Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרסומת מטעה של פיג'ו על ה208

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם שילמת עליה מחירון אמיתי כחדשה? האם קנית אותה כמו רובם כיד ראשונה 0 קילומטר? כמה שאני זוכר ב0 קילומטר היא תומחרה במחיר דומה מאוד למחיר של המחירון שלה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כבר היו פה כמה שרשורי לובינסקי טרייד, מהבחור שהציעו לו (לאמא שלו) לשלם יותר כדי לקחת את הרכב הישן שלה, ועד ה-c4 דיזל שלא הסכימו לשלם עליה עוד כמה אלפים.

המסקנות שלי:

1. משהו שם בטרייד אין לא עובד. גם אם הם מציעים מחירים סבירים, הם לא יודעים לשווק את ההצעות שלהם / מפרסמים פרסומות מטעות / משמיצים את המוצרים של עצמם. יש פה יותר מדי "נפגעים" כדי שזה יהיה סתם עשן.

2. כולם יודעים שמחירון של הצרפתיות יורד מהר יותר מהמקבילות, ושגם את זה לא מקבלים. מי שקונה צרפתיה חדשה צריך לקחת את זה כחלק ממכלול השיקולים שלו. זה לא מונע רכישה, אבל זה צריך להילקח בחשבון.

3. יש דגמים שברור מראש שירידת הערך שלהם תהיה גדולה עוד יותר. זה נכון ל-c5, וזה נכון ל-301. אם לא הבנת את זה כשקנית את הרכב, זו טעות לגמרי שלך.

4. וזה הכי חשוב - עם כל הרצון הטוב, יבואן לא יכול להפסיד עשרות אלפי שקלים לכל רכב שימסר בטרייד אין. הוא יפשוט רגל תוך יומיים. הוא כן יכול לא להשמיץ את המוצרים שהוא עצמו מוכר באולם ליד, to say the least.

אז אחרי שהזכרנו את סעיף (4) לעיל, אני לא הייתי פוסל לקנות פיג'ו אם זה הרכב שהייתי רוצה, בהבנה שאני מוכן לקבל את ירידת הערך. גם אם השירות מעצבן.

ד"א - על שלושת הפיג'ו הקודמים כן קיבלתם מחירון בטרייד-אין? מכרתם לבד? הם עדיין אצלכם?

ולגבי הרכב - לא שכנעת. את ירידת הערך העיקרית כבר ספגת, לצערך. אם הוא באמת היה כל כך מוצלח, לא היינו בסיפור הזה (לא שהוא כזה נורא, אבל כנראה לא כזה מוצלח בהשוואה לאלטרנטיבות).

באופן כללי - ירידת ערך של (כמעט) כל רכב חדש היא קטסטרופה. להחליף רכב אחרי שנה זו ממש טעות (כלכלית לפחות). אני אישית לא מבין את הצורך של כולם לקנות רכב חדש (ולרוץ לשדרג אחרי שלוש שנים כי אוי-אוי-אוי האוטו כבר ישן), אבל (כרגיל) זה אני.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם (נערך)

noknok

האוטו עלה לי בסביבות ה72000 כולל תוספות ואגרה, וכן מדובר ברכב שנרכש בעסקת 0ק"מ, וזו גם הסיבה שאני ממש לא מצפה לקבל עליו 68, אך גישת האנטי שלהם היא זו שממש לא ראויה במיוחד כאשר מדובר ברכב שמכרו בעצמם ללקוחות שלהם ומתהדרים במודעה עם כיתוב גדול שאומר "טרייד אין במחיר מחירון" שכמובן כרגע זה לפי תקנון שרק הם יודעים מה הוא ויכולים לשנות אותו בין רגע.

pooh-bear

מסכים איתך שהרכב לא מוצלח אף שנוא על רוב הנהגים הישראלים, אך לא זאת הבעיה כאן, שוב הבעיה היא הגישה השלילית במוצרים שלך, אם אתה לא מאמין בהם אז למה שהלקוחות יאמינו, לגבי אלטרנטיבות, מה אתה היה מציע לעשות?

