Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרסומת מטעה של פיג'ו על ה208

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במקרה הספציפי מדובר ברכב כמעט חדש ברוב המבצעים הללו הטרייד-אין תקף לרכב בן שלוש שנים ומעלה, והמבצע פה (כנראה לא שונה)

יהיה נחמד אם נציגי לובינסקי בפורום יואילו לפרסם את התקנון של הטרייד-אין במחיר מחירון, תחושתי היא שזה רק יעשה להם טוב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קודם כל, באמת יהיה נחמד אם לובינסקי יואילו לפרסם את תקנון הטרייד-אין במחיר מחירון שלהם לפרסומת, לפני שאני משאיר אצלהם מספר פלאפון שגורם להם להכניס את פרטיי למסד נתונים שאני לא מעונין להיות בו ואו לקבל שיחת טלפון לא עניינית מנציג מכירות מזלזל.

הנה פרסומת שקופצת פה באתר, לי זאת נראית הטעיה פרסומית, חלקכם לא יסכים עימי וזה בסדר.

אגב, יש לי עוד הרבה מה לשפוך לגבי היחס המזלזל מצד אנשי המכירות בלובינסקי אבל אני אוותר. מי שזה מעניין אותו אשמח לתת מספר פלאפון בפרטי.

בכל מקרה, סיטרואן C1, פיזו 108, פיזו 208, פיזו 2008- כל אלו נקנו במשפחה מהסוכנות יד 00, כשבאנו לעסקת טרייד אין לחלק מהרכבים בלובינסקי תמיד הערימו קשיים ודאגו להסביר היטב מדוע הם לא יכולים לתת על הרכב מחירון.

אז שכל אחד יחליט, בסופו של יום המעבר לאיגניס בא בעקבות מצב שוק היד 2 והאפשרות למכור בעתיד רכב שישמור על מחירון יציב.

בברכה,

שי.trade.jpgאגב, רושמים בכפוף -לא בכפוך.

פורד פיאסטה 83':arrow:

פורסם
אין דבר כזה טרייד במחיר מחירון תצאו מהאשליה.

גם אם תקבלו מחירון תשלמו מחיר מלא על הרכב.

אכן, זה משחק סכום אפס.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לא מדוייק.

מה שאתה אומר בהחלט נכון, אבל אם השוק מתמחר לי ה את ה C4 ב 10 פחות ממחירון אבל היבואן נותן לי על אותה C4 מחירון, צריך גם את זה לשקלל.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני יודע שאין מתנות חינם ואין כפל מבצעים,

אבל יעשו לובינסקי טוב אם לפחות יתנו מחירון על רכב שראוי למחירון וימכרו לי את הרכב החדש ללא הנחה כלל ולו רק בשביל ההרגשה הטובה! זאת דעתי.

ולהפסיד הם לא יפסידו- אז שלא יעבדו עליכם.

שי.

פורד פיאסטה 83':arrow:

פורסם (נערך)

סבבה נילך מחירון מול מחירון כמו שרצית.

המחירון הרשמי של ה-208 הוא 103900. מחיר המבצע הוא 88900 אם אינני טועה.

ניקח את הרכב של פותח השרשור. הוא רשם שהמחירון שלו 68. אני בספק שזה המחירון שלו כי הוא רכש את הרכב ב72 0 ק"מ לפני שנה, לכן 68 זה כנראה לפני הפחתות. נבצע הפחתות, בין 14%-20% תלוי את מי שואלים זה ממש לא חד משמעי במקרה של 0 ק"מ, אבל נניח שמדובר ב14%. הגענו לכ-58 אלף שקלים בהנחה שהרכב מושלם בבדיקה (אין כזה דבר). עכשיו הוא הפסיד את ההנחה כי אין כפל מבצעים כלומר הפסיד 15 אלף שקל. כלומר הוא קיבל טרייד אין על הרכב שלו לפי שווי של 43 אלף שקל במקרה הכי טוב!.

יש רק נעלם אחד וזה המחירון. ממש אין לי כוח לבדוק בלוי יצחק. אם מישהו יוכל להביא את הנתון האמיתי החישוב יהיה נכון יותר.

