רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,585 נושאים בפורום הזה
-
גיליון ביטוחים
מאת avivfl- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי חברים, אני מתחיל עכשיו עבודה חדשה שכוללת קבלת רכב מידי פעם לצורך נסיעות לצרכי עבודה, אני רוצה להוציא רישום על עבר נקי של תאונות, שלילות,משפטים וכו, לגבי שלילות ועבירות אני יודע שאני יכול ללכת למשטרה, לגבי הפעלת ביטוח מיום שקיבלתי את הרישיון, איפה אני יכול להוציא גיליון שמוכיח שבחיים לא הפעלתי ביטוח?
הודעה אחרונה מאת avivfl, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום רב, יש לי קיה קרניבל 2003 שנמצאת אצלי 13 שנים והיתה במצב שמור ומצוין. לפני כחודש באמצע נסיעה הלכו הטורבו והמנוע. אין כדאיות כלכלית לתקן את הרכב. מגרשי החלפים מציעים 10% מהמחירון ובגלל שהמנוע מושבת 50% מסכום זה כלומר מציעים לי 800 ש"ח והגרירה עלי . למעשה כל חלק בנפרד (מראות, דלתות, פגושים וכו') שווה מאות או אלפי שקלים. אולי יש למישהו רעיון איך לסיים את הקשר עם האוטו הזה בסיטואציה משמחת יותר כלכלית? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת זאב ג., -
-
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 5 אלף צפיות
קצת פריקת קיטור. היום הייתי בטיפול סטנדרטי עם האיביזה, החלטתי להחליף גם נוזל בלמים. וידאתי עם המוסך שמבצעים ניקוז נוזל כמו שצריך ולא בכל מיני פטנטים ישראלים. העובד פתח את כוסיתה מילוי ומילא אותה עד הסוף בנוזל טרי, עד כאן בסדר. הרים את האוטו אבל במקום להתחבר עם משאבה ולשאוב את הנוזל עד שמגיע נוזל נקי, פשוט פתח את אחד הברגים ונתן לנוזל לטפטף לאט לאט על הגלגל - > משם לצמיג ואז למיכל האיסוף. לאחר מכן לפחות הוא שטף את הגלגל עם מים וככה 4 גלגלים. כמובן שזה לוקח מלא זמן במקום לעשות את זה מהר, וגם אני לא הצלחתי להבדיל לפי הגוון של הטיפות מתי הנוזל החדש יוצא מיותא לציין שהעובד לא באמת חיפש את השינוי גוון אלא עשה את זה באופן אקראי. כששאלתי את נתיג השירות לפני…
הודעה אחרונה מאת mishka.p, -
תמיד איכשהו הצטיירה לי בראש התמונה, שצפירה מיועדת רק לצדדים ולרכב שנמצא מלפניך. כשמישהו מתקרב יותר מדי, אם מתאפשר אני מאיץ או מפעיל איתות חירום.
הודעה אחרונה מאת tinoki, -
-
- אחראי פורום
- 37 תגובות
- 19.9 אלף צפיות
שלום רב, אחי הגדול התחדש היום בספורטאז' חדשה מ-0 ק"מ, דגם אורבן 1.6. שמנו לב כשיצאנו מהרכב שהחלונות לא נסגרים באופן אוטו' בזמן נעילת הרכב, האם מדובר על תקלה/נעילה כלשהי או שבדגם הנוכחי אין מרמי חלונות? תודה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום, בסוף אוגוסט נצא לחופשה בחול אני, אישתי ושלושת הילדים. מדובר בגילאי 2,5 ו 6, מה שאומר 2 בוסטרים וכסא מאחורה. האפשרויות העומדות על הפרק הן: 1. וולקסוואגן טיגואן או דומה - ידני 2. רנו גרנד סניק או דומה - ידני 3. מרצדס B קלאס או דומה - אוטומט + GPS 4. אופל אינסיגניה סטיישן או דומה - אוטומט 5. מרצדס C קלאס (לא סטיישן) - אוטומט + GPS אין כמעט הבדלים במחירים. אוטומט או ידני לא משנה, זה לא טיול נהיגה. ההתלבטות שלי היא בגלל שבאופציות 3 ו 5 יש GPS מובנה ( יכול להיות שגם באחרות, אבל זה לא מופיע בהזמנה ולכן לא מובטח), ולעומת זאת הגרנד סניק תהיה הכי מרווחת. אנחנו נוסעים עם 3 מזוודות וטיולון. האם במרצדס B קלאס לא יהיה צפוף? מה המקבילות של חברת ההשכרה …
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
מה הצפי להגעה של גולף החדשה/מחודשת ובאיזה רמות אבזור הוא יגיע???