הרכב הקודם שהיה לי היה מיצובישי לאנסר 2008 עם קילומטראג' נושק ל180K, פשוט רציתי להתחדש, לא מצאתי רכב נורמלי בסכום שהיה לי למרות ששילמתי על 2 רכבים בדיקה שלא יצאה משהו, כאן כבר איבדתי אימון במוכרים, עד שראיתי את המודעה לגבי ה301 במחיר של כ 70K מקבלים רכב חדש, רצתי בלי לחשוב פעמיים ולקחתי הלוואה קטנה בשביל זה, בגדול לא חשבתי ולא בדקתי מה אוכל לקנות במחיר הזה, כי לא חושב שהייתי יכול לקבל רכב חדש משפחתי עם אחריות במחיר הזה, ולי היה ניסיון בעבר עם הגיר הרובוטי הזה שממש אין לי בעיה איתו, וגם בגלל שיש לי ניסיון שמבשר רק טוב עם פיג'ו עד היום, מעכשיו אפילו אם יציעו לי פיג'ו חדשה ב50 אני לא קונה מהחברה הזו.

מ4 רכבי הפיג'ו שהיו לנו במשפחה נשארנו כרגע עם 3, אחת נמכרה והיא זו שהיתה לי, מדובר ב206+ שהחליפה אותה הקורולה הרובוטית, והלנסר היתה האחרונה לפני ה301.

עריכה אחרונה על ידי boobleit
פורסם

מסכים שהיחס יכול להיות יותר טוב חבר, אבל אין מה לעשות - כתבו לך את ההגבלות ולובינסקי לא היחידים שחוטאים בזה,

אבל כמו שכתבו פה, יבואן שנותן לך מחירון זה לרוב מחירון ככל הנראה זה יחליף הנחה על המחיר של הרכב החדש או הטבות שונות ומשונות וכמו שבעצמך כתבת - מחירון על הרכב שלך בכל מקרה הוא דבר רחוק.

קנית את הרכב? אתה נוהג עליו ונשמע שסך הכל מרוצה? תהנה ואל תחשוב על זה! רכב חדש מאבד ערך - קנית רכב במבצע של 0 קילומטר גדול כ״כ לא בכדי את ההנחה אתה תצטרך לגלגל הלאה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

האמת שאני ממש לא מבין את כל אלו שנעלבים מהצעות הטרייד השונות.

"הרכב האחרון שלי מיבואן...."

צאו מהסרט, אין שום הבדל בין היבואנים ובין הטריידים.

וגם אם מישהו קיבל הצעה לא מעליבה, אז היו בטוחים שהשחילו לו את האלמנט מכיוון אחר.

פורסם

לדעתי הצנועה, אם אתה מסתדר עם הרכב, והוא חדש ועדיין אפילו באחריות, לא רואה סיבה להחליף, בטח לא לרכב חדש אחר. ספגת כנראה ירידת ערך משמעותית כבר עכשיו, סע איתו עוד 3-4 שנים (לפחות), תהנה ממה שיש.

אני מאמין שבמחירים סבירים אפשר למצוא רכבים שמורים, רק צריך לחפש טוב (נניח, מ-20-30K ומעלה). לא הייתי מתייאש אחרי שני רכבים, לפעמים החיפוש הזה לוקח קצת זמן. נכונות לשלם מחיר טיפה גבוה יותר מהממוצע לדגם ולשנתון לרוב עשויה להיות המפתח למציאת רכב שמור (אבל לא בהכרח, לפעמים מה שצריך זה רק מוכר לחוץ).

