רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,585 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
לפני כשנתיים עת חגג הרכב 120K דיווחתי על אחזקתו ומאז מדי פעם המשכתי בפוסט. היות והרכב חגג גיל ארבע לפני כחודשיים והיום החליט להתקלקל בפעם הראשונה בדרך (אלטרנטור) אז הרכב הוכנס לטיפול 240 כ800 קמ לפני הזמן. אז כמו עד היום אין הרבה מה לספר:תחזוקה שוטפת של טיפולים במורשה. רפידות קדמיות ואחוריות הוחלפו 3 פעמים,דיסקים מקוריים עדיין(הזוי). הוחלף מסרק הגה במשופץ עקב רעשי חופש (700 שח) סליל הצתה (450)והיום אלטרנטור (מקורי 1600). הרכב עובר חיים לא קלים-דרכי עפר,גז כשצריך,כפרים בצפון..... אין קרקושים,אין בחבושים רק מדי פעם על במפים חריקה קלה מגומיות מתלה וזהו. בשרשור הקודם סיפרו לי שיונדאי לא מתקלקלת עד שמגיעה לגיל 5 ואז הכול מתקלקל-אז נשאר לה עוד קצת אני לא אחזור על…
הודעה אחרונה מאת pasparto, -
-
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 2 אלף צפיות
היום ראיתי בחיפה רנו מגאן קבריו החדשה. הרכב לא מופיע באתר של היבואן הרשמי של רנו. הרכב היה עם לוחית רישוי ישראלית. לבנה כמו בתמונות. הייתה איזו תווית על דלת בגז' בצד ימין בפינה. לפי השמיעה המנוע היה דיזל. הרכב מיובא ארצה באופן סדיר, לפי הזמנה מיוחדת או שזה יבוא אישי?
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם , יש ברשותי רכב מסוג אופל אסטרה איינג'וי טורבו מנוע 1.4 ו 140 כ"ס .. הרכב יחסית חדש אצלי והוא שנתון 2013 .. מבחינת נסיעה בלי מזגן ברוך ה' הרכב בסדר גמור ואין לי תלונות , אך אני שם לב ברגע שאני מדליק את המיזוג יש מן תחושה כזאת שהמנוע יותר מתאמץ וקצת רוטט אולי אם אפשר לתאר את ההרגשה נכון .. עכשיו לאבא שלי יש רכב לנסר 2008 מנוע 1.6 וזה לא קורה אצלו , יש מצב שבגלל שהמנוע שלי יחסית קטן בגלל זה זה קורה ? והאם זה טבעי לרכב ותקין כמובן ? אשמח לאנשים שיעזרו
הודעה אחרונה מאת lsdaniel, -
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 8.5 אלף צפיות
שלום. קבלתי תשלום אגרה לחידוש הרישיון הנהיגה ולצערי עוד לא שלמתי אותו (עשרה ימים) ובזמן הקרוב לא אוכל לשלם אותו. רציתי לדעת אם אני לא משלם בזמן הקרוב הם יכולים לעשות לי בעיות כשכן אשלם דרך הדואר. חשוב לי לציין שמן הסתם אני לא נוהג כרגע כי עוד לא שלמתי את האגרה. אני מדבר על אגרת רישיון נהיגה ולא על אגרה טסט לרכב. שאלה טיפשית אני מניח. תודה.
