Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לפי הכתבה: http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3712686,00.html?ref=ynet

המכס על הרכבים מקוריאה יוזל ב7% בעקבות הסכם סחר.

מענין איך זה ישפיע על המחיר? 7% מרכב שעולה למשל 140K זה מקרוב ל10Kש"ח. זה אומר שרכבים ההיברידיים כמו סונטה יחזרו למחיר שהיה בשנה שעברה ואף פחות מזה.

וזה גם אומר מי שקנה את הרכבים לפני ההוזלה עלול לקבל את המכה במחירון.

20.jpg

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

קליקבייט מתוחכם. כותבים "סמסונג ו-LG" כדי שכולם יכנסו לראות בכמה יוזלו הטלפונים, אבל הם בכלל מתכוונים למקררים.

Nice work.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

זה לא 7 אחוז פחות ממחיר המחירון ליצרן.מחירון היצרן מורכב ממחיר הרכב, מכס,מס קניה,מע"מ ורווח היבואן.7 אחוז פחות זה ממחיר הרכב ליבואן.. שזה בערך 50-60 אלף למכונית משפחתית. שזה אומר הוזלה של 4000 שקל.

פורסם

יש לקחת בחשבון שהיבואן מחשב את הרווח שלו על פי המחיר לצרכן ולא מחיר הקניה, וכן המע"מ מתווסף אף הוא על המחיר הכולל, כך שהשינוי צפוי להיות גדול יותר, אך בכל מקרה הנושא פחות רלוונטי לתחום הרכב וזאת מאחר ומרבית דגמי יונדאי וקיה הפופולריים מיוצרים בלאו הכי בטורקיה או במזרח אירופה.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

לא הייתי בונה על פלאפונים, כי גם הקוראניות מייצרות היום בסין.

לגבי רכבים - אולי תראו הוזלה של פיקנטו, על הוזלה לאלנטרה כנראה שאפשר לשכוח מזה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מאיר, וגם סונטה ועוד כמה דגמים שמיוצרים בקוריאה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם (נערך)

סונטה מיוצרת גם בארה"ב (עבור השוק המקומי), אבל זאת שמיבאים אותה ארצה היא תוצרת קוריאה.

באופן כללי הסונטה בהתחלה יוצרה עבור שוק האמריקאי והקוריאני (נדמה לי היא גם משווקת בסין), עכשיו אחרי מתיחת פנים הדגם ישווק גם באירופה. לפני זה באירופה שווקה I40.

עריכה:

מי שרוצה לדעת איפה היונדאי שלו מיוצרת, מה רמת גימור וכד', יכול לבדוק זאת לפי VIN.

כאן הפירוש: https://en.wikibooks.org/wiki/Vehicle_Identification_Numbers_(VIN_codes)/Hyundai/VIN_Codes#Body_Type_or_Trim_Level

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

פורסם

סונטה מיוצרת כמעט לכל השווקים חוץ מאירופה - שם יש את ה-i40.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

קיה סטינגר היא כנראה הקוריאנית היחידה שעשתה לי את זה.

והיא תוצרת קוריאה.

מעניין...

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
קליקבייט מתוחכם. כותבים "סמסונג ו-LG" כדי שכולם יכנסו לראות בכמה יוזלו הטלפונים, אבל הם בכלל מתכוונים למקררים.

Nice work.

מקרר יותר חשוב מסמארטפון לדעתי

לא הייתי בונה על פלאפונים, כי גם הקוראניות מייצרות היום בסין.

על LG שלי כתוב made in Korea. עכשיו נשאר רק להבין אם זה צפון או דרום.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

על LG שלי כתוב made in Korea. עכשיו נשאר רק להבין אם זה צפון או דרום.

תבדוק: אם תגיד משהו נגד המשטר של קים ותקבל שוק חשמלי, אז צפון.

• תוכן חדש...