לגבי רכב חדש - אני מאמין שזה די ברור, אבל אם בטעות זה לא, ירידת הערך ההתחלתית עליו מאוד גבוהה. אם אתה מחזיק אותו לתקופה ארוכה זה קצת מתאזן (לפחות בממוצע שנתי). הלוואות זה יפה, אבל לא משנה את התמונה הכוללת, רק עוזר לפרוס אותה לתשלומים נוחים יותר. חשוב להבין את המספרים לאשורם כשקונים רכב חדש.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

המסקנה שלי מכל הדיונים שקראתי בפורום, שהצרפתיות מכוניות נהדרות אבל כדאי לרכוש אותן כמשומשות.לחכות 2-3 שנים לירידת הערך החזקה, ולקנות אותן במחיר שהוא פורפורציונאלי ומשתלם.

קצת מבאס להפסיד כסף על רכב, שאח"כ אף אחד לא ירצה לקנות אותו ממך בגלל סטיגמות.

בשוק החופשי לא תקבל עליו כמה שתרצה אז על אחת כמה וכמה במגרש...

פורסם (נערך)

נכון כמעט לכל רכב כיום.( בין אם זה סטיגמה ובין אם זה עודף היצע)

לגבי פות"ש : תופעה מוכרת וידועה. זה קצת כמו חוק חינוך חינם. חינם זה לא.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם (נערך)
noknok

האוטו עלה לי בסביבות ה72000 כולל תוספות ואגרה, וכן מדובר ברכב שנרכש בעסקת 0ק"מ, וזו גם הסיבה שאני ממש לא מצפה לקבל עליו 68, אך גישת האנטי שלהם היא זו שממש לא ראויה במיוחד כאשר מדובר ברכב שמכרו בעצמם ללקוחות שלהם ומתהדרים במודעה עם כיתוב גדול שאומר "טרייד אין במחיר מחירון" שכמובן כרגע זה לפי תקנון שרק הם יודעים מה הוא ויכולים לשנות אותו בין רגע.

pooh-bear

מסכים איתך שהרכב לא מוצלח אף שנוא על רוב הנהגים הישראלים, אך לא זאת הבעיה כאן, שוב הבעיה היא הגישה השלילית במוצרים שלך, אם אתה לא מאמין בהם אז למה שהלקוחות יאמינו, לגבי אלטרנטיבות, מה אתה היה מציע לעשות?

הרכב הקודם שהיה לי היה מיצובישי לאנסר 2008 עם קילומטראג' נושק ל180K, פשוט רציתי להתחדש, לא מצאתי רכב נורמלי בסכום שהיה לי למרות ששילמתי על 2 רכבים בדיקה שלא יצאה משהו, כאן כבר איבדתי אימון במוכרים, עד שראיתי את המודעה לגבי ה301 במחיר של כ 70K מקבלים רכב חדש, רצתי בלי לחשוב פעמיים ולקחתי הלוואה קטנה בשביל זה, בגדול לא חשבתי ולא בדקתי מה אוכל לקנות במחיר הזה, כי לא חושב שהייתי יכול לקבל רכב חדש משפחתי עם אחריות במחיר הזה, ולי היה ניסיון בעבר עם הגיר הרובוטי הזה שממש אין לי בעיה איתו, וגם בגלל שיש לי ניסיון שמבשר רק טוב עם פיג'ו עד היום, מעכשיו אפילו אם יציעו לי פיג'ו חדשה ב50 אני לא קונה מהחברה הזו.

מ4 רכבי הפיג'ו שהיו לנו במשפחה נשארנו כרגע עם 3, אחת נמכרה והיא זו שהיתה לי, מדובר ב206+ שהחליפה אותה הקורולה הרובוטית, והלנסר היתה האחרונה לפני ה301.

לטעמך הגישה שלהם בעייתית לטעמי הגישה שלך בעייתית.

קודם כל העובדה שאתה אפילו מזכיר את המספר 68 בהקשר לרכב שלך שאתה מודה שהוא נקנה מ0 ק״מ ב72 כבר מראה שכנראה לא משנה מה היו מציעים לך היית נעלב, כי גם אם היו מציעים (אין לי מושג איך הם מתייחסים לליסינג) זה היה נמוך, מאוד נמוך.

