Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לאחר שאיבדתי את הגולף בתאונה הוצע לי במיידית רכב חלופי ע"י חברת הליסינג שיגיע עם עם גרר לכל מקום שאבקש. דחיתי את ההצעה ולאחר מס ימים קבעתי אתם במגרש שלהם כדי כדי לקחת את הרכב.

במגרש, כל המכוניות ראו ימים טובים יותר. כולן בוגרות חוזה ליסינג לאחר כ-3-4 שנים של שימוש.

הכינו לי מראש פורד פוקס סטיישן אבל סירבתי להצעה לאור ההיסטוריה של הגיר ברכב הזה.

דחיתי גם מיצבושי לאנסר "חזקה מאוד" לפי דברי הנציג בנפח 1.8.

באחת הפינות עמדה אסטרה ברילנה, הרכב נראה מוזנח, מלוכלך עם צבע מתקלף והמון שפשופים ומכות.

החלטתי לבדוק את הרכב למרות שהנציג טען שהרכב הספציפי הזה לא מוכן למסירה וצריך לעבור ניקוי יסודי. הצמיגים שלו היו במצב סביר והמונה עמד על 60K למרות שמדובר על רכב שעלה על הכביש בינואר 2013. מבפנים הרכב נראה יחסית שמור. לאחר לחץ לא גדול על הנציג קיבלתי את האסטרה.

נסעתי על הרכב כמעט שלושה שבועות ולהלן סיכום קצר שלי:

הרע:

התנהגות מאוד בעייתית של הגיר: העברות לא חלקות ואטיות, קפיצות חזקות בשילוב מP ל D. רעידות רבות ורעש מכאני עמום שמלווה את הרכב כל הזמן. הגיר הרגיש לי כמו ברכב אוטומטי משנות השמונים.

הנדסת אנוש: לא ברור איך רכב מודרני מגיע עם עצוב ארגונומי כל כך גרוע. הפנל המרכזי מרובה כפתורים להפעלת המיזוג והרדיו. מאוד קשה לתפעל את הכל תוך כדי נסיעה. גם הפעלת בקרת השיוט ומחשב הדרך מאוד בעייתיים.

נוחות: בתוך העיר הרכב קשיח ומרבה להתרסק על פגמי הכביש,בנוסף הקשיחות הזאת גורמת לקרשושים רבים מאזור הדשבורד.

אבזור: חיסרון מרכזי אחד, הרכב מגיע עם רדיו מקורי ללא דיבורית BT מקורית. התקנתי באופן זמני דיבורית ניידת ישנה.

צריכת דלק: באזור הליטר לעשר ק"מ בנסיעה שרובה היתה בין עירונית במהירויות כביש שש. מיכל מספיק לכ500 ק"מ.

הטוב:

מרחב פנים: המון מקום לנהג ולנוסעים מאחור. תא המטען גדול מאוד.

מיזוג: מקרר את הרכב באופן מהיר גם לאחר עמידה ממושכת בחניה בצהרי היום.

בלמים: נותנים תחושה ורגש מאוד טובים, הבלימה מאוד החלטית ועוצמתית שצריך.

היגוי: יחסית למכוניות משפחתיות אחרות, התחושה והפידבק טובים יחסית. היגוי חד ובעל תגובה טובה.

מנוע: לא מרגיש חזק וזריז כמו ה1.2 של VAG בגלל הגיר אבל עדיין יותר חזק מ1.6 אטמוספרי.

שיוט בין עירוני: הרכב התגלה כקרוזר מצוין למרחקים ארוכים. הכיסא מאוד נוח, בידוד הרעשים טוב וגיהוץ כבישים גליים נעשה בצורה טובה. הרכב יציב מאוד ומשרה בטחון רב.

נהנתי בנסיעות הארוכות שהיו לי.

סיכום: סה"כ האסטרה נתנה לי שרות טוב במשך 3 שבועות ו1500 ק"מ. לא בטוח שרכב אחר במגרש היה נותן את אותו השרות.

במחיר הנכון הרכב יתאים למי שמבלה את רוב זמנו בנסיעות בין עירוניות וזקוק לרכב מרווח וחזק יחסית כל עוד הוא יכול לעמוד בהוצאות השוטפות של הדלק.

מי שמחפש רכב רך עם אופי יותר עירוני וחסכוני, כדאי לו לחפש במקום אחר.

ההתנהלות של הגיר, הרעידות והקירקושים פוגמים מאוד בנוחות הנסיעה בתוך העיר.

הערה אחרונה: אני מאוד מקפיד לשמור על הרכבים שלי, כולל רכבי הליסינג. מחנה רחוק כדי להימנע ממכות של פתיחת דלתות.

באסטרה החלופית לא הייתי צריך לדאוג לאור מצבו העגום של הצבע. היה נחמד לשם שינוי להחנות במקומות הצפופים ביותר מבלי לחשוש כלל מפתיחת דלתות של אחרים.

עריכה אחרונה על ידי banji man

S60 Rdesign

• תוכן חדש...