רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,585 נושאים בפורום הזה
-
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
לאחרונה התחלתי לחפש קורס נהיגה שילמד אותי לנהוג קצת מעבר לרמה בסיסית. חיפשתי בפורום וראיתי המון המלצות, אבל לא הצלחתי להבין את ההבדל בין נהיגה ספורטיבית למקצועית- שהרי הן בעצם קורס שונה ברוב המקרים. ראיתי גם שחלק מהקורסים מומלצים לביצוע ברכב שלי, יש לי 208 ידנית עם 82 כוח סוס- האם אפשר ללמוד עליה כמו שאני אלמד על 208gti לצורך העניין? לא יהיה קל יותר ללמוד על רכב חזק יותר? אני גם מחפש להוציא יותר כיף מנהיגה, פחות נהנה לנהוג מהר בקו ישר- יותר נהנה מפניות מהירות. תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת חן ג., -
יש דברים שלא סובלים דיחוי. צ'מפיון מוטורס מודיעים על השקת סיאט לאון החדשה עם מחירים כל כך אטרקטיביים, שהיינו חייבים לספר לכם עכשיו. אה כן, סוף סוף יש גם גרסת 1.4 אוטומטית עם חמש דלתות. כל הפרטים בידיעה המלאה.
הודעה אחרונה מאת falou, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום! יש לי חבר עם סיאט איביזה שרשומה ע"ש אבא שלו בעל תו נכה והוא משלם סכום סמלי (פחות מ100 ש"ח) למבחן רישוי שנתי, בשעה שאני משלם עם סיאט איביזה דומה בערך 1100ש"ח. שאלתי אותו מה קורה אם הוא קונה מרצדס (C CLASS לצה"ע) שרשומה כרכב יוקרה מקבוצה "גבוהה" (7??), והמבחן רישוי השנתי עולה שם הרבה יותר בשבילי. האם הוא עדיין מקבל את ההטבה לשלם סכום סמלי של מתחת 100 ש"ח או שמא זה מתייקר? הוא לא ידע לענות לי ולכן אני פונה אליכם, מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת -Negative-, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 24 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
אני חושב לאפסן את הספייר, הרכב עם צמיגים רגילים כמדומני. מה החלופות שיש לגלגל ספייר במקרה של פנצ'ר?
הודעה אחרונה מאת eyalkar, -
-
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
בוודאי נתקלתם לא פעם בנהגים הנוהגים בלילה כאשר מלפנים פועלים אצלם פנסי ה- DRL מה שאולי גורם להם לחשוב שהם נוסעים עם פנסים דולקים. הבעיה שמאחור הפנסים לא דולקים ובחשיכה זה כמובן מגביר את הסיכון לתאונה שכן נהגים שבאים מאחור עשויים שלא להבחין ברכב החשוך. השאלה שלי היא מדוע למעשה היצרנים לא דואגים שאם פועלת תאורת ה- DRL הקדמית אז שבאופן אוטומטי יפעלו גם הפנסים מאחור, כך לפחות בחשיכה מה שבטוח שאם הנהג/ת שכחו להדליק אורות אז עדיין יהיו אורות גם מאחור. אני אישית נוסע כל השנה גם ביום עם אורות דולקים, מעדיף להיראות כמה שיותר טוב ע״י הנהגים האחרים ולכן הייתי שמח לו היתה אופציה כזו לפנסי DRL אחוריים שיפעלו כל הזמן. כיום בעידן פנסי הלד אני לא רואה סיבה מדוע שלא לנסוע ע…
הודעה אחרונה מאת Kutter, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 8.5 אלף צפיות
הי, 1. לפי החוק בארה״ב אם יש נתיב בודד שפונה שמאלה לתוך כביש מרובה נתיבים, לא חובה להיכנס לשמאלי וניתן לגלוש ישר לימני. במידה ומדובר על צומת T מרומזר וברור שרק הנתיב הזה מזרים תנועה לכביש אז החוק היגיוני (ומעודד לא להיתקע בשמאלי). מנגד אם ממול פונים לאותו כביש (בשבילם זה ימינה) אז הם יכנסו לימני ואתה לשמאלי. ואם מתעקשים להיצמד לחוק הזה ובכל זאת להיכנס לימני - בקשה תן לפונים ימינה זכות קדימה (כי אתה פונה שמאלה) ואז כנס לאן שבא לך. מנגד אגב לגבי פניה ימינה בארה״ב זה שונה - חובה לשמור על הנתיב בכל מקרה. מה החוק בארץ לגבי הפניה שמאלה המתוארת? 2. מצב דומה, אבל בוא נניח שהכביש אליו נכנסים הוא רק נתיב 1 (בתמונה יש 2 אבל לא מצאתי תמונה טובה יותר) של מי זכות …
הודעה אחרונה מאת Ron Poh, -
-
- 13 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
סיאט לאון 150 1.4 האם מדובר בקלאצים יבשים כמו לפני מתיחת דגם או שמדובר בקלאצי רטובים החדשים?
