Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נראה שהוא OVER נכנס ברכב ובטוח אפשר למצוא גם יתרונות.

לאיטלקיות יש קטע להיות OVER-PRICED, גם הג'וליה והג'יפון החדש שלהם מתומחרים בצורה הזויה לחלוטין.

אני לא חושב שהגוליה והסלביו מתומחרים בצורה הזויה.

לגבי הגיבלי מ2017 יש לה כבר את כל המערכות בטיחות האקטיביות.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

• תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נראה שה״בוחן״ בסרטון בודק את המכונית לפי השוואת מפרטים. מכיוון שלא מדובר במקררים או מזגנים או What ever, אז זה נראה לי פשטני מדי.

לצערי לא יצא לנהוג במזראטי, אך אם היא מכונית מהזן האנלוגי (כלומר מאפשרת חיבור נטול פילטרים לנהג עם ניהוג מתגמל), אז בהחלט אפשר להבין אנשים שיעדיפו אותה עפ"י גרמניה מהוגנת.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
נראה שהוא OVER נכנס ברכב ובטוח אפשר למצוא גם יתרונות.

לאיטלקיות יש קטע להיות OVER-PRICED, גם הג'וליה והג'יפון החדש שלהם מתומחרים בצורה הזויה לחלוטין.

דווקא את הג׳ולייה הוא שיבח בטירוף. הוא מרגיש מאוד מאוזן במבחנים שלו.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם
הוא נשמע כמו טבעונאצית פמיניסטית שצווחת משהו על מגדר.

בכל אופן, נראה שפשוט מישהו לא קיבל רכב מבחן...די עלוב.

אין לו ממש בעיה להשיג רכבים למבחן והוא יודע לשבח או לקטול רכבים שונים של אותו מותג.

לפי החתימה שלך אני משער שאתה הוא זה שהחליט על תוצאות המבחן הרבה לפני שהוא יצא לפועל, וזה בסדר, רק אל תשמיץ את מי שלא.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

וואלה, חשבתי לשדרג את הקורולה למזראטי, אבל אחרי מה שכתבתם, ירדתי מזה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אין לו ממש בעיה להשיג רכבים למבחן והוא יודע לשבח או לקטול רכבים שונים של אותו מותג.

לפי החתימה שלך אני משער שאתה הוא זה שהחליט על תוצאות המבחן הרבה לפני שהוא יצא לפועל, וזה בסדר, רק אל תשמיץ את מי שלא.

אל תשער, אתה לא טוב בזה.

בכל אופן, אי אפשר לקרוא לזה מבחן דרכים מצולם בכלל. זה מתחיל ברכב 2015 במקום חדש - ולכן ציינתי שהוא כנראה לא קיבל רכב מבחן ולכן מתבכיין לנו בסרטון שלו - וממשיך במבחן שאפשר לסכם אותו בהקראה של רשימת אבזור שגם היא לא רלוונטית לרכב חדש.

לא צריך להיות מומחה גדול כדי לראות שהוא מחפש בכוח להבליט את הדברים הרעים ולהתעלם מהדברים הטובים. זה פשוט לחלוטין נשמע כמו איזה דרשה צווחנית.

בקיצור, Nothing to see here.

נ.ב. נהגתי ברכב המדובר. כפי שהזכיר ash156, בהחלט חוויה.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

בעוונותי ראיתי המון ביקורות של דאג דה מורו (כולל זו), אין לו שום דבר מגמתי נגד איטלקיות, ובד"כ הוא משתייך לצד היותר 'מפרגן' בסקאלת המבקרים.

ברכב הזה פשוט יש הרבה ביקורת לתת (ורואים זאת בוידאו), והטענות שלו לא קנטרניות במיוחד ודי מתבקשות.

מה שכן הג'יבלי הזו נמצאת בליגה אחרת בכל מה שקשור למראה כשמשווים אותה לגרמניות... שוברת מפרקות

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

Doug הוא יותר Entertainer מאשר כתב רכב מקצועי בערוץ היוטוב שלו, הוא עובר על כל מיני ריג'קטים ודברים מצחיקים ברכבים קודם ואז נוהג בהם קצת.

אני נהנה לראות את הסרטונים שלו אך עם זאת לא הייתי לוקח אותו ברצינות יתרה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אני מתישהו הפסקתי לראות את הקטע שהוא נוהג ברכב, משהו במבט שלו עם הפה הפתוח מוציא אותי מדעתי, מה גם שהוא over-excited וזה די ממצה את עצמו

אבל כל ההתחלה כשהוא מראה quirks זה די חביב

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

כשהוא כבר מתחיל לנהוג, קשה לו מאד להודות שהסאונד של המנוע פשוט נהדר. גם כשהוא נוהג הוא חוזר על השטות הזאת של המתגים. כנראה שלא היה לו הרבה מה להגיד בזמן הנהיגה, כי אז בא הכיף האמיתי של הרכב. הוא גם לא בדיוק מדייק בנושאים אחרים. לדוגמא, הלוואי שאפשר היה לקנות גיבלי משומשת בארה"ב ב-35 אלף דולר. גם מודל 2014 נמכרות מעל 40 אלף היום. שלא לדבר על בת שנה-שנתיים עם מחירים של מעל 50 אלף.

פורסם
כשהוא כבר מתחיל לנהוג, קשה לו מאד להודות שהסאונד של המנוע פשוט נהדר. גם כשהוא נוהג הוא חוזר על השטות הזאת של המתגים.

קח עצה ידידותית, גש לסוכנות שברולט לנסיעת מבחן על הקמארו, חזור לדווח על סאונד, תאוצות וכניסה לסיבובים.

תגלה שבפחות משליש מחיר את מקבל אוטו עם ארומה דומה לגראן טוריסימו, ולדעתי כזה שעולה על הגיבלי.

פורסם (נערך)
קח עצה ידידותית, גש לסוכנות שברולט לנסיעת מבחן על הקמארו, חזור לדווח על סאונד, תאוצות וכניסה לסיבובים.

תגלה שבפחות משליש מחיר את מקבל אוטו עם ארומה דומה לגראן טוריסימו, ולדעתי כזה שעולה על הגיבלי.

מה קשור קמארו וג'יבלי? o_O

בכ"א אחרי שבוע סוער (מאוד סוער - http://sixoutofsix.blogspot.co.il/2016/03/challenger-rt-camaro-ss.html?m=1) עם הקמארו, בגרסת SS עם הHEMI V8 - מוכרח לציין שאני לא כ"כ מסכים בנוגע לסאונד (מבחינת ההשוואה שהעלית). כנראה עניין של טעם אישי.

התאוצות, כניסה לסיבובים - והתנהגות כללית: נהדרת. המאסל האמריקאיות של היום נותנות בראש לא רק בקו ישר..

ואם בקמארו עסקינן, ממליץ לצפות ב:

https://www.youtube.com/watch?v=E0amO_lJks8&t=5s

עריכה אחרונה על ידי oryo

פורסם

זה רלוונטי כמו העצה שנתת בזמנו בשרשור ה-156 שלי, לקחת מאזדה 3 2.0 ליטר במקום. אולי אפשרי, אבל אף אחד לא באמת יעשה את זה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...