Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב לאפסן את הספייר, הרכב עם צמיגים רגילים כמדומני.

מה החלופות שיש לגלגל ספייר במקרה של פנצ'ר?

פורסם

תרסיס FLAT שמקובל בעולם הדו גלגליים או משאבה חשמלית חזקה.

אם יהיה נזק לדופן הצמיג אתה בבעיה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אני מחזיק ברכב קומפרסור שמתחבר לשקע המצת. יש לי גם גלגל רזרבי, אבל מעולם לא נדרשתי להשתמש בו. בכל פעם שהיה לי פנצ׳ר ניפחתי את הצמיג וזה הספיק לי כדי להגיע לפנצ׳ריה הקרובה.

פורסם
אני מחזיק ברכב קומפרסור שמתחבר לשקע המצת. יש לי גם גלגל רזרבי, אבל מעולם לא נדרשתי להשתמש בו. בכל פעם שהיה לי פנצ׳ר ניפחתי את הצמיג וזה הספיק לי כדי להגיע לפנצ׳ריה הקרובה.

ומה תעשה אם תגלה שיש לך פנצ׳ר מוקדם בבוקר או בדרך לעבודה או למשל מאוחר בערב או בלילה כשאין פנצ׳רה פתוחה?

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

קרה לי פעם. ניפחתי ונסעתי הביתה. למחרת בבוקר ניפחתי שוב ונסעתי לפנצ׳ריה.

כאמור, יש לי גלגל רזרבי ברכב, פשוט עוד לא נגרם לי נזק לצמיג ברמה כזו שאחרי ניפוח הוא לא החזיק אוויר בנסיעה של 15-20 דקות.

היתה בעצם את הפעם שבה חתכו לי את ארבעת הצמיגים, אבל מן הסתם הגלגל הרזרבי לא עזר במקרה הזה... נאלצתי להזמין גרר.

פורסם

רוכשים נוזל "תיקון ואיטום" ממותג ידוע וזה הכל, מקווים שהפנצ'ר הקטן הזה ייסתם עם הנוזל ומנפחים אוויר עם משאבה.

מן הסתם מקווים שהנזק לא גדול ואין חור בדופן וכו', זה ברור.

יש קיטים נחמדים מאוד הכוללים משאבה מאוד מאוד חזקה וחומר מילוי אשר נכנס אל תוך המשאבה ומוזרם יחד עם האוויר.

יש לקחת בחשבון שאחריי הפעולה הזו, עלייך להחליף צנרת של המשאבת אוויר (נתיקה) כדוגמא:

חפש ברשת/אמאזון לקיט הזה, יש לי אותו פשוט ואני רושם מנסיון.

6KrvUvk.jpg

http://www.continental-tires.com/car/technology/extended-mobility-main/contimobilitykit-overview-main/contimobilitykit

פורסם (נערך)

יש לי כזאת ערכה של סובארו שמיוצרת ע"י Yokohama, אם אני אשתמש בה לא יגרם נזק לצמיג?

IMG_20170601_084649.jpg

עריכה אחרונה על ידי isak1200
פורסם
זה יכול לשמש גם כקומפרסור רגיל? ד"א, אפשר לינק לרכישה?

את הערכה הזאת אפשר למצוא באמאזון UK או US, תלוי או בגוגל לפי השם, די פופולארי.

ישנן מספר חנויות ברחבי העולם המוכרות את הקיט או בחלקים.

אכן כן, זה קומפרסור רגיל לכל דבר אך מאוד חזק, אומנם הוא ממש קטן אבל הקומפרסור הזה מטורף ומנפח צמיגים בקצב ממש מהיר (לא מפתיע, מדובר על יצרן גרמני אחריי הכל...).

הקטע? ברגע שיש לך פנצ'ר ועשית שימוש בתרכובת איטום, צריך להחליף את הצנרת פשוט (היא נתיקה).

יש לי כזאת ערכה של סובארו שמיוצרת ע"י Yokohama, אם אני אשתמש בה לא יגרם נזק לצמיג?

[ATTACH=CONFIG]488361[/ATTACH]

התרכובת מבוססת על גומי/שרף כלשהו כך שכאשר מורידים את הצמיג מהג'אנט, אפשר להסיר ולנקות. לאחר שזה מתייבש זה בסה"כ נהיה קשיח וכו'.

קח בחשבון שיש אורך חיים למוצר הזה, וברמה העקרונית חיי המדף הם כ 5 שנים כזכור לי, רשום על הקופסא תמיד.

פורסם
לכמה ניפוחים הערכה מתאימה?

אתה עצמך וויתרת על הספייר תודות לקיט הזה?

אני לא יודע לכמה פעמים מספיק החומר, לא כתוב בניירת המצורפת. המשאבה יכולה לפעול גם בלעדיו, כמו שכתבו למעלה לפעמים יכול להספיק ניפוח ללא חומר.

אני שם את זה ברכב בנוסף לגלגל הרזרבי, תמיד טוב שיש עוד גיבוי.

פורסם
לכמה ניפוחים הערכה מתאימה?

אתה עצמך וויתרת על הספייר תודות לקיט הזה?

העניין הוא לא לכמה ניפוחים זה מספיק, אלה לעובדה כי לאחר ניפוח אחד עם החומר, עלייך להחליף את הצנרת כיוון שזה חומר מתקשה וסביר להניח, שיסתום אותה עד הניפוח הבא.

תמיד אפשר לנסות לנפח מספר פעמים עד שייסתם הצינור לגמריי.

בלי החומר אתה יכול לנפח לעד מן הסתם, עד אשר המשאבה תשבוק חיים, לא מדובר על ציוד זול או פשוט כך שהוא יאריך חיים.

במונדאו במקום גלגל ספייר הגיע סאב מקורי מובנה עם תיבה והערכה הזאת במיקום ייעודי באותה התיבה.

הוצאתי את התיבה והכנסתי גלגל ספייר + הערכה לכל מקרה, את הסאב אחזיר בדרך יצירתית חזרה, ככל הנראה.

פורסם (נערך)

כל רוכב אופניים משתמש בחומר הזה ויודע שאם יש צורך להרכיב פנימית בשטח, זו בעיה כי החומר מפוזר ומודבק. כל פנצרמאכר יגיד שיש בעיה לתקן צמיג לאחר שהחומר נגע בו.

החומר מיועד לרכבים באירופה או מקומות פתוחים שאתה יכול למצוא את עצמך רחוק מאוד מפנצריה קרובה. חסרון נוסף זה חוסר איזון של הגלגל כי הרי החומר זז ולא עושה שכבה יפה שווה בכל השטח של הצמיג.

בארץ קומפרסור עושה את העבודה טוב מאוד. מנפחים ונוסעים לפנצריה ואם יש קרע אז גם החומר לא יעזור.

עריכה אחרונה על ידי אנדרוחה
  • תוכן חדש...