Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן - הונדה סיוויק טייפ R

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כתבה מעולה, נהניתי לקרוא והרגשת תוך כדי קריאה שאני באוטו יחד איתך.

תודה!

אז כחבילה שלמה, ה-308 GTI לוקחת מבין השלוש שהוזכרו בשרשור? או שנצטרך לחכות גם לכתבה עליה כדי לדעת אם בחרת בה? :)

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

כחבילה שלמה ה-308 בהחלט עדיפה, אבל היא רק ידנית, לכן הקרב בינה לבין הקופרה צמוד מאד. אם נושא התיבה לא עקרוני, ה-308 עדיפה על הלאון בעיניי. אם הייתי יכול לקנות מכונית בתקציב הזה רק לנהיגה ספורטיבית - הונדה All the way.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• אחראי פורום
פורסם
ההגה קטן וגם טווח הכיוון שלו מעולה, הן לגובה והן לפנים ולאחור (ולא, לא לצדדים).

טוב, שוער!!

כתוב טוב ומקיף.

זוכר את שנינו עומדים מולה די בהלם, משננים את "סופרלנסר סופרלנסר סופרלנסר" כי היא באמת מוגזמת, ברמה שהיתה מרחיקה אותי מרכישה.

אולי סיבוב היה משנה משהו.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

חבל שהמבחן עלה אחרי שהדגם סיים את חיו, אבל טוב מאוחר מאשר לעולם לא.

אני לא יודע עד כמה הספקת באמת להתרשם מהרכב, כי היכולות גבוהות מאד וצריך לקרוע לו את הצורה כדי להנות ממנו.

מבחינתי ההיילייט ברכב היא היכולת לפתוח גז מוגזם בפניה, ברגע שאתה כבר בקו של האייפקס אפשר לפתוח פול גז והיכולת של הדפרנציאל להשאיר את הרכב בקו היא לא פחות ממדהימה. הנעילה של הדפרנציאל כאן הרבה יותר מורגשת מאשר בלאון או בפיג'ו.

אני לא בטוח שהפיג'ו היא החבילה הכי טובה, מבחינת נהיגה היא מעניינת יותר מהקופרה אבל פחות איכותית ונוחה. שאלה של סדר עדיפויות, עבורי הסיוויק הייתה הבחירה הכי טובה.

פורסם

גם בפיז'ו הדיפרנציאל עובד יפה, וגם בקופרה. בקופרה, אגב, אופי הפעולה שלו הוא החלק ביותר. גם לא ראיתי במה הפיז'ו נופלת מהקופרה - הפלסטיקים שלה רכים יותר והיא לא מרגישה איכותית פחות. עיצוב הפנים שלה היה יותר לטעמי מזה של הקופרה.

ועם זאת, כשמתרכזים רק בנהיגה ספורטיבית ומוציאים כל משתנה אחר - הונדה.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

במדינה נתולת מסלולים או אווטובאנים זה נראה מעט מיותר להחזיק רכב כזה.

לטעמי אתה סובל מכל האי נוחות, בלי יכולת אמיתית ליהנות מהנקודות החזקות של הרכב.

פורסם

אגב אני רואה שיש פה ממש חשש או יותר נכון קביע שביום יום הרכב הזה כולו פשרות ולא נוח ולא טוב וכו..

אז אגב אלה היו בדיוק החששות שלי לפני הרכישה, וחבר טוב שגם בעלים של אחת מאוד הרגיע אותי ונסעתי מעט ברכב וואללה זה לא כ"כ נורא כמו שמציגים את זה אם בכלל.

כמה נק - מושבים/כניסה לא נוחה?

אמת הכניסה והיציא לא הכי נעימים, אבל ברגע שאתה בפנים זה אחד המושבים אם לא המושב הכי נוח שיצא לי לשבת עליו ברכב.

לא רק שהוא מחזיק אותך כמו שצריך אז הוא גם בנוי מעולה ומחזיק את הגב כמו שצריך.

עיצוב מוחצן ?

אולי, זה נורא תלוי בכמה הפעמים הראשונות שרואים אותה אכן זה המצב אבל אצלי זה עבר ממש ממש מהר.

כמובן שהחיוך עדיין שם בכל בוקר ובוקר שאני רואה אותה, אבל זה כבר חיוך טוב ולא חיוך מוזר.

הרכב קשה מידי ליום יום?

אז זהוא שלא, הוא קשה זה נכון אבל ממש לא ברמה כזאת שמפרקת עצמות, לצורך העניין הקופרה לא הייתה לי הרבה יותר נוחה, אמנם המתלים שם היו רכים יותר אבל הנסיעה בכללותה לא הייתה יותא מידי נוחה.

המקום היחיד שבאמת מרגישים את זה זה בחיבורי גשרים יש כמה כאלה למשל בכביש 4 לכיוון דרום, מרגישים איך? הרכב פשוט מקפץ מעליהם במהירויות גבוהות, נמוכות יותר זה פשוט נוקשה.. אבל זהוא מעבר לזה זה ממש לא נורא.

רעש?

אז זאת באמת הנק היחידה שמפריע לי האמת, שיוט על כ 2500-3000 סל"ד בין 110-130 קמ"ש באמת רועש, יותר רועש מהממוצע, שאגב מגש בתא המטען אמור לפתור.

או לפחות לשפר בצורה משמעותית.

עכשיו שאני חושב על זה יש לי עוד די הרבה להגיד על הרכב, טובים ורעים, אשתדל למצוא זמן ולכתוב סיכום מסודר.

2017 Type R

פורסם

הרכב מאד קשה, אבל באמת - בזכות המושב שאוחז אותך היטב הוא לא רוצח. כמו שכתבתי, הדיל-ברייקר הרציני באמת זה הרעש בשיוט, גם לא במצב R+. חבל שלא עשו בידול משמעותי יותר בין המצבים, למשל "נסבל" ו"שערי הגהנום" במקום "שערי הגהנום" ו"המשרד של לוציפר".

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

זה נכון רומן,

אני מאוד מסכים איתך, מאוד חסר לי מוד "יומי" רגיל כזה שיורד את כל הדרמה.

מצד שני זה חלק מהקסם של הרכב הזה...

זה ממש המקרה של love it or hate...

2017 Type R

• אחראי פורום
פורסם

לצערי למדתי על בשרי שרכבי love or hate נוטים די מהר

ל-hate אחרי שפגה ההתלהבות הראשונית.

כך שבבואי לחפש מחליפה ל-159 (שנראה שתבוא מהקטגוריה הזו פלוס אחת מעליה),

רכבים כמו הסיוויק יפסלו בהתחלה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...