רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,585 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 28 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
ניסינו לחפש מילה מקצועית וממלכתית לתאר את הגעתו של אאודי SQ7 לישראל. אבל כמ שהצלחנו לחשוב עליו זה "יאבאללה איזה מגניב השיט הזה!" נסו אתם. תקראו את הכתבה ותגידו לנו אם יש לכם משהו יותר קר ושקול להגיד.
הודעה אחרונה מאת Mr_Shankly, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 29 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
מה אם לנצ'יה היתה מביאה את הפולביה קונספט לייצור במקום להתמקד בלייצר מדבקות למכוניות של קרייזלר? רומן מביט אחורה במנהרת הזמן וחושב קצת.
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
-
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מישהו פעם נתקל במקרה ברכב מליסינג למכירה שהוא לא מנהג יחיד כלומר נניח: למכירה רכב פלוני שכל המפעל חגג עליו או: למכירה רכב פלוני אלמוני שנסעו עליו 5 עובדים כולל הנשים והילד הבכואר שרק קיבל רשיון. זה מעניין שבכל הפירסומים וכל המקומות כל הרכבים הם של נהג אחד. ממש לתפארת עם ישראל ומדינת ישראל היפה והטובה. אז נשאלת השאלה: איפה לעזאזל כל רוב רובם של הרכבים שכל החברה חגגה עליהם/ אלו שהם כיווייכול לא מנהג יחיד ? כמו כן זה מעניין כולם מכוניות מהייטק כאילו זה סוג של עילוי מסויים ואנשים לא מבינים או מתעלמים מהעובדה שבהייטק העובד מגיע לעבודה וברוב המקרים האישה לוקחת או הבן או מישהו מהחברה ממשיך לנסוע איתו בלי סוף כנראה עד סוף היום. איפה המכוניות שהיו בחברת בטונים או במפעל…
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 622 צפיות
אהלן מישהו יודע להגיד +- מתי היא תושק בארץ? ומה יהיה המחיר עבור הדגם עם ה115 כ״ס? מתלבט אם לקנות פאביה עכשיו או להמתין ולקנות את האיביזה..
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
כשקינן, העורך של "וואלה! רכב" התקשר אלי ושאל אותי אם בא לי לעשות יומיים באיטליה בחברתה של הסקודה אוקטביה RS החדשה, לא כל כך קפצתי על ההזדמנות. כולה אוקטביה, כמה מעניין זה כבר יכול להיות? כשהוא אמר לי שזה יהיה במסלול מירוצים, שאלתי באיזה שעה הצ'ק אין. הנה מה שחשבתי עליה. אם יש לכם שאלות כלשהן על המכונית, אני כמובן פה תמיד כדי לענות עליהן. פבל.
הודעה אחרונה מאת 98civic, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
עד היום מוטול היה נמכר במחירים גבוהים יחסית למתחרים. דגם 8100 xcess נמכר בין 200 ל400 ש"ח לפעמים ל5 ליטר בחנויות שונות. עכשיו ראיתי בחנות האינטרנטית justmotor 5 ליטר עבור 99 ש"ח וגם סוגים אחרים של מוטול במחירים נמוכים מאוד. מה הקאץ'? היפטרות ממלאי? ספק מקורי? סתם מבצע תמים?
הודעה אחרונה מאת guya72, -
-
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
לפי הפרסום בynet הקרוסאובר הקופמקטי ("מיני אאוטלנדר" אם תרצו) בדרך לארץ, לפי השערות מחירו ינוע בין 135-140 אלף ש"ח. מה דעתכם - פספס את הרכבת ? המקור בynet: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4977925,00.html
הודעה אחרונה מאת bigmik, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
האם אפשרי להדליק אורות נמוכים עם פנסי ערפל בו זמנית?
