Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קרינה בפריוס+

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אגב, שדות חשמליים קיימים לא מעט שנים. כך שיש מספיק נסיון. הבעיה היא שיש מחקרים לכאן ולכאן. כאלו שמצביעים שאין בעייה וכאלו. שמצביעים להיפך.

פורסם

אנו חיים בתוך שדה מגנטי. המקורות בבית : מקרר, מדיח כלים, מייבש כביסה, מכונת כביסה, מכונת גילוח ועוד.

ליד כל אחד מהמכשירים הללו יש כמה עשרות מיליגאוס.

כמובן יש גם את הסלולרי וכל האביזרים שלו המחוברים בבלוטוס.

פורסם (נערך)
@green

סתם שאלה - במה כבודו נוהג? מתוך סקרנות, כי מצד אחד יש לך כינוי green ותמונה של פריוס בסמלון, מצד שני אתה אומר שהיברידים פולטים קרינה מסוכנת.

@green

סתם שאלה - במה כבודו נוהג? מתוך סקרנות, כי מצד אחד יש לך כינוי green ותמונה של פריוס בסמלון, מצד שני אתה אומר שהיברידים פולטים קרינה מסוכנת.

אכן לא סתם בחרתי בשם "ירוק", אני לא מפעילי גרינפיס אבל באופן כללי חשוב לי לשמור על הכוכב שלנו ועל הבריאות שלנו :-)

אני בוודאי לא קטגורית נגד רכבים היברידיים, להיפך ההעדפה שלי היא לרכוש רכב היברידי (גם מסיבות אלו ולמען האמת גם בגלל שמירה על הכיס שלי :shock:), אבל אסור לעצום עיניים ולהניח אוטומטית שהכל בסדר.

העובדות הן שהטכנולוגיה ההיברידית בבסיסה מסוכנת לבריאות האדם עקב הקרינה שבה (הרכיבים החשמליים במערכת ההיברידית, למיטב ידיעתי מפיקים הרבה יותר חשמל וקרינה מכל מכשיר חשמלי ביתי).

המיגון נגד הקרינה הוא העושה את ההבדל.

למרבה הצער, יצרני הרכב רואים דרך החור שבגרוש וניתן לראות שבבדיקות שבוצעו אכן היו חריגות קרינה ברכבים שנבדקו מלבד הטויוטה פריוס דור 3.

מכאן אני מבין שיצרני הרכבים הנ"ל בהם נמצאה חריגת קרינה פשוט חסכו במיגון הנדרש (או שכלל לא שמו מיגון).

השאלה מה קורה לגבי רכבים היברידיים אחרים? מדוע ניתן להניח אוטומטית שרמת הקרינה החודרת לתא הנוסעים בהם תקינה? מדוע לא ניתן להניח שרמת הקרינה החודרת לתא הנוסעים בהם אינה תקינה?

אין בעיה שכל אחד יעשה כראות עיניו אבל לדעתי רק לאחר שהמידע הזאת נמצא במכלול שיקולי ומתוך החלטה שקולה ולא מתוך שכנוע עצמי שבהכרח הכל בסדר.

עריכה אחרונה על ידי green
בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
פורסם

מדידה נכונה מבצעים במקומות שבהם יושבים בני אדם ולא מצבר או במקום אחר.

לדעתי האישית הנושא והבהלה לגבי השדות מגנטיים מבוסס הרבה על אי ידיעה.

פורסם

ואני תמיד מסכם את כל הדיונים הללו במשפט - "מסוכן לחיות, כולם בסוף מתים מזה"

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...