Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף 2017- צפי הגעה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפי מה שאני רואה על הכבישים כל הפולו, ג'טה וגולף (למעט 150 ו-GTI כמובן) מקבלות ג'אנטים שמותקנים בארץ. זה מוזר ותמיד תהיתי למה.

מניח שהיבואן מקבל מחיר יותר זול מהיצרן על התצורה הזו, ואז מרכיב בארץ ג'אנטים בעלות נמוכה וברווח גבוה.

טרם נתקלתי ב-GTI מתוחת הפנים, אם וכאשר זה יקרה אעדכן.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• תגובות 131
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מניח שהיבואן מקבל מחיר יותר זול מהיצרן על התצורה הזו, ואז מרכיב בארץ ג'אנטים בעלות נמוכה וברווח גבוה.

טרם נתקלתי ב-GTI מתוחת הפנים, אם וכאשר זה יקרה אעדכן.

וה- 150? מקורי או פח?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
מצחיק שהזכרת אותו, כי לא יודע מה מופיע שם (וגם אין לי שום קשר לצ'מפיון אם רמזת לכך, להיפך), אבל קחו בחשבון שכ-ל הגולף שמגיעות לארץ - נוחתות מצוידות בחישוקי פח (כן, כן).

כך שמי שהולך לקנות, שלא יערבבו אותו עם ג'אנטים ב-16K ש"ח "מקוריים מהמפעל" - כי לא.

כל ג'אנט שתקבלו - הרכיבו לכם אותו בארץ.

לי אישית ממש לא משנה האם הג'אנטים מקוריים או לא.

לא מדובר בגיר או מנוע.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

זה דווקא די משמעותי כי אתה משלם על ג'אנט אפטרמרקט מחיר של ג'אנט מקורי כשאתה רוכש את הרכב. זה כמו לשלם על תוספת מערכת מולטימדיה סינית מחיר של מערכת מקורית.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לי אישית ממש לא משנה האם הג'אנטים מקוריים או לא.

לא מדובר בגיר או מנוע.

ג'נטים סינים לא יהיו באותה רמה של ג'נאטים מקוריים. לא בחוזק ולא באיזון שלהם.

פורסם
הג'אנטים 16 בגולף קומפורטליין מקוריים ומותקנים במפעל.

טוב לדעת, בהתחשב בזה שזה אחד מהדגמים ששמתי עין עליו כרכב הבא שלי בעוד כמה שנים. תודה על המידע.

Volkswagen Golf 1.4T Trendline 2013

פורסם
זה דווקא די משמעותי כי אתה משלם על ג'אנט אפטרמרקט מחיר של ג'אנט מקורי כשאתה רוכש את הרכב. זה כמו לשלם על תוספת מערכת מולטימדיה סינית מחיר של מערכת מקורית.

אם הם טוענים שהג'אנט מגיע מפולקסואגן וזה לא ככה, אז זה שקר וזה פסול. בלי קשר לאיכות הג'אנט צריכים להיות ישרים.

ג'נטים סינים לא יהיו באותה רמה של ג'נאטים מקוריים. לא בחוזק ולא באיזון שלהם.

אני בספק האם זה נכון להגיד שכל ג'אנט סיני נחות מכל ג'אנט של פולקסוואגן. וגם אם כן אז מי שמבחין בהבדלים או שהם חשובים לו מן הסתם יברר פרטים. כל עוד הם לא משקרים אז זה בסדר.

מעבר לכך הרבה חלקים ברכב מיוצרים על ידי צד שלישי. יש בטח טהרנים שמבחינתם אם מתגי החלונות החשמליים מיוצרים בהודו אז כל הרכב משוקץ

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

עזוב מה יותר נחות מבחינת איכות המוצר, בפועל אתה משלם מחיר של ג'אנט מקורי מהמפעל של vw, על ג'אנט "רפליקה" (יענו חיקוי) שאתה יכול לקנות ב1300 ש"ח רביעיה בחנות בארץ. ההבדל בין חלק מקורי לתחליפי לא מתבטא בארץ היצור אלא בערך הכספי בין היתר.

אמנם זו לא עבירה על החוק כי הם מציינים שמדובר בהתקנה מקומית, אבל לא חבל על הכסף שלך?

היה פה שרשור על בחור שקנה איביזה עם חישוקים של צ'מפיון וחשב שמדובר בג'אנט מקורי של סיאט, אפשר לראות שם את המחיר המוגזם שהם מבקשים על ג'אנט אוניברסלי סיני.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
זו תמונה של הגולף החדשה? זה כמו החישוקים של גרסת ה-150 כ"ס הנוכחית.

כנראה שלא הבנתי אותכם נכון. חשבתי שאתם מדברים על הגולף הנוכחית שמגיעה עם ג'נטים סיניים.

אם הם טוענים שהג'אנט מגיע מפולקסואגן וזה לא ככה, אז זה שקר וזה פסול. בלי קשר לאיכות הג'אנט צריכים להיות ישרים.

אני בספק האם זה נכון להגיד שכל ג'אנט סיני נחות מכל ג'אנט של פולקסוואגן. וגם אם כן אז מי שמבחין בהבדלים או שהם חשובים לו מן הסתם יברר פרטים. כל עוד הם לא משקרים אז זה בסדר.

מעבר לכך הרבה חלקים ברכב מיוצרים על ידי צד שלישי. יש בטח טהרנים שמבחינתם אם מתגי החלונות החשמליים מיוצרים בהודו אז כל הרכב משוקץ

כל הג'אנטים של יצרני הרכב העממיים מיוצרים על ידי יצרני חוץ או לפחות הרוב המוחלט.

וכן יש הבדלים משמעותיים בין ג'נטים סינים לג'אנטים שמיוצרים ומיועדים ליצרני הרכב.

עריכה אחרונה על ידי Tamir FR

פורסם
עזוב מה יותר נחות מבחינת איכות המוצר, בפועל אתה משלם מחיר של ג'אנט מקורי מהמפעל של vw, על ג'אנט "רפליקה" (יענו חיקוי) שאתה יכול לקנות ב1300 ש"ח רביעיה בחנות בארץ. ההבדל בין חלק מקורי לתחליפי לא מתבטא בארץ היצור אלא בערך הכספי בין היתר.

אמנם זו לא עבירה על החוק כי הם מציינים שמדובר בהתקנה מקומית, אבל לא חבל על הכסף שלך?

היה פה שרשור על בחור שקנה איביזה עם חישוקים של צ'מפיון וחשב שמדובר בג'אנט מקורי של סיאט, אפשר לראות שם את המחיר המוגזם שהם מבקשים על ג'אנט אוניברסלי סיני.

מי אמר לך שאתה משלם מחיר של ג׳אנט מקורי?

ולמה אתה חושב שהם מסתירים את זה שג׳אנט מותקן בארץ? שאני התעניינתי נאמר לי שהג׳אנט בתוספת תשלום ומותקן בארץ.

אגב, גם חיישני רוורס שעולים 50₪ באיביי ו100₪ באוטודיפו עולים 800₪ אצל כל היבואנים, אז מה הבעיה? אבזור אצל יבואן יקר יותר.

• תוכן חדש...