Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא לברק בתנור, מה יש לך לפרק? תלך מכות עם ילדה בגלל מכונית? קשה לי לחשוב על סיטואציה מטומטמת יותר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה הייתי עושה...

קודם כל, מנסה להירגע. אחר כך הייתי נוהג כמו שהייתי מצפה מכל נהג אם זאת הילד/ילדה שלי בעטו באוטו: להסביר שהאוטו חשוב מאוד בשבילך, שאתה עובד קשה כדי לשמור עליו וכו׳. וכשתבוא הביתה שתספר לאבא או לאמא על מה שקרה.

' (1997) past: Honda Civic 1.4 SE

2016 now: Skoda Yeti 1.2 TSI

פורסם

היא שמה עליך ז**, מה אז?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אז תתפוצץ כי אין הרבה מה לעשות במסגרת ההגיון.

אשתף שבאיזה ערב שישי עמדתי מול הרכב ואיזה וואחש נתן לדלת מסובבת מהסרטים, היית בהלם וצעקתי לו מה "מה אתה עושה??"

בא עלק ללחוץ לי יד ולהתנצל... אח"כ בא החבר שלו: מה, מה קרה? קיבל תשובה שהוא בעט בדלת ובתגובה הסביר לו שזה לא מכבד :)

לא ידעתי איך לקחת את זה אז ולמשך סופ"ש שלם זה תיסבך אותי מה עושים..

פורסם

אם היא מספיק בוגרת בשביל לבעוט, אז היא מספיק בוגרת לקבל בעיטה חזרה. רצוי סטייל סטריט פייטר עם סלטה וסיבוב.

פורסם

ואתה מספיק בוגר לשבת בכלא עם גנבים, אנסים ורוצחים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אותי אישית מעצבנות יותר סיטואציות כמו:

בן אדם חונה ליד הרכב שלך, ובזמן יציאה מהרכב שלו, פותח דלת על הדלת שלך - משאיר שריטות. אתה רואה שאין שום סיבה - אם היה טיפה מתאמץ (הרי גם אצלי וגם אצלו זה לא Hummer) היה פותח דלת בזהירות, אז לא היה פוגע בשלי. אבל מה? לא כל כך אכפת לו, כי אצלו זה רכב חברה עם מדבקות, או רכב מתחילת שנות ה-2000.

אז, מאלה אתה אומר, ילדים מטומטמים... הנה, המבוגרים ששמים זין על כולם מסביב מהווים בעיה הרבה יותר גדולה.

' (1997) past: Honda Civic 1.4 SE

2016 now: Skoda Yeti 1.2 TSI

פורסם

אני אגיד לך מה אני הייתי עושה- כלום, אפילו לא ממש טורח לחפש נזק. מבט חטוף שהכול שלם וגמרנו. לא במישוש, לא מול האור ולא עם לופה.

הדבר האחרון שמעניין אותי בערך בחיים זה שיפשופים, שריטות ומכות קלות בפח של האוטו.

מחליף צמיגים ומטפל בזמן, הפנים של הרכב כמעט תמיד נקי מאוד ומסודר.

החוץ מבחינתי שישמור על צורה וגמרנו.

לא הייתי תמיד ככה אבל מרגע שעושים את הסוויצ' החיים הרבה יותר קלים וטובים

פורסם

קל - תתקשרי לאבא שיבוא מהר. בועט באבא.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
אני אגיד לך מה אני הייתי עושה- כלום, אפילו לא ממש טורח לחפש נזק. מבט חטוף שהכול שלם וגמרנו. לא במישוש, לא מול האור ולא עם לופה.

הדבר האחרון שמעניין אותי בערך בחיים זה שיפשופים, שריטות ומכות קלות בפח של האוטו.

מחליף צמיגים ומטפל בזמן, הפנים של הרכב כמעט תמיד נקי מאוד ומסודר.

לא הייתי תמיד ככה אבל מרגע שעושים את הסוויצ' החיים הרבה יותר קלים וטובים

תגובה עיניינית.

ככה בערך אני נוהג אף פעם לא לקחתי ללב שריטה או שיפשוף,

בכל מקרה הרכב ימכר ותמיד מתחת למחירון,

הלב קצת יותר חשוב.

פורסם

מה שספייר אמר רק בלי לבעוט אלא לצעוק ולהפחיד אותן כאילו הולכים לפגוע בהן. רק ככה הן ילמדו.

זה הזכיר לי פעם שתי ילדות בנות נוער שצחקקו עליי ועל חבר טוב מאיזשהי סיבה, העמדתי אותן במקום שהן כל כך נבהלו ששתקו לגמרי.

תבינו שלצערי הרב יש אנשים שמבינים רק אלימות,

אמנם זה לא חינוכי, לא מוסרי ואסור אבל יש אנשים שאם הם חוטפים הם נרגעים.

מה זה הדבר הזה לבעוט ברכבים סתם?

כל מי שאני נוסע איתו, מיד כשיוצאים מהרכב אני דואג שהדלתות לא יפגעו ברכבים החונים ויישאר סימן, ואתה קולט שיש אנשים שעושים בכוונה נזק. זה לא ייאומן.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
תגובה עיניינית.

ככה בערך אני נוהג אף פעם לא לקחתי ללב שריטה או שיפשוף,

בכל מקרה הרכב ימכר ותמיד מתחת למחירון,

הלב קצת יותר חשוב.

זה בסדר כשהרכב הוא בשבילך כלי תחבורה וזהו, אבל כשהרכב הוא גם תחביב אז המצב שונה ואין לזה קשר למחירון.

אדם כזה משקיע בטיפוח הרכב ועושה לו טוב לראות את הרכב נקי ונוצץ בלי שריטה. הוא משקיע בזה שעות של מאמץ ולא מעט כסף על אביזרים וחומרים וברגע אחד מחרבנים לו על כל ההשקעה. אי אפשר שלא לקחת ללב.

גם מי שטיפוח הרכב לא מעניין אותו צריך לכבד רכוש של אחרים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אני אגיד לך מה אני הייתי עושה לא במישוש, לא מול האור ולא לפה.

הדבר האחרון שמעניין אותי בערך בחיים זה שיפשופים.

לא הבנתי איך אתה אוהב את זה...:roll:

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...