Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים 245/45R17 ל E350 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע מותקנים לי 914 FALAKAN בני כשנה מאחורה ודנלופ (תוצרת יפן, לא הזבל האינדונזי) MAX-TT בני 5 מקדימה, היום הייתי בפנצ'רייה (פאנצ'ר שני באותו צמיג) ובזמן התיקון ראיתי כי הצמד הקידמי כבר לא במצב מדהים כך שאני חושב על החלפת זוג הקדמיים.

במידה שלי לא מצאתי מבחר רב (13 בלבד ללא הזבל הסיני) וברמת מחיר של עד 600 ש"ח ישנם מספר צמיגים:

-ל TOYO ישנם מספר דגמים: TOYO Proxes 4 99w tl 245/45R17, הProxes T1S ו PROXES-R1R של TOYO. ה TOYO שהיה לי בעבר (T1R אאל"ט במידה שונה ועל C240) היה רועש בטירוף אך סיפק קשיחות רמת אחיזה.

-ה FALAKAN 914 מותקן לי היום, צמיג טוב אך קצת "פושר"

-Maxxis MA-Z3 99W XL 245/45ZR17, אין לי ניסיון איתו.

ישנם Pirelli אך הם מתומחרים גבוה מדי בשבילי.

פורסם

בזמנו היו על ה-GS שלי Toyo Proxes T1R שאחזו ברמה סבירה בכביש יבש אבל היו נוראים על רטוב והרעישו מאוד. הוחלפו לפני כשנתיים על ידי Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 שאוחזים לא רע כולל על כביש רטוב והרבה-הרבה-הרבה יותר שקטים מה-Toyo.

הרוחב והחתך אצלי הם 245/40R18, קצת שונה משלך, אבל לא אמור להיות רלוונטי לתכונות הנ"ל.

The older you get, the better you used to be

פורסם

תודה, אבל Goodyear לא קיימים במידה שלי.

הטויו יותר מסקרנים אותי בגלל היומרות הספורטיביות והמחיר הנמוך (יחסית). האם מישהו ניסה את ה R1R?

פורסם

דבר ראשון זה צמיגי Falken ולא FALAKAN,

דבר שני, הם מיוצרים בתאילנד, לא באינדונזיה,

ודבר שלישי, אתה לא יודע איך קוראים להם, אתה לא יודע איפה הם מיוצרים,

אבל אתה יודע שהם "זבל אינדונזי"... אחלה.

פורסם

ממליץ לך להכניס למשוואה גם את Hankook k117, נראה שהוא גם יכול להיכנס בתקציב שלך.

הוא המחליף של k107, שנחשב לצמיג טוב.

Seat Leon FR Mk3 1.8TSI DSG 2015

Skoda Fabia Mk1 1.4 16v 2005 - sold

פורסם
דבר ראשון זה צמיגי Falken ולא FALAKAN,

דבר שני, הם מיוצרים בתאילנד, לא באינדונזיה, מוזר, אני התרשמתי כי צמיגי Falken מיוצרים ביפן (http://dorontires.co.il/Product?product_id=6946), לא בתאילנד ולא באינדונזיה.

ודבר שלישי, אתה לא יודע איך קוראים להם, אתה לא יודע איפה הם מיוצרים,

אבל אתה יודע שהם "זבל אינדונזי"... אחלה. קצת הבנת הנקרא "ודנלופ (תוצרת יפן, לא הזבל האינדונזי)", אתה מוזמן לעלעל בשירשורים הקודמים שלי על ה SP400 של דנלופ (תוצרת אינדונזייה) שהיה מורכב ברכב השני שלי ואולי תבין מדוע אני מתייחס אליהם כזבל אינדונזי.

תודה על תיקון שגיאת הכתיב.
פורסם

מקריאה חוזרת של ההודעה שלך - אכן המילים "זבל אינדונזי" התייחסו לדנלופ ולא לפאלקן. על כך אני מתנצל.

כך או כך, הלינק שהבאת מדורון לדרך הוא הטעייה, אכן המותג הוא יפני אך הפאלקן מיוצרים גם בתאילנד וגם ביפן,

רוב הפאלקנים המשווקים בארץ מיוצרים בתאילנד.

פורסם
TOYO Proxes 4 , הProxes T1S

What year is this?!

לדעתי, ההמלצה ל-K117 במקומה, אם תצליח למצוא סט כזה.