הודעה אחרונה מאת showndamty, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 86 תגובות
- 14 אלף צפיות
אומרים שמה שאתה משלם זה מה אתה מקבל? אז אומרים... וויזואלית. רכב מרווח, במיוחד מאחורה, תא מטען מאוד גדול מאוד, שדה ראייה טוב, לוח מחוונים קריא וברור, הגה מצופה עור{סינטטי?}, מזגן חזק מאוד, הצליח לקרר את הרכב די מהר ביום ממש חם. גם אינו ממהר להתנתק בעומס, וזה דבר מצויין בימים חמים כאן באילת, ובכלל. הרכב הוא יפה מנקודת מבט של כל אחד ואחד, וזו יכולה להיות דעה שמשתנה מאדם לאדם. וכאן רבותיי{מבחינתי},מסתיימות היתרונות של הרכב, לא לאומת רכבים אחרים, אלה לאומת מחירו. נהיגה. כואב לי לרשום את זה, אבל זה לא מה שציפיתם,{אני לפחות}, גם במחיר של 101000 שקל. הרכב פשוט מרעיש. בכל מצב. מהמתלים שהם קשים וחובטים אותך בגב, ומשדרים רעש בלתי נסבל בקבינה, רעש צמיגים שמזכיר רעש צמ…
הודעה אחרונה מאת RK, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 25 תגובות
- 6.4 אלף צפיות
הייתי שמח לקבל כמה עצות לגבי הדרך הנכונה לעשות מספר דברים כשנוהגים ברכב עם גיר רגיל, מכל הבחינות: נהיגה בטוחה יותר, מהירה יותר ושמירה טובה יותר על המכלולים של הרכב. * ברור לי שזה לא מחליף קורס נהיגה מתקדמת עם מדריך. * יש לי רישיון 8 שנים אך רק בחצי שנה האחרונה חזרתי לנהוג על ידני אשמח לקבל טיפים במספר סיטואציות: יציאה מהמקום - ברכב שלי (פיאט פנדה) אני כמעט ולא נותן גז, אולי 1000 סלד ורק כאשר אני מגיע לנקודת חיכוך: מעולם לא נכבה לי הרכב... הבעיה שכאשר אני מדי פעם נוהג ברכבים של אחרים (בעיקר מנועי טורבו כאלו ואחרים) - כמעט תמיד נכבה לי הרכב בניסיון הראשון או השני כי אני רגיל לתת מעט מאוד (או בכלל לא) גז וכנראה שאם אתה לא ממש רגיל לרכב זה לא עובד טוב. מה …
הודעה אחרונה מאת gozal, -
-
רציתי לדעת האם הרכב הזה זה בעצם פאסאט משודרגת ? איך הייתם מגדירים אותו ? Sent from my LG-H815 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
צמיגים תוצרת סין 1 2 3 4 7
מאת Itsik Spansive-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 103 תגובות
- 25.7 אלף צפיות
היי, אשמח לעצתכם: אני מחפש כבר משהו כמו 3 חודשים צמיגים עם מידה בעייתית- 225/60/18. הגעתי לפנצ'ריה מאוד מפורסמת באזור המרכז שם הציעו לי לקנות צמיגים מאחת החברות הבאות: Xlinglong/Goodride/Saferich/Farrod. המוכר אמר לי שכולם יצרנים סיניים מפורסמים שמוכרים בכמויות בארץ. מה דעתכם, זה נשמע כמו עסקה שווה? רביעיית צמיגים במידה הזו ב1100 ש"ח כולל מע"מ, איזון והרכבה. הוא אמר שהוא "יכול לעשות לי ג'סטה" ואם אשלם במזומן הוא יעשה לי הכל ב950 ש"ח. למישהו יש ניסיון עם החברות האלה? תודה ושבת שלום Sent from my LON-L29 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
הונדה סיויק טייפ R החדשה (316 כ"ס, 40.8 קג"מ, 5.7 שניות מ-0 ל 100 קמ"ש). ההונדה עצרה את השעונים על 7:43.8 דקות, שיפור של 5.41 שניות מהשיא הקודם שהושג ע"י הפולקסווגן גולף GTI קלאבספורט S, ושיפור של 6.8 שניות מזמן ההקפה של הטייפ R הקודמת. השינוי היחיד שנעשה הוא שימוש בעזרת כלוב התהפכות צף. הצמיגים שהיא נעלה, לעומת זאת, חוקיים לכביש. https://www.autocar.co.uk/car-news/new-cars/new-honda-civic-type-r-smashes-nurburgring-front-drive-lap-record
הודעה אחרונה מאת Mr_Shankly, -
