רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,585 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מקווה שאני במקום הנכון חיפשתי באיביי אבל לא הצלחתי לעלות על שמם הלועזי מה שאני מחפש זה דיסקיות שיתאימו לי לכמה כיסויים שיש לי לסולרי או לחלופין לאישתי ואז לא נתקע עם מגנט אחד כמובן הצורה לא משנה לי ולא הצבע רק מחפש באופן כללי
הודעה אחרונה מאת LPG, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, אשמח לקבל הכוונה/ המלצות לגבי פיתרונות הצללה (וילונות/ צלונים) לחלונות הרכב (חלונות צד וחלון אחורי). אם אפשר פיתרונות שאין צורך לקדוח חורים ברכב. תודה, ניבר
הודעה אחרונה מאת ofer3333, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 17 תגובות
- 28.2 אלף צפיות
שלום רב לכולם. עקב שהייה בחו"ל כשנה וחצי לרכב שלי לא היה טסט מ-אפריל 2016. זאת אומרת שממש כרגע הרכב נכנס כבר לשנה הבאה של הטסט. כלומר חסר לו שני טסטים - אחד של השנה שעברה ואחד של השנה הזאת שמתחיל החודש. השאלה שלי היא כאשר אני הולך לרשיומט להוציא את הרשיונות של הרכב האם המכשיר יוציא לי את שני הרשיונות אחד של 2016 ואחד החדש של 2017? או שהוא יוציא לי את של 2017 עם אגרה כפולה של זאת שלא שולמה בשנה שעברה? או שיצא לי הרשיון של 2017 עם אגרה אחת ואני אהיה פתור מהאגרה של שנת 2016? איך זה עובד? בבקשה לא לענות לפי הגיון, אלא לפי ניסיון וידע. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת tinoki, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום לכולם, בזמן האחרון אני מקדיש הרבה זמן למציאת הרכב הראשון שלי תהיתי האם ישנם סימנים כלשהם שיכולים להצביע על כך שבוצעו שינויים קריטיים כלשהם במנוע (עד כדי החלפת המנוע לחלוטין). לצערי אני לא מבין מספיק בתחום ודרושה פה עין מנוסה משלי. ובאופן ספציפי - היום ראיתי פיאט פנדה שנת 2011, על פניו נראית במצב ממש טוב (עוד לא לקחתי אותה לסיבוב), ומחיר אטרקטיבי (כולל *אחריות לשנה על מנוע וגיר*) עד כדי שחשדתי שמסתירים ממני משהו. הנה צילום של מנוע הפיאט שראיתי: והנה צילום של מנוע של פיאט פנדה 2012 שמצאתי פה באתר בשרשור על סיקור פיאט 2011 יד 1: רואים שיש הבדל, השאלה אם זה צריך לגרום לי לחשוד? או שיתכן שהחליפו את כיסוי המנוע אבל זה לא מצביע על המנוע עצמו או…
הודעה אחרונה מאת zvigolden, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 29 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
לפי הכתבה: http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3712686,00.html?ref=ynet המכס על הרכבים מקוריאה יוזל ב7% בעקבות הסכם סחר. מענין איך זה ישפיע על המחיר? 7% מרכב שעולה למשל 140K זה מקרוב ל10Kש"ח. זה אומר שרכבים ההיברידיים כמו סונטה יחזרו למחיר שהיה בשנה שעברה ואף פחות מזה. וזה גם אומר מי שקנה את הרכבים לפני ההוזלה עלול לקבל את המכה במחירון.
הודעה אחרונה מאת 504L, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 46 תגובות
- 9 אלף צפיות
ישבתי באוטו וחיכיתי לחבר. באו 3 בנות שאני מאמין שגילם לא יותר מ12-13, ואחת מהן פשוט בעטה באוטו שלי מולי. לידם לא היה אף אדם בוגר והם היו לבד ככה שלא יכולתי להאשים מישהו מבוגר שהיה אחראי עליהם ופשוט לא עשיתי כלום. לא צעקתי עליהם, לא הרמתי יד, לא צילמתי את פניהם ( נכון שהם בציבור אבל הן עדיין קטינות ), האם נהגתי נכון? האם הייתם נוהגים אחרת? תודה.
