Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בטוח? לא, לא סגור על זה. מדבר מהזכרון, והוא עלול לתעתע (הייתי גם עם צ'לנג'ר, ולה בוודאות היה HEMI V8).

מה שכן אני בטוח שגרסת הSS איתה ביליתי הייתה עם V8

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
קח עצה ידידותית, גש לסוכנות שברולט לנסיעת מבחן על הקמארו, חזור לדווח על סאונד, תאוצות וכניסה לסיבובים.

תגלה שבפחות משליש מחיר את מקבל אוטו עם ארומה דומה לגראן טוריסימו, ולדעתי כזה שעולה על הגיבלי.

ארומה דומה? מה זאת אומרת? בניגוד למה שהבחור אומר בסרטון, האינטריור של הגיבלי משדרת כל דבר חוץ מדודג' דארט (סליחה פרט לכפתורים כמובן), זה בוודאי נכון גם לגבי הקמארו שגם היא אינה ברת השוואה במובן הזה. על הסאונד אפשר להתווכח. מנוע V8 מפיק צליל נהדר בקלות. בגיבלי עשו עבודה נפלאה על V6.

ובכלל, אם הקמארו כל כך נפלאה, למה קנית 435?

פורסם
מה קשור קמארו וג'יבלי? o_O

זה רלוונטי כמו העצה שנתת בזמנו בשרשור ה-156 שלי, לקחת מאזדה 3 2.0 ליטר במקום. אולי אפשרי, אבל אף אחד לא באמת יעשה את זה.

שימו לב שמתחילת השרשור אני מתייחס אל המזארטי גראן טוריסימו ואליה ייחסתי את הקמארו (ואת זה RK יודע בוודאות), הארומה הדינמית של כל הרכב האלה דומה ולכן המלצתי ל- ASH שכל כך מתלהב מהצליל והתנהגות הרכב שינסה משהו אחר, אפילו שהוא לא מאותו הסגמנט ומבנה המרכב רק כדי שיבין שלא רק האיטלקים יודעים לעשות דברים כאלה.

ארומה דומה? מה זאת אומרת? בניגוד למה שהבחור אומר בסרטון, האינטריור של הגיבלי משדרת כל דבר חוץ מדודג' דארט (סליחה פרט לכפתורים כמובן), זה בוודאי נכון גם לגבי הקמארו שגם היא אינה ברת השוואה במובן הזה. על הסאונד אפשר להתווכח. מנוע V8 מפיק צליל נהדר בקלות. בגיבלי עשו עבודה נפלאה על V6.

ובכלל, אם הקמארו כל כך נפלאה, למה קנית 435?

הקמארו נפלאה ונהניתי ממנה מאוד, אופי הנסיעה שלה שונה לגמרי משל הבימר שיודעת לעשות לטעמי טוב יותר את המטלות בכללותן.

הצעתי לך לעשות סיבוב על הקמארו כי כאמור היא דומה באופיה לאיטלקית, עשה סיבוב מה יש לך להפסיד?

נ.ב. - ה- 435 הוחלפה ל- 440, פשוט לא טרחתי לעדכן את תמונת הפרופיל שלי...

פורסם
אל תשער, אתה לא טוב בזה.

בכל אופן, אי אפשר לקרוא לזה מבחן דרכים מצולם בכלל. זה מתחיל ברכב 2015 במקום חדש - ולכן ציינתי שהוא כנראה לא קיבל רכב מבחן ולכן מתבכיין לנו בסרטון שלו - וממשיך במבחן שאפשר לסכם אותו בהקראה של רשימת אבזור שגם היא לא רלוונטית לרכב חדש.

לא צריך להיות מומחה גדול כדי לראות שהוא מחפש בכוח להבליט את הדברים הרעים ולהתעלם מהדברים הטובים. זה פשוט לחלוטין נשמע כמו איזה דרשה צווחנית.

בקיצור, Nothing to see here.

נ.ב. נהגתי ברכב המדובר. כפי שהזכיר ash156, בהחלט חוויה.

לפי הטון הפאסיב-אגרסיב-ציני שלך אפשר בקלות לראות שהתגובות שלך הן מהרגש, כמו שאמרתי קודם, זה אחלה, אבל בלתי אפשרי לקיים איתך דיון אמיתי בנושא.

לגבי השנתון של הרכב, הוא התייחס לזה במבחן והשווה את הרכב לב.מ.וו מאותו שנתון. תראה את הרכבים שהוא בחן בעבר והעובדה שהוא חי בארה״ב ותבין שלהשיג נסיעה על רכב מבחן שעולה שם 304,000 ש״ח (כחדש) זה לא ממש אתגר, בטח לא לכתב רכב.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם
אני מתישהו הפסקתי לראות את הקטע שהוא נוהג ברכב, משהו במבט שלו עם הפה הפתוח מוציא אותי מדעתי, מה גם שהוא over-excited וזה די ממצה את עצמו

אבל כל ההתחלה כשהוא מראה quirks זה די חביב

LOL.