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אם אני משווה בין 2 רכבים עממים -נפוצים-לא אירופאים כמו יונדאי I35 למאזדה 6 לצורך העניין, איזה ערך מוסף נותנת לי האחרונה? לא ראיתי הבדל משמעותי בביצועים,מידות פנים,אבזור, תא מטען.ולפי מה שקראתי יכול להיות שה6 למשל יותר רועשת מרכב ממוצע
הודעה אחרונה מאת tzvipper, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
ה-ADAS האקטיבי כבר מזמן הפך לעממי, מורה נהיגה שקונה לדוגמא גולף 2017 מאובזרת יכול לקבל: 1. חיישני חנייה קדימה, אחורה ומצלמה 2. מערכת חניה אוטונומית (מבטל את הצורך בחיישנים) 3. AEB בלימת חירום אוטונומית כנגד רכב מלפנים, דו גלגלי ורגל 4. ACC בקרת שיוט אדפטיבית 5. שמירת נטיב אקטיבית (תיקון למרכז נתיב אוטונומי) 6. ניתור שטחים מתים (צפצוף בלבד) מה הקטע ללמוד נהיגה ולהבחן ברכב כזה? שים ACC על 40 קמ"ש, תעשה את עצמך מסתכל במראות (לא צריך באמת להסתכל, ניטור שטחים מתים יתריע), שלב החניה בלחיצת כפתור-סיימת. אשמח לשמוע מה הדין היום על שימוש בחיישנים במהלך טסט? האם כשיש בלימת חירום אוטונומית זה שקול לברקס של הטסטר (פסילה אוט')? האם זה בעצם גם לא אומר שהטסטר פישל (הוא …
הודעה אחרונה מאת רוכב_נוהג, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, כל פעם שאני מסיט את מגן השמש הצידה ,נותר חריץ שדרכו חודרת שמש ומאוד מפריעה בזמן הנהיגה. בyoutube ראיתי ששמים קרטון ומחברים עם אזיקונים או גומיות. אני מחפש פתרון קצת יותר אסטטי . אשמח אם תעלו כאן פתרונות שונים למטרד תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Toyota17, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 6 אלף צפיות
האם הם רציניים/אמינים, ואיך הם באופן כללי? בתודה מראש,
הודעה אחרונה מאת yan-tzidran, -
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 3 אלף צפיות
כמו שחלקכם וודאי שמתם לב, בחודשים האחרונים התחלנו במערכת CarsForum בשיטת בחינת מכוניות "מעט" אחרת. לא עוד בוחן בודד שנוהג ברכב 24-48 שעות ומחליט מה טוב, מה לא טוב והאם כדאי שתקנו או לא, אלא קבוצת אנשים שבוחנים את כל המכוניות יחד ונותנים כל אחד את חוות דעתו. ריבוי הדעות מאפשר לכם (ולשאר האנשים באינטרנט) לקבל חוות דעת מקיפות הרבה יותר ולא פחות חשוב מזה, מבטל את ה"הטיה" שקיימת אצל כל אחד מאיתנו, בוחן מקצועי או לא, לטובת או לרעת מכונית מסוימת, סגמנט כזה או אחר, סוג הנעה או דגם. עכשיו אנחנו לוקחים את הרעיון הזה צעד אחד קדימה ומזמינים את כולכם (לא, באמת, כווווולכם) לבוא ולהשתתף איתנו ועם הצוות של וואלה! רכב במבחן השוואתי. המבחן ייערך ביום שלישי הקרוב - 25.4 באצטדי…
הודעה אחרונה מאת kobi_g, -
יש חדשות טובות חברים. הדגם המחודש של גולף מקבל גיר dsg 7 dq381 החל ממנוע 1.5 טורבו ומעלה. זה גיר עם קלטצים רטובים וגיר הזה יכול להחזיק מומנט עד 40 קגם. הדגמים חלשים יותר ימשיכו עם גיר בעייתי. לפחות הגולף חוזר לרשימת הרכב הבא שלי!!!
הודעה אחרונה מאת Vladigo101, -
-
- אחראי פורום
- 26 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
ובכן היום החלטתי לשדרג את המכונית המתיישנת שלי ולרכוש את הגולף החדשה. הזמנתי כבר את הרכב ואני אבצע עליו טרייד אין. השאלה שלי האם כדאי לי להוסיף לו waze בהתקנה מקומית? הרכב אמור להגיע לארץ לקראת אמצע-סוף החודש הבא כך שיש זמן להחליט.