הודעה אחרונה מאת Max.M, -
-
הרצנו כבר מאות עמודים בשרשור הקוסמו-נבואי שבו כל המשתתפים כמעט צפו את נפילת בטר פלייס, עוד לפני שמכרו רכב בודד. מה הוכחנו בשרשור הזה יותר מהכל? בעיקר שכל המיני אוליגרכים האלה משגשגים בעיקר בסביבה מונופולית, כשיש להם תחרות, פתאום מתחילים לראות קבלת החלטות שגויה, הפסדי כסף וכו'. אז על בטר פלייס סגרנו את הגולל, אבל עכשיו יש סיפור חדש ישן, קורוס. אז באמת, אני מאחל לו את כל ההצלחה שבעולם, ואפילו מכותרות בומבסטיות בעיתון כלכלה רדוד אני לא מתרגש: ההפסדים האלה בכלל לא מרגשים, לוקח הרבה זמן והרבה מאוד כסף לפתח רכבים חדשים ועד שלא מוכרים את הרכב הראשון, אתה שופך על המיזם הרבה מאות מליונים של דולרים. גם זה שהוא מכר רק 800 רכבים בכל 2013 לא מרגש, עם …
הודעה אחרונה מאת bagira, -
נהגתי על הרכב במשך שבועיים בארה"ב. רכב מדהים. מישהו יודע אם הולכים להביא דגמים כאלה של קיה לארץ?
הודעה אחרונה מאת Ahbarony, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בוקר טוב ברשותי בימרית נפלאה 330 אוטומטית שאני מעוניין להסב לידנית. בחיפושיי הרבים ועשיית שעורי הבית הבנתי שהכי טוב להסב לגיר של 6 הילו. לא אלאה אתכם בנתונים הטכניים . השאלה היא כזאת מצאתי בחול (ארהב אירופה בעיקר אנגליה) די הרבה גירים וחלקים נלווים חלקם הגיעו עם קיט שלם שכבר כלל הכל. בשאלה היא כזאת כיצד מבצעים בפועל את ייבוא הגיר לבדו או חלקים נוספים באופן עצמי. והאם חייב לערב יבואן מנועים גירים לשם כך.אשמח לתשובה מבעלי ניסיון. תודה. Sent from my LG-D855 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת 57mmStroke, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 10 אלף צפיות
היי האם ידוע משהו על קנסות נשלחים לבית אוטומטית עקב איחור בטסט לאוטו? חבר עבודה אמר שקיבל קנס לתשלום על סך 1000ש"ח כי הטסט שלו היה בתוקף עד ה1/5 השנה ועדיין לא חידש אותו. קיים כזה דבר?
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
במוו שחררו אתמול פרטים אודות מתיחת פנים, השניה במספר, לסדרה 1. השינוי ה״גדול״ מתרחש בתא הנוסעים שנראה לטעמי טוב יותר ועושה רושם מהתמונות שגם יותר איכותי. העיצוב החיצוני עודכן מעט ונוספו חבילות עיצוב וצבעים ייחודיים חדשים, בתחום המנועים לא השתנה דבר. מצורף קטלוג מלא של הדגם המעודכן: http://www.bmw.de/dam/brandBM/marketDE/countryDE/newvehicles/allfacts/pricelist/BMW_1er_Preisliste_2017.pdf.download.1494428294371.pdf מתנצל מראש שהוא בגרמנית, לי לא הייתה בעיה - מקווה שתהנו מהתמונות. סרטון עיצוב חיצוני: סרטון עיצוב פנימי: ######################################## בנוסף הייתי רוצה לשאול שאלה ולשמוע את דעתכם. בעוד כשבוע…
הודעה אחרונה מאת Escre1, -
אזהרה מסוחר רכב חולון 1 2 3
מאת Guest botzek1-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 35 תגובות
- 14.8 אלף צפיות
ערב טוב, במהלך חיפושיי אחר רכב בזמן האחרון נתקלתי בהמון שקרנים מכל מיני סוגים- פרטיים,סוחרים, וגם חברות גדולות. אנשים פשוט משקרים בפנים בלי למצמץ, גם כשמוכיחים אותם. אבל היום זה היה שיא חדש. ביד 2 מפורסמת רנו גרנד סניק 2011 עם 102,000 ק"מ יד שניה עם ליסינג בעבר. התקשרתי לבחור, שואל אותו פרטים- אתה סוחר? "ברור שלא, רכב של אשתי" הרכב עבר תאונות? "מה פתאום, נקי מתחייב לך אפילו לא תיקוני צבע" מטופל לפי הספר? "יש הכול מתועד במורשה, תבוא נילך ביחד ידפיסו לנו" אמרתי לו שאגיע היום, במיוחד מאזור טבריה. מגיע אליו- מסתכל סביב- רואה כמה שינויי גוון. מציץ דרך הגריל הקדמי- רואה סימני פירוק על הברגים של קורת הרוחב הקדמית. קצת מתעצבן אבל ממשיך לבדוק. נכנס…