כך גם אני הגבתי לסרטונים הראשונים שלו שיצא לי לצפות בהם, אבל זה עובר מתישהו ונראה שזה פשוט האופי שלו לטוב ולרע. אני די אוהב את הזווית היחודית שהוא לוקח, רוב הריוויוז האחרים מרגישים כמו attack of the clones.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם
שימו לב שמתחילת השרשור אני מתייחס אל המזארטי גראן טוריסימו ואליה ייחסתי את הקמארו (ואת זה RK יודע בוודאות), הארומה הדינמית של כל הרכב האלה דומה ולכן המלצתי ל- ASH שכל כך מתלהב מהצליל והתנהגות הרכב שינסה משהו אחר, אפילו שהוא לא מאותו הסגמנט ומבנה המרכב רק כדי שיבין שלא רק האיטלקים יודעים לעשות דברים כאלה.

היכולות הדינאמיות שלהן באמת דומות:

http://www.zeperfs.com/en/duel6472-1688.htm

חוץ מלצורך העלאת עניין בשרשור הזה, האם מישהו באמת יתלבט בין שתיהן? אתה הרי יודע את התשובה.

לגבי הרחבת אופקיו של מר ash156, צא מתוך הנחה שהם רחבים מספיק, וגילו יותר קרוב לגילך מאשר לגילי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

:lol::lol::lol::lol::lol:

הוא לא ממש צאן מרעיתי, לא מבחינת גיל כאמור ולא מבחינת מצב כלכלי, ולא מבחינת ניסיון חיים בקבלת החלטות. גם לא מבחינת יבואנים, אגב, אבל לעניין הזה הוא יגיב באם יבחר.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מצטרף לואדים בקשר להיסטריה של האדון מהסרטון. מרגיש כאילו הוא ממש בכח מנסה למצוא מה לא בסדר ברכב. הבחור בוא קשקשן גדול, יצא בהצהרה שהרכב נורא ואיום, אבל מתברר שהוא פשוט דל באבזור. אותי בתור צופה בוא איבד, כאשר במבחן לבנטלי מולסן הוא התלהב מהרשתות נגד השמש כמו באוטו דיפו, כאשר בבנטלי ארנאג' היו ממש ווילונות יפיפיים. כמו כן סיפר ניסים ונפלאות על המסך שלה,שזה בערך הדבר האחרון שמעניין ברכב כזה, אלא אם אתה זמר ראפ שפשוט רוצה את ההכי יקר, בלי להבין בכלל את ההיסטוריה של היצרן ואופן הייצור של הרכב. יוצא שהוא חובבן שעושה את עצמו למבין גדול, או שהוא מקבל תמלוגים.

בקשר לגיבלי, חוסר האיבזור הסטנדרטי באמת קצת תמוהה, מצד שני הרכב הזה כנראה לא מיועד לחובבי שטויות אלקטרוניות. מה שבאמת מוזר, זה שאפילו בQ4 S לפחות בארה"ב לא הגיעו פלאפים כסטנדרט.

גילוי נאות, אני לא אוהב את הגיבלי, לא מבחינת עיצוב פנים וחוץ. אחרי הקוואטרופורטה הקודמת, לדעתי מדובר על לא פחות מנפילה. עיצוב חיצוני סתמי, במיוחד מאחורה ופחות מדי קלאסיקה בסלון.

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם

כמה מכם מתמקדים בלקטול את הסקירה. אבל אם תסתכלו על שאר הסקירות שעשו על הרכב - תראו שהם אומרים פחות או יותר את אותו הדבר. יש הרבה עור, עיצוב נחמד ואחלה סאונד. זהו בערך.

אני דווקא מחבב את הסקירות של דאג. בפעם הראשונה זה באמת מרגיש כאילו הוא מתלהב יתר על המידה, אבל לדעתי הוא ממצה את הרכבים בצורה מאוד אובייקטיבית. אין לו בעיה לרדת על רכבים שבבעלותו, והוא נותן את הפן האישי שלו ב"איך זה לחיות עם הרכב".

פורסם

הסיבה היחידה לקנות מזראטי מודרנית היא כי יש לה מנוע של פרארי והיא עולה פחות.

ואם אין לה מנוע של פרארי (גיבלי) - היא לא מעניינת.

פורסם

הסקירה היא לא הבעיה. היא לוקה באי-התייחסות כמעט מוחלטת לנהיגה בגיבלי, אבל המטרה של דהמורו היא לא אובייקטיביות אלא רייטינג - הסקירות הן עסק, לא תחביב. מה גם שמה שהוא אמר בגדול נכון.

הבעיה היא השמחה לאיד שהעניין האיטלקי מעורר בפורום. כואב לאנשים שיש אנשים אחרים שאוהבים מכוניות שהם לא אוהבים. זה מפגר טורבו. טווין סקרול. עם גאומטריה משתנה.

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...