Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק תשימו לב שהצמיגים צריכים להתאים למהירות שאתם רוצים להגיע אליה.

בשברולט למינהם, היבואן מגביל בתוכנה את המהירות הסופית לאזור ה- 150 ושם צמיגים בהתאם. אולי כדי לחסוך ואולי מסיבה אחת.

מי שפותח את ההגבלה, מסתכן במהיריות שהצמיגים לא יועדו להם.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
אוטומטי, תגיע למהירות ותמדוד, תראה שהסטיה לא לינארית.

שמועות על 270? אם היה 407 הייתי מאמין כי זה ברייס עם בוגאטי.

נוח לך עם האשליה? העיקר שאתה מבסוט. רוצה לדעת אמת, תמדוד עם רייס לוגיק.

1. ככל הנראה ה "שמועות" לא היה ברור.

2. מהירות היצרן המוצהרת היא 235 קמ"ש

3. יש שדרוגי תוכנה לרכב המביאים אותו לכ 270 כ"ס וכ 42 קג"מ והרכב אכן מגיע על הספידומטר (שוב, מדבר על ספידומטר) לכ 260 קמ"ש בתוך פחות מ 50 שניות.

עובדה, פרסמתי וידאו של אדם שהרכב מגיע ב 45 שניות ל 255, מה הביג דיל? יש עוד הרבה כמוהו.

מה, להגיד לך שזה הגיוני גם בפועל ולעשות לך סיבוב? תבוא (רק צריך יהיה להוריד את הפחת משקל שלך).

4. ניתן למדוד עם GPS בדגימה של 10Hz וזה מספיק מדוייק (10 דגימות בשניה מעל הנדרש עבור מהירויות שכאלה) וזה מגיע היום כפיצ'ר בסיסי בהרבה מצלמות רכב טובות (חלקן רק עם 5HZ).

5. ה RACELOGIC המהולל שעולה 500$ וגם דגם ה 700$ בעל שבב של 10Hz דגימה גם כן, מה ההבדל? אני צריך לרכוש מוצר של 500$ כשיש לי מוצר מצלמת רכב בשווי של 350$ שעושה את זה גם כן?

6. RACELOGIC המתקדם ביותר שעולה 5,470$ בעל שבב של 20Hz:

http://www.racelogic.co.uk/usastore/products.php?product=Video-VBOX-Pro-20Hz-and-Two-Camera-Kit

קצת מוגזם.

כל הכבוד למונדאו, זה לא בדיוק טיל בליסטי. אם שלי מוצהר על כ-270 קמ"ש ואצלי יש 340 כ"ס ו-51 קג"מ, ותיבה מתקדמת, אני בספק שמונדאו גם משופרת כפי שציינת, תגיע לאותה מהירות. ועוד בקלות? nah, i don't think so. גם לא בירידה תלולה.

*** זה חמוד, אבל גם בוגאטי היו צריכים תוספת של 300 כ"ס כדי להעלות עוד קצת במהירות, יש עקרונות בעולם.

יהיו רכבים עם 240 כ"ס שיתפקדו די דומה לרכבים עם 340 כ"ס מבחינת מהירויות סופיות, הכל תלוי בתיבות ההילוכים ובתכנון וכו' וההתנגדות שלהם בנסיעה, תרצה או לא.

בנוסף, זה שיש 8 הילוכים לא אומר שתגיע למהירות גבוהה יותר, ריבוי הילוכים נועד למטרה אחרת (יש על זה מספיק מידע ברשת), בעיקר לפיזור נכון של רצועת הכוח והנעמת הנסיעה וכו' ונוחות וכמובן, חסכון חסכון חסכון בדלק של אחוזים בודדים.

המהירות המוצהרת של היצרן היא 235 קמ"ש, שלך 270 קמ"ש, מה ההבדלים העצומים כל כך?

כן, רכב עם 240 כ"ס ו 36 קג"מ מגיע על הספידומטר ל 255 קמ"ש בסטוק בתוך כ 45 שניות, יש מספיק סרטונים גם ביוטוב מאשר שאציע לך לבוא לשבת לידי בסיבוב, נכון?