-
-
-
- אחראי פורום
- 32 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
בסופ"ש האחרון חזרתי מטיול של 3 שבועות ביפן. מכיוון שזהו פורום רכב, אני אתמקד בעיקר במכוניות. היפנים נהגים סבלניים, ללא ספק. כמעט ולא שומעים צפירות ובטח שאף נהג אחד לא צורח מהחלון על נהג אחר רוב המכוניות על הכביש חדשות יחסית, ואלה שלא חדשות, נראות חדשות. בכלל, כל המכוניות שם שמורות מאוד (לפחות ממה שרואים) ונקיות מאוד. המותג השולט בכבישים ממה שיצא לי להתרשם הוא טויוטה. המון דגמים שונים ומשונים שמיוצרים באופן אקסקלוסיבי לשוק היפני, ואפילו הסמל, לפחות מקדימה, הוא לא סמל טויוטה המוכר לנו (עוד על טויוטה בהרחבה, בהמשך). יש המון מכוניות ספורטיביות ואקזוטיות, אך בגלל צפיפות אנשים גדולה ברחובות, היה לי קשה מאוד לפלס את דרכי ולצלם לפני שהן היו נעלמות לי משדה הראיה, וכך גם ני…
הודעה אחרונה מאת azex, -
-
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4960190,00.html מסופר כאן על פרופיל רוכשי הדגמים הספורטיבים של פורד - פיאסטה וקוקוס ST/RS לעומת הדגמים הרגילים שלהן. אך מה שתפס את עיניי זה העניין שכחצי מהלקוחות הם לקוחות חוזרים. עלויות הפיתוח וייצור של רכבים ספורטיבים הופכת למשתלמת בחלקה עקב רכישת לקוחות חדשים ונאמנים לשנים רבות. קלתטם? מחצית מהאנשים ירכוש שוב את אותו המותג. וכאן הנקודה שלי: לצערי, בארץ חלק מהיבואנים ממש לא בונה על לקוחות חוזרים. אלא מתנהל בשיטת הפירמידה - נדפוק אותך פעם אחת ולא תשמע מאיתנו יותר וחבל.
הודעה אחרונה מאת פריג'י, -
- 14 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
בשקט בשקט במוו עדכנו את התמונות באתרים הרשמיים שלהם. אמנם מדובר בעדכון לרנדור המוכר, אבל מדובר במקור הרשמי הראשון (גם אם כזה שרק המשוגעים קלטו) למי שלא מצליח למצוא את השינויים המינוריים, אכן מדובר רק בפנסי לד קדימה ואחורה. עכשיו נשאר להמתין לראות אם יהיה עדכון לפנים הרכב ומה עתיד גרסאת ה CS. Sent from my SM-G935F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת liav12, -
- 33 תגובות
- 7.7 אלף צפיות
שלום חברים, אני בודק בימים האחרונים הצעות לביטוח רכב (סיאט לאון FR 1.4 ידנית) ובינתיים ההצעות שקבלתי נשמעות לי לא הגיוניות, מדובר על כ8000 ש"ח למקיף ועוד כ2000 ש"ח חובה () לביטוח נהג יחיד מגיל 23 עם עבר ביטוחי נקי. אשמח לשמוע אם למישהו כאן יש נתונים דומים כמה הוא משלם או אם למישהו יש המלצה לבדוק בסוכנות מסוימת... (ביצעתי חיפוש בפרום ולא קבלתי תשובה בנושא) תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת iliahrom, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 29 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
שלום, אחרי מקרה שקרה לי הבוקר אני רוצה לפתוח דיון. לפניי פורד קונקט, השטח שלפניו חסום לי מאחר ואני רכב נמוך. התנועה מאיצה לאיזור ה70 קמש, אני שומר מרחק של 3-4 שניות, באופן פתאומי הפורד בולם לעצירה מוחלטת בבלימה מאוד חדה, ונראה כך גם בסרטון כאשר התנועה בשאר הנתיבים פשוט טסה על ידו. בזכות המרחק ששמרתי נמנעתי מתאונה איתו, אבל במקרה והייתי שומר אפילו 10 מטר פחות, הייתי נכנס בו. האם לפורד אשמה חלקית בכך? תגובת הנהג דרך אגב לעובדה שאין לו אורות: 'אז תסתכל על הכביש' (ממ.. אם לא הייתי מסתכל היינו מחליפים פרטים)
הודעה אחרונה מאת michaelcarmi, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 24 תגובות
- 7.3 אלף צפיות
גדעון סוגר בימים אלו שנתיים עם הג'ימני שלו, ומה יותר מתאים מלספר לכולנו על תהליך הרכישה והחוויות עם רכב השטח הראשון שלו? הנזיר שמכר את הפרארי - חלק ראשון.
