Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כי יש משהו סליפרי בסטיישן ספורטיבית.

לכאורה נראית רכב שימושי תמים עד שמגיעים לרמזור.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

במקרה של האוקטביה, הסטיישן תמיד נראתה טוב יותר מהליפטבק(לא קשה במיוחד), ללא קשר לגרסה.

בב.מ.וו, הסטיישנים נראים פחות טוב מהסדאנים, לטעמי.

כל מקרה, לגופו - חוץ אולי מפורשה פנמרה ספורט טוריסמו, הסטיישן הכי מיותרת שבנמצא(מאחר ובכל מקרה נקבל שימושיות דומה בפנמרה הצ'באק). בסטיישן אמנם יש מושב אחורי לשלושה, אך זו החלטה של אנשי השיווק, על מנת להצדיק את קיומה המיותר מלכתחילה.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

אני ממש אוהב את גרסאות הסטיישן הספורטיביות של סובארו.

החל מWRX STI SW, דרך B4 3.0R סטיישן ועד הלבורג העדכנית.

פשוט נראות הרבה יותר טוב מגרסאות הסדאן.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם (נערך)

יש משהו לא מוסבר במרכב הזה , נראה לי כי הוא לא "שובר" את העיצוב עם ישבן כמו סדאן

CADILLAC-CTS-V-Sport-Wagon-4459_16.jpg

הנה דגם 2017:

2017-Cadillac-CTS-V-Wagon-Render-Rear-1024x683.jpg

אני מסכים לחלוטין עם הסובארו, בסטיישן הWRX נראית פי כמה יותר טוב, לא יודע למה.

עריכה אחרונה על ידי TurboR
פורסם
במקרה של האוקטביה, הסטיישן תמיד נראתה טוב יותר מהליפטבק(לא קשה במיוחד), ללא קשר לגרסה.

בב.מ.וו, הסטיישנים נראים פחות טוב מהסדאנים, לטעמי.

.

תרשה לי לחלוק עליך, אני סבור שגרסאות הטורינג של היצרן הבאוורי הם מהיפות בנמצא.

אני לא מצליח להבין את המדיניות של היבואן שטען (בימי קמור לפחות) שהתצורה פוגעת ביוקרת המותג.

אני מוצא את עצמי מרייר אחרי כל טורינג שצצה לה מידי פעם ברחבי הארץ (האחרונה אגב, F31 328 )

הלוואי ואצליח לשים יד על אחת. גם יפה וגם אופה (עם המנוע הנכון)

M-TECH E46

פורסם

התשובה לשאלה הזאת נורא פשוטה. הסיבה היא אותה סיבה שגברים אוהבים סטים של ביטים, כלי עבודה עם בוקסות מתחלפות, נעלי "ספורט אלגנט", סרטי אקשן עם קטעי קומדיה ולדרמנים. אנחנו אוהבים מכשירים ומכונות שעושים הכל, וסטיישנים מהירים עושים בדיוק את זה - הכל.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

1. פשוט כי הן יפות.

2. כי האחרים לא מצפים מהן להיות ספורטיביות/ מהירות.

3. כי הן שימושיות, אחושרמוטה! תראה לי עוד כלי רכב שעושה 0-100 ב 3 שניות בזמן שאתה מוביל ארון מאיקאה ועל הדרך אתה מקפיץ מקרר לדירה החדשה של הבן.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
תרשה לי לחלוק עליך, אני סבור שגרסאות הטורינג של היצרן הבאוורי הם מהיפות בנמצא.

אני לא מצליח להבין את המדיניות של היבואן שטען (בימי קמור לפחות) שהתצורה פוגעת ביוקרת המותג.

אני מוצא את עצמי מרייר אחרי כל טורינג שצצה לה מידי פעם ברחבי הארץ (האחרונה אגב, F31 328 )

הלוואי ואצליח לשים יד על אחת. גם יפה וגם אופה (עם המנוע הנכון)

מסכים, במיוחד ה5 החדשה.

הF31 שאתה מדבר היא הרעננית הלבנה?

פורסם

לטעמי הסטיישנים האירופאיות ברובן יפיפיות וגם כמובן פרקטיות יותר מגרסאת הסדאן. לטעמי הסטיישן של BMW מדהימות. הלוואי והיינו רואים יותר כאלו בכבישי הארץ.

פורסם (נערך)

הזמנתי לאון 5 דלתות FR, הלוואי הייתה אופציה להזמין סטיישן FR. חלום שלי סטיישן ספורטיבית.

הנמכה וג'אנט 19 יפה, זהו. לא צריך יותר! :evil:

vossen-seat-leon-st-cupra-5.jpg

עריכה אחרונה על ידי Tamir FR

• תוכן חדש...