את הרכב ניתן לשדרג ל 270 כ"ס(או 300 למי שמתפרע ומחליף דברים) וכ 42 קג"מ בשינוי תוכנה בלבד והרכב כן מגיע ל 260 קמ"ש בתוך פחות מ 50 שניות.

יש הרבה דברים לא הגיוניים בעולם, זה נחמד שכולם רק חושבים, יש עובדות בפועל.

עכשיו, לגבי כמה מהירות בפועל זה באמת, תוציאו נתוני סטייה ובואו נחשב, כמה סטייה יש לנו כאשר הרכב על 255 קמ"ש, מי מתנדב? עד אז אפשר להגיד מה שרוצים, זה הכי פחות רציני כי יש עובדות בשטח (ספידטומטר).

אגב, הפחתתי כ 5% סטייה על בסיס ה 100 קמ"ש למשל, אז במקום 255 קמ"ש בספידומטר זה 240-245, עדיין, מכובד לגמריי ואמיתי לגמריי, בדיוק כמו שתפסו את הוולוו.

חבירם, עובדות בשטח, פחות "אני מאמין וחושב ולדעתי".

עריכה אחרונה על ידי Automatic1
פורסם
איזה אינטרס יש ליצרן לשקר למטה לגבי נתון מהירות מקסימלית?

למשל, אם הצמיגים בהם היצרן החליט להשתמש אינם מתאימים למהירות או מטעמי שיווק כדי לייצר בידול לגרסאות יקרות יותר אותן היצרן משווק (GTI וכדומה).

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם (נערך)

אני לא דיברתי על כמות ההילוכים, אלא על מהירות החלפתם ועל פרמטר איבוד הכוח בדרך לגלגלים שמן הסתם במונדאו גבוה הרבה יותר מאשר בבימר. נוסיף לכך 9 קג"מ בתיאוריה בהבדל לטובת הבימר, 70 כ"ס, 100 קילו פחות בבימר וקיבלת את אותה מהירות סופית? עובדות אכן יש. אבל אני חושב שאם תבדוק בצורה אמינה את ה"עובדות" הללו תגלה שזה בולשיט. תזכור שאנחנו מדברים על אותה תוצאה, לא על כך שהבימר מגיעה למהירות יותר גבוהה מאשר המונדאו שעל הנייר נחותה בכל פרמטר, אלא על כך שהן מגיעות לאותה מהירות של 270 קמ"ש, ועוד איך אמרת על חברייך עם המונדאו? בקלות. אז אני חושב שיש בידך טעות. שכן, אחרת אני אמור לגרד 290 קמ"ש או משהו בסיגנון (בלי חישוב מדעי).

נ.ב

אתה יכול לכתוב סטס, זה בסדר. ה-*** מגוחך. אני לא מסתיר את שמי. אני מניח ששנינו יודעים מי אנחנו, מר פ****ן.

עריכה אחרונה על ידי Smiro
פורסם

ניצחון בנוק אאוט לסמירו למי יש יותר גדול.

הטרלתם

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אני לא דיברתי על כמות ההילוכים, אלא על מהירות החלפתם ועל פרמטר איבוד הכוח בדרך לגלגלים שמן הסתם במונדאו גבוה הרבה יותר מאשר בבימר. נוסיף לכך 9 קג"מ בתיאוריה בהבדל לטובת הבימר, 70 כ"ס, 100 קילו פחות בבימר וקיבלת את אותה מהירות סופית? עובדות אכן יש. אבל אני חושב שאם תבדוק בצורה אמינה את ה"עובדות" הללו תגלה שזה בולשיט. תזכור שאנחנו מדברים על אותה תוצאה, לא על כך שהבימר מגיעה למהירות יותר גבוהה מאשר המונדאו שעל הנייר נחותה בכל פרמטר, אלא על כך שהן מגיעות לאותה מהירות של 270 קמ"ש, ועוד איך אמרת על חברייך עם המונדאו? בקלות. אז אני חושב שיש בידך טעות. שכן, אחרת אני אמור לגרד 290 קמ"ש או משהו בסיגנון (בלי חישוב מדעי).