גם אם נניח שטעיתי והמחירון הוא אכן 68K אין שום יבואן בארץ שיתן לו את המחיר הזה. רכב 0 ק"מ זהה עולה 72, ובכל מקרה הוא יפסיד את ה-15K הנחה. כלומר נניח ולובינסקי החליקו על השכל והחליטו לשים את ה301 0 ק"מ הזו במעמד של זהב טהור גם בתסריט הכי הכי אופטימי הוא יקבל על הרכב שלו 53K, וזה תסריט יותר דמיוני מאופטימי כי בטוח יורידו לו קצת בבדיקה. אז בתסריט אופטימי-דמיוני של מחירון מול מחירון הוא יקבל 50K על הרכב.

משום מה יש לי הרגשה שגם אם היה מקבל מחירון על הרכב ומפסיד את ההנחה והתסריט האחרון היה קורה והוא היה מקבל 50K על הרכב הוא לא היה מרוצה. הוא פשוט היה בסרט שהוא יקבל משהו שקרוב ל68 וגם הנחה. בקיצור הזיה טוטאלית.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)

אני רואה שמכניסים לי דברים לפה וזורקים LIKE ים, ממש שמח.

אני פונה למר פארקוש ותומכיו, איפה רבונו של עולם ראיתה שאני אמרתי שמגיע לי לקבל על הרכב של מחירון?! ואיפה ראיתה שאני מתכוון לקבל כפל מבצעים?

וזה שקניתי רכב "במצבע" לא עניין שלך ולא של אף אחד, מה תגיד למי שזכה ברכב? אתה לא יכול לעשות טרייד אין? אתה צריך למסור את הרכב בחינם?

והמחירון של הרכב נכון לחודש שעבר היה 80K אחרי שקלול הגעתי ל68K, זה המחירון של הרכב נטו, ולזה אני מצפה שיתיחסו בעיקר כאשר מדובר ברכב מהבית שלהם, וברור לי שאם תהיה החלפה "במחיר מחירון" היא תהיה מול המחיר המלא של 104K ולא 88K, נושא הטרייד אין במחיר מחירון נאמר ע"י החבר'ה מלובינסקי, ולא ממני, אם זה לא כך אז שיכתבו אחרת, כך בחישוב מחירון שלי משוקלל מול המחיר המלא של ה208 ציפיתי להוסיף 36K , וזה לא בגלל שאני חושב שהרכב שלי שווה פחות או שווה יותר, אלא זה בגלל פירוש פשוט של המודעה שראיתי,

ואני בטוח אם הייתי בא עם קורולה 2016 היו מחליפים איתי בלי להסס, וגם אותך לא היינו רואים כאן.

בכל מקרה, תודה לכל אלה שמנסים להוכיח לי שאני טועה, יכול להיות שהם צודקים, אך אני עם הדעה שלי אשאר.

ואם יש תקנון מיוחד שכולל מליון תתי סעיפים, שיספקו אותו להורדה בעת פרסום המודעה, ושלא יוציאו את הלקוח מטומטם כאשר הוא פונה אליהם בטלפון לבירור, ועוד בשא החוצפה מדברים איתי בצורה של "מה נראה לך שתקבל מחירון?", פשוט חברה גועל נפש.

ועוד נושא שחשוב לי להבהיר, הגישה שלי לא בנושא טרייד אין, אלא בנושא טרייד אין של אותו מותג ישירות מול מוצריו, שאותו יבואן שמסר את אותו המוצר, מתנער לקבל אותו בחזרה בכל מחיר.

עריכה אחרונה על ידי boobleit
פורסם

אין לך מה להתעצבן. כשקניתי ספורטאז' חדש אתה חושב שקיבלתי מהטרייד של קיה מחירון משוקלל על הספורטאז' 2009 שהיה לי? קיבלתי הרבה פחות וגם זה אחרי הרבה מאמצים בסוכנות ממנה הזמנתי את הספורטאז' החדש.

יתרה מכך, פרסמתי את הרכב בעצמי, במחיר שחשבתי שהוא אטרקטיבי. אחרי 48 שעות הבנתי לאן השוק לוקח אותי - קיבלתי את

ההצעה של הטרייד של קיה בהשלמה. קניתי בזול ומכרתי בול.

גם כשקניתי את הקקטוס, קיבלתי הצעה על הריו שלי, שלהערכתי היתה 'לא אטרקטיבית'. לא נעלבתי ומכרתי לבד. כששקלתי להחליף רכב בן שנה, שוב קיבלתי בטרייד הצעה 'לא אטרקטיבית' - החלטתי להישאר איתו.

לא צריך לעשות כזו דרמה גדולה.

