Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ביבלבלת בין הנהג של הוולו לנהג שנתפס בכביש הערבה.

הטיפשות שלו שהודה כי נהג ב 155 קמ"ש.

ישה האם קשר עין של דבורה וממל"ז אותו קשר עין?

מסביר את השאלה התמוהה: הרי בדבורה דורשים קשר עין ורכה בודד בכיוון נסיעתו כדי לוודא שהרכב הנעצר אכן זה שנמדד. ואמנם היו דו"חות ללא קשר עין רציף, כי זיהו רכבים כאלו ואחרים (מדבקה, רכב לא נפוץ וכו).

אז גם במקרה של הממלז אם הרכב היה בודד בכביש ונעצר כעבור כמה מאות מטרים ע"י מחסום לבד, אז אין באמת צורך בקשר עין?

כי שעת לילה מאוחרת וייתכן בהחלט שהכביש ריק לחלוטין או עם מעט רכבים שאף אחד מהם לבם ועם קסנון (סתם דוגמה).

מה שכן, לא רואה איך שוטר לצליח לזהות רכב חולף על פניו ב240 קמ"ש בשעת לילה כשהוא מתבונן דרך ממל"ז.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

כשהשוטרים משקרים, קשר עין אמיתי אינו רלוונטי.

הנה בקצרה 2 מקרים שקרו לי:

מקרה ראשון:

1. נתפסתי לא עוצר בעצור (למרות שעצרתי)

2. השוטר היה במרחק 505 מטר ממני (מדוד עם GPS) - בלי משקפת או אמצעי ראייה אחר, איך יכול לזהות את הרכב?

3. השוטר היה נמוך ממני ב 72 מטר (מדוד עם GPS) - אין סיכוי שהוא רואה קו עצירה או את גלגלי הרכב כשהוא נמוך ממני בהרבה.

4. היו בינינו לפחות 3 פיתולי כביש חזקים שהסתירו אותי בדרך - קשר עיין לא נשמר.

בקיצור, הגעתי למשפט עם כל ההוכחות ו..... בדיוק 2 דקות והורשעתי. למה? כי ככה עובדים פה. לעלות לערכאה שיפוטית גבוהה יותר חייבו לבוא עם עורך דין ולשלם 500 ש"ח. וויתרתי... חבל לי על הזמן.

מקרה שני:

רוכב אופנוע נגע לי במראת הצד והתהפך במהירות אפסית. כמה שריטות בפיירינג של האופנוע וזהו. למרות שהוא אשם כי נכנס לי לנתיב אחרי עקיפה מימין, הוא תבע אותי על 7000 שקל נזק. העברתי את המקרה לביטוח.

בקיצור, מגיע לבית משפט, בחוץ העורך דין של חברת הביטוח מתדרך אותי מה להגיד (כמובן שלשקר).

נכנסים לשופט:

- אני משקר

- הנפגע משקר

- עד של הנפגע (שלדעתי לא היה בארוע בכלל) משקר.

- עורך הדין של חברת הביטוח משקר.

ובסוף על סמך מסכת השקרים השופט מגיע למסקנה... אני אשם !!! חברת הביטוח שלמה 7000+ הוצאות משפט.

בקיצור.... נו... הבנתם.

מקרה שני:

פורסם
לפי מה שנראה לא מדובר בדגם הרגיל אלא ב S60 T5 R-Design, דגם עם ביצועים קצת יותר רציניים.

אותם ביצועים בדיוק. ממש אחד לאחד. אותו מנוע, אותו גיר, אותו הכל. רק פגושים, ג'אנטים ומתלים אחרים.

במקרה הכי טוב, 255 בספידומטר זה כ230 אמיתיים.

כלומר, אם הוולבו הייתה על 242 אמיתיים (מה שנמדד על הלייזר), הספידומטר שלו היה קרוב ל300.

כן... בכלל בכלל לא הגזמת. זה היה צריך מיליון קמ"ש על הספידו (הכנס מם של דוקטור איוול כאן).

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

הנהג מפליל את עצמו כאשר הודה שנסע רק 155 קמ"ש

עו"ד טוב יטען כי מרשי התכוון לאמר כי נסע 155 קמ"ש פחות מאשר אמרו לו 242/7 קמש דהיינו נסע כחוק 90 קמ"ש.

לגבי קשר העין

אחרי שהלוזר ראה את המהירות ואת המרחק הוא כבר מסיר עיניו ומסתכל על הכביש כדי לקלוט את הרכב במלוא תפארתו ואז יכול להבחין בפרטיו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
כשהשוטרים משקרים, קשר עין אמיתי אינו רלוונטי.

הנה בקצרה 2 מקרים שקרו לי:

מקרה ראשון:

1. נתפסתי לא עוצר בעצור (למרות שעצרתי)

2. השוטר היה במרחק 505 מטר ממני (מדוד עם GPS) - בלי משקפת או אמצעי ראייה אחר, איך יכול לזהות את הרכב?

3. השוטר היה נמוך ממני ב 72 מטר (מדוד עם GPS) - אין סיכוי שהוא רואה קו עצירה או את גלגלי הרכב כשהוא נמוך ממני בהרבה.

4. היו בינינו לפחות 3 פיתולי כביש חזקים שהסתירו אותי בדרך - קשר עיין לא נשמר.