הודעה אחרונה מאת mishka.p, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
היי לכולם. רציתי לשאול בקשר למדבקה שמודבקת לרכבי חברה מאחור - ״איך אני נוהג״. יש אצלי שכן שיש לו מיניבוס והוא בוחר להחנות אותו בחניות פרטיות שצרות במיוחד וזה מהווה הפרעה לחונים מסביבו... אני לא מעוניין להזמין פיקוח עירוני שידביקו לו דו״ח (עדיין, למרות חוצפתו והבטחתו שלא יחנה שם).. לשאלה: מישהו יודע מה המשמעות של דיווח למוקד הזה של ״איך אני נוהג״ על הפרעה של המיניבוס שלו, האם זה בכלל מגיע לקצין רכב או בטיחות בחברה המקורית או שזה נשאר בגדר פנייה לאיזה חברת צד, ושם זה מסתיים...?? תודה על ההתייחסות
הודעה אחרונה מאת roni_bel, -
-
היי, מעניין אותי האם בהווה או בעתיד יוכלו או יכולים ג׳יפונים להתחרות באיכותם ( מכל המשתמע מכך ) ברכבי המנהלים? + האם אופנת הג׳יפונים היא אופנה חולפת או שהיא פה בכדי להשאר?
הודעה אחרונה מאת robertf, -
- 4 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
היי היום קניתי טויוטה יאריס שנת 2013. ברכב מורכבת מערכת מולטימדיה מקורית איפה כניסות USB ו-AUX במערכת הזאת???? חיפשתי בתא כפפות, לא מצאתי תודה
הודעה אחרונה מאת andryuxa1985, -
שלום לכל חברי הפורום יש משהו שעולה בדעתי הרבה, וזה למה גברים אוהבים כלכך רכבי סטיישן ספורט? (ככה אני חושב לפחות...) מה יש במרכב המשפחתי הזה שעושה לנו את זה? זה אמורה להיות צורה לא מושכת בעליל, ועם זאת, התמונות מדברות: אוקטביה VRS אימפרזה WRX RS-6
הודעה אחרונה מאת hans, -
- 4 תגובות
- 990 צפיות
מנסה להזמין חלק בבגאז' לרכב, עלותו כולל משלוח 48 פאונד, איביי לא מאפשרים לי להמשיך בהזמנה ורושמים את ההודעה הבאה: Motor vehicle spare parts may be subject to certain permitting requirements for importation into your country. Please check applicable regulations for specific import restrictions in your country. wtf?
הודעה אחרונה מאת system_x, -
רכב לפירוק
מאת טל_- 1 תגובות
- 678 צפיות
שלום לחברי הפורום, המיצובישי שלי ששירתה אותי נאמנה זמן רב (סופר לנסר 97, אוטומט), מצאה את עצמה קורבן לתאונה (עמדה לתומה בחניה ורכב נכנס בה מאחור במהירות לא סבירה). הלכתי למשרד הרישוי, הורדתי אותה מהכביש וקיבלתי החזר על הטסט, מנגד הרישיון הכתום לא הגיע אליי (הם שולחים בדואר? אפשר להנפיק במכונות האוטומטיות?). בנוגע לפירוק, האם זיכרון דברים זה מספיק כדי להגן עליי מבחינה חוקית? (מפני כל תאונה ביזארית שאיכשהו עלולה לקרות, זורקים את הרכב במקום שהוא בניגוד לחוק איכות הסביבה, וכו'...). המון תודה!
הודעה אחרונה מאת tinoki, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום, יש לי רישיון דרגה B ואני מעוניין לעשות רישיון למונית דרגה D1. בשמחה הייתי הולך למשרד הרישוי אבל אין לי אפשרות בשעות הפעילות שלהם. אני אשמח לקבל פה מידע ממישהו שיודע 100% מה הם השלבים והעלויות עד לקבלת דרגה D1 ברישיון.
הודעה אחרונה מאת MOTIOZ, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
היי, האם מישהו השכיר בעבר רכב ספורט בגרמניה? חיפשתי בסוכניות הנפוצות כמו SIXT, AVIS וכו', ונתקלתי במספר דגמים בודדים. (SLK , מוסטנג ועוד כמה ..). אשמח לקבל המלצות על חברות/סוכניות באיזור ברלין. תודה!
הודעה אחרונה מאת niv, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 18 תגובות
- 3 אלף צפיות
יש מישהו שגם חווה את התופעה הזאת??