הודעה אחרונה מאת Ryan OReily, -
-
אתחיל מהסוף : לפני כ 10 ימים ,באופן פתאומי הרכב כבה תוך כדי נסיעה . לא דלקה שום נורה ,הרכב לא התחמם (למראית עין מאחר ואין מדחום מנוע) . לאחר מספר נסיונות הצלחתי להניע והרכב נסע בצורה רגילה כאילו כלום.... הייתי קרוב לביתי והחלטתי שאני חוזר . בחנייה ,מכבה את הרכב ,מנסה להניע ,סטרטר מצוין , הרכב נדלק ונכבה מייד . אבל עכשיו - נורת "בדוק מנוע " כתומה נדלקה . למחרת היום הוזמן גרר שהביא אותה למוסך המרכזי בחולון. הרכב שהה שם כשלושה ימים ובשיחה עם יועצת השירות ומנהל העבודה נקראתי להגיע לקבלת החלטה. התקלה לא אותרה והתברר שבכדי לנסות ולמצוא אותה יש צורךבחפירה עמוקה יותר ,מאחר וכנראה לא היה מדובר באחד החיישנים. מסילת המזרקים הייתה מפורקת וכמו כן מכסה שסתומים. …
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
אני תוהה אם יש בכלל משעות היום לתרגילי נהיגה כמו עקב-בצד-אגודל או גז ביניים ? מה קטע בהילאנדטו במנועי טורבו מודרניים עם רצועת כוח שטוחה החל מ2000 סל"ד? לדעתי זה אפילו מזיק לנהיגה ולשמירת קצב. למה צריך גז ביניים בתיבות חדשות עם מסנכרנים? גם בזבוז זמן מיותר בהעברת הילוך. לדעתי הדברים האלה היום הם בגדר גימיק של OLDFAGS שרוצים בעצם להגיד: Newfags can't triforce. הא ותו לא. או שאני מפספס משהו?
הודעה אחרונה מאת falou, -
באמת שזה לא היה בתוכנית, אבל הייתי קרוב, היה לי קצת זמן ונכנסתי לסוכנות של סיאט. הלאון 1.4 150 כ"ס בגירסת סטייל מאוד מאוד הרשימה אותי. נראית טוב, מאובזרת, חזקה ובמחיר משתלם. אני מכיר מקרוב את כל נושא ה DSG וההתנהלות הבעיתית של צ'מפיון אבל המכוניות שלהם פשוט מושכות אותי כמו מגנט מאוד חזק. קיבלתי הצעת מחיר, כנראה משתלמת, להוסיף 64K על האיביזה שלי (2014) ולצאת עם לאון 1.4 חדשה. נכון ש... יש לי איביזה מטופלת ומלוקקת שמשרתת אותי נאמנה יש לי גם גולף ממקום העבודה (רוב הזמן אצל אשתי) ירידת הערך המשמעותית כבר מאחורי ומבחינה כלכלית כדאי לי להשאר עם האיביזה עוד שנתיים בקניית רכב חדש אני מפסיד המון כסף ורק מנפח את קופת המדינה והיבואנים …
הודעה אחרונה מאת Tamir FR, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 6.6 אלף צפיות
שלום חברים אני מעוניין לרכוש טורבו מקורי חדש מאיביי לרכב שלי סיאט לאון טורבו שנת 2004 האם ניתן לרכוש מחול טורבו ללא בעיות מיוחדות כאשר הטורבו יגיע לארץ? אשמח גם לדעת מה הן העלויות של שאר הדברים כגון מיסים ומעמ? תודה מראש תום.
הודעה אחרונה מאת kobi_g, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
משום מה אני לא מצליח לעלות דרך הפלאפון תמונה , יש לי שאלה האם מותר לעקוף אופניים קצת לפני כיכר ? ואם מישהו יודע איך מעלים לאתר תמונה מהסמארטפון אשמח לעזרה !
