Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן - מאזדה CX3

פבל
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא ממש ברור לאן שניכם חותרים? אם זה להסברים למה ה CX3 "לא ייתפוס במכירות", זה קצת מאוחר מידי...:wink:

חתרתי לכך שהמבחן לא ממש התייחס לכמה הCX3 פרקטי, למרות שמשתמע שהוא ממש לא.

לכן לכתוב שהוא יוכל לשמש את משפחתו של חובב ההגה בסופ"ש, זה עניין בעייתי.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מאוד מחבב את הרכב הזה. חבל רק שנכנס לארץ בשלב כל כך מאוחר ובתמחור כזה (כן, יודע שהוא מציע מנוע גדול יותר וכו אבל עדיין...).

פורסם
ברור, כי אין בעולם משפחות עם פחות מ-3 ילדים.

ממש לא מדבר על 3 ילדים, כנס לשרשור השכן, עם הבחור ששכר ג'וליה בחו"ל למשפחה של 2+2 ונתקע עם מזוודה במושב האחורי.

240 ליטר זה נפח תא מטען שמתאים למכונית מיני, לא לג'יפון מבוסס סופר מיני.

את המאזדה 2 אני מכיר היטב, והיא ממש לא מרווחת, אבל לפחות רוב הציוד המשפחתי יוכל להכנס לתא המטען שלה.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

1. בג'וליה הבעיה לא בנפח (הקטן ללא ספק) אלא בפתח הקטן לתא המטען.

2. משפחה ממוצעת מתניידת בארץ מגוריה עם 4 מזוודות בבג'ז?

בקיצור, אפשר לראות בעיה בכל דבר, אבל לזוג צעיר, זוג צעיר+1, לזוג צעיר +2 שהבוגר כבר נער או לזוג מבוגר עם ילדים בוגרים או בלי ילדים זאת יופי של אופציה ראויה.

אז כן, לזוג +2 ילדים קטנים שדורש עגלות, בוסטרים, סלקלים ותד"לי פילים עם אספקת בגדים חלופיים, חיתולים ומגבונים ל 20 שנה היא לא תתאים בנוחות, אבל איזה רכב בקטגוריה הזו כן מתאים בנוחות?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תורידו את המגש של תא המטען ותרוויחו עוד כמה עשרות ליטרים של נפח.

לא מתאים למשפחה עם 2 תינוקות אבל למשפחה של 2 ילדים בוגרים, אין שום בעיה.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
1. בג'וליה הבעיה לא בנפח (הקטן ללא ספק) אלא בפתח הקטן לתא המטען.

אתה קצת סותר את עצמך לא? כותב שהבעיה לא בנפח אלא בפתח הקטן, ומצד שני כותב שהנפח כן קטן...?

אגב זה גם ממש לא נכון. לג׳וליה 480 ליטר מכובדים, וזהים לחלוטין לסדרה 3, אאודי A4, ומרצדס C (בחיי שהולך שם איזשהו סוג של תיאום נפחי תא מטען בין היצרניות ;) ).

פורסם

לא לג'וליה ולא לאף אחת ממתחרותיה אין בעיה של נפח, הוא מספיק בכולן. הבעיה היא רק בפתח, וגם היא משותפת כמעט לכל סדאן באשר היא.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אגב לגבי עיצוב הפנים. יצא לי לנסוע מספר שעות במאזדה 2 שכורה לאחרונה, והתאכזבתי מאוד. הכל פלסטיקה קשיחה ולא נעימה (שום משטחים רכים) ואני דווקא לא אהבתי במיוחד את העיצוב.הפתחי אוורור העגולים של המזגן נחמדים אבל את ההרמוניה הורסת העובדה שתקוע שם פתח אחד רגיל שנראה לא קשור. המסך נראה כאילו תקעו שם אייפד כלאחר יד, וללא שום מחשבה (כן זה דומה גם באאודי ומרצדס, אבל משהו זורם שם קצת יותר טוב).

יצא לי לשבת במאזדה 3, והעיצוב שם עובד טוב יותר, ונדמה לי שיש שם פלסטיקים רקים יותר. אני מניח גם שבגרסאות היקרות יותר של ה2 (pure white וכו) משולב עור על הדש שמשפר את המצב.

פורסם

גירסת הפיור לבן הרבה יותר איכותית משאר רמות האיבזור.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
ממש לא מדבר על 3 ילדים, כנס לשרשור השכן, עם הבחור ששכר ג'וליה בחו"ל למשפחה של 2+2 ונתקע עם מזוודה במושב האחורי.

240 ליטר זה נפח תא מטען שמתאים למכונית מיני, לא לג'יפון מבוסס סופר מיני.

את המאזדה 2 אני מכיר היטב, והיא ממש לא מרווחת, אבל לפחות רוב הציוד המשפחתי יוכל להכנס לתא המטען שלה.

אני יכול להגיד לך שעגלה+תיק+קורקינט נכסו ממש אחלה בתא מטען של CX3 ושני ילדים ישבו בפנאן שלהם במושב האחורי.

אז אפשר להגיד שהוא לא הבחירה הראשונה למי שמחפש משפחתית.