הודעה אחרונה מאת valer_valer, -
- 0 תגובות
- 739 צפיות
ראיון עם ריצ'ארד המונד ומאט רימאק (המנכ"ל\מייסד של רימאק) על התאונה, בהתחלה ובסוף יש קצת ניתוחים טכניים על המהירות בהתרסקות (זו הייתה הקפה רביעית ובכל הקפה הוא נכנס לסיבוב הזה יותר מהר מההקפה הקודמת, עד להתרסקות). [video=youtube_share;18oAkxwYQh0]
הודעה אחרונה מאת snad, -
בשקט בשקט (לא ראחתי פרסום/כתבות באינטרנט) ה-GTI החדשה כבר כאן. בתפריט- 214K, מנוע 2.0 עם גיר DSG ו-230 סוס, מערכות בטיחות אקטיביות ועוד.
הודעה אחרונה מאת 98civic, -
אגרת טסט
מאת talbin1212- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 690 צפיות
מצאתי רכב שמוצא חן בעניי במחיר טוב ובעוד שבוע נגמר לו הטסט, אני יכול לרשום אותו על אבא שלי שיש לו נכות ואז הטסט יהיה כמעט בחינם, אבל אז הבנתי שאם אני מוכר את הרכב לאחר תקופה מסויימת נניח של חצי שנה אז הקונה יצטרך לשלם חצי מהאגרה של הטסט למרות שיש לו טסט לחצי שנה, יכול להיות דבר כזה?
הודעה אחרונה מאת ישה, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 874 צפיות
לקראת הנסיעה המתוכננת בקיץ, אנחנו שוקלים לשכור רכב סטיישן משפחתי גדול (מונדיאו/איגניסיה/פאסאט). האם 3 מזוודות סטנדרטיות יכנסו לתא המטען?
הודעה אחרונה מאת ishayw, -
שכפול שלט לבלאנו 98 1 2
מאת izon- 17 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
הייתי בכמה מקומות ואף אחד מהם לא הצליח לשכפל לי את השלט לבאלנו שלי , כל פעם אמרו לי שלט "מערכת קוברה" ובגלל זה אי אפשר. מישהו מכיר בן אדם שיודע לעשות את זה ? מדובר במערכת אזעקה מקורית של הרכב... תודה לעוזרים , מצטער אם זה לא הפורום המתאים.
הודעה אחרונה מאת izon, -
-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
קודם כל, מתנצלים בפני כל מי שחשב לפגוש פה מבחן לטייפ R החדשה. רגע לפני שהדור החדש של הטייפ R מגיע לישראל, רומן יצא להתאמן בשירת ברבורים עם ההונדה סיווק טייפ R היוצאת. היא ענתה בנביחת אגזוז.
