Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב עם שלושה ילדים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, בסוף אוגוסט נצא לחופשה בחול אני, אישתי ושלושת הילדים.

מדובר בגילאי 2,5 ו 6, מה שאומר 2 בוסטרים וכסא מאחורה.

האפשרויות העומדות על הפרק הן:

1. וולקסוואגן טיגואן או דומה - ידני

2. רנו גרנד סניק או דומה - ידני

3. מרצדס B קלאס או דומה - אוטומט + GPS

4. אופל אינסיגניה סטיישן או דומה - אוטומט

5. מרצדס C קלאס (לא סטיישן) - אוטומט + GPS

אין כמעט הבדלים במחירים. אוטומט או ידני לא משנה, זה לא טיול נהיגה.

ההתלבטות שלי היא בגלל שבאופציות 3 ו 5 יש GPS מובנה ( יכול להיות שגם באחרות, אבל זה לא מופיע בהזמנה ולכן לא מובטח), ולעומת זאת הגרנד סניק תהיה הכי מרווחת. אנחנו נוסעים עם 3 מזוודות וטיולון.

האם במרצדס B קלאס לא יהיה צפוף?

מה המקבילות של חברת ההשכרה ל B קלאס? כלומר האם הם יוכלו לתת לי למשל גולף פלוס במקום?

תודה לעונים.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

הפקטור היחיד שצריך לעניין אותך הוא תא המטען. בגילאים האלה כל מושב אחורי יתאים.

רנו או אופל. ב-b לא ייכנס כלום בתא המטען, ואילו ב-c תידרש אקרובטיקה קלה כדי להתמודד עם הפתח הצר (הגודל בסדר).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

הפקטור העיקרי שצריך לדאוג לו זה הספסל האחורי.

רק אופציה מספר 2 כי בשאר הרכבים אין מקום לשני בוסטרים וכסא בטיחות

מרצדס B,C רכב צפוף מאד ולא פרקטי לילדים.

חוצמזה שהגראנד סניק אחלה רכב משפחתי עם תא מטען שמבייש את כל שאר הרכבים שהציעו לך.

כמעט כל רכב שנותנים היום מגיע עם נווטן.

תמיד יש וויז בטלפון. תקנה סים מקומי לגלישה

בטח אתה לוקח גם עגלה איתך...

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

אופציה 2, ללא ספק.

כמו שכבר בכתב, גם מרווח, גם נוח להתקנת כסאות בטיחות, גם תא מטען גדול.

אל תשכח לקחת מתקן איכותי לתפוס את הסלולרי ומטען משקע מצית ואתה מסודר.

אגב, אני ממליץ על Google maps או Here WeGo. מדוייקים יותר בכבישים מרובי מחלפים/יציאות ומסלולים. ב-Here יש גם חיווי למהירות המקסימלית המותרת בכל קטע כביש.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם (נערך)

אמנם נסעתי בהרכב של 5 מבוגרים, אבל רכב מרווח ביתר (עם 3 מושבים נפרדים ולא ספסל) היה הרנו Espace. עם קיפול המושבים האחוריים (ברכב 7 מושבים) היה גם הרבה מקום למטען. איני יודע עד כמה הוא מתאים ל-3 מושבי בטיחות בשורה השניה - אולי יהיה כאן מומחה שיוכל להמליץ.. ד"א - הרכב המייצג באותה השכרה היה Opel Zafira.

יתכן שהפתרון הנכון הוא ואן בגודל מלא, המכסימלי המתאים לרשיון B. בטיול מסוג זה הוצאה של 100-200 אירו נוספים מתגמדת בקנה מידה של נוחות ובטיחות בנסיעות ארוכות, אפילו הושבת הורה בשורה האמצעית והילד הבוגר באחורית.

לגבי מערכת הניווט של הרנו - היתה טובה מאוד, אפילו דיברה עברית (כולל לוח המחוונים שהיה ניתן להתאמה אישית, כולל שפה). ועדיין אני אוהד של ווייז גם באירופה, כיון שהוא יודע יותר טוב מכל מערכת אחרת להתגבר על שינויים בתנועה בזמן אמת, בעוד שמערכות מובנות מתעדכנות לעיתים רחוקות.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
שלום, בסוף אוגוסט נצא לחופשה בחול אני, אישתי ושלושת הילדים.

מדובר בגילאי 2,5 ו 6, מה שאומר 2 בוסטרים וכסא מאחורה.

האפשרויות העומדות על הפרק הן:

1. וולקסוואגן טיגואן או דומה - ידני

2. רנו גרנד סניק או דומה - ידני

3. מרצדס B קלאס או דומה - אוטומט + GPS

4. אופל אינסיגניה סטיישן או דומה - אוטומט

5. מרצדס C קלאס (לא סטיישן) - אוטומט + GPS

אין כמעט הבדלים במחירים. אוטומט או ידני לא משנה, זה לא טיול נהיגה.

ההתלבטות שלי היא בגלל שבאופציות 3 ו 5 יש GPS מובנה ( יכול להיות שגם באחרות, אבל זה לא מופיע בהזמנה ולכן לא מובטח), ולעומת זאת הגרנד סניק תהיה הכי מרווחת. אנחנו נוסעים עם 3 מזוודות וטיולון.