דבר שני העובדה שחשבת שיש מישהו שיהיה מוכן להפסיד כסף והרבה רק כדי למכור לך רכב לא הרבה יותר יקר היא גם בעייתית. בעצמך אמרת שאין לך כוח למכור את הרכב וברור לך שלא תקבל עליו מחירון אז למה אתה חושב שמישהו אחר יעשה את זה ועוד בחינם?

אם היית רוכש רכב בחצי מיליון שקל היה מספיק בשר בעסקה. במקרה הזה אתה רוצה לרכוש רכב ב88k שגם ככה מתומחר נמוך. אם היבואן יעמוד בציפיות שלך הוא לא ירוויח שקל מהעסקה הזו.

טוב עשו שאמרו לך את זה בטלפון ולא הביאו אותך לאולם שאתה עוד עטוף באשליות והציעו לך 40k על האוטו, ולפי דעתי זה מה שהיו צריכים להציע לך ולא שקל יותר. כנראה שאז היית מתעצבן פי כמה.

אם אתה נעלב בשם הצרפתיה 0 קמ שלך זה כבר עניין אחר ואני מאחל לך בהצלחה בתוצרת הבאה. רק תשתדל לא לקנות אותה במבצע 0 קמ ורגע אחרי זה לנסות לעשות עליה עסקת טרייד עבור רכב שעולה כמעט אותו דבר.

במקרה הזה אני לא חושב שהיבואן היה יכול לעשות משהו אחרת.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
noknok

ראשית חשוב לי לציין שאין לי קשר ללובינסקי, אין לי, לא היה לי ובעתיד הנראה לעין ככל הנראה גם לא יהיה לי רכב שמשווק ע"י לובינסקי.

אבל מאוד צורם לי מסע ההכפשות שיצאת אליו בשרשור הספציפי הזה.

בדר"כ למבצעי טרייד-אין מחירון יש תקנון, אתה יכול לגשת לסוכנות ולבקש לראות אותו, תהיה בטוח שאף אחד לא מדפיס גרסה מיוחדת בשבילך בחדר האחורי.

אני מהמרת שתמצא בתקנון את הדברים הבאים:

#רשימה של הדגמים המשתתפים (מן הראוי שיכללו שם דגמים שמשווקים ע"י היבואן לפחות ברמה של סגמנט מול סמגנט. כן הגיוני שלא יינתן מחירון ל508 מול 208.)

#הגבלת שנתון, כגון עד 2014 אולי 2015.

#הגבלת מחיר מקסימלי (לא יזכו רכב ששווה 120 במחירון מול 208 שעולה 104 גם אם השוק של הרכב ממש טוב).

#יד ראשונה פרטית בלבד.

#מחירון בסיס בלבד (נכון, מעצבן)

במקרה הנ"ל אתה מתאר מצב שבו רכשת רכב של היבואן, אבל לא ישירות ממנו, אלא דרך מבצעי 0 ק"מ. גם אתה לא האמנת מספיק במוצר רק לפני שנה ולא שילמת עליו מחיר מלא, עכשיו אתה כועס שלא מאמינים במוצר שיש לך ביד?

0 ק"מ זאת שיטה נהדרת לאנשים שמחזיקים את הרכבים שנים ארוכות, 5 ומעלה, כי אז ההפחתה עבור בעלות שאינה פרטית מתגמדת וגם רישום 01 בעלים קודמים מיישר קו עם הממוצע בשוק והלקוח נהנה ממחיר רכישה זול משמעותית. לצפות לקבל משהו שקרוב למחירון כעבר שנה אחת בלבד זה לצפות לדפוק את המערכת שהמציאה את השיטה.