הודעה אחרונה מאת itaysamurai, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 4 אלף צפיות
החלטתי לתת את דעתי על הרכב אחרי חצי שנה יחד. קצת פרטים יבשים הרכב שנת 2004 נרכש עם 139,000 קילומטר. היום עם 151,000 קילומטר. צבע לבן פנינה. רמת גימור אקזקיוטיב. הרכב נרכש מבן אדם פדנט כל פיפס טופל, הרכב נראה ונשמע מעולה. נרכש במחיר שקרוב למחירון בזמנו. בשבוע הראשון הורגשו רעידות מעצבנות בסרק שהתעצמו בהאצה מהירה ( הדבר היה מוכר לי מהספיריט והכנתי את עצמי להחלפת תושבות ) הגעה למוסך הראתה ששני תושבות הוחלפו ממש לאחרונה ואילו תושבת אחת דורשת החלפה, על הדרך נעשה יישור קו ( נזילת שמן שגררה החלפת מחזיר שמן ורפידות). כל התענוג עלה קצת פחות מ550 ש"ח. ויצאתי עם הרכב לדרך. חווית נהיגה- זה לא הספיריט, האוטו רך יותר על במפרים ויציב הרבה פחות. ביום יום האוטו נוח מאו…
הודעה אחרונה מאת davemustaine87, -
-
- 1 תגובות
- 537 צפיות
עקב רעשים בזמן הפעלת המזגן , נאמר לי ע"י המוסכניק שלי שהרעשים נובעים כנראה מהמדחס ... , צריך לעשות ואקום-גז ולהחליף את השמן ואז סביר להניח שהרעשים יפסיקו... עלות של 250 + מעמ. המזגן מקרר היטב לכן לא נראה לי שחסר גז... מה דעתכם ? , זקוק לדעה שניה על מנת לקבל החלטה. הרעשים הם באזור הרצועות , רק כאשר מדליקים את המזגן.
הודעה אחרונה מאת yoram0101, -
שלום רב לכולם. הבוקר רצינו לבדוק מכונית די יפה, איכותית, מיוחדת, וכמובן חדשה. נכנסו לאחת הסוכנויות וזה מה שקרה: הנציג: שלום רב. אנחנו: שלום שלום. נגשנו ובדקנו את המכונית, בודקים את תא המטען, הכיסאות, איכות פנים, חוץ. בעודנו בודקים ניגש הנציג. הנציג: אתה יודע מה יש במכונית הזאת? אנחנו: כמובן, איכות, נוחות, יופי, אבל על האמינות יש ספק בגלל שנים שעברו ובגלל מוניטין אמינות נמוך, ובטח בגלל שהדגם רק הוצג. הנציג: אני עשרות שנים בתחום, אתה לא יודע מה אתה מדבר. אנחנו: אני יודע, כיום הלקוחות באים מוכנים לסוכנות, אין צורך להסביר אלא לבדוק במציאות אם מתאים לי ואהבתי אותו. הנציג: אתה יודע כמה שנים יש לרכב הזה אחריות? אנחנו: כמה? הנציג: 5! אנחנו: …
הודעה אחרונה מאת Jack457, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אז אחרי שנה הגיע זמן הסיכומים - בשם הגילוי הנאות הרכב הוא של זוגתי, והוא הרכב המשני במשפחה, כך שכל מה שיכתב להלן הוא חלקו מההתרשמות שלי וחלקו מפידבקים שאני מקבל ממנה. רקע: הרכב החליף אצלינו הונדה ג'אז קודמת, שנת 2008, שהיתה איתנו כמעט 8 שנים ונמכרה במלוא מחירונה המשוקלל (אם כי לקח כמעט חודש וחצי למכור אותה). הג'אז משרתת בתור רכב משני למשפחה שכוללת זוג הורים ושני ילדים קטנים. הליך הקניה: ההזמנה בוצעה די בתחילת היבוא שלהן לארץ, ולמרות שעשינו נסיעות מבחן בכל הסופר מיני הרלוונטיות, ההונדה נבחרה בשנית בעיקר בגלל גודל החלל הפנימי שלה, שהוא פשוט בליגה אחרת משאר הסופר מיני. כיון שכל המשלוחים הראשונים נמכרו ב presale, היינו צריכים לחכות כחצי שנה מההזמנה (שבוצעה בינוא…
