסומן ובאירופה לא.

בקרוב עוברים לאיוניק ;)

• תוכן חדש...