הודעה אחרונה מאת RS, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 9.6 אלף צפיות
מי שלא מכיר את הסיפור של מקלארן אז בשנת 1992 הם הוציאו את F1, מכונית שעד לא מזמן 20 שנה אחרי עדיין הייתה המכונית המהירה בעולם. כל פעם בעשרים שנה האחרונות שפרארי או כל יצרן אחר הוציאו מכונית על היא לא בדיוק הייתה מכונית על כי המקלארן שיצאה ב 1992 הרבה יותר מהירה. אז עכשיו הם הוציאו את 720S והיא הרבה יותר טובה מכל מכונית אחרת על הכביש. 710 כ"ס ממנוע 4.0 אין מתכת הגוף הרכב, הכל קרבון פייבר. ראות מושלמת לכל הכיוונים כולל למעלה, דבר שלא קיים במכוניות ספורט. המחשב שאחראי למתלים מביא את הרכב למצב מושלם בכל צורת נהיגה. נהיגה רגוע הרכב מרגיש כמו מכונית משפחתית. ואם רוצים שהרכב יחליק בסיבובים אפשר להחליט באיזה זווית בדיוק הרכב יעשה לכם דרייפט מושלם. כנראה הרכב יות…
הודעה אחרונה מאת EL-Batmun, -
-
אחד הויכוחים הלוהטים ביותר שיכולים להיות הוא מהו רכב ספורטיבי. בד"כ באותו הקשר עולה עניין ההנאה ממעשה הנהיגה. חויה טריה מיום שבת הציפה את העניין הזה אצלי, ומטרת הפוסט היא לעורר דיון (נוסף) בעניין. שבת, כוכב יאיר. לאחר כמה מקצים ב-156 עליתי למקצה עם מגאן 225, סטוק לחלוטין. פעם ראשונה שאני נוהג ברכב, לעומת ה-156 שעליה יש לי כ-55K ק"מ (ועוד כ-40K ק"מ באחותה האקסית) ו-X נכבד של ימי מסלול וכבישים מפותלים כדבעי. התוצאה המידית - 6% (המון, בכל קנה מידה) פחות בזמן הקפה, ועוד בלמתי מוקדם יחסית כי לא הכרתי את הבלמים. בכל מדד ספורטיבי המגאן עדיפה בקנה מידה ממשי - המנוע יותר חזק, האחיזה גבוהה יותר, מהירות הפניה גבוהה יותר, והרבה יותר קל להוציא ממנה את הביצועים האלה (וממש לא רק בז…
הודעה אחרונה מאת RK, -
יניב בילה סופשבוע עם המאזדה 3 בגרסת פרימיום הבכירה. תאמינו או לא, יצא לו גם כמה משפטים שהם לא "פששששש". ההוכחות כאן.
הודעה אחרונה מאת favorite 1, -
הנתונים חזרו לאחר חופשה קצרה. Cars-apr-2017.pdf
הודעה אחרונה מאת shaharper, -
- 1 תגובות
- 928 צפיות
שלום, מישהו יודע אם המצלמה בכביש 20 לפני גשר שדרות רבין מצלמת גם מהירות? באתי מ-431 ואז יש תמרור של 70 ואחרי מספר שניות מגיעים למצלמה הנ"ל. תודה סרטון שניתן לראות בו את המיקום: http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001169686
הודעה אחרונה מאת ezuf, -
- 1 תגובות
- 663 צפיות
שלום, יש לי סיאט לאון והמושב ממש לא נוח לי ויש לי בעיות גב. לכן אני מחפס כסא נוחות אורתופדי לנהג להוסיף על המושב. התקציב שלי בין 300 - 1000 ש"ח. בנוסף ראיתי את זה: http://www.al-galgalim.co.il/catalog.php?id=647 האם למישהו יש חוות דעת על אותו מוצר ? תודה מראש,
הודעה אחרונה מאת שומאכר, -
קרינה בפריוס+ 1 2
מאת segevw-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
האם מישהו בדק את רמת הקרינה בפריוס+
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
סקודה אוקטביה המתוחה נוחתת בארץ עם מנוע 1.0 ליטר ומערכות בטיחות אקטיביות. גם המחיר ירד מתחת ל-130 אלף ש"ח. כל הפרטים בידיעה המלאה.