הודעה אחרונה מאת CRuzer669, -
http://www.mako.co.il/news-law/crime-q2_2017/Article-f71123f26fd5c51004.htm?Partner=rss היא צרפה תמונה של הרכב וולבו s60 גם לפי היצרן הרכב לא יכול להגיע למהירות כזאת יכול להיות שהמשטרה נפלה פה ?
הודעה אחרונה מאת chaimb, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 8 תגובות
- 12.8 אלף צפיות
שלום, נתקלתי היום ובעוד פעמים ברכבים בהם מותקנת צקלקה (אור מהבהב) פנימית שפועלת בנסיעה. מדובר כמובן לא ברכב משטרתי, לא במשאית עם מטען חורג או משהו כזה. הצקלקה לאו דווקא בצבעי כחול-אדום כמו של המשטרה, אלא יותר באמצעות לדים צהובים שמהבהבים. שאלתי היא האם זה חוקי? האם לכל רכב פרטי מותר לנסוע עם דבר כזה פועל. אני מדגיש זה לא מותקן על גג הרכב, אלא על השמשה הקדמית ו/או בחזית הרכב. משהו בסגנון כזה:
הודעה אחרונה מאת Wonka, -
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
יש לי שני שמות (יעקב ויהודה). ברישיון הרכב שנייהם מופיעים אבל בתעודת הביטוח מופיע רק שם אחד. כמובן שמספר תעודת הזהות זהה. האם יכולות להיות לי בעיות עם הביטוח/משטרה או שאפשר להשאיר את זה ככה?
הודעה אחרונה מאת Ryan OReily, -
- 0 תגובות
- 710 צפיות
מחפש פרס 10 טון לחליצת מיסבים, בולג'ונטים ולעבודות נוספות לשימוש פרטי. לא מצליח למצוא ביד 2, אז אולי מישהו מחברי הפורום המכובדים מכיר מישהו שמכיר מישהו ? תודה נירצן
הודעה אחרונה מאת nirtzen, -
- 1 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
פיאט הציגו רשמית את הארגו, רכב בסגמנט של הפונטו, לשוק הדרום אמריקאי. אז אלא אם כן היא תמצא את דרכה לישראל (מה שלא סביר), לכאורה היא לא ממש מעניינת אותנו. למה רק לכאורה? קודם כל, בבוא העת על בסיסה של הארגו תוצג של מחליפת הפונטו האירופאית שתוצג בעתיד, בתקווה בשנה הבאה. בנוסף, משפחת המנועים החדשה של FCA הוצגה בארגו. בג'וליה משתמשים במנועי GME - Global Medium Engine ובארגו הציגו את משפחת GSE (כן, ניחשתם נכון: small) העונה לשם Firefly. מדובר על בלוק אלומיניום חדש אשר יגיע במספר תצורות ונפחים ובשנה הבאה יחל הייצור של ה-GSE בפולין עבור השוק האירופאי. ההודעה המלאה לעיתונות + תמונות: Fiat Argo
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 115 תגובות
- 22.9 אלף צפיות
אז מה 575 עד 826 אלף ש"ח קונים לנו בסוכנות של מזראטי? * מחסור בטכנולוגיית בטיחות שכבר נחשבת לבסיסית אצל המתחרות (שמירת נתיב, וכד') * הטכנולוגיה שכן קיימת מיושנת ובאיכות ירודה (מצלמת רוורס באיכות גרועה ממצלמה שיש בשברולט סוניק) * שימוש בהרבה רכיבים מתוך רכבים זולים מאוד של הקונצרן (דודג' דארט) * מרווחים עצומים בין הפנאלים השונים (אפשר לדחוף שפורפרת של משחת שיניים בינהם) * הנדסת אנוש לא מדהימה והרבה, הרבה פשרות בסופו של יום, אם אתם מחפשים רכב איכותי בכזה מחיר, יש מתחרות מוצלחות בהרבה וזולות בהרבה. אם אתם מחפשים סמל סטטוס ולעזאזל עם האיכות, זו המכונית בשבילכם. לסקירה מקיפה ודי משעשעת:
הודעה אחרונה מאת Cuore Sportivo, -
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
בתקופה האחרונה התחיל פיילוט של אכיפת חניה בעזרת מצלמות בירושלים ופרסמו פירוט של השיטה: מדובר על מרכזי מסחר שכונתיים עמוסים וצפופים בהם נפוצה התופעה של חניה במקביל (הנוסע ליד הנהג קופץ לקנות משהו וחוזר מייד) וע"י כך חסימת נתיב 1 מתוך 2. פקח מול טלויזיה מתזמן 3 דק' בהן הרכב עומד ואז יש דו"ח. השאלה שלי היא כזאת: כשחושבים על זה, אני בעצם כלל לא בטוח מה המטרה? התמרור שאותו אוכפים הוא בעצם "אין עצירה" (זה עם הפס הלבן מסביב לאדום האלכסוני), אזי גם עצירה ולו לחצי דקה אסורה, הרי זה חסימת נתיב! במצב היום הוא עוצר ל-2 דק' והכביש חסום, יוצא נכנס אחריו עוד אחד לעוד 2 דק' וכך הלאה. האם 2 נתיבי הכביש נשארו פנויים? לא, ואף אחד לא חטף דו"ח.
