Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרסומת מטעה של פיג'ו על ה208

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כשקניתי ספורטאז' חדש אתה חושב שקיבלתי מהטרייד של קיה מחירון משוקלל על הספורטאז' 2009 שהיה לי? קיבלתי הרבה פחות וגם זה אחרי הרבה מאמצים בסוכנות ממנה הזמנתי את הספורטאז' החדש...

השאלה היא האם בזמן שביצעת את העיסקה הזו היה בקיה מבצע טרייד אין במחירון וסרבו ספציפית בקיה לתת מחירון ל...קיה.

אם כן, אז זה אותו דראעק כמו לובינסקי.

אם לא, אז הדוגמא, במחילה, לא רלוונטית.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ראשית כל -אצהיר שגם לי אין קשר כלל ללובינסקי אבל אני חייב להגיב על הנושא הנ"ל.

לכל עסקה שהיא ולכל פרסומת יש תקנון וסייגים-במקרה הנ"ל אותו תקנון מפרט על איזה רכבים באיזה מצב אפשר או אי אפשר לבצע טרייד בתנאים האלו.

אין לי מושג איך מהעובדה שהם לא הסכימו לבצע טרייד אין לרכבך השליכו את זה על כלל רכבי הקבוצה באמירות כמו "היבואן לא מאמין במותג שהוא מוכר".

ככל הנראה הדגם הנ"ל/האקסמפלר הספציפי הזה שהוא רכב בן שנה יד שניה מליסינג לא במבצע הטרייד אין(את זאת אפשר לברר באמצעות עיון קצר בתקנון).

הדבר היחידי שהפריע לי בכל ההתנהלות הזאת מצידם זאת התשובה המזלזלת לפי דברייך של אותו נציג.

גם לזה יש פתרון -שנקרא שירות לקוחות והקלטת שיחות.

במידה ונעלבת מתשובתו אתה בהחלט מוזמן ליצור איתם קשר שיטפלו בנושא-וכל חברה שרוצה להתייעל ולשפר את השירות תיקח טענה כזאת לתשומת ליבה ותנסה לטפל בבעיה(ככה אני מקווה לפחות).

לדעתי-תמשוך עם הרכב עוד,עד שעניין היד הנוספת יתאזן וגם לא תקבל את כל האלמנט של ירידת ערך של רכב מהניילונים בשנית.

פורסם

adir10,

החלטתי להישאר עם האוטו עוד בסיום השיחה עם אותו נציג, אך מה שבטוח הרכב הבא לא יהיה מלובינסקי זה בוודאות.

תודה לכל המגיבים, וFARKASH, מתנצל אם פגעתי בך בכל צורה שהיא, לא התכוונתי, מקווה שתסלח.

שוב, תודה לכולם.

פורסם
לא מבין על מה את מדברת, יש לרכב יד 2 0 ק"מ הפחתות מקובלות והוא צריך לקבל מחירון בהתאם לרכב הספציפי.

איפה הבעיה?

מה ההבדל בין מקרה ה C4 המדובר (שהיו עוד כמה כאלה מאז עם לובינסקי) לבין ה 301?

בדר"כ מבצעי טרייד-אין מחירון מתייחסים לרכבים שנרכשו כיד ראשונה פרטית בלבד.

אחת הבעיות ברכישת 0 ק"מ למתחדשים הקבועים (כל שלוש שנים במצב האופטימי) היא שחברות טרייד-אין לא מתחשבות ב0 ק"מ, אלא מתייחסות לכל רכב עם רישום קודם של חברה\ליסינג באופן זהה וההפחתה בפועל תהיה 22%. על זה תוסיף שהיבואנים לא יממנו טרייד מחירון לרכבים שאינם יד ראשונה ופרטית ותקבל הפחתה נוספת מעבר ל22%.

מעצבן? יכול להיות. מצד שני ככה עובד השוק הישראלי. בדיוק כמו שלחודשי עליה אין משמעות בביצוע עסקת טרייד אין וגם בשוק הפרטי לא תמיד פשוט לקבלם.