הודעה אחרונה מאת lsdaniel, -
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
שלום לכולם. קניתי לפני כשלושה שבועות את הסוזוקי סלריו. שמתי לב לתופעה מעצבנת של חשמל סטטי בפלסטיקה של הדלת ברכב(פעם אחת הוא כבר נפרק בהרכבה המקומות שעשו לשליטה מההגה על מערכת השמע). עוד משהו שמציק לי זה לפעמים שומעים צפירה חרישית מאוד מכיוון מערכת השמע, זה משתנה בהתאם לעליית וירידת הטורים(או שדימיינתי). מה ניתן לעשות עם התופעות האלה? ועוד שאלה קטנה, האם ניתן בצורה כלשהי להפחית את רעשי הרוח/כביש/מנוע? אולי הדבקת גומיות בדיפוני הדלתות וכו' תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת yoyoav, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
שלום חברים, מכרתי לפני מספר ימים את האוטו שלי ולא הסרתי את התו חניה מהשמשה. היום ראיתי באתר של העייריה ש"יש להחזיר את תו החניה הקודם לשליח." כאמור אין לי את התו הישן, מישהו יודע אם אני אגיע לבקש תו חניה לרכב חדש, רון חולדאי ישלול לי את האזרחות?
הודעה אחרונה מאת Caveman, -
-
שלום חברים אני חדש בפורום הזה, ורציתי לדעת אם מישהו נתקל\שמע על הבעיה שלי,יש לי פולו 1200t טורבו. לעניין: קניתי אותה בחמישי ובשישי ( אתמול ) יצאתי והסתובבתי , לא היה משהו שמוזר בגיר והכל עבד חלק ( אני מזכיר הרכב אצלי יומיים ) שהגעתי לאחד מהרמזורים לאן שהייתי אמור לנסוע פתאום הדרייב איפה שכתוב (d1) התחיל להבהב, שהתכוונתי לסוע הרכב לא זז מהמקום והטורים לא עברו את ה1.5 טור ,נתקע ולא זז, לא נדלקו שום נורות בלוח שעונים ולא התכבה הרכב אבל הוא פשוט לא זז בשום הילוך ונשאר ככה! אחכ אני וחברים גררנו אותו לאיזה רחוב השארתי אותו שם והיום חשבתי שירגע אבל עדין נשאר ככה ץץ חברים אני מתגייס עוד שבועיים ואני חייב את העזרה שלכם דחוף בלדעת באמת ולא לנחש , מבקש בתשובות לכתוב נטו ע…
הודעה אחרונה מאת falou, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 6.7 אלף צפיות
שלום לכולם, מנסה את העזרה שלכם שכן מחיפושים ראיתי שרק בעזרת החברים פה בפורום נמצאה תשובה. אני מחפש לדעת מה היה המחירון של פיגו 107 באוקטובר 2015. הרכב משנת 2011 (דצמבר) מתת דגם טרנדי אוטו'. אשמח מאוד לעזרה. תודה רבה, משה.