האם במרצדס B קלאס לא יהיה צפוף?

מה המקבילות של חברת ההשכרה ל B קלאס? כלומר האם הם יוכלו לתת לי למשל גולף פלוס במקום?

תודה לעונים.

הגרנד סניק החדשה היא תענוג ותיתן לך מה שאתה צריך.

נסעתי בה באפריל כך שלא נזקקתי למזגן שאתה תשתמש בו הרבה באוגוסט, אז מבחינה זו לא יודע.

מכל בחינה אחרת אתה לא תרצה להחזיר אותה.

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ההתלבטות שלי היא בגלל שבאופציות 3 ו 5 יש GPS מובנה

זו לא צריכה להיות התלבטות. התקן את Here החינמית על הסלולרי שלך, העלה את המפה של המדינה בה אתה מטיל ונגמר הסיפור. אם בא לך להוציא עוד טיפה, שלם איזה 30 יורו והתקן גם את Sygic. התשלום הוא על מפות לכל העולם לכל החיים. לכל אחת מהן יש את היתרונות שלה אבל בעקרון Here תספק אותך. אני משתמש בשתיהן.

מה שהיה מדאיג אותי זה ה"דומה" שמופיע בכל הסעיפים. עם 3 מזוודות וטיולון ו 3 בוסטרים וכסא אתה צריך רכב רחב יחסית ועם תא מטען גדול. לא הייתי לוקח פחות מסטיישן או, עדיף, רכב של 5+2 (כך ששני הכסאות המקופלים מאפשרים תא מטען ענק).

פורסם

HereWeGo (זה שמה העכשווי של Here) מצויינת, אבל כמו כל תוכנות ה-offline סובלת מעדכונים מאוחרים.

יתרונה הגדול הוא האפשרות לניווט רגלי נוח מאד.

אני עדיין מעדיף את ויז, אבל, צריך, להוסיף, מקפיד לרכוש סים מקומי בכל מדינה בה אני נוחת. נדמה לי שלחלק מחברות הסלולר הישראליות יש היום חבילות נדידה עם שימוש לא מוגבל בכמה אפליקציות, ביניההן וייז.

אני חוזר על המלצתי בהודעה קודמת - לקחת MPV/7 seater או ואן בגודל מלא, כמובן בתנאי שמתאים לרשיון B . להביא בחשבון שמספר המזוודות המצויין באתרי חברת ההשכרה אופטימי להחריד.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בעצתכם החלטתי ללכת על הגרנד סניק, אין לי ספק שהוא הרכב המושלם למשימה.

קצת מבאס, כי כבר לקחנו כזאת לפני שלוש שנים בגרמניה ורצית לגוון, אבל נשמור את זה לטיול אחר.

אני אכן אתקין את HereWeGo, לא הכרתי אותה. בנוסף נקנה כמובן חבילת גלישה מהארץ, לא רוצה להתעכב על זה כשנגיע, לוגיסטיקה עם ילדים קטנים ועייפים זה לא כיף :) .

תודה לכולם.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

אני כמעט באותו המצב שלך (שני בוסטרים וכיסא בטיחות).

גם אני הייתי באותה הדילמה ולבסוף הלכתי על ה bclass.

בכל השוואה שעשיתי מול הסניק (הרגילה) היא אמורה להיות מרווחת יותר.

תאי המטען של שתיהן דומים מאוד, ובכל מקרה כנראה שיספיקו לשלוש מזוודות וטיולון קטן (מקלרן).

הגרנד סניק הייתה יקרה משמעותית מהסניק הרגילה ואפילו מה-B class.

ה-B יצאה 2500₪ לתקופה של 15 יום, הסניק קצת פחות והגרנד סניק איזה 1000-1500₪ יותר.

לגבי MPV 7 מושבים המחירים בכלל מצחיקים ולא פרופורציונלים, כך שזה בכלל לא עולה על הפרק.

השאלה המעניינת היא מה מקביל בקבוצה ל B class, לסניק ולגרנד סניק...

אגב, מדובר על שוויץ..

פורסם (נערך)

מזוכיסט ו/או נערת גומי יכולים לקחת קלאס B . זה יותר זול. ספר לנו איך היה אח"כ. לומדים בדרך הקשה. גם דרך.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

מזכיר לך שאתה לוקח קבוצה לא מתחייבים לך על רכב.

אז אתה תקרא אינסוף מאמרים על סניק, תצפה לקבל סניק, תגיע לשדה, תקבל אופל מוקה.

פורסם (נערך)

כאן אני כבר רואה את היצירתיות של חברת ההשכרה. בקבוצה של הזאפירה קיבלתי את האספאס 7 מושבים. דומני שהיא קצת יותר גדולה מהגראנד סניק. ההבדל הוא שאני נסעתי בהרכב של 5 מבוגרים - אז נכון שזה זה בלי עגלה, אבל מצד שני 5 מזוודות בגודל מלא.

התמחור בחברות ההשכרה גם יכול להיות הזוי, לפעמים מכוניות מסוימות יקרות מגדולות, משוכללות וחזקות מהן, מסיבה שממש אינה ברורה.

עריכה אחרונה על ידי sperial

• תוכן חדש...