נכון לכרגע נראה שלא מופיע באתר של טיירקלאב היבואנים, אבל אפשר לשאול אם עומד להיכנס במקרה משלוח וכמובן לעשות סקר צמיגיות.

אגב, ע"ס שרשורי עבר פה בפורום, הייתי נמנע מצמיגיית דורון.

אם האזור של ראשל"צ רלוונטי עבורך, בדוק מול צמיגי המגן בבית דגן או צמיגי מוריס בבית עובד (שאגב אולי יש להם משהו של וורדשטיין שיתאים).

פורסם

ה K117 מופיע ב"דורון" במחיר של 630 ש"ח, מה שמוזר הוא שהמחיר ה"רשמי" שלו הוא 1508 ש"ח. קראתי את הביקורות והן לא מחמיאות בלשון המעטה אולם הם היחידים המוכרים את הצמיגים האלה ובכל מקרה יהיה להם קשה לרמות כאשר אני יודע כי הם עלולים.

כרגע אני לא לחוץ להחלפה (הצמיגים הרי תקינים, אני פשוט אוהב שהכל מושלם...) כך שכנראה אחכה ש"טייר קלאב" יחדשו מלאי (יש לי ניסיון מצוין איתם כבר בכמה סטים של צמיגים) או שתופיע מציאה.

טום, לא הבנתי מה שכתבת על הטויו.

פורסם (נערך)

השאלה היא מדוע לפרנס בית עסק שמועד לפורענות, כשיש מעבר לפינה בתי עסק הוגנים ומקצועיים (או כך לפחות לפי הרושם שהתקבל בפורום).

אגב, באתר יד2צמיגים, המחיר שמופיע תחת דורון הוא רק 545 ש"ח לצמיג (אם כי ידוע שהמחיר באתר הזה לא לגמרי מחייב):

http://tires.yad2.co.il/tire-service?tire=5089&cs=1&diameter=8&aspectRatio=11&width=22&area=2

פה למשל מופיע בעוד פחות (511 ש"ח):

http://www.tiredeal.co.il/web/8888/nsf/ProLookup.taf?_ID=17348&PF=&did=1518&G=&SM=&_UserReference=386A3630581A1BB158F098C0

האם בדקת מול הצמיגיות שהצעתי לדוגמה, אולי יש להם מלאי או דרך להשיג?

T1S זה דגם ישן של טויו. אני מניח שכמובן הכוונה ל-T1 Sport.

הפרוקסס 4 לדעתי גם מאותה תקופה (2004 כזה).

אין לי מושג לאיזה דגם מתכוונים בפועל במכירות שראית.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

אלה הצמיגים של טויו מזאפ http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=t-tires&db138679=4595078&

db2208858=4597946&db3442104=4603721&db3442105=5708918&noidx=1

ה T1S משום מה כבר לא מופיע אלא רק ה R1R וה Proxes 4.

לא חיפשתי ביד 2 אלא רק בזאפ, זה מסביר את המספר המועט (2 בלבד) של המוכרים ודגמי הצמיגים, עוד לא בדקתי מול הצמיגיות שהצעת אבל זה דבר ראשון אחרי החג. בכל מקרה, המחיר בטיירדיל נשמע מעולה. בכל מקרה אפילו הפאלקן מופיעים בטיירדיל ב 500 ש"ח בלבד.

פורסם

כאמור, אני פשוט לא יודע באיזה צמיג מדובר בפועל, ככל שזה נוגע לפרוקסס 4 (למרות התמונה שתואמת).

יכול להיות שהוא עדין משווק במדינות מסויימות ואולי הכוונה למשל לפרוקסס 4 פלוס שהוא דור מעודכן (אם כי לא בדקתי מתי הושק בדיוק).

ובכל מקרה לדעתי מדובר בצמיג כל העונות בכלל.

הופעת צמיגים בטיירדיל לא מחייבת לדעתי מלאי קיים. אבל שווה כמובן לבדוק.

הפאלקן מופיע אומנם אצל טיירקלאב,היבואן, ב-538 לצמיג, אבל יש כעת הנחה של 10% עד סוף החודש.

וביד2צמיגים נראה שניתן למצוא אותו לכאורה ב-450 לצמיג בסניף נס ציונה של דורון לדרך.

• תוכן חדש...