הודעה אחרונה מאת רוכב_נוהג, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ישנם רכבים אשר הצמיג הרזרבי מאוחסן חיצונית, כמו ברנו קאנגו למשל, פיג'ו 206... ישנם רכבים אשר הצמיג מאוחסן פנימית, רנו סניק II-III, סקודה יטי וכו'.... צמיג אשר מורכב חיצונית נפגע מפגעי האוויר, רוח, מים, לכלוך, אבנים ולכן נשחק פחות מצמיג רגיל, אך עדיין נשחק ומצריך החלפה מעת לעת. צמיג אשר מאוחסן פנימית, לא חשוף למפגעים חיצוניים ושוכב לו בשקט בפנים, מעת לעת צריך למלא אוויר וזהו. אצלי ברכב, הצמיג הרזרבי הוא מקורי מ-2012, בשנתיים הראשונות של הבעלים הקודמים - לא יודע אם השתמש, אבל לא נראה שהשתמש. בידי, מעולם לא השתמשתי בצמיג הרזרבי. סתם סקרן לדעת עד כמה הוא יכול להחזיק?.
-
לפני קצת יותר משבוע לקחנו למבחן ארוך את מיצובישי ספייס סטאר המחודשת. בינתיים אתם מוזמנים להיכנס לקרוא את הדיווח הראשון עם הרשמים של פבל על האיסוף, ההתנערות מתפיסת ה"מבחן של יומיים", וההבדל בין יתרונות לחסרונות. מפבל עברה הספייס סטאר להסתובב בין מובילי הדעה שלנו שימשיכו לבחון אותה בתוואי החיים היומיומיים שלהם ויפרסמו כאן את הרשמים שלהם. הולך להיות מעניין.
הודעה אחרונה מאת zivk, -
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום יש לי לנסר 1.8 2010 גיר CVT עישיתי טיפול שכן שלי עשה לי, בקשר לשמן גיר הוא הוציא את השמן מיתחת לרכב ויצר 4 וחצי בערך שמן שחור כנראה שלא החליפו עד עכשיו, הרכב עבר 123K, עכשיו הוא הוסיף 4 ליטר שמן גיר של מיצובישי CVT J1 דרך הפתח המדיד שמן גיר דרך משפך, רציתי לשאול עם זה תקין בכלל? וגם הוא אמר שה4 ליטר לא הספיק חסר אולי ליטר שמן גיר מה אתם חושבים
-
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
היי,אני מתכנן טיסה לאיסלנד וברישיון שלי השם משפחה שלי רשום שונה באנגלית מאיך שרשום בדרכון. עכשיו זה מוביל לכמה שאלות. 1:האם זה יצור לי בעיה בהשכרת רכב או עם הרשויות? 2:האם הרישיון הישראלי תופס באיסלנד (אני יודע שהוא כן תופס בחלק מהמדינות)? 3:האם אני יכול ברישיון בין לאומי להוציא רישיון עם השם משפחה שונה ממה שרשום בישראלי? 4:במידה ואשנה את השם ברישיון כמה זה יעלה לי וכמה זמן יקח לו להגיע?
