Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דוח מהירות בדואר רשום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

חייב להתייעץ איתכם - קיבלתי דוח בדואר ממשטרת ישראל על נהיגה במהירות 75 קמ"ש בשטח עירוני בו מהירות הנסיעה המותרת הינה 50 קמ"ש.

השטח העירוני הוא למעשה הכניסה הדרומית למנהרות הכרמל, שם יש מצלמת רמזור שמצלמת גם מהירות.

השאלה שלי היא אם אבקש להישפט בטענה שלא הגעתי כלל למהירות הזו ושהמצלמה לא מכוילת, מה הסבירות שלי לצאת מזה?

אני שואל כיוון שיש לי טיעון הגיוני לכך - אחרי שיורדים מכביש החוף יש עיקול ימינה בו חייבים להוריד מהירות. אחרי שאני מוריד מהירות בגלל העיקול אני ממשיך במהירות נמוכה על קרוז קונטרול ולכן לא סביר שנהגתי בצומת 75 קמ"ש. מה דעתכם?

פורסם

יש יישורת של לפחות 100 מטרים לפני הרמזור בה ניתן להאיץ בקלות למהירות הזו, בייחוד אם הרמזור עומד להתחלף לאדום. בספק רב אם הטיעון שלך יתפוס.

פורסם
יש יישורת של לפחות 100 מטרים לפני הרמזור בה ניתן להאיץ בקלות למהירות הזו, בייחוד אם הרמזור עומד להתחלף לאדום. בספק רב אם הטיעון שלך יתפוס.

ברור שטכנית אפשר עם כל רכב סביר להגיע למהירות 100 קמ"ש עד הרמזור.

הנקודה היא כזו - אני טוען שהמצלמה מזייפת / לא אמינה / לא מכויילת ושאכן נהגתי במהירות חוקית. יש גם הגיון בדבריי מהסגנון נהיגה שלי. אפשר לא לקבל את הטיעון של הקרוז קונטרול, אבל מה לגבי הספק שחייבים להטיל במצלמה?

פורסם

מספר אפשרויות

לבקש להישפט ולהוכיח כי המצלמה לא תקינה . מתנהל כזה משפט בעכו - תבקש להמתין לתוצאותיו

לבקש להקפיא את תשלום הדו"ח עד לתוצאות המשפט בעכו

כרגע מדובר בקנס של 750 ש"ח לצורך הוכחה עצמאית שהמצלמה לא תקינה תיאלץ להוציא הרבה כסף.

כל "התירוצים" שכתבת שופט שומע בערך 5 פעמים ביום.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אז לדעתך הוא יפסוק לחובתי?

אני בהחלט מטיל ספק באמינות המצלמה.. לא היו תקדימים עוד לפני עכו?

פורסם

מלכודת מוכרת בצומת מסוכן מאד.

הבעיה היא שרבים לא שמים לב לתמרורים המפחיתים בהדרגה את המהירות המותרת החל ביציאה מהכביש המהיר ועד הצומת.

להוכיח שהמצלמה לא מכויילת - תהיה לי בריא, אני מקווה שיש לך כיסים עמוקים מאד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אז לדעתך הוא יפסוק לחובתי?

אני בהחלט מטיל ספק באמינות המצלמה.. לא היו תקדימים עוד לפני עכו?

ברכתי נתונה לך.

יש בפורום המשפט שרשור דומה נפתח על ידי erez 59 .תקרא גם שם את המלצותי

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...