Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרסומת מטעה של פיג'ו על ה208

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://lpg.peugeot.co.il/2017/05/208/?ref=2&rcamp=CMP-01022-W8K9N8&utm_source=auto&utm_medium=cpm&utm_content=banner&utm_campaign=06_17_winner_lion

LINK לפרסומת, כתוב שם בפירוש: "טרייד אין במחיר מחירון".

התקשרתי אליהם וביררתי לגבי טרייד אין מול ה301, התשובה שקיבלתי היא:

"ברור לך שאנחנו לא נקח את ה301 שלך במחיר מחירון, כי זה גם רכב חדש ובסופו של דבר אנחנו נצטרך למכור אותו בהפסד" :?, אז תכתבו "טרייד אין במחיר מחירון" פלוס:

לא כולל רכבים חדשים או לא כולל פיג'ו 301 שמכרנו ולא מוכנים לקבל בחזרה.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רשום למטה- "על פי תקנון הטרייד אין".

ברור שזה מסריח אבל בשנת 2017 העיניים רצות למטה באופן אוטומטי.

פורסם
רשום למטה- "על פי תקנון הטרייד אין".

ברור שזה מסריח אבל בשנת 2017 העיניים רצות למטה באופן אוטומטי.

אם הם לא מאמינים במוצר שלהם אז כנראה שגם אני אפסיק להאמין בו, ה301 היא הפיג'ו הרביעית אצלינו במשפחה, כאשר 2 מהן היו בבעלותי, כנראה שאחרי השיחה הזאת הבנתי שכדאי לי להתחיל לחפש מותג אחר.

פורסם

לא הבנתי על מה התלונה.

מה אומר תקנון הטרייד אין?

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

אתה צודק, הפרסומת מטעה.

מצד שני, שיהיה לך בהצלחה לקבל משהו שקרוב למחירון על 301, אצל כל יבואן. יש לי הרגשה שהבנת את זה כבר כשקנית אותה. זה לא רכב למכור במחירון, וזה לא רק המותג (אם כי הוא בטח לא מסייע פה).

ובלי קשר לזה, למה להחליף רכב מ-2016?!? ועוד ברכב שלא נותן פונקציונאליות עדיפה? עד כדי כך היא גרועה?

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

לא כולל רכבים חדשים או לא כולל פיג'ו 301 שמכרנו ולא מוכנים לקבל בחזרה.

אם ה301 מוחרגת באופן מוחלט מהתקנון אז התלונה שלך לגמרי מוצדקת.

אך אם התקנון מדבר על טרייד אין לרכבים משנת 2014 ומטה (הגיל המקובל לעסקת טרייד אין כי בדיוק נגמרת האחריות\מתפוצץ הבלון\כל סיבה אחרת שבגללה הורגלנו לחשוב על התחדשות כל 3 שנים) אזי שהתלונה שלך אינה מוצדקת. הגיוני שרכב שנת 2016 לא יקבל מחירון בעסקת טרייד-אין וכנראה שגם בשוק החופשי זה לא יקרה.

אני מהמרת על האפשרות השניה, לו הרכב היה בגיל המתאים לתקנון היית מקבל מחירון בסיס לפני בדיקה.

מה שכן, כדאי לשים לב שמחיר מחירון בטרייד עולה לך כמה אלפים טובים במחיר הרכישה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

זה לא הגיל זה התרגיל, לפני 3 שנים מישהו כמוך הגיע והתלונן על פחות-או-יותר אותו דבר:

רצו למכור לו C4 הוא בא לעשות טרייד עם הC4 שלו - ואמרו לו זה רכב שאין לו שוק.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?552204-%D7%9E%D7%91%D7%A6%D7%A2-%D7%9C%D7%95%D7%91%D7%99%D7%A0%D7%A1%D7%A7%D7%99-%D7%95%D7%90%D7%A9%D7%9C%D7%99%D7%99%D7%AA-quot-%D7%98%D7%A8%D7%99%D7%99%D7%93-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%91%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%A8-%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%9F-quot&styleid=20

תשמע, אני אגיד לך מה שאני בדר"כ אומר לאנשים שמתבאסים מהפרסומים האלו, אתה בטח כבר יודע שאין קסמים בתחום הזה.