הודעה אחרונה מאת Rשף, -
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
בוקר טוב יש ברשותי לנסר החדשה 2010 דגם ספורט, הוחלף לרכב לפני חודש שמן גיר רציף שהיה ממש שחור, יצא מהבורג ריקון כ4 וחצי ליטר, ושמנו חדש שמן CVT J1 בכמות 4 ליטר, עכשיו היום הסתכלתי בספר רכב וגילתי שצריך לשים 7.3 ליטר, ושמנו 4 ליטר ומה שיצא מהמיכל 4 וחצי ליטר, עד כמה זה חמור? למה יצא 4 וחצי ולא 7? זה בסדר לנסוע ככה?
הודעה אחרונה מאת Smiley96, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
מאז ומתמיד מכונית היתה מוצר יקר יחסית, ההוצאה הכספית הגדולה ביותר אחרי דירה. לצד קוני מכוניות חדשות, לאחר שהוסרו חסמי היבוא בתחילת שנות ה 60' מחשש לאבדן מטבע זר, תמיד היו רוכשי מכוניות משומשות. מאחר ומדובר היה בהוצאה כספית ניכרת, היו הקונים מעוניינים לבדוק את המכונית המועמדת לקניה. על פי רוב המועמדת לקניה היתה נלקחת, בהסכמת שני הצדדים, למוסך שאותו הכיר המוכר, וזה מצידו העיף מבט במכונית, ללא כל מחויבות, והיה אומר לקונה אם כדאי לו להמשיך הלאה. משם היו ממשיכים לפחח, שיעיף אף הוא מבט ויראה שהמכונית לא עברה תאונה. בתחילת שנות ה 60' החלו להופיע לראשונה מחירוני רכב, על ידי השמאים אפרים מוהר ויצחק לוי, ולראשונה נקבע למכוניות הנפוצות בשוק ערך, שנבע מביקוש והיצע, לצד שם ט…
הודעה אחרונה מאת ישה, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי לכולם, מחפש איפה אפשר לקנות מגש תא מטען לסוזוקי יורוסוויפט 2001 (5 דלתות). וניטים (קליפסים) כמו בתמונה. עדיפות לאיזור באר שבע והסביבה אבל גם יכול להגיע למרכז. את המגש חיפשתי בפירוקיות באיזור ב"ש ללא הצלחה בנתיים ולגבי הניטים מצאתי רק באינטרנט אבל לא מסתדר לי עם זמני ההספקה.
הודעה אחרונה מאת GrassCube, -
-
ריקול לביצוע עדכון תוכנה למחשב תיבת ההילוכים של פורד פוקוס המצויידת בתיבת הילוכים אוטומטית מסוג "Power Shift" כמו כן הודיע היבואן כי היצרן החליט להרחיב את אחריות למחשב הגיר ל-10 שנים או עד 240,000 ק"מ – לפי המוקדם מביניהם, להלן כתבתו של ששי כהן - המפורסמת באתר wheel: http://wheel.co.il/10-%D7%A9%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%90%D7%97%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%92%D7%99%D7%A8-%D7%94%D7%90%D7%95%D7%98%D7%95%D7%9E%D7%98%D7%99-%D7%A9%D7%9C-%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%93-%D7%A4%D7%95%D7%A7/
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
סקודה אוקטביה עברה מתיחת פנים, יישרה קו עם מערכות בטיחות אקטיביות וקיבלה מנוע שהצליח לבלבל את מובילי הדעה שלנו. בואו לקרוא מה חשבנו עליה.
