Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התכוונתי באופן כללי, מה גם שהכפתורים מהדארט הם באיכות טובה. בככל, ברכבים שמיוצרים בכמויות קטנות תמיד אפשר למצוא חלקים מסוימים מרכבים של הקונצרן. לדוגמא בפרארי של פעם היו די הרבה חלקי פנים של פיאט, ובלמבורגיני מורצ'יאלגו ידיות איתות שהגיעו ישירות מה33 ובדיאבלו ידיות איתות של ספרינט ופתח איוורור עליון גם מה33. באסטון מרטין DB7 ידיות פתיחת הדלתות היו של מיאטה דור 1. אני לא רואה בזה איזשהי בעיה נוראית, אלא אם "מחפשים" את הרכב, וזה בדיוק מה שהיה בסרטון המדובר. פשוט אנחנו חובבי הרכב שמבינים מתייחסים לתכל'ס, כל השאר קונים צעצוע להשוויץ בו, זה הכל.

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

• תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

^ שב ברכב ותראה בעצמך: כן, יש שם איזה כפתור וחצי מרכב אחר, אז מה? גם באאודי או בלמבורגיני יקרה מאוד תמצא פקדים שאפשר למצוא באיביזה.

יש את התחושה הכללית שהרכב יוצר וזו דווקא מאוד חיובית, לדעתי לפחות.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

הייתי מאד רוצה לראות את זה שיוותר על פרארי F40 בגלל שיש בה פתחי אוורור של אלפא 33, על אסטון מרטין ויראז' בגלל אוסף החלקים שהיו בה ממכוניות זולות יותר (The sleek headlights and taillights were Audi 200 and Volkswagen Scirocco units, respectively, while General Motors, Jaguar, and Ford provided the steering column, climate control panel, and dash switches.), על לוטוס אליז בגלל כפתורים של פיז'ו 106, על נובל GTO בגלל הגה של פורד פוקוס Mk1, והרשימה אינסופית.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

פרארי F40 היא קלאסיקה בייצור מוגבל. מכונית מירוץ לכביש (בזמנה). הגימור בה הוא משני.

לא בגיבלי.

כנ"ל לגבי כל המכוניות האחרות המוזכרות כאן (להוציא אולי האסטון, אבל אין לטענה סימוכין).

ובמתחרות הגרמניות זה לא קורה.

באסטון כן, אבל זו בדיוק הבעיה של מכוניות שנמכרות בכמויות מ-אוד קטנות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לאיזו טענה אין סימוכין?

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לטענה שיש לה סימוכין.

זה סובייקטיבי.

אני מרגיש שאין לה סימוכין.

פורסם

אסטון ומזראטי, לדעתי, מותגים די מקבילים בתפיסה.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
באמת, דורקי, מעניין במה ה-440 עולה על הקמארו? ולמה זה שווה הרבה מעל 100 אלף ש"ח הפרש?

שאלה מצוינת שעליה אני יכול לענות בשני אופנים:

1. הלא רציני - איש מכירות חלקלק הונה אותי.

2. הרציני - כחבילה כוללת אני סבור שהבימר עדיפה ולכן הוספתי את הפרמיה נדרשת.

אם הייתי נדרש לשלם על הבימר כפול מהקמארו הייתי לוקח את האמריקאית ללא היסוס.

פורסם

אבל זה כל היופי - לאנשים טעם שונה ומגוון שיקולים שונה ורחב. לא מדובר במכונית גרועה במופגן, אלא במכונית בעלת יתרונות מסוימים, וחסרונות מסויימים. מכאן כל אחד עורך את שיקוליו. איך ולמה - מה זה מפריע?

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
פרארי F40 היא קלאסיקה בייצור מוגבל. מכונית מירוץ לכביש (בזמנה). הגימור בה הוא משני.

לא בגיבלי.

כנ"ל לגבי כל המכוניות האחרות המוזכרות כאן (להוציא אולי האסטון, אבל אין לטענה סימוכין).

ובמתחרות הגרמניות זה לא קורה.

באסטון כן, אבל זו בדיוק הבעיה של מכוניות שנמכרות בכמויות מ-אוד קטנות.

אין לי כח להתווכח איתכם על משקל השם מזראטי, אבל גם אני חושב שהגיבלי, כחבילה, היא אוברפרייסט בטירוף. מישיבה בכל הליין-אפ של מזראטי ונהיגה בחלק מהדגמים, אין ספק שהאיכות שמצפים מ"רכב יוקרה" לא שם. ובשביל ספורט וביצועים, עדיף לקחת משהו שעושה ספורט וביצועים יותר טוב (כמו למשל ג'וליה תלתן/M3 אם רוצים את הגודל או M2 בכמעט 200 אלף שקל פחות אם לא).

לגבי חלקים משותפים, והסיבה שציטטתי את פאלו, הפאנל של החלונות בגיבלי מגיע לא רק מדודג' דארט, אלא הוא גם דומה ב-98% לזה שיש אצלי בפונטו. אבל גם ה"גרמנים" עושים את זה. בפורשה פנאמרה (וליטרלי בכל רכב אחר של הקונצרן) יש מתג אורות מסקודה פאביה, בב.מ.וו יש (היו) מנועים של פיג'ו ומרצדס הדיבוק את הסמל שלהם על אוטו שלם של רנו. כמובן שזה אוטו מצב גם בלקסוס ואינפיניטי, ליקונלן, קרייזלר, קאדילק, וכו'. אם יש חלק זמין על המדף, הרבה פעמים ישתמשו בו. לפעמים יצפו אותו באיזה חומר אחר ולפעמים גם את זה לא יעשו.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אבל בדרך נס לכולם, חוץ מלאיטלקים, מותר.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אסטון ומזראטי, לדעתי, מותגים די מקבילים בתפיסה.

מזראטי זה מותג נידח, שרק פריקים של רכב יודעים עליו משהו. עוד באייטיז הוא היה פאדיחה, בעיקר.

אסטון מרטין, זה הרכב של ג'יימס בונד. שיק בריטי, בחורות שזורקות עליך את התחתונים.,תת מקלע בבגאז', אי אפשר להשוות את אחוזי הלחלוחית.

פורסם

מי חוץ ממך ומתושבי הממלכה יודע שזה הרכב של ג'יימס בונד? אתה מדבר ממקום של אחד שיודע, לא ממקום של אחד העם.

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...