כשמגיע ליבואן שרשור זועם אז מגיע, כמו שקרה עם הונדה סיוויק שהוצע ללקוחה לשלם אקסטרה כדי שיקחו ממנה את האוטו בחינם. אבל במקרה הזה, ממש אין הצדקה. אם היית מגיע עם 301 שנת 2014 שרכשת ישירות מהיבואן והיית מקבל תשובה שזה רכב שלא יקבל מחירון (כמו שקרה בעבר עם C4 שהגיעה לטרייד והוסבר ללקוח שזה ח*א של רכב בלי שוק, אבל החדשה זה רכב נהדר) לגמרי הייתי מזדהה עם הכעס שלך. אבל זה רחוק מלהיות המקרה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

פותח השרשור הנכבד - boobleit,

הגישה שלך לנושא הטרייד אין בעייתית.

היבואן לא אמור להפסיד כסף בגין הרכב החדש שאתה מעוניין בו.

רכשת את רכבך לפני שנה במחיר מופחת (יד ראשונה 0 ק"מ).

ואתה מצפה שהיבואן ירכוש את רכבך במחיר מחירון.

נראה כי קיבלת החלטה להשמיץ את היבואן במקום לחיות את המציאות

זאת מאחר והיבואן לא הסכים לעמוד בציפיות שלך לגבי עסקה הטרייד אין.

באפשרותך לנסות ולמכור את רכבך הנוכחי בשוק הפרטי או

בטרייד אין ולהיווכח שלא תקבל את המחיר הרצוי על ידך.

מקווה שתהנה מהרכישה של הרכב החדש שתחליט לרכוש.

פורסם
צריך להבין שגם הטרייד אין צריך לחיות ממשהו, ולכן זה לא הגיוני לתת מחירון על רכב שעולה כמעט כמו הרכב שרוצים לרכוש.

צבי,

צר לי אבל אני חולק עליך.

אין פה כלל חברת טרייד אין, יש פה שני גופים בלבד, אחד שהוא בעל הרכב והשני הוא יבואן רכב שמוכר רכבים חדשים ואם אותו יבואן נותן מבצע "טרייד אין במחיר מחירון" שמחריג את הרכבים שלו עצמו מאותו מבצע, זו תעודת עניות והבעת אי אמון במוצר שלו ברמה העלובה ביותר!

קודם כל והכי נכון זה לתת מחירון מלא על הרכבים שלך.

והיבואן בהחלט יכול להפסיד כסף על עיסקת הטרייד אין במחיר מכירת רכב חדש, הוא הרי מפסיד גם ככה על כל רכב שנתן עליו מחירון כי לא ימכור ביותר ממחירון ממגרש הטרייד אין שלו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
כאילו שסוזוקי יתנו 100% מחיר מחירון בטרייד אין. יש יבואן שנוהג אחרת?

חברת מאיר נתנה לי מחירון מלא על הרכב.

גם דלק (במוו) נתנה.

ואפילו קיבלתי הנחה ממחיר החדש...

פורסם

0 ק"מ זאת שיטה נהדרת לאנשים שמחזיקים את הרכבים שנים ארוכות, 5 ומעלה, כי אז ההפחתה עבור בעלות שאינה פרטית מתגמדת וגם רישום 01 בעלים קודמים מיישר קו עם הממוצע בשוק והלקוח נהנה ממחיר רכישה זול משמעותית. לצפות לקבל משהו שקרוב למחירון כעבר שנה אחת בלבד זה לצפות לדפוק את המערכת שהמציאה את השיטה.

...אם היית מגיע עם 301 שנת 2014 שרכשת ישירות מהיבואן והיית מקבל תשובה שזה רכב שלא יקבל מחירון (כמו שקרה בעבר עם C4 שהגיעה לטרייד והוסבר ללקוח שזה ח*א של רכב בלי שוק, אבל החדשה זה רכב נהדר) לגמרי הייתי מזדהה עם הכעס שלך. אבל זה רחוק מלהיות המקרה.

לא מבין על מה את מדברת, יש לרכב יד 2 0 ק"מ הפחתות מקובלות והוא צריך לקבל מחירון בהתאם לרכב הספציפי.

איפה הבעיה?

מה ההבדל בין מקרה ה C4 המדובר (שהיו עוד כמה כאלה מאז עם לובינסקי) לבין ה 301?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...