הודעה אחרונה מאת רועי5, -
- 0 תגובות
- 436 צפיות
שלום לכולם. אני בדרך עם הרכב לטיפול במוסך. מבקש המלצה למכון טסטים שקרוב לרחוב תושיה בתל אביב. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
היום קרה לי מקרה כזה, הרגשה של חוסר אונים מצד אחד והמון עצבים מצד שני. מי שבא לנתב"ג מכביש 40, יש שם תחנת דלק של דור אלון צמודה לכניסה ויש שם שטח ותמיד יש שם רכבים חונים ומדי פעם חניתי שם. אין שם שלט או משהו שמצביע שאסור לחנות. היום בבוקר חניתי שם, ופתאום צץ בן אדם מבוגר ושואל איזה רכב יש לי, ואחרי זה אומר שזה שטח פרטי ושאסור לחנות פה (שוב, לא היה שום שלט שמציין את זה). מפה לשם הוא אומר, בסדר תחנה, רק תזיז את הרכב קצת כי טרקטור אמור לעבוד פה היום. הודתי לו, הזזתי והלכתי לעבודה. בצהריים אני חוזר וחשכו עיני: הרכב שלי נחסם לגמרי, ולא רק שלי, אלא כל השורת הרכבים! ומה שיותר הזוי, שבאף רכב לא ראיתי מספר טלפון, כמו שנהוג. נכנסתי ממש לפאניקה, אין למי לפנות, אין מספר טלפון,…
הודעה אחרונה מאת Jack457, -
- 20 תגובות
- 4 אלף צפיות
אמרו לי שאתונה היא עיר מפותחת, שהיא כמו תל אביב רק שמדברים שם יוונית... אז אמרו. את היום הראשון שלי התחלתי בסוכנות השכרת רכבים ברחוב הראשי, לאחר תשלום של 189 דולר ליום + הסבר קצר על תרבות הנהיגה והאכיפה ביוון קיבלתי את המפתחות של באמוו סידרה 4 קופה שחורה שהמתינה לי בסוף מגרש החנייה, ניכנס לרכב , טקס התאמת סביבת הנהג, לחיצה על כפתור הסטרט ויציאה מהחניון... בום! צפירה, עוד צפירה, רמזור אדום + צפירה ממושכת מאחור... מסתכל במראה האמצעית על נהג מונית שלא מבין מדוע עצרתי מייד שהתחלף הרמזור, כאן ביוון מסתבר, כשיש רמזור אדום זה סימן ידוע ללחיצה נוספת על דוושת הגז בכדי להספיק לגנוב את הרמזור, השוטרים ד.א. לא יעילים יותר מדי באכיפת חוקי התנועה ומצלמות רמזור אין פה, האמת במהלך …
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
אני יודע ששנות השמונים חלפו וגם שהעליה הרוסית כבר נגמרה אבל לצערי הדשבורד בקורולה 2008 שלי הפך לדביק מזה שנה וחצי. כל הנסיונות לשכנע את היבואן שמדובר בתקלת יצור ולא יתכן שדשבורד יראה כך עלו בתוהו ואני כבר לא מסוגל לראות את הדשבורד במצב הזה. קיבלתי הצעות להחלפת הדשבורד שנעו בין 1100 שקל בחאווה לבין 4000 שקל אצל היבואן לאחר השתתפות סמלית שלהם. לכן, החלטתי להתחבר לשורשים הרוסים שאין לי ולהתקין כיסוי לדשבורד. הבעיה - אין לי מושג איפה לחפש. אני רוצה משהו שיתאים ספציפית לרכב ולא משהו אוניברסלי ואשמח להמלצות על מקומות בהם ניתן לרכוש כיסוי שכזה באזור חיפה-העמקים. תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת - XM -, -
-
מלווה + טסט 21
מאת hexxt- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי, עברתי טסט לפני חצי שנה, ועדיין לא שילמתי את הדף שקיבלתי עם המעבר. במידה ואשלם עכשיו, זה אומר שנגמר לי המלווה או שמרגע שאשלם? אם לא אשים נהג חדש מאחורה - שוטרים מסתכלים על זה ? מה הנזק אם יגיע שוטר שיחליט ללכת נגדי בנושא ?
הודעה אחרונה מאת EL-Batmun, -
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 7.4 אלף צפיות
אחרי שרשור הרכישה הזה http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=606415 הסאגה לא נגמרה שם, בעולם ורוד הייתי נהנה מהרכב עוד שנתיים או שלוש מוכר וקונה אחר, אך במציאות נתקלתי בנתיים בקצת תקלות. בקצרה, ככל הנראה יש צורך להחליף מחשב גיר ברכב, בסעיף האחריות תחת גיר כתוב "אחריות על חלקים פנימיים בלבד", הגעתי לתובנה שבוודאות אין אחריות על מחשב גיר והוא יוחלף על חשבוני. ממקרים קודמים הבנתי שבד"כ זה לא נגמר במחשב גיר וממשיך למכלולי הגיר עצמו כגון קלאצ'ים ועוד. התקשרתי ל lease4u על מנת לוודא שאכן יש למכלולי הגיר אחריות ונמסר לי שלקלאצ'ים וכו' אין אלא רק גלגלי שיניים ועוד קצת, לפי הידע הטכני שלי קלאצ'ים הם חלק מהגיר ולדייק חלק מחלקיו הפנימיים אך אני כבר מריח נסיון להת…
הודעה אחרונה מאת yossiaviel, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני אמור בקרוב לעשות טסט לאוטו ושילמתי את האגרה באינטרנט. עדיין לא הגיע אלי הרישיון החדש. האם ניתן לגשת לטסט ללא הרישיון החדש? כלומר הם יראו במחשבים ששילמתי את האגרה?
הודעה אחרונה מאת stum, -