בקיצור, הגעתי למשפט עם כל ההוכחות ו..... בדיוק 2 דקות והורשעתי. למה? כי ככה עובדים פה. לעלות לערכאה שיפוטית גבוהה יותר חייבו לבוא עם עורך דין ולשלם 500 ש"ח. וויתרתי... חבל לי על הזמן.

מקרה שני:

לא יודע מה הבאת לבית המשפט, כדי להוכיח את חפותך, לא יודע מה טען אותו שוטר שבית המשפט החליט להרשיע אותך.

המואדם , אין דבר כזה.

בני אדם מייצגים את עצמם גם בבית המשפט העליון. אין חובה לשכור עו"ד.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

נכנסים לשופט:

- אני משקר

- הנפגע משקר

- עד של הנפגע (שלדעתי לא היה בארוע בכלל) משקר.

- עורך הדין של חברת הביטוח משקר.

ובסוף על סמך מסכת השקרים השופט מגיע למסקנה... אני אשם !!! חברת הביטוח שלמה 7000+ הוצאות משפט.

צחקתי בקול :-)

מזכיר לי את הבדיחה הבאה:

משפט בדרום ארה"ב, דיון ראשון. השופט נכנס לאולם, מתיישב ואומר:"הריני להודיעכם שהתובע פגש אותי שלשום ושיחד אותי ב-3000$, ואילו הסניגור פגש אותי אתמול ושיחד אותי ב-2000$!". רחש עובר באולם, כולם נדהמים. השופט ממשיך: "אם כך, הוריתי לפקיד להשיב אלף דולר לתובע וכעת ניתן להתחיל במשפט צדק!".

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
במקרה הכי טוב, 255 בספידומטר זה כ230 אמיתיים.

כלומר, אם הוולבו הייתה על 242 אמיתיים (מה שנמדד על הלייזר), הספידומטר שלו היה קרוב ל300.

אתה לא חושב שאתה מגזים לגמריי ובו זמנית מטעה אחרים? זאת אומרת מה שרשמת עכשיו זה על גבוש השטויות במיץ.

ברכב שלי לדוגמא, כאשר אני נמצא על 100 קמ"ש בספידומטר, אני רואה 96 קמ"ש ב GPS, במספר מכשירים בו זמנית וזה אומר? סטיה של 4%.

כך ש 255 קמ"ש על הספידומטר יהיה למעשה 245 קמ"ש בפועל.

לא ברור לי למה אתה מסרב להאמין שרכב עם 240-250 כ"ס וכ 35-36 קג"מ לא מגיע ל 250-260 קמ"ש? מה הסיבה?

בוא אספר לך משהו ששמעתי כאן בארץ, מבעלי רכב אחרים אשר תדלקו אוקטן 8 9 וחלקם גם עם שדרוג תוכנה (270 כ"ס ו 42 קג"מ) ויש טענות שאומרים שהרכב מגיע אפילו ל 270 קמ"ש בקלות.

הפלא פלא.

פורסם

ישה, זה מה שאמרו לי במזכירות כשיצאתי מחדר הדיונים. הייתי בבית משפט לתעבורה בפתח תקווה. אמרו לי שערעור זה רק למחוזי ושם אני חייב להגיע עם עו"ד ולשלם 500 ש"ח אגרה. האם הטעו אותי כדי שלא אערער?

בנוסף, לפני המשפט ביקשתי בכתב לקבל את הראיות נגדי. נענתי במכתב רשום שהראיות חסויות ואני לא יכול לראות אותם לפני המשפט. גם זה נראה לי תמוה. מה אני רוצח? מה זה ראיות חסויות במשפט תעבורה?

פורסם

למיטב ידיעתי אין אגרה בערעור פלילי

אנשים מצלמים חומר מהתיק כעניין שבשיגרה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם (נערך)

אוטומטי, תגיע למהירות ותמדוד, תראה שהסטיה לא לינארית.

שמועות על 270? אם היה 407 הייתי מאמין כי זה ברייס עם בוגאטי.

נוח לך עם האשליה? העיקר שאתה מבסוט. רוצה לדעת אמת, תמדוד עם רייס לוגיק.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כל הכבוד למונדאו, זה לא בדיוק טיל בליסטי. אם שלי מוצהר על כ-270 קמ"ש ואצלי יש 340 כ"ס ו-51 קג"מ, ותיבה מתקדמת, אני בספק שמונדאו גם משופרת כפי שציינת, תגיע לאותה מהירות. ועוד בקלות? nah, i don't think so. גם לא בירידה תלולה.

פורסם

אוטומטיק - יש תקן בין לאומי לסטיה המותרת של מד מהירות. היא חייבת להיות כלפי מעלה, וחייבת להיות בתוך תחום מוגדר, הן אבסולוטית והן באחוזים. חפש בויקיפדיה, זה מופיע שם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הגיוני לגמרי,

הבימר 330 שהייתה לי לפני מספר שנים שנת 2003 עם נתוני מהירות סופית של 250 קמש.

לא רואה סיבה שוולוו צעירה בלמעלה מעשור לא תצליח להגיע למהירות כזו.

Porsche 944 turbo

• תוכן חדש...