הודעה אחרונה מאת סאפיר, -
-
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הצמיגים הם חלק מחזון החברה לצמיגי העתיד, שיכללו גם חיישנים שיתאימו אותם לתנאי הדרך. תחת החזון החדש, צרכנים יוכלו להדפיס בביתם צמיגים גם לפי עונה (קיץ, חורף) ושימוש (כביש, מסלול). http://blog.caranddriver.com/michelin-reveals-another-airless-wheeltire-concept-but-this-one-is-biodegradable-and-3d-printed/?src=socialflowFB&mag=cdb&dom=fb
הודעה אחרונה מאת iliahrom, -
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
חלפו יותר משנה מאז הדו"ח 750 ש"ח שספגתי בעקבות נסיעה מהירה על כביש החוף. אותו קיבלתי כי הסתמכתי על הוויז שיראה שוטרים ,אבל מעולם לא התעמקתי על איך הוויז יודע היכן הן נמצאים וכו'. אחרי הדו"ח עשיתי בדק בית לגבי כמה מעל המהירות המותרת "מותר" לנסוע, ואיך לשלב את הוויז במערך ההתרעה משוטרים ,אבל לא להסתמך עליו בלבד. כעת אני נוסע עד 20 קמ"ש מעל המותר. בנתיים דו"חות המהירות היחידים שקיבלתי הם 2 קלים באוסטריה, שם כנראה הפסיקה המשפטית תעבורתית בנוגע למצלמות מאפשרת להם לתפוס גם כאלה שנוסעים רק 20 קמ"ש מעל המותר. אני חש שהנסיעות הפכו רגועות יותר מאז ירדתי מ130 ל110 *בכביש בין עירוני עם 2 נתיבים לכיוון, למרות שב2 המקרים סגנון נסיעתי רגוע. אני מניח שאני גם מוסיף מעט לצ…
הודעה אחרונה מאת חן ג., -
זוכרים שלפורד יש ג'יפון? קרוגר או משהו כזה? לא? לא נורא, גם אנחנו הספקנו לשכוח ממנו. ואז פורד שלחו לנו הודעה על תחילת שיווק הדגם המחודש, איך אומרים הילדים? הייתי כולי כל הפרטים בידיעה.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
פרסומת מטעה של פיג'ו על ה208 1 2 3 4
מאת Guest boobleit-
- אחראי פורום
- 49 תגובות
- 8.8 אלף צפיות
http://lpg.peugeot.co.il/2017/05/208/?ref=2&rcamp=CMP-01022-W8K9N8&utm_source=auto&utm_medium=cpm&utm_content=banner&utm_campaign=06_17_winner_lion LINK לפרסומת, כתוב שם בפירוש: "טרייד אין במחיר מחירון". התקשרתי אליהם וביררתי לגבי טרייד אין מול ה301, התשובה שקיבלתי היא: "ברור לך שאנחנו לא נקח את ה301 שלך במחיר מחירון, כי זה גם רכב חדש ובסופו של דבר אנחנו נצטרך למכור אותו בהפסד" , אז תכתבו "טרייד אין במחיר מחירון" פלוס: לא כולל רכבים חדשים או לא כולל פיג'ו 301 שמכרנו ולא מוכנים לקבל בחזרה.
הודעה אחרונה מאת שי, -
-
שלום, תמיד נראה לי מוזר שאנשים עוצרים, נשארים ברכב זמן ארוך -- והמנוע עובד. אני לא מתכוון למזג אוויר חם שצריך מזגן דווקא. סתם, בנאדם עוצר, מחכה למשהו, 20 דקות, הרכב עובד (היום בבוקר קרה לי שוב). וכל זה זה על רקע של מודעות גוברת לחיסכון, לאיכות הסביבה, עם מערכות עצור וסע שמשגעות את השכל... למישהו יש הסבר?
הודעה אחרונה מאת yossiaviel, -
מני יצא לבחון את המאזדה CX3, שבסוף היום קיבל אישור אפילו מהסטיג האישי שלו.
הודעה אחרונה מאת cars-@-lover, -
- 2 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
לבעלי סקודה והמתמצאים: מה זו מערכת תאורה פנימית מסוג CatVision?
