Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

418 GC עולה בהולנד 41.5K יורו. זה לא מעט כסף ל-136 כ"ס ו-3 ציל'.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני לא מלין על אורך השרשורים, אני תמה על הרצון הקבוע של יוזרים מסויימים לזעוק בדבר הכשלים האלה דווקא בשרשורים אלה.

זה שרשור קיטור מתחילתו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

נכון ואידיוט מי שקונה כזה אוטו.

ביקשת סיבה וכאן תמצא השורש שלה, שים לב שאף אחד לא מזעיק כיתת כוננות, אין אחד שקם לדבר בשבחו של המנוע המביש הזה.

מאידך, אם זה היה מנוע איטלקי, די בטוח שכבר היו מתגלות בו כמה סגולות פלא.

פורסם (נערך)
זה שרשור קיטור מתחילתו.

אז כדאי להוסיף את זה לכותרת, כדאי שאנשים ידעו מה מצפה להם. משהו בסגנון: "כאן מקטרים על איטלקיות" (על המשך הכותרת אפשר לוותר ממילא).

ביקשת סיבה וכאן תמצא השורש שלה, שים לב שאף אחד לא מזעיק כיתת כוננות, אין אחד שקם לדבר בשבחו של המנוע המביש הזה.

אותי אישית זה לא מעניין, אבל אני די בטוח שתוכל למצוא חלקים משותפים בתוך תא הנוסעים בין מיני וכל סדרה 4 שהיא. זה כרטיס צהוב פר כפתור?

עריכה אחרונה על ידי Cuore Sportivo

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
לא, ביז'ו לא.

כשיצרן פרימיום מכל מוצא, מין ודת ובא ודורש פרמיית פרימיום על האוטו שלו, אז התקנת מתגים סטנדרטיים ממודלים עממים היא סטירה לפניו של הרוכש.

אם תראה לי תופעות כאלה באוטו שלי זה יגרום לי להוצאת כרטיס צהוב, וכשהתופעות הללו יחצו סף מסוים היצרן יאבד אותי.

אצל חובבי האיטלקיות יש גיוס כללי והכרזת מלחמה בכל פעם שמישהו מעז להצביע על קיצור דרך כזה.

זה שורש ההבדל.

את הגישה הפיינשמקרית הזו כבר הבהרת בשירשור הזכור על הג'וליה וזו אגב גישה לחלוטין לגיטימית, ישנם אלו שעבורם התחושה של כל כפתור במראה ובליטוף מקרי צריכה להצדיק את הממון שהם משליכים, אצלך משום מה לענין הזה מתלווה כל הזמן תחושה שיש לך איזה צורך שהוא לטאטא הצידה את המתחרים הפוטנציאליים, אלו שקצת למטה, אלו שקצת למעלה וגם את אלו שבאים מהצד. קצת מיותר לטעמי, ודאי בתחום הזה שבו אנשים באמת מאבדים כל חשבון כלכלי הגיוני בכדי לעשות מה שבא להם, גם אתה גם מי שקונה גיבלי כזו.

פורסם

קיבלתי את כרכב חלופי בעת טיפול לג׳ולייטה דיזל של זוגתי את המיטו עם המנוע הפחות מאלף, נדמה לי שזה נקראה טווין אייר, והיה לה מנוע ככ חלש, וחלש בצורה לינארית למדיי, והוא עשה כזה צליל שהדבר היחיד שזה עודד אותי לעשות זה להגיע כבר למחוז חפצי ולבצע כיבוי.

ולגביי מנוע הג׳ולייטה דיזל, בארבעת אלפים סלד הוא פתאום הופך לכזה טיל! Not.

ממש.

יש מגמת italian car bashing.

זה לא נורא, דווקא מסקרן בדרך כלל.

אסטון ומזראטי יצרנים בעלי קונספט זהה? ווטאבר.

פורסם

אז כדאי להוסיף את זה לכותרת, כדאי שאנשים ידעו מה מצפה להם. משהו בסגנון: "כאן מקטרים על איטלקיות" (על המשך הכותרת אפשר לוותר ממילא).

הכותרת מתאימה לנושא. מה הבעיה איתה?

אף אחד לא הזכיר איטלקיות, חוצמימך.

פורסם

שירשור קיטור על הגיבלי.

מה לא מתאים בכותרת?

כתוב, רכב גרוע, וזה מהתאים לתוכן של הודעת הפתיחה.

מה הבעיה פה בכותרת?

פורסם

אותי אישית זה לא מעניין, אבל אני די בטוח שתוכל למצוא חלקים משותפים בתוך תא הנוסעים בין מיני וכל סדרה 4 שהיא. זה כרטיס צהוב פר כפתור?

אתה שואל ברצינות? אז לא, זה לא פר כפתור ולא פר בורג - אבל ישנה נקודה סינגולרית שבה לפתע אתה מבין שהיצרן חוסך עליך ומגזים בכך.

כשנחצית הנקודה הזו אז פתאום צצים המפסקים, הידיות שלא מתאימות שלשאר הרכב, הפנלים שמותאמים ומחוברים ברמה של פרויקט סיום תיכון.

בדיוק כמו בעבירת מהירות גבולית, חצית את סף האכיפה ואז אתה סופג קנס מהקילומטר הראשון, בעוד שאילו היית מפחית במעט את המהירות היית חומק מזה ללא עונש כלל.

פורסם (נערך)

בדיוק כמו בעבירת מהירות גבולית, חצית את סף האכיפה ואז אתה סופג קנס מהקילומטר הראשון, בעוד שאילו היית מפחית במעט את המהירות היית חומק מזה ללא עונש כלל.

האמת שאני בהחלט יורד לסוף דעתך.

אם נמשיך את הדוגמה שלך, אז ב.מ.וו היא גברת גרמניה חביבה, בת 50-60 כזה, שנוסעת 140 קמ"ש באוטובאן, למרות שמומלץ 130. כשמופיעה מגבלה של 120 קמ"ש בקטע אוטובאן מסוים היא נשארת לפעמים על 140 (!).

מזראטי? הנה, זאת:

https://www.youtube.com/watch?v=FjgoId_Jw0E

עריכה אחרונה על ידי Cuore Sportivo

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תוכן חדש...