הודעה אחרונה מאת mosheva, -
אופל אדם S - התרשמות 1 2
מאת RK-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 6.9 אלף צפיות
חבר טוב רכש לאחרונה אדם S, ויצא לי לקחת סיבוב קצר להתרשמות מהרכב. תחילה, חיצונית. לדעתי היא ממש יפה, במיוחד בצבע אפור אספלט עם הגג האדום. חישוקי 18" מוסיפים ליופי (אך לא לנוחות, לזה נגיע בהמשך) ואתם קאליפרים אדומים יפים. האדם S אמנם לא נמוכה, אך נראית רחבה ו"מנופחת", בקטע טוב לחלוטין. בפנים, לפחות מקדימה, המצב טוב. המושבים יפים וחובקים, לוח המחוונים קונבנציונלי יותר מזה של האבארט 500/595, ויש כמה טאצ'ים נחמדים כמו רקע דמוי קרבון על המחוונים והפס האלכסוני האדום מול הנוסע, שעוזרים להכניס את היושבים ברכב לאווירה. המנוע לא נשמע מי יודע מה, אבל הצליל שלו לפחות לא צורם. הוא מאד חלק ועולה יפה מאד במעלה הסל"ד, באופן מאד אחיד, עד המנתק, שהוא בתורו די עדין. לא בשורה…
הודעה אחרונה מאת liav12, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
ניגשתי למשטרת התנועה בחיפה (כי בעפולה אין להם מושג מי נגד מי) כדי להוציא גליון תעבורה ולעיין בו. ידעתי שאינני טלית שכולה תכלת, ויש עבירות תנועה שהורשעתי בהם. לכן ממה שאני מבין לא אוכל להיות נהג אוטובוס בשנים הקרובות. האם עלי לחכות לתאריך ההתיישנות או לתאריך המחיקה של עבירת תנועה, כדי שאוכל לקיים את התנאי של גליון תעבורה נקי? בנוסף, נזקפת עבירה מ2007 לפיה דיברתי בפלאפון בזמן נהיגה- עבירה שהתיישנה מופיע, שלא זכור לי שביצעתי. אני בטוח שלא ביצעתי, כי כל העניין עם שוטרים החל בשנים האחרונות בלבד. מה עושים עם זה? לא שאלתי את השוטר שמה כי הייתי בטוח שהוא יגיד לי שהוא לא יודע, אולי אתם יודעים מה פשר רישום זה? עריכה- האם העובדה שעברתי בהצלחה קורס נהיגה מונעת בסיס…
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
נסעתי אתמול בבוקר לתומי בכביש ריק על מהירות סבירה בכביש עירוני יחסית די צר עם האאוטלנדר. פתאום הרכב עושה ציפצוף קל ו"דופק" לי ברקס שמצמיד אותי לשמשה הקדמית, לא הבנתי מה הוא רוצה ממני ולמה הוא עצר אותי בלי שאף אחד לפני בכביש, למזלי לא היה אף אחד מאחורי כי אם כן הוא לא היה מצפה ממני לבלום בפתאומיות והוא פשוט היה נכנס בי. שהגעתי הביתה הוצאתי את הסרטון מהמצלמת דרך (אני אנסה להעלות אותו בקרוב אבל משום מה המצלמה מתחילה לצלם רק אחרי הבלימה ולא את מהלך הנסיעה) והבנתי שבחור יצא מבניין סמוך לכביש וכנראה הרכב "הבין" ממנו שהוא בדרך לכביש למרות שהוא פנה מיד למדרכה שאני בתור נהג היה ברור לי שזה מה שקורה ולא חשבתי על זה בכלל. למרות זאת באלפי פעמים שניסיתי להתקרב במהירות לעצמים …
הודעה אחרונה מאת alonjp, -
-
מערכות בטיחות
מאת kamaodd- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם אני אשמח אם תוכלו להרחיב ולשתף מהידע שלכם אודות כל מערכות הבטיחות החכמות האלה שיש לרכבים החדשים... לצורך העניין - קיה פיקנטו וטוייטה אייגו (בגרסה החדשה שלה, בה משולבת toyota safety sense) נחשבות למכוניות המיני הבטיחותיות ביותר (דירוג משרד התחבורה 7 לפיקנטו, אני מניח שהאייגו יקבל גם 7 בעקבות השדרוג). בפיקנטו יש את המובילאיי (חיצוני) ולאייגו יש מערכת מובנית (TSS) - האם יש לכך השפעה כלשהי מבחינת בטיחות הרכב? האם מערכת שהיא מובנית יותר היא בהכרח טובה יותר? אם כן, מה כל ההייפ שמסביב למובילאיי? הם לא המציאו את הגלגל...
הודעה אחרונה מאת showndamty, -
- 5 עוקבים
- 18 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
שלום מישהוא יכול להמליץ לי על מקום לקניית מצבר באיזור חיפה? שיהיה אמין ועם מחירים טובים. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת 116_Veloce,
-
מי מחובר 60 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 378 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Supertigre
- pooh-bear
- yd b-4
- benny62
- לב טוב
- arice
- ידית
- Pavlik
- zvigolden
- Shay Shd Dave
- אלעדית
- lanosforce