הם כל ייעודם זה להרוויח כסף מאותו שוק שגם אתה שותף לו - היום כמוכר מחר קקונה.

אני גם אוסיף בזהירות ואומר שלדעתי מעטים מהרכבים שיגיעו ירכשו במחיר מחירון. וזה גם הגיוני. הם לא יפסידו כסף.

הם לא מוכרים במחירון הם לא יקנו במחירון. ההפך - אם היו קונים במחירון הייתי מופתע.

אין לך מה להתבאס, כולם אותו דבר בתחום הזה, האחד עם עניבה השני עם חולצת טריקו.

פורסם

גם אצלי. סיטרואן c1יד 2 מודל 2010 עם 38.000 קמ. יש פרסומת על c1 החדשה ואופציה לטרייד אין במחיר מחירון. השארתי פרטים, חזרו אליי אחרי שבוע שאלו מתי אני מגיע, שאלתי על טרייד במחיר מחירון כפי שכתוב בפרסומת, ענה לי הנציג שהם נותנים מחירון רק על רכבים מיד 1. תודה אבל לא תודה. גם אצלנו הרכבים האחרונים היו מתוצרת פיגו סיטרואן, מעכשיו זה כבר לא יקרה יותר. אגב אותו הסיפור עם פיגו 108 מודל 15 של אימי, רצתה להחליף לc3, צחקו לה בפנים בסוכנות שתקבל מחירון על הרכב שלה. יד 00 עם 40.000 קילומטר.

אנחנו סיימנו עם לובינסקי, השבוע תוזמן האיגניס החדשה.

שי.

פורד פיאסטה 83':arrow:

פורסם

אין דבר כזה טרייד במחיר מחירון תצאו מהאשליה.

גם אם תקבלו מחירון תשלמו מחיר מלא על הרכב.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
כאילו שסוזוקי יתנו 100% מחיר מחירון בטרייד אין. יש יבואן שנוהג אחרת?

סוזוקי לא נשחטת במחירון כמו פיג'ו, למיטב ידיעתי.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

צריך להבין שגם הטרייד אין צריך לחיות ממשהו, ולכן זה לא הגיוני לתת מחירון על רכב שעולה כמעט כמו הרכב שרוצים לרכוש.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אני גאה להיות הבן אדם היחיד כנראה בפורום שקיבל מיבואן מחירון על צרפתיה. :lol:

במקרה מדובר בקרסו?

אולי תספק לנו יותר פרטים כדי שנבין מאיפה קיבלת את האלמנט.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

ברור לי שאני אמור להוסיף כמה עשרות אלפים, המחירון המשוקלל של הרכב שלי הוא 68000, בגדול אין לי בעיה גם שיורידו עוד טיפה מזה אך לבוא בגישה כל כך שלילית על רכב מהבית שלהם זו ממש בדיחה.

pooh bear, האם האוטו גרוע?, את שלי אמרתי כבר על הרכב, תוכל לראות בשרשורים קודמים, ואני חושב שזה לא ישנה מה שאגיד עכשיו, הדעה שלך לא תשתנה זה בטוח, גם אם שלי תהיה חיובית או שלילית, ולא אנסה לשכנע אף אחד.

לגבי המכירה, אני ממש לא מתכוון למכור את הרכב, סיבה עיקרית "ממש אין לי כח לזה", בגדול הרכב בשימוש של אשתי רוב הזמן, אני קניתי אופנוע, והיא זו שראתה את המודעה והרכב מצא חן בעיניה מאוד, חשבתי לעצמי ואמרתי שה301 גם כך לא אהובה על עם ישראל וחוות הדעת עליה מורידה את המורל מכל קונה פוטנציאלי, אז למכור אותה יהיה ממש קשה עד בלתי אפשרי, אז חשבתי אולי נתחדש ב208 חמודה שחוות דעת עליה חיובית מאוד, מהנה ובטיחותית יותר, אך כנראה שזה לא יקרה, ואני בטוח שזו הפיג'ו האחרונה שתהיה לי אי פעם, בכלל הצרפתיה האחרונה כנראה, ולא לא בגלל האוטו, האוטו שווה את המחיר, אלא בגלל הרעש מסביב ובעל הבית שממש מתגאה במוצרים שלו.

• תוכן חדש...