הודעה אחרונה מאת Avenger, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
הגיע הזמן לסכם שליש שנה עם ה208, למרות שיש לה רק 82 כוחות סוס נראה שהזמן עבר מהר. בשונה מרגיל אני אתחיל דווקא בדברים הפחות טובים. ראשית אי אפשר להתעלם ממחלת הילדות הנוראה שלה, ממיר קטליטי שכושל בסביבות ה40,000 קילומטר. שלי יד 3 עם 73 אלף קילומטר והממיר הוחלף במסגרת האחריות. לדעתי דגמי 15' ואילך כבר לא סובלים מהבעיה. עוד סוג של מחלת ילדות היא צינורית הפלסטיק שמובילה מים לשפריצר האחורי, יותר כשל של המחלקה הצרפתית להנדסת אנוש, צינורית הפלסטיק ארוכה מדי ומתקפלת בסגירת תא מטען ככה שעם הזמן היא מתחילה להישבר, במיוחד עם השמש הישראלית- רוב הציונוריות שנגזר עליהן לחיות בישראל קרועות ולדעתי רבים לא יודעים זאת. תקלה ידועה ולכן הצינורית מוחלפת במסגרת האחריות, אפשר גם …
הודעה אחרונה מאת ay115, -
-
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ראיתי פרסום בפייסבוק שהרכב הגיע לארץ. יש למישהו מידע בנושא?
הודעה אחרונה מאת nakניק, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש את המכסה העליון שחסר, כמו שניתן ראות בתמונה, הוא די דומה בגודל לתחתון, איפה אוכל למצוא באיביי? תודה מראש לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
המשפחה התחדשה ברכב חדש, מהיפניות המובחרות והמאובזרות יותר. ההתרגשות במשפחה בשיאה (הוצאת רכב חדש ויקר מהסוכנות זהו דבר שלא קרה מעולם). יחד עם זאת, ברור לכולם שצריך להיפרד מהעגלה הישנה - סוזוקי בלנו 98' שמעולם לא ניחנה ביופי, אופי, כח, אבזור או צריכת דלק הגיונית. כולם מלבדי שמחים להיפטר מהרכב שליווה אותנו 15 שנה מחיינו. אף אחד מלבד הנגועים בג'וק המוטורי לא יבין איך וכמה ניתן להיקשר רגשית לקופסה עם ארבעה גלגלים ומנוע. איך מסכמים 15 שנה? איך נפרדים מרכב שהיה שם תמיד- נהיגה ראשונה ברכב שהוא לא ל'. תקופת המלווה. חמישה דייטים ראשונים. שלוש מערכות יחסים ארוכות. נסיעות לצפון הארץ, דרום הארץ, מזרח הארץ. גרר שלוש פעמים. תחזוקה שוטפת, טיפולים ותשומת לב- …
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
שלום, אני מאוד מקווה שזה המקום המתאים לשאול כאן את השאלה. ערכתי חיפוש בפורום ולא מצאתי אשכול בנושא לכן אני פותח אשכול בעצמי. אתמול החנתי את הרכב (טויטה קורולה שנת 2009) ברחוב דו סטרי די צפוף בנתניה, וכשחזרתי לרכב גיליתי שמישהו נכנס לי ברכב. הנזק לשמחתי מינימלי - כשהגעתי המראה השמאלית הייתה מקופלת (כאילו קיפלתי אותה ידנית) וכיסוי הפלסטיק החיצוני Nowhere to be found. המראה מתקפלת חזרה באופן תקני לחלוטין ופונקציית הכיוון החשמלי עובדת בלי בעיה. לעומת זאת, החלק מפלסטיק שמכסה את המראה חסר, וזה מאוד מכער את הרכב (הרכב בצבע כחול-תכלת, ועכשיו צידה החיצוני של המראה שחור ומכער). היות ואין לי ניסיון בחיפוש חלקי חילוף וכו', אני מבקש את עזרתכם - לאן לפנות (איביי/פיקוריות?), ל…
הודעה אחרונה מאת ilanilan, -
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
זה קרה אתמול, משתף את הפוסט שלי מרוטר. אשמח לכל עזרה...http://rotter.net/forum/scoops1/409215.shtml
הודעה אחרונה מאת Liit2104,
-
מי מחובר 66 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 678 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Arielz2405
- Benor
- discoTD5
- Shay Shd Dave
- אהרן ג
- Mr.Hybrid
- David32
- Or05230
- ברווז
- ArikB
- mitsugli
- oxblood