הודעה אחרונה מאת Jack457, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
כל פעם שאני עובר ברחוב חיים עוזר בפ''ת עומדת שם mg 3 אדומה ויפה עם דגל בריטניה על הגג. לאחרונה עברתי לידה והופה יש שלט למכירה, מפה לשם סיקרן אותי כמה רוצים עליה ביד 2, מפה לשם הבעלים חי בסרט של 50 אלף +! האמת יש לי תחושת פספוס על הרכב כי בזמנו חשבתי מה לרכוש מיקרה ידנית או את האמ ג'י 3, לבסוף נרכשה המיקרה ונמכרה דיי מהר וכמובן בהפסד מכובד ואני עד היום אומר שגם ככה הפסדתי אז חבל שלא התנסתי עם האמ ג'י כי היא בטוח הייתה מהנת הרבה יותר! מפה לשם נכנסתי ליד 2 לראות מחירים (ממש לא מתכנן לרכוש) והם נעים מ 40k עד 55k בערך כאשר חדשה מיבואן 0 ק''מ עולה 57k. כל הפרסום המסיבי והרכב נכשל אם היבואן כעת מוכר רכבי 0 ק''מ יד ראשונה. מה הלאה? נגמר? מה יכל לעזור לרכב? …
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שבת שלום, רציתי למצוא את המפרט של הרכב ושמתי לב שאחרי שהם פירסמו את הקוגה החדשה, הפיאסטה נעלמה כמובן שאת הPDF מצאתי וניתן לגשת אליו אך נשמע לי תמוה שדלק הסירו אותה פתאום. אתקשר לבדוק בראשון אבל סתם סקרן? Let the conspiracies begin.
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
רנו קליאו 2011
מאת adamgo-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
קניתי במזל טוב רנו קליאו . גיליתי אוטו קטן ורגוע אבל די חלש. האם מנוע 1200 , עם 75 כוח סוס , לא מספיק להניע את הרכב או שרק רנו מייצרים מנוע עצל כזה ? כמו כן יש עוד מוזרויות ברכב . למשל בקרת שיוט יש , אבל רק 2 חלונות חשמליים. החלפת גלגל שצריך ללמוד. השיטה המשונה ביותר נוגעת לשליטה על המערכת של הרדיו מההגה. בכל אופן , רציתי לברר גם לגבי הטיפול 75000 שאני צריך לעשות (מה כולל טיפול כזה) והאם ניתן לשפר בקלות את מערכת רדיו דיסק?
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
לאחר שאיבדתי את הגולף בתאונה הוצע לי במיידית רכב חלופי ע"י חברת הליסינג שיגיע עם עם גרר לכל מקום שאבקש. דחיתי את ההצעה ולאחר מס ימים קבעתי אתם במגרש שלהם כדי כדי לקחת את הרכב. במגרש, כל המכוניות ראו ימים טובים יותר. כולן בוגרות חוזה ליסינג לאחר כ-3-4 שנים של שימוש. הכינו לי מראש פורד פוקס סטיישן אבל סירבתי להצעה לאור ההיסטוריה של הגיר ברכב הזה. דחיתי גם מיצבושי לאנסר "חזקה מאוד" לפי דברי הנציג בנפח 1.8. באחת הפינות עמדה אסטרה ברילנה, הרכב נראה מוזנח, מלוכלך עם צבע מתקלף והמון שפשופים ומכות. החלטתי לבדוק את הרכב למרות שהנציג טען שהרכב הספציפי הזה לא מוכן למסירה וצריך לעבור ניקוי יסודי. הצמיגים שלו היו במצב סביר והמונה עמד על 60K למרות שמדובר על רכב שעלה ע…
הודעה אחרונה מאת banji man, -