הודעה אחרונה מאת pipinoadar, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
שלום לכולם. בבעלותי ניסאן מקסימה 2005. לרכב פנסי קסנון מקוריים. לאחרונה ביצעתי חידוש לפנסים. ביצעתי ליטוש, פוליש ומרחתי שכבת לכה (שיטה מעולה שעובדת כל פעם מחדש, תודה לפוסט הזה). כלפי חוץ הפנס נראה חלק ומעולה. עשיתי זאת מספר פעמים ובדר"כ הפנס נשאר מבריק למשך כשנה-שנה וחצי. הבעיה היא שישנן שריטות קטנות על גבי החלק הפנימי של הפלסטיק. זה ניכר לעין בעיקר כשמדליקים את הפנס ואז רואים ממש "ערפל" של שריטות. בעקבות זאת התאורה ממש חלשה ולא נראית כמו שקסנון אמור להיראות. האם יש שיטה טובה לחדש את החלק הפנימי של הפנס? כיצד בכלל מפרקים את הפלסטיק השקוף? להבנתי הוא מודבק ושמעתי כמה דעות לגבי דרך הפירוק (חלק אומרים לחמם, חלק אומרים כי זה מזיק). כיצד ניתן לחדש אותו? האם בש…
הודעה אחרונה מאת nissman, -
-
נתחיל בזה שהחזקתי את האימפלה (2016 / LTZ) במשך שנה. אחרי שפרסמתי את הרכב למכירה התקשרו אלי 3-4 רוכשים פוטנציאליים שהביעו עניין בקניית הרכב. אחד מהם היה מאד רציני והרכב נמכר תוך זמן קצר במחיר מחירון. זה לא מנחם כי עדיין הפסדתי עשרות אלפי שקלים .... האימפלה היה רכב מעולה בסך הכל. יתרונות: 1. מאובזר 2. מנוע עם כח זמין (תמיד) 3. זינוק מהיר מהמקום 4. מעוצב בצורה יפה ומרשימה 5. תא מטען ענק 6. נוחות נסיעה 7. אורך 5.11 (אני אוהב מכוניות גדולות) 8. ביטוח לא כ"כ יקר חסרונות: 1. צריכת דלק לא טובה אבל גם לא רעה מאד ... 2. צלחות הבלמים היו צריכים חריטה אחרי 11 חודשים בלבד כי הרכב רעד בזמן בלימה חזקה. 3. הלוגו. שברולט, זה עדיין עממי ... 4. …
הודעה אחרונה מאת אליהו שבת, -
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אהלן, חייב להתייעץ איתכם - קיבלתי דוח בדואר ממשטרת ישראל על נהיגה במהירות 75 קמ"ש בשטח עירוני בו מהירות הנסיעה המותרת הינה 50 קמ"ש. השטח העירוני הוא למעשה הכניסה הדרומית למנהרות הכרמל, שם יש מצלמת רמזור שמצלמת גם מהירות. השאלה שלי היא אם אבקש להישפט בטענה שלא הגעתי כלל למהירות הזו ושהמצלמה לא מכוילת, מה הסבירות שלי לצאת מזה? אני שואל כיוון שיש לי טיעון הגיוני לכך - אחרי שיורדים מכביש החוף יש עיקול ימינה בו חייבים להוריד מהירות. אחרי שאני מוריד מהירות בגלל העיקול אני ממשיך במהירות נמוכה על קרוז קונטרול ולכן לא סביר שנהגתי בצומת 75 קמ"ש. מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת ישה, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
עלתה לי שאלה לאחרונה, האם ישנם גם למשאיות/אוטובוסים בעיות עם הגירים הרובוטים? כידוע, רכבים בעלי מנוע עם מומנט חזק וגם משאיות מהעשורים האחרונים התחילו לזכות בגירים רובוטים. שמתי לב כי ישנם לא מעט בעיות בגירים הרובוטים של פרייבטים (בעיקר מתוצרת פולקסוואגן) האם זו הדרך של חברות המייצרות רכבים לעשות קופה על חשבון הלקוחות שרוכשים מהם? המשאיות החדשות כמעט כולן עם גיר רובוטי, איך הן מבחינת אמינות הגיר? רוב הזמן הם נוסעים בבין עירוני כך שיתכן ומעבר בין הילוכים הוא פחות תדיר, אך משאיות נוסעות בעומס אלפי ק"מ בשבוע כך שהשחיקה והבלאי מואץ יותר למרות שטווח הטיפולים גדול. מאמין שחברות המייצרות משאיות ישקיעו את מלוא הידע, הכוח והמחשבה לייצר מערכות טובות ומשובחות ביחס למחיר, הרי מ…
הודעה אחרונה מאת tzvipper,
-
מי מחובר 19 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 451 אורחים (הצג רשימה מלאה)