להגיד שבעייתי לומר "

שהוא יוכל לשמש את משפחתו של חובב ההגה בסופ"ש" זה פשוט לא מדויק. כי הוא לגמרי יכול.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני דיי מסכים כמעט עם כל מה שכתב מני במבחן, אבל בכל זאת קחו את השנקל שלי.

זו אחת המכוניות היותר מגניבות שיצא לי לחוות בזמן האחרון. כשהגיע מני לאסוף אותי וראיתי את הרכב במציאות בפעם הראשונה באמת שאמרתי לעצמי וואו, כל הכבוד למאזדה, הפעם שיחקו אותה ממש. היא נראית מעולה (הרבה יותר מאשר בתמונות), במיוחד בצבע הזה, תא הנוסעים יפה ומעוצב והמושבים נהדרים, גם מאחורה, אם כי באופן כללי קצת צפוף שם. כנראה שאת הילדים זה לא יעניין. האמת שלי לא הפריעה הקונסולה המרכזית שנוגעת ברגל הימנית בזמן שנוהגים. מניח שזה עניין של גובה הנהג או תנוחת הישיבה שהוא בוחר. ממש מרגיש ששפת העיצוב והניסיון של מאזדה איתה כבר בשלים מאוד בשלב הזה. אני במיוחד אוהב את העיצוב האסימטרי של הדשבורד. לנהג שני פתחי מיזוג עגולים, לנוסע אחד עגול ואחד מלבני. זה משתלב נהדר שם לדעתי.

האוטו הפתיע גם מבחינת נהיגה האמת. קשה לי לחשוב על ג'יפון (או בעצם מיני ג'יפון?), כייפי לנהיגה כמו ה-CX3. זה לא שיש לנו פה מועמד חדש לתואר הרכב הספורטיבי ביותר בעולם, אבל ההגה מדוייק עם טרן-אין מהיר, הרכב לא רוכן מי יודע מה לצדדים, והמנוע בריא ולא מהסס לעבוד. משעשע שלמרות שקיימים פלאפים מאחורי ההגה, הגיר במצב "ספורט" מתפקד בצורה כזאת שאין בהם צורך בכלל. יש קצת רעשי כביש ברורים, אבל לא בגדר משהו נוראי, והמנוע, למרות נמרצותו לא נשמע לדעתי מי יודע מה, קצת הורס את חווית הנהיגה המאוד מהנה. מבחינת נוחות הנסיעה גם הופתעתי, למרות הניהוג הספורטיבי היציב, גם בנהיגה רגועה הרכב דיי נוח. כמובן שבדרכים מאוד משובשות המצב לא מי יודע מה, אבל נעים באופן כללי. מה שכן, קחו בחשבון שאני אוהב נוחות נסיעה קשיחה יחסית, אז אולי אני העוף המוזר פה.

יש פה גם מלא גאדג'טים, משהו שאני אישית אוהב מאוד, כן מה לעשות, HUD שמתקפל זה טריק שכיף שיש באוטו. התפעול של המערכת המקורית עם הפקדים הפיזיים מצויין ונוח, בניגוד לתפעול במסך עצמו באמצעות נגיעות שדווקא לא הגיב מי יודע מה לדעתי. מידי פעם היה נראה שנגיעה אחת לא נרשמת, והבאה אחריה באותו מקום כן. מאוד נחמד שיש אייגו מקורי, עם עברית כמובן, אבל מצד שני קצת מוזר החוסר בדיווחי תנועה בזמן אמת, שכמובן ווייז נותן. האם הייתי מוכן לוותר על המערכת המקורית תמורת מערכת אפטר-מרקט רק כדי לקבל ווייז? ממש לא. בנוסף, יש פה משהו שבולט בחסרונו מאוד, מובילאיי. נפלא ! הרכב מגיע עם מערכות בטיחות מקוריות, כל הכבוד ליבואן.

בסופו של דבר, נהנתי מאוד, והופתעתי שנהנתי מאוד מרכב כזה, שבדרך כלל ממש לא כוס התה שלי. למרות המחיר שאולי קצת מרתיע, לדעתי יש פה יופי של חבילה, ואני דיי בטוח שנראה כאלה הרבה על הכביש. אני בטוח שהבעלים שלהם יהיו מרוצים מאוד. אני בהחלט אמליץ לאימי להחליף את הרכב שלה בכזה בהמשך.

!AWDSOME

פורסם

אני חושב שמערכת סטייה מנתיב היא מתוצרת מובילאיי, אך ב-CX3 מדובר במערכת "מקורית" ששולבה במערכות המכונית ע"י היצרן ולא בהתקנה מקומית.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
תורידו את המגש של תא המטען ותרוויחו עוד כמה עשרות ליטרים של נפח.

לא מתאים למשפחה עם 2 תינוקות אבל למשפחה של 2 ילדים בוגרים, אין שום בעיה.

גם מרוויחים כמה ליטרים, גם כל מיני חפצים מעופפים בחלל הרכב בעצירה מעט חזקה מהממוצע.

• תוכן חדש...