Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה על השירות!

מישהו שם לב לכך שנמכרו 5 דאסטרים אוטומטים?

לא ידעתי שמסתובבת כאן חיה כזאת...

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
זה לא מעניין 99% מהקונים אותו.

מבחינתם, הם קיבלו "ג'יפ" במחיר של משפחתית, ועם אפקט הגעה שאין לאף משפחתית.

ועבור רבים, זה שיש לך "ג'יפ" זה מראה שהצלחת בחיים.

עדיין אין בכך כדי להסביר את הפער בין אלו למקבילים האירופאיים שחלקם לפחות אימץ עיצוב חיצוני מרשים למדי, כמו ה 3008 שמזכירה וכנראה לא במקרה את קו העיצוב של לנדרובר וג'יפיה, אלא שלצרפתיה צמוד גם סמל שאומר שמדובר בטמבל שהצליחו לעבוד עליו להוציא ארנק בחנות הלא נכונה. הרי באותו כסף אפשר לקנות עגלה קוריאנית צמאה, או צינוק יפני עם תא מטען של סופר מיני כמו הטויוטה החדשה והמצחיקה הזו שהופכת את נהגיה כנראה למשהו מאוד קרבי ומחוספס לדעתם.

קצת מאוחר יותר אני רואה את נתוני המכירות העצובים של הקקטוס, שהיא באמת משהו מיוחד ונוח מאוד במחיר רדוד למדי ועדיין לא מצליחה להמריא, וחושב מה היה קורה אם טויוטה היו מייצרים את האוטו הזה.

עריכה אחרונה על ידי רועי5
פורסם
עדיין אין בכך כדי להסביר את הפער בין אלו למקבילים האירופאיים שחלקם לפחות אימץ עיצוב חיצוני מרשים למדי, כמו ה 3008 שמזכירה וכנראה לא במקרה את קו העיצוב של לנדרובר וג'יפיה, אלא שלצרפתיה צמוד גם סמל שאומר שמדובר בטמבל שהצליחו לעבוד עליו להוציא ארנק בחנות הלא נכונה. הרי באותו כסף אפשר לקנות עגלה קוריאנית צמאה, או צינוק יפני עם תא מטען של סופר מיני כמו הטויוטה החדשה והמצחיקה הזו שהופכת את נהגיה כנראה למשהו מאוד קרבי ומחוספס לדעתם.

קצת מאוחר יותר אני רואה את נתוני המכירות העצובים של הקקטוס, שהיא באמת משהו מיוחד ונוח מאוד במחיר רדוד למדי ועדיין לא מצליחה להמריא, וחושב מה היה קורה אם טויוטה היו מייצרים את האוטו הזה.

כנראה שכולם טמבלים, חוץ ממך.

או אולי השאר מעדיפים משהו "רדוד", אבל כזה שעושה את תפקידו הפונקציונאלי מרבית הזמן על אף שאין לו משטחי פלסטיק רכים ולוח שעונים

עתידני וריפוד דו גווני.

אכן לאנשים יש סדרי עדיפויות מוזרים היכן לזרוק את כספם.....:roll:

פורסם
אני הזמנתי ספורטאג' 2 ליטר לאחר בדיקת כל האופציות.

אטקה מתומחר מצויין אבל קטן ולו שנתיים אחריות.

טיגואן בסיסי עולה 20k שקל יותר מהקיה (ולא ממש מלהיב בדגם הטרנדליין).

קדג'ר בנזין חלש וצפוף.

בקיצור, היחיד שבאמת שווה הוא ה 3008.רכב מדהים!

בעיית זמינות מלאי + מנוע בעל אמינות לא ידועה גרמו לי לוותר.

אני נותן דוגמא של לקוח פרטי שמחפש ג'יפון מרווח למשפחה.

אם נכניס את נושא הליסינג, נקבל תשובה לנתוני הרישוי המדהימים של צמד הקוריאניות.

ידעתם שספורטאז' 1600 עולה בליסינג מעט יותר מטויוטה קורולה או יונדאי אלנטרה?

הנירו מתומחר גבוה מאוד (בליסינג) לעומת האיוניק ולכן הפרש המכירות.

אל תחשבו שאת הג'יפונים היפנים/קוריאנים קונים רק בגלל "מראה מגושם ומאיים". הם בהחלט מהווים חבילה מאוזנת ומשתלמת גם לאדם הפרטי וגם למקבלי רכבי הליסינג.

אתה רוכש במחיר מלא? או שקיבלת הנחה? בימים אלו יש מבצע "חבר" הספורטג' נמכרת בהנחה של 8,000 ש"ח.

בסופו של דבר אנשים מחפשים עיסקה "שקטה" ולא הרפתקאות וזה הסוד של הקוראינים והיפנים והמגרעה של האירופאים.

אני רוצה גם וגם :-) אבל כרגע אין רכב כזה בנמצא בתקציב סביר.

את הספורטג' והטוסון שנמצאים כאמור בצד השמרני של המנעד אני בוודאות לא ארכוש לאור הבינוניות שלהם, הטעם האישי שלי והצרכים שלי (בגדול אני מחפש תאי מטען גדולים יותר ובקוראינים הנ"ל תאי המטען קטנים בפועל, כמו כן יותר חסכון בדלק ויותר אבזור).