מה שאתה מפספס כאן זה שקנית בזול, ואתה תמכור בזול. בניגוד לדעה הרווחת, אני חושב שה 301 שלך היא רכב שנותן תמורה מעולה למחיר שלו. הוא שווה הרבה יותר ממה ששילמת.

במקום שתתבאס - סע איתו ותהנה. אם קנית אותו מתוך מחשבה שהוא יהיה 'מקפצה' בדרך לרכב הבא, ובדרך הזו גם 'לדפוק את השיטה' - לא, זה לא עובד.

לגבי הקורולה - קודם תקנה קורולה ואז תבוא לעשות עליה טרייד. קנית 301. היא לא קורולה, ולא קרובה לקורולה משום בחינה. גם שילמת עליה קרוב לחצי ממה שהיית משלם על קורולה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

DISCOTD5

אם אשתי לא היתה מבקשת לא הייתי חושב על החלפה, ובכלל היא זו שהתכוונה להוסיף את ההפרש, ואני ממש מרוצה מה301 וגם חושב שהיא שווה את המחיר , המטרה העיקרית שלי היתה שאנשים ישימו לב מהפרסומות השקריות האלה ובכלל איך לובינסקי מתנהלים.

פורסם

ואני בטוח אם הייתי בא עם קורולה 2016 היו מחליפים איתי בלי להסס

כמי שמכיר את השוק הזה, אתה טועה - ובגדול. אם תקנה רכב של 300K אולי יקבלו את הטויוטה במחיר מחירון.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)
אני רואה שמכניסים לי דברים לפה וזורקים LIKE ים, ממש שמח.

אני פונה למר פארקוש ותומכיו, איפה רבונו של עולם ראיתה שאני אמרתי שמגיע לי לקבל על הרכב של מחירון?! ואיפה ראיתה שאני מתכוון לקבל כפל מבצעים?

וזה שקניתי רכב "במצבע" לא עניין שלך ולא של אף אחד, מה תגיד למי שזכה ברכב? אתה לא יכול לעשות טרייד אין? אתה צריך למסור את הרכב בחינם?

והמחירון של הרכב נכון לחודש שעבר היה 80K אחרי שקלול הגעתי ל68K, זה המחירון של הרכב נטו, ולזה אני מצפה שיתיחסו בעיקר כאשר מדובר ברכב מהבית שלהם, וברור לי שאם תהיה החלפה "במחיר מחירון" היא תהיה מול המחיר המלא של 104K ולא 88K, נושא הטרייד אין במחיר מחירון נאמר ע"י החבר'ה מלובינסקי, ולא ממני, אם זה לא כך אז שיכתבו אחרת, כך בחישוב מחירון שלי משוקלל מול המחיר המלא של ה208 ציפיתי להוסיף 36K , וזה לא בגלל שאני חושב שהרכב שלי שווה פחות או שווה יותר, אלא זה בגלל פירוש פשוט של המודעה שראיתי,

ואני בטוח אם הייתי בא עם קורולה 2016 היו מחליפים איתי בלי להסס, וגם אותך לא היינו רואים כאן.

בכל מקרה, תודה לכל אלה שמנסים להוכיח לי שאני טועה, יכול להיות שהם צודקים, אך אני עם הדעה שלי אשאר.

ואם יש תקנון מיוחד שכולל מליון תתי סעיפים, שיספקו אותו להורדה בעת פרסום המודעה, ושלא יוציאו את הלקוח מטומטם כאשר הוא פונה אליהם בטלפון לבירור, ועוד בשא החוצפה מדברים איתי בצורה של "מה נראה לך שתקבל מחירון?", פשוט חברה גועל נפש.

ועוד נושא שחשוב לי להבהיר, הגישה שלי לא בנושא טרייד אין, אלא בנושא טרייד אין של אותו מותג ישירות מול מוצריו, שאותו יבואן שמסר את אותו המוצר, מתנער לקבל אותו בחזרה בכל מחיר.

אם היית בא עם קורולה 2016 לפי הלוגיקה שלך לובינסקי היו צריכים לתת לך 208 + כסף לחופשה בארה"ב.

