Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

*כשאני מודה לרכב אחר שאיפשר לי להשתלב.

Sent from my OnePlus 3T

זו נק' מעניינת: מסתבר שבארה"ב הבהוב אורות בא לציין "אני נותן לך לעבור" בעוד בארץ זו מדרגת כעס ראשונה בדרך לצפירה ("תפנה לי תדרך") - בדיוק הפוך מארה"ב. תארו לעצמכם איזה בלבול זה יוצר אצל תייר אמריקאי פה בארץ.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
זו נק' מעניינת: מסתבר שבארה"ב הבהוב אורות בא לציין "אני נותן לך לעבור" בעוד בארץ זו מדרגת כעס ראשונה בדרך לצפירה ("תפנה לי תדרך") - בדיוק הפוך מארה"ב. תארו לעצמכם איזה בלבול זה יוצר אצל תייר אמריקאי פה בארץ.

10 דק' באיילון ההוא בטוח שכולם פה אוהבים אותו.

אני לא בטוח שעניין 4 המהבהבים בגרמניה הוא חוק או נוהג, אבל זה פועל יפה, וגם אני אימצתי אתהשיטה אחרי כמה פקקי ענק, מה שקרוי stau.

...

שכחתי מזה בכלל, אבל STAU זה באמת "פקק". מה שמזכיר לי שהטיפ הכי טוב שאני יכול לתת לנהגים לאוסטריה זה ש

FREI != FREE

במילים אחרות, אם יש שלט ירוק בכניסה לחנייה שכתוב עליו FREI זה לא אומר "חינם" אלה אומר "פנוי".

עריכה אחרונה על ידי stum
פורסם
ברור' date=' הוא מתכוון לכך שכל המים או כמות מכובדת עפים בכינון עקיף על הרכב שמאחור. אני מכיר את התופעה ושונא ליסוע אחרי כאלו! אבל בהחלט זה אומר שמשהו לא תקין בכיוון המתזים.[/quote']

לאו דווקא. זה יכול מאוד להיות תלוי בסוג ריסוס המים שיש באוטו. אחד מהדברים הראשונים ששמתי לב אליהם כשעברתי מלאנסר לגולף זה שבלאנסר הריסוס היה פשוט זרם מים בקו ישר שבקלות עף למעלה או לצדדים אם הרכב בנסיעה, בעוד שבגולף יש רסס מים דק לכל הכיוונים שנפרס על השמשה בשכבה דקה ומושפע הרבה פחות מנסיעת הרכב.

Volkswagen Golf 1.4T Trendline 2013

פורסם

יש לי רכבים עם שני סוגי המתזים שתיארת. בשניהם המתזים שוטפים את השמשה ולא משמשים כממטרה במקרה הטוב או כלי נשק ארטילרי במקרה הרע. עניין של כיוונון.

פורסם
כשכתבתי אור גבוה אחורי לא צחקתי. טוב, כן צחקתי, אבל קיוויתי שזה היה די ברור.

התכוונתי לאור ערפל אחורי. אפקט של אורות בלימה + אין צורך באמת לבלום למי שצמוד אליך. גם לא צריך להוריד ידיים מההגה.

כמובן שכאשר נהג לא מסתכל עליי שם איתות עם אור לא יעזור.

בפקק, או בלימה חריפה, במידת האפשר, אני מפעיל אורות מצוקה לכמה שניות.

חשבתי על הרעיון הזה. מכל הפיצ'רים שחסרים אצלי באוטו דווקא זה יש.

זה לא מסנוור יתר על המידה?

פורסם
יש לי רכבים עם שני סוגי המתזים שתיארת. בשניהם המתזים שוטפים את השמשה ולא משמשים כממטרה במקרה הטוב או כלי נשק ארטילרי במקרה הרע. עניין של כיוונון.

זה לא משנה איזה סוג מתזים יש לך, או איך אתה מכוון אותם. בזמן נסיעה, עם שטיפת החלון חלק מהמים עפים אחורה. ומספיק חלק קטן בשביל "לעצבן" את הרכב מאחור.

פורסם

כמו אור גבוה. ממש לשנייה של הבהוב. אבל זו המטרה לא? להעיר את תשומת ליבו של הנהג מאחוריך.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

^ זה אתה...

על הכביש יש עוד סוגים של נהגים. אם מישהו היה מהבהב לי, סביר להניח שהייתי חושב שהוא רוצה להעיר לי/לסמן לי משהו.

פורסם

ברכבים החדשים, בלימה פיתאומית והורדת מהירות חריפה, בנוסף להפעלת אורות הבלימה

מפעילה גם את מאותתי החירום.

לסימון עבור הרכבים מאחור, לשם-לב כי מבוצעת פעולה חריגה.

אייל.

קרה לי עם אוקטביה חדשה, הייתי בטוח שהנהג מנסה לסמן לי משהו, סגרת לי פינה בראש

תודה!

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

לסמן רגעית עם אור הערפל האחורי - הגיוני.

אבל מעבר לכך, הצעד הכי הגיוני כשמישהו נצמד אליך זה להאט. ככה אתה:

מפצה על הסיכון שנגרם על ידי ההיצמדות.

מעודד אותו לעקוף.

מייצר לו הזדמנות לעקוף היכן שניתן.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
בגרמניה זה החוק ? באמת ?!

בנסיעותיי במערב אירופה ראיתי אנשים שמים 4 ווינקרים לקראת פקק בכביש מהיר ופשוט אימצתי את הרעיו ןהגאוני הזה גם בארץ.

להפתעתי, יש לא מעט נהגים, פה בארץ, שבדומה לאירופה, מבינים מה קורה ומפעילים גם הם 4 ווינקרים.

ככה שיוצא שכל מי שמגיע לפקק - מפעיל 4 ווינקרים עד לעצירה.

אגב אני לא יודע אם יצא לכם לעמוד בפקק במערב אירופה, אבל בכביש מהיר, המשאיות נצמדות לימין רכבים פרטיים נצמדים לשמאל ויוצרים נתיב שלישי בין הפקק למעבר של רכב בטחון. משאית לא תעבור לנתיב השמאלי בפקק גם אם הוא פנוי לגמריי. היא תשאר בפקק בנתיב הימני למשך עשרות קילומטרים. לא ברור לי למה אני מניח שזה החוק שם.

צילמתי פקק כזה שנה שעברה באוסטריה ליד אינסברוק.

[video=youtube_share;gjbLX-Ok0r8]

סליחה, וודאי זה חוק. והחוק בארץ זהה:

משאית מעל 12 טון (כמדומני) תנוע רק בשתי הנתיבים הימניים, דהיינו לא תעקוף רכב עוקף.

גם המשאיות שבסרטון הינן משאיות כבדות...

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

• תוכן חדש...