אבל גם את הפיג'ו 3008 פרימיום דיזל שהתעניינתי בו לאחרונה ומצאתי אותו על הנייר כרכב שיכול מאד להתאים לי (והאמת שהופתעתי בעצמי ממה שהוא מציע), אני בספק אם ארכוש מאחר והוא כאמור נמצא בצד השני של המנעד ונתוני המכירות החלשים מאד רק מחזקים את המחשבה הזאת.

אני ממשיך בבדיקות, אני לא סובל (יש לי מאזדה cx5 כך שממילא רכישת ג'יפון חדש לא תהווה מהפך בעבורי) ובתור חובב רכב אני אפילו נהנה :shock:

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

קצת יותר מחצי כמות הספורטאז'ים עפות לליסינג/0 ק"מ, מה שעוזר להם להימכר ביתר קלות ובמאסות גדולות.

כתבתה מעניינת מהיום בבוקר על נתח הפרטיים בחלק מהמותגים:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4956714,00.html

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

גם באטקה וגם ב-3008 יש בעיית מלאים שמשפיעה על מספר המסירות.

עם זאת, כמובן שגם מלאי בלתי מוגבל לא היה משנה משמעותית את יחס המכירות בינן לבין הקוראניות.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

יפה לראות שהמיאטה ממשיכה להימכר והביקוש אליה על אף המחיר גבוה מהיכולת של דלק לייבא אותה.

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם

שוב תודה על השיתוף! אלוף!!

אני בוכה את מזלה של האמפריזה החדשה שזכתה לנחות בזרועותיו של היבואן המעפן שבחר לייבא אותה בשתי גרסאות לא רלוונטיות ובלי אבזור בטיחותי חדשני!

עד שיש להם רכב נורמלי למכור הם קוטלים את סכויי ההצלחה שלו מראש..

גם בליסינג הרכב לא מתרומם.. והסיבות ידועות..

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם
תודה על השירות!

מישהו שם לב לכך שנמכרו 5 דאסטרים אוטומטים?

לא ידעתי שמסתובבת כאן חיה כזאת...

מדובר בגירסה עם יחידת הכוח והגיר של הפלואנס, תושק רשמית ככל הנראה בשבוע הבא.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה zvit,

אני רק יכול לדמיין כמה דאסטרים היו נמכרים עם הגיר האוטומטי והמנוע דיזל של הפלואנס, פי כמה ממה שמכרו בפועל (בהנחה של מחיר אטרקטיבי כמו שאר הדאצ׳יות)

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם
כמו שכתבתי הרכבים האירופאים הופכים לטאבו (מלבד סקודה שמוכרת במספרים יפים, בעיקר בגלל האוקטביה והראפיד שמוכרים כנראה בעיקר לליסינג) וזאת תופעה שמזינה את עצמה, שכן ככל שנמכרים פחות רכבים אירופאים חדשים, השוק שלהם כיד שניה נחלש, דבר שמביא למכירה של פחות רכבים אירופאים חדשים וכך הלאה.

האמירה שלך מנותקת מהמציאות... אפשר להבין מה הביסוס?

נתוני מכירות עד מרץ-17 (לא מצאתי טבלה כזו של אפריל): http://www.cartube.co.il/חדשות-רכב/מסירות-רכב-חדש-מרץ-2017

גידול כולל של 8.9% בהשוואה לרבעון ראשון 2016.

סקודה גדלה ב - 10.3% (מעל הממוצע)

רנו גדלה ב- 60% (הרבה יותר מהסקודה אותה משום מה בחרת לציין).

סיטרואן גדלה ב- 16.8% (מעל הממוצע)

סיאט גדלה ב- 6.1% (מתחת לממוצע)

פיגו' גדלה ב- 20.5% (מעל הממוצע)

פולקסווגן קרסה ב- 22.5% (כמעט גרוע כמו מאזדה או סובארו - הפניות שמציגות צניחה חופשית במכירות)

פיאט גדלה ב- 6.1% (מתחת לממוצע).

דאצי'ה גדלה ב- 39.3% (מעל הממוצע).

אופל קרסה ב- 36.7% (מתחת לממוצע).

ברפרוף מהיר, ברבעון הראשון של 2017 עלו כ-2700 רכבים אירופאים יותר על הכביש מאשר ברבעון ראשון של 2016.

(התעלמתי מרכבי יוקרה, רובם אירופאיים בכל מקרה)

פורסם
אתה רוכש במחיר מלא? או שקיבלת הנחה? בימים אלו יש מבצע "חבר" הספורטג' נמכרת בהנחה של 8,000 ש"ח:shock:

מחיר מלא + תוספות חינם + טרייד אין במחיר מחירון.

לעומת "חבר" ששם אומנם 8000 שקל הנחה אבל טרייד אין בהפחתה של 15000 שקל.

בוצעה הזמנה במחיר מלא, מבצע חבר מתחיל מחר.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

21 סוזוקי ויטארה טורבו מאז תחילת השנה, הם מתכוונים להשיק אותו מתישהו? יכול להיות אפשרות חביבה לג'יפון עד 130K.

מעניינת גם קיה אופטימה HEV שעלו ממנה 2 מכוניות על הכביש מתחילת השנה.

• תוכן חדש...