ציפית להוסיף 36K, בתסריט הכי הכי אופטימי אם מישהו שם קיבל מכה ממש ממש חזקה בראש היית מוסיף 38900 (היו מורידים לך לאחר בדיקה), וגם זה תסריט שהוא יותר דמיוני מאופטימי. אז בכל מקרה הציפיות שלך לא קלעו גם לתסריט דמיוני. עכשיו בוא תסביר לי למה שאיזשהו יבואן יתן על הרכב 0 ק"מ שלו מחירון כאשר אותו רכב 0 ק"מ "חדש" בן שנה פחות ויד פחות עולה 4000 שקל יותר? אני לא יודע מי כותב את המחירון הזה, ואני לא יודע איך חישבת את הנתונים ולפי איזו הפחתה אבל אף יבואן לא היה עושה כזה דבר בטח שהרכב שאתה רוצה לרכוש הוא זול וקרוב מאוד לתמורה על הטרייד.

אתה יכול לבוא בטענות כמה שאתה רוצה ולהשאר בעמדה שלך, אף אחד בשוק לא משנה איזה יבואן ולא משנה באיזה רכב או מותג מדובר לא היה עושה את זה. אני מסייג, אם תרצה לקנות רכב בחצי מיליון שקל מחירון מול מחירון יתנו לך את מה שאתה רוצה.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

boobleit, אני חושב שאת האזהרות שלך צריך להפנות כלפי כל היבואנים מפני שכולם נוהגים כך, לא רק לובינסקי.

הרי ברור שכשאומרים "מחיר מחירון" לא מתכוונים לכל מחיר מחירון של כל רכב מכל שנה.

כאשר מדובר במכוניות חדשות מדי, יקרות מדי (ביחס למכונית שאתה רוצה לרכוש) או כאלה במצב "בעייתי" (אחרי תאונה או 0 ק"מ למשל) - קשה לעסק להכיל את העסקאות האלה במחיר ה"מחירון" התלוש של לוי יצחק, ולכן ישנו תקנון טרייד-אין, כולל זכות סבירה של העסק לסרב לעסקה..

האם היה נכון לפרט ולפרסם מהו אותו תקנון? כנראה שכן

האם נציג המכירות שדיבר איתך חרג קצת מגבול הטעם הטוב? אולי

האם זה מתסכל בתור בעל רכב "במצב חדש" לזכות לסירוב/עסקה לא אטרקטיבית? בהחלט

אבל בסופו של דבר במקרה שלך נראה שהתגובה של לובינסקי הגיונית (גם אם לא כל כך מנומסת כפי שהוצגה ע"י נציג המכירות שדיבר איתך).

רכב חדש בהנחה גדולה אל מול מכונית די חדשה במחיר די קרוב ועוד אחת שהיא יד 1 0 ק"מ (השוק לא יודע להתמודד עם ה"שיקוץ" הזה בשנים הראשונות).

אנחנו במשפחה עשינו כמה עסקאות טרייד-אין בלובינסקי שהיו כדאיות ומשתלמות - ובמספר פעמים עסקאות לא יצאו לפועל בגלל שההצעות לא היו רלוונטיות. כנ"ל בקרסו, כנ"ל ב-UMI. ואני יכול להתחיל לספר לך סיפור על איך נציג המכירות בפולקסווגן הסתכל על חבר שביקש לעשות טרייד-אין על טויוטה קאמרי (רמז, הוא לא קנה פולקסווגן חדשה).

הכל תלוי במצב השוק, ברכב איתו אתה נכנס וברכב איתו אתה מתכנן לצאת.

אני מבין ומסכים עם התסכול של "נאמנות למותג" מצד היבואן, אבל שוב - לובינסקי לא חריגים, זה כמעט לא קיים אצל שום יבואן (קרסו כמעט צחקו לנו בפנים כשניסינו להשיג מחירון על פלואנס מול גראנד קופה, בפורד לא הסכימו בכלל לקבל פוקוס 0 ק"מ של אחי ועוד ועוד...)

לטוב ולרע (וכן, יש גם לא מעט רע), כך השוק עובד - זה לא ייחודי ללובינסקי.

פורסם

אני עדיין חושב שהבעיה העיקרית פה היא לא במחיר, או בסירוב לביצוע העסקה, אלא בניסוח בפרסום ובשיחת המכירות עצמה.

להבנתי כולם, כולל פות"ש (פחות או יותר) מבינים שלא באמת היה לו סיכוי לקבל מחירון, אבל זה כנראה תוקשר בצורה שלא בדיוק תמכה במותג, אם נהיה עדינים.

מכיון שזו לא פעם ראשונה, יש לי הרגשה שיש פה גם קצת אש ולא רק עשן. זה לא אומר שיבואנים אחרים מתנהלים באופן מוצלח יותר, אבל איכשהו לובינסקי עולים פה יותר (או שזו רק הרגשה שלי?)

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• תוכן חדש...