Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תסתכל בגרסאות המנוע - מכרו 51 אאוטלנדר PHEV

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
זה רק אני או שכלמוביל לא מכרו אפילו אאוטלנדר PHEV אחד?

גם לפני המתיחת פנים הוא היה עוף מוזר ונדיר.

אמנם התמחור של החדש יותר סביר , אבל רוב הלקוחות של האאוטלנדר מחפשים את דגם ה-7 מקומות במחיר הבאמת מעולה שנמכר היום.

עריכה: 51 יחידות כאשר הוא הושק בסוף חודש מרץ זה לא רע בכלל.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

השוק בישראל נע יותר ויותר בכיוון של דה לגיטמציה של רכבים אירופאיים.

ה"הבחנה" שלך לא מסתדרת עם המציאות - השוק נחלק כמעט שווה בשווה בין מותגים יפניים (35%), אירופאים (33.5%) וקוריאנים (30.4%).

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

כדי להבין את נטיית השוק החלוקה צריכה להיות מותגים אסיאתיים כ- 65% מול האירופאים כ- 33% (בהסתמך על הנתונים שאתה הצגת).

האבחנה שלי היא כמובן השערה, אינני יכול להיכנס ללב ולכליות של רוכשי הרכבים. השערה מדוייקת יותר אולי תהיה שחלק גדול מה- 66% שרכשו מותגים אסיאתיים סובלים מפוביה לרכבים אירופאים, אבל בהחלט ייתכן שלא מדובר בחלק גדול, אלא בכל חלק אחר ואילו לגבי החלק האחר מתוכם לא סובלים מפוביה אלא שפשוט המותגים האירופאים לא מציעים מוצרים עם תכונות מתאימות להם אובייקטיבית (כאמור ג׳יפונים קטנים יותר וכיוצ״ב לצורך הדוגמה).

גם ההאבחנה שלי שככל שנמכרים פחות מותגים אירופאים חדשים כך מדובר בסיפור הביצה והתרנגולת מבחינת ירידת ערך ומכירת רכבים חדשים נוספים, דהיינו תופעה הפוכה לתופעת העדר, היא רק השערה שלא נבדקה ובבחלקה נסתרה, יש מותגים אירופאים שהמכירות שלהם עלו. במחשבה נוספת אם ההשערה הייתה נכונה לגמרי המותגים האירופאיים היו נמחקים, אז השערה זו לא נכונה.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

אם ניקח את פולקסוואגן כדוגמא. מרבית הקונים שיצא לי לפגןש הם "נאמני מותג". גם הם מתמעטים עם השנים בגלל בעיות איכות של השנים האחרונות. כנ"ל לגבי פיג'ו.

היום, כאשר המוצרים האירופאים טובים בהרבה מהרכבים שגרמו לשם הרע, עדיין נושא המוניטין וירידת הערך קיימים.

ברנו כבר מרגישים את השינוי של הקהל ביחס למותג, מאמין שבשאר המותגים יקרה אותו הדבר. זאת בתנאי כמובן שדגמים עכשוויים לא יאכזבו מבחינת אמינות.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

שוב, לא מדוייק - ניתוח של הנתונים מראה שקונצרן VAG הוא השני בארץ בכמות המכירות עם נתח שוק של 14.3% (מקום ראשון, קונצרן יונדאי, שקיה היא חלק ממנו עם 27%). ישנם מותגים אירופאים שעלו בצורה מרשימה (רנו עם עלייה של 40%!) ויש מותגים יפניים עם ירידות חדות (מזדה 26%-, מיציבושי 17%-).

ציי רכב עדיין שחקני מפתח בהטייה של כמות מכירות.

פורסם

מכרת שתי יחידות בחודש מרץ

באפריל מכרת 3 יחידות

עליה מדהימה של 50%.

פשששש

הצלחה מסחררת.:mm_cry::mad:

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה ידידי, זאת הסיבה שציינתי את רנו (שמכרה 5000 מכוניות, המותג התשיעי בכמות המכירות) ולא את אלפא רומאו עם עלייה של 33% (אבל מכירות של 285 יחידות בלבד).

פורסם

נכון שעוד מעט תצא לנו מכל החורים, אבל בכל זאת מפגש ראשון עם אוקטביה מחודשת.. לא נצלם??

לא יודע איזה רמת גימור/מנוע, אבל הרכב מצוייד בחישוקים יפים ומערכת מולטימדיה גדולה. פנסים קדמיים בלי לד.מאחור השינויים פחות מורגשים - אבל חולי רכב יקלטו אותם חיש קל (כמוני)

לטעמי יותר יפה מהקודמת.

20170505_111338.jpg20170505_111348.jpg20170505_111354.jpg20170505_111408.jpg

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

לפי הספויילר זאת ה-1.8, ג'אנט 17 זה רמת גימור אקסקלוסיב הגבוהה.

היא נראית פחות גרוע במציאות, יצא לי לעבור ברכבת ליד נמל חיפה ולראות אותן מחכות שם.

פורסם
http://motodeal.co.il/deals/%D7%A1%D7%99%D7%90%D7%98_%D7%90%D7%99%D7%91%D70%99%D7%96%D7%94

אני כן יודע שאין יותר איביזה קופרה במלאי.

סיאט נותנים הצעה על fr 5 דלתות לבנה 102 על הכביש עם עוד כמה תוספות קלות ככה שלא כ"כ אטרקטיבי.

מעניין בכמה איביזה fr החדשה שתגיע בנובמבר תתומחר.

פורסם
תודה על השירות!

מישהו שם לב לכך שנמכרו 5 דאסטרים אוטומטים?

לא ידעתי שמסתובבת כאן חיה כזאת...

השיווק החל, תיבת כפולת מצמדים.

מתחיל ב-100,000 שקלים לדיזל - מחיר מעולה.

מעניין כמה תהיה הוזלה לידנית.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

במחיר של סופר מיני לקבל גיפ דיזל? מעניין מאוד..

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...