נ.ב

אתה יכול לכתוב סטס, זה בסדר. ה-*** מגוחך. אני לא מסתיר את שמי. אני מניח ששנינו יודעים מי אנחנו, מר פ****ן.

*** מצביע על מיקום העריכה (לציין שהכנסתי את זה לאחר הכתיבה המקורית), אין לי מושג מי אתה או מה שמך וזה לא מעניין אותי כל כך גם, אם לרגע חשבת שכביכול הסתרתי את שמך כי הוא במקרה כולל 3 אותיות :-D8)

זה שאתה יודע מה שמי או שם משפחתי זה סבבה לגמריי ומכובד אפילו לגמריי (אני לא ציני), אל תשתמש בו, תודה.

הבדיקה היחידה שנוכל לבצע זה אם תרצה, יחידת מדידה של GPS בקצב דגימה של 10Hz וכל אחד ידווח לשני מה התוצאות בפועל, מספיק הוגן.

מאוד מעניין עד כמה התוצאות יהיו בערך, זהות.

כמובן במגבלת הזמן של 60 שניות נהיגה (מעבר לכך הסיכון גדל).

פורסם
מי שפותח את ההגבלה, מסתכן במהיריות שהצמיגים לא יועדו להם.

אמת.

מה שכן, אם אני לא טועה, נתון המהירות המרבי כרוח בנתוני המשא והלחץ המירביים. כלומר, זה המהירות המרבית שהצמיג יכול לעמוד בה כשהוא נתון תחת העומס המרבי ומנופח ללחץ המרבי, וגם אז יש מקדם בטחון. ובכל אופן, זה לא שצמיג מגיע למהירות המרבית שלו ובבת אחת מתפרק.

ומצד שני, הצמיגים ברכבים שלנו לא בהכרח חדשים מהמפעל ולא תמיד מנופחים בדיוק כמו שצריך.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

כל צמיג "איכותי" היום במידות של רכבים גדולים או "יוקרתיים" קצת, מגיעים עם קוד מהירות לכל הפחות של V (עד 240 קמ"ש) ולרוב גם W (מעל ל 240 קמ"ש או 270 קמ"ש תלוי) תוי בדרישת היצרן או סוג הרכב. רכב כמו וולוו S60 יגיע עם דרישת מהירות כזו כי הרכב מסוגל וגם כי המהירות המירבית של היצרן דורשת את זה.

וולוו S60 היצרן מצהיר 230 קמ"ש, הצמיג צריך להיות לכל הפחות V אם לא לכל הפחות W אפילו כך שזה בסדר גמור.

צמיגי מישלין פיילוט ספורט לדוגמא, הסדרה מגיעה עם קוד עומס של W (מעל 240 קמ"ש או 270 קמ"ש תלוי) או Y שזה 300 קמ"ש. חלק מהצמיגים גם מגיעים עם (Y) שזה 300+ קמ"ש.

יש 2 צמיגים בסדרה של מישלין פיילוט ספורט לדוגמא המגיעים עם דירוג מהירות V, כל השאר כבר W ו Y ומעלה.

כל רכב מודרני עם מנוע "חזק" והספקים גבוהים, יגיע עם דרישת קוד ברשיון ל V או W לכל הפחות, כך שכאן אין מה לדאוג.

פורסם

מניסיון של חבר בקפריסין, הוולבו S60T5 עם תוכנה (מבטל את הגבלת המהירות ונותן מעל 300כ"ס שנמדדו על דיינו) סוגרת סקאלה 270קמ"ש וממשיכה להאיץ. גם עם סטייה של כ- 10% במד, 270קמ"ש אמיתיים יש שם.

Finger's gonna kill me.

פורסם

להה... זאת בטח קונספירציה ואחריי הכל, זה שקרי והעיניים שלך בוגדות בך. (ציניות).

פורסם

אני חושב שזו לא בעיה להגיע למהירות הזו.

בפלואנס דיזל עם שלשה נוסעים, אפשר להגיע ל 212 בכביש המוביל מכיוון טבריה. יש לי תמונה של זה.

• תוכן חדש...