Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אזהרה מסוחר רכב חולון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא יודע את השם של הסוחר.

לדעתי הוא ״סוחר משנה״, ברישיון היה רשום תו סוחר של חברה בע״מ

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

הצצתי בקישור של הסוחרים

הייתה לי תחושת בטן מחיפושים בפייסבוק, שהרכב שקניתי לפני חודש, הוא מסוחר. שמו מופיע כאן במאגר, והמוכר היה דוד שלו (הרכב רשום על שמו של הסוחר)

הרכב נראה בסדר עם ק"מ נמוך, חוץ מכמה דברים שצריך לסדר מבחינת בלאי (עם היסטוריית מרחק הגיונית) מה הסיבה שהם רצו למכור את הרכב?

פורסם

סיפור קצר:

לפני מספר שנים מכרתי לאדם כלשהו מאזדה שנת 99, יד 2 עם פגיעת שסי קלה (4% ירידת ערך) ועם 180,000 ק"מ.

העדפתי כמובן לא לעבוד עם סוחרים (ממש מטרידים). המחיר מחירון היה 29,000 ש"ח. בשל פגיעת השסי יצא שמכרתי את הרכב ב 21,000 ש"ח.

האדם שמכרתי לו טען שהוא אינו סוחר והגיע עם אדם צעיר יותר שטען שהוא הבן שלו. לא הייתי בטוח אם זו אמת או לא, אבל הוא היה החלטי ורצה לשלם במקום אחרי סיבוב קצר, אז מכרתי לו (ירדתי מ 23,000 ל 21).

סתם מתוך חשדנות ושיעמום, נכנסתי ליד 2 שבוע אחרי להציץ.. להבין אם אכן היה סוחר או לא.

ראיתי אותו! את הרכב שלי לשעבר, עם אותו מספר הרישוי, נראה מצויין (העביר עליו צבע או משהו), נשמע מצויין (שיווק אותו ברמה אחרת, בדגש על כל מיני שטויות כמו החלון בדד, הרדיו המעולה ודיבורית וכ').

עד כאן הכל בסדר.

מה שלא בסדר - פרסם שהוא יד 1 (לא ברור איך אם אני היתי 2),

פרסם שנקי מתאונות (מה שידוע לכם לא נכון)

ופרסם שלרכב 110,000 ק"מ

דבר נוסף - "דחה" את החודש של הטסט ממרץ לאפריל (לא ברור לי גם השקר המוזר הזה).

בקיצור - מסריח ברמות...

שקלתי מה לעשות עם זה. בסוף, לא הסתבכתי איתו ועזבתי את זה ):

בדיעבד אני מצטער שלא פניתי למשטרה.

פורסם

קודם כל טוב שאתה משתף אותנו ,ובאמת חבל שלא עשית משהו עם זה עוד כמה אנשים כאלה שאומרים נו עזוב בסוף כולנו יכולים ליפול עליהם .

אני אישית יודע שאם רק אפול על מקרה כזה או על מקרה של מישהו מיד אני ידאג לסדר את העניינים האלה .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם (נערך)
לא יודע את השם של הסוחר.

לדעתי הוא ״סוחר משנה״, ברישיון היה רשום תו סוחר של חברה בע״מ

תודה על הפוסט המקורי.

אחת העובדות אצלנו התעניינה ברכב בשביל אח שלה ובאה להתייעץ איתי על הרכב. בגלל שכל הנתונים היו מוכרים לי מהפוסט המקורי ביקשתי ממנה מספר רישוי

הוא התאים בול!!

את המטרה של השרשור כבר השגת!

תודה רבה!

אלעד

עריכה אחרונה על ידי מלטבשי

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

וואו עולם קטן

הוא הבטיח לי שהוא יעדכן הכול במודעה, אבל שוב לשקרים אין סוף

הוא עידכן אותה שוב ללא כל שינוי.

פניתי ליד 2 כבר פעמיים, לא עושים כלום, ההתייחסות היחידה היא מייל חוזר אוטומטי כלשהו.

מבאס, מקווה שאף אחד לא ייפול עם האוטו הזה.

פורסם

ה"חכם" מפרסם במחיר זול בצורה מחשידה.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם (נערך)

העברת בעלות בצורה מסודרת?

הוא לקח לבדיקה? שילם בלי בעיה?

ממש לא נעים ואף מלחיץ.

אם תשאל אותי אומר לך שזו אחת הסיבות ששוק הרכב יד 2

נופל וימשיך ליפול,ובעצם אותם נוכלים מפילים את עצמם יחד עם

השוק.

אני לא מוכר ולא קונה כבר שנים יד 2.

התחלתי בקנית רכב לפני 7 שנים ב 0 ק''מ

מאלדן,ללא התעסקות קניה ומכירה עם אדם זר.

בשנים לפני כן החלפתי כמה רכבים ממגרש רכב בבעלות של אדם רציני שהכרתי,

לא נתקלתי בבעיה מעולם.