השלגים באלפים התחילו להפשיר וזה הזמן לטרוף את כבישי האלפים. המסלול: נוחתים במינכן, נוסעים לאוסטריה ואחר כך לאיטליה, שוויץ וחוזרים לגרמניה. סה"כ 1360 ק"מ. הפעם החלטנו שזה לא יהיה מסע רק בסגנון לתת בגז כמה שיותר אלה גם לנוח ולצלם נופים יפים. עלות הטיול- 8500 שקל כולל הרכב, מלונות בדרגת 4 כוכבים, מסעדות ודלק. צילום: גלקסי 8 ורחפן DJI מאוויק. אז נחתנו ברביעי שעבר במינכן ב9 בבוקר. הזמנו אודי S5 מסיקסט (רצינו רכבים אחרים אבל אמרו לנו שתפוסים כבר) ולפני שלקחנו את הרכב מחברת ההשכרה אמרנו נבדוק מה יש בחנייה של החברת השכרה אולי התפנה משהו. אז היו מרצדס C63 AMGS, אלפא 4C ספיידר, M3, M4, וS5. דיבור קטן עם הפקידה בסיקסט והופ יצאנו לדרך עם M4 חדשה דנדשה. אז הרבצנ…
הודעה אחרונה מאת Guy_M5, -
- 2 תגובות
- 676 צפיות
היי יש למשפחה שלי פיאסטה טרנד 2015 1.6 והעלתה מחשבה על מולטימדיה אבל אחרי הצעה של אלבר בכ5000 ש"ח בערך מהם נקנה הרכב ירדה המחשבה כרגע עלתה מחדש המחשבה ובעלת הרכב מחפשת מולטימדיה במחיר סביר אז ישר ולעניין: הדרישות הם מסך לפחות 6/7 אינץ' אנדרואיד או תומך Miracast העדפה לאנדרואיד אפשרות לחבר דונגל 4g או וויפי מובנה (הדבר הכי חשוב gps מובנה לוויז) תקציב עד 3000 אשמח לשמוע המלצות ומקומות מומלצים בנתניה או כפ"ס/רעננה
הודעה אחרונה מאת tepic, -
- 2 תגובות
- 791 צפיות
בשעה טובה הבן הצעיר יצא לחופשת שחרור, והגיעה שעתו להשלים את רשיון הנהיגה (החל לפני הגיוס אבל לא הספיק לעבור את הטסט) בינצניים ניסה ליצור קשר עם שני מורים שהומלצו לו אולם אלה מלמדים על רכב אוטומטי בלבד. האם מי מחברי הפורם יכול להמליץ על מורה לנהיגה בחיפה, המלמד על רכב ידני?
הודעה אחרונה מאת Taipan, -
-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
סיאט ארונה (Arona) החדשה מבוססת בדומה לאחותה הסיאט איביזה על פלטפורמת MQB A0 החדשה של קונצרן פולקסווגן ולמרות העיצוב החיצוני ה CrossOverי שלה היא לא תגיע עם אופציה להנעה כפולה. הסיאט שנחשפה בדקות האחרונות בעלת אורך כללי של 4.1 מטרים (רק 8 ס״מ יותר מהאיביזיה ו10 ס״מ גבוהה יותר ממנה). היא הסנונית הראשונה כחלק ממתקפת דגמי הקרוס אובר של הקונצרן שתמשיך ב 2018 עם פולקסווגן T-Roc, סקודה Polar ואולי גם בעתיד עם Audi Q1. תא הנוסעים של הארונה יהיה גדול מזה של האיביזה כאמור בשל יתרון קטן אבל מוחשי במידות המרכב, בנוסף תא המטען שלה יהיה בנפח של 400 ליטרים (45 ליטר יותר מזו של האיביזה החדשה). ניתן יהיה לבחור במערכת מולטימדיה בגודל 8״ מהדור האחרון של הקונצרן עם תמיכה…
הודעה אחרונה מאת omar87, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 18 תגובות
- 9 אלף צפיות
אהלן אנשים. לפני כמה שנים קניתי את החיבור OBD של אנג'י. היום החלטתי לחבר אותו לרכב החדש מהניילון שלי. הוא התחבר נהדר והראה שהכל תקין אבל במד טמפרטורה הראה 100 מעלות חום מנוע בעמידה וזה נראה לי קצת הזוי אז הורדתי כמה אפליקציות אחרות. אף אחת לא מצליחה להתחבר לחיבור שקיבלתי מאנג'י. יש למישהו מושג למה? ועוד שאלה. האם יש סכנה כלשהי שלהשאיר את החיבור של engine ברכב? הוא דולק עם אור זה יכול להזיק למצבר?