אלו דברים שצריך להתחשב בהם כשמצבעים את העסקה.

אם נתבונן במצב מתמטית, ככל הנראה ההנחה הכספית שהרווחת בקניה תהיה שקולה להפחתה בעת ביצוע טרייד אין, אבל רוב האנשים לא יקבלו את זה בעין יפה כי הם ציפו לצאת מורווחים מהפראיירים שרוכשים יד1 פרטי.

ישנה סוגייה שמסקרנת אותי מאוד, יתכן ולמי מחברי הפורום יש ניסיון מעשי ויוכל לענות על השאלה שלי.

נכנס פלוני לחברת ליסינג כלשהי ומתחדש במאזדה 2 עם 0 ק"מ, המאזדה מרמת גימור דיינמיק, בסוכנויות נמכרת ב106 אלף ש"ח. כעבור שלוש שנים אותו פלוני מסיים את עסקת הבלון שלו והוא מגיע לאותה חברת הליסינג בדיוק כדי להתחדש בעוד רכב 0 ק"מ. איך חברת הליסינג מתמחרת את רכבו? 14% הפחתה לפי הספר? 22%?

לגבי ההבדל מC4, קודם כל הרכב לא היה בן שנה, אלא נכנס לטווח לגיטימי של טרייד אין מועדף, שנית הוא נרכש באופן ישיר מהיבואן ללא צד ג'.

אולי לא הבנתי נכון והיה כאן זלזול גם בדגם עצמו (301 כמו בC4) וזה כבר לא לעניין בשני המקרים האופן זהה.

ועוד נושא שחשוב לי להבהיר, הגישה שלי לא בנושא טרייד אין, אלא בנושא טרייד אין של אותו מותג ישירות מול מוצריו, שאותו יבואן שמסר את אותו המוצר, מתנער לקבל אותו בחזרה בכל מחיר.

אתה בוחר להיעלב ולהתלהם על הטפל במקום להבין את העיקר.

להגיד שישנו שקר בפרסום? לא מדויק. כי ישנם רכבים שמקבלים מחירון, פשוט הרכב שלך לא עונה לקריטריונים.

א. הוא חדש מידי

ב. הוא לא יד ראשונה פרטית.

אין בעיה לזכות ברכב, אין בעיה לקבל רכב במתנה מסבתא, אין בעיה לקנות במבצעים. פשוט לכל שיטה ישנן השלכות שונות.

אם הנציג לעג ספציפית לדגם בעודו מוכר כאלו באולם התצוגה שלו (אומנם לא הרבה כי הרוב הולך לליסינג), אז אם אני אגיד מה אני חושבת עליו ועל ההתנהלות שלו, דבריי יזכו אותי בהתראת משתמש כיוון שאאלץ לחרוג מחוקי הפורום.

אגב, ניסית לבדוק טרייד אין בחברה שרכבת ממנה את הרכב?

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
כמי שמכיר את השוק הזה, אתה טועה - ובגדול. אם תקנה רכב של 300K אולי יקבלו את הטויוטה במחיר מחירון.

בתור אחד שגם מכיר את השוק הזה, זה לא בהכרח נכון. הכל עניין של גובה הסבסוד שהיבואן מעביר לחברת הטרייד אין למול העלות שחברת הטרייד אין רואה מול עיניה. אם חברת הטרייד אין מניחה כי תוכל למכור את הקורולה (מן הסתם זו תהיה GLI, ולא סאן) במחיר מחירון או מאוד קרוב אליו, והסבסוד מספק (נאמר סביב 10K, וזהו סבסוד סביר בהחלט לרכב של 150K, ואפילו נמוך ביחס למבצעי מחירון +10% כמו שהיו בסובארו לאחרונה) תהיה עסקה במחיר מחירון.

אגב - הציעו לי בלובינסקי מחירון עבור פולו 2013, ברכישה של C3, למרות שזו האחרונה הוצעה במחיר מבצע.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

• תוכן חדש...