לטויוטה שלי היתה פגיעת שאסי משמעותית שפרסמתי ביד 2 עם בדיקה

שעשיתי בעצמי על חשבוני,כמובן שהורדתי 40 אחוז ונראתה יפייפיה ומשופצת.

התקשר אלי אדם מבוגר וממש התחנן לרכוש אותה,היתה לי הרגשה שהוא סוחר,

וישחיל לאנשים תמימים,

הוא ניסה להיתקשר מכמה פל' שונים ואפילו החליף שמות וגם נתן לאחרים לדבר בשבילו,

בשום אופן לא הסכמתי ולבסוף העברתי לטרייד אין ב 4/5K פחות ממה שהציע, אבל עם לב שקט.

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם

מזכיר לי אופל אסטרה דיזל מבאר שבע שפורסמה עם נתונים פנטסטיים - קילומטראז נמוך, הסטוריית טיפולים מתועדת במורשה "אחי תבוא ניסע ביחד למוסך תראה הכל", צמיגים ומצבר חדשים, טסט לשנה, אחרי טיימינג.

זה כ''כ סינוור אותי שחרגתי ממנהגי ונסעתי שעתיים השלשה אוטובוסים.

מילה ממה שהיה כתוב לעיל לא נכון!

טסט לשבוע, 4 צמיגים שחוקים ומחברות סיניות שונות, טורבו נוזל, טיפול מתועד אחרון לפני 40,000 ק''מ (אחי, זה כלום לדיזל!), טסט לעוד שבוע.

סוחר מהזן הגרוע ביותר שישקר במצח נחושה העיקר לגרום לך לבוא לראות את האוטו.

וברוב חוצפתו הוא עוד משכנע אותי, "מה, הגעת כבר עד פה, לא תיקח?!"

לא מבין מהיכן העזות לגרום לאדם להפסיד יום עבודה, למצוא סידור לילדים, להיגרר כמו אדיוט באוטובוסים, כדי לראות את השקרן בפעולה.

ובדרך חזור גיליתי שהוא הקפיץ את המודעה.

כמובן שדיווחתי ליד 2, אבל זה כמו כוסות רוח למת.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

נוכלים יש בכל מקום. אם עובדים בעזרת שכל ישר והגיון, לא נפגעים מנוכלים. צריך לבדוק טוב טוב ואם משהו מסריח כנראה שיש סיבה. כל עוד אנשים יקטינו ראש לנוכלים תהיה עבודה (ראה ערך כל אלה שהעבירו למישהו בחו"ל כסף מבלי שראו את הרכב).

פורסם

מסכים איתכם- רוב הסוחרים הם בעייתים במילים עדינות יש יאמרו עבריינים (מה שבד"כ נכון) יד 2 כמעט ברובו סוחרים ,אניככלל לא קונה ולא מוכר לסוחרים החלקות והתחמנות שלהם מגעילה אותי וגם אם ישלמו מעל המחירון לא אמכור להם,לצערנו כמו בדברים אחרים גם כאן אין פיקוח של משרד התחבורה עליהם ומכירת רכב במגרשים הפף להיות עסק משגשג לכל מיני אוכלוסיות בחברה שלא בדיוק תורמים הרבה לחברה ,אני מאמין שהמערכת של הפורום יודעת להבדיל בכל זאת מדובר באנשים עם ניסיון בעולם הרכב אני מאמין שאם אכן יש אחד כזה הוא אותר והותר מהפורום

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם

אחת הסיבות שאני קונה רק רכב חדש זה - כי לא חסר נוכלים שאינם סוחרים, לפני כמה שנים הורי קנו סוזוקי ליאנה 2007, נראית לא רע, ק"מ סביר כ80k במעמד הקניה , וכשבאנו לראות את הרכב, המצבר היה מנותק, ולא הניע בסטרטר ראשון. לקחנו לבדיקה מטעמנו - הכל יצא סביר. יום אחרי הע"ב נדלקה נורת צ'ק אנג'ין - ממיר תקול, לאחר בדיקה אצל חשמלאי שמבין עניין מסתבר שהמוכר איפס את התקלה באופן זמני, הוחלף לממיר חדש. חודש אחרי - הלך סליל הצתה, כל הזמן הייתה בעיה שהרכב כשהוא קר לא הניע מפעם ראשונה רק בסטרטר שני, האבחנה - חיישן vvt שצבר בוצה והלך בגלל זה, צינור מים התפוצץ ובמזל הרכב לא התחמם. הסתבר שהיה רכב מאוד מוזנח מכאנית ותודלק בדלק זול כלשהו, ואיפה הנוכלות פה? הסטוריית טיפולים מרשימה ביותר שכנראה פוברקה על ידי המוכר.

רכב שאמור להיות סופר אמין (והייתה לי סוזוקי) התנהג כאחרון הזבל.

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

• תוכן חדש...