הודעה אחרונה מאת ALÞћÃ, -
-
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
בערך 5 שנים אחרי שהפסיקה לייצר את ה-CX7, רכב הפנאי הלא-ממש-גדול-אבל-עם-שבעה-מושבים שלה, מאזדה חוזרת בה. הפעם הבסיס יהיה מאזדה CX5 שיקבל עוד שני מושבים ויימכר תחילה ביפן. שמוליק מיאטה החליט שהעם צריך לדעת, אז הוא הכין לכם אייטם. תגידו לו תודה. + _________________ ?
הודעה אחרונה מאת eerez, -
- 2 עוקבים
- 29 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
כבר כמה חודשים שאני רואה תופעה מעצבנת ומיותרת שכניראה גורמת ללא מעט תאונות דרכים והפיתרון כבר קיים. דיבור בפלאפון כאשר יש דיבורית מקורית במערכת השמע של הרכב. מעצבן אותי ומסכן את כל הסובבים ליראות אנשים שנוהגים ברכבים חדשים ואף רכבים יקרים עם הפלאפון ביד... חברים דקה וחצי של עבודה וחיברת הפלאפון למערכת ברכב(מדבר על מרבית הרכבים החדשים שיש היום על הכביש) וככה לא תסכן אותך והסובבים. אני פשוט נדהם מחוסר הרצון והזילזול ופשוט בריונות של אנשים שעושים את זה. כאילו "לי מותר לדבר בטלפון ואני זורק #'װ על כולם"? קניתם רכב חדש כמובן, עם מיליון תוספות אז תשתמשו בהם! פשוט מעצבן אותי ליראות את זה בכביש. זהו סליחה אם זה קיצוני מידי אבל זה בהחלט מעצבן. Sent from my SM-N915F using Tap…
הודעה אחרונה מאת רועי5, -
-
- אחראי פורום
- 24 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
בעוד נסיעה שגרתית בה נתקלתי בנהגים שלא מאותתים, חותכים, עוברים באדום וכו'.. עלה בי רעיון. אשמח לשמוע חוות דעת או נימוקים נגד הרעיון, או גם בעיות שעלולות לצוץ. למה שהמשטרה לא תחלק מצלמות דרך מאובטחות \ תקבע איזשהי מצלמה שמקובלת עליה, ותחלק אותן לאזרחים בעלי עבר פלילי \ תעבורתי נקי, ותעניש נהגים אחרים על פי הצילומים ממצלמות אלה? יכול להיות בעייתי להעניש על עבירות מהירות כי זה מסובך עם וידאו, אבל נהגים שלא מאותתים, חותכים, עוברים באדום, לא עוצרים להולכי רגל וכו' וכו'... אפשר להעניש אותם על ימין ועל שמאל אם אפילו ל10% מהנהגים בדרכים יהיו מצלמות כאלו, תחשבו על הכמות של עברייני תנועה שאתם נתקלים בה יום יום.. למה לא לשים לזה סוף עם הענשה על כל עבירה כזו?
הודעה אחרונה מאת robertf, -
-
ביום רביעי הקרוב (14.12) תערוך "קרסו" יבואנית רנו לישראל מסיבת עיתונאים לרגל תחילת שיווק רנו טווינגו בישראל. אנחנו נהייה שם כדי לסקר וכהרגלנו מזמינים אתכם להעלות כאן שאלות, תובנות ותהיות שתרצו לדעת לגבי המכונית הקטנה. קזינו מחירים יתקבל בברכה, כפראפרזה על מאמר להקת כוורת: בין המנחשים נכונה יוגרל מנחש שלא ענה נכונה. מערכת "קארספורום"
הודעה אחרונה מאת dr6633,
-
מי מחובר 48 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 176 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- גולדן191
- David32
- sperial
- euronitzan
- SlowRide
- ariel000
- yor2
- meir_gi
- tan tan
- amlh
- mottis
- zvit