Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה התחלתי לחפש קורס נהיגה שילמד אותי לנהוג קצת מעבר לרמה בסיסית.

חיפשתי בפורום וראיתי המון המלצות, אבל לא הצלחתי להבין את ההבדל בין נהיגה ספורטיבית למקצועית- שהרי הן בעצם קורס שונה ברוב המקרים.

ראיתי גם שחלק מהקורסים מומלצים לביצוע ברכב שלי, יש לי 208 ידנית עם 82 כוח סוס- האם אפשר ללמוד עליה כמו שאני אלמד על 208gti לצורך העניין?

לא יהיה קל יותר ללמוד על רכב חזק יותר?

אני גם מחפש להוציא יותר כיף מנהיגה, פחות נהנה לנהוג מהר בקו ישר- יותר נהנה מפניות מהירות.

תודה לעוזרים

פורסם (נערך)

ככל שהרכב מהיר יותר - הנהג יותר אטי. או שיש אפקט הבוקסטר: ככל שהנהג נוהג ברכב עם מעטפת ביצועים גדולה יותר, הוא מאותגר פחות ונוהג פחות טוב.

רוב וילסון, מאמן הנהיגה של פורמולה 1 והראלי העולמי מלמד על אסטרה סטוק. דון פלמר - על אוקטביה.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

+1

את הקורס הראשון שלי עשיתי על I10, אחר כך I20

ככל שהרכב יותר איטי כך תלמד הרבה יותר, אמנם אולי "תהנה אלטרנטיבית" פחות, אבל אתה תלמד טוב יותר להוציא מהרכב כל טיפה שיש לו.

פורסם

הבנתי תודה, אשמח אם תסבירו לי את ההבדלים בין נהיגה ספורטיבית למתקדמת.

ומה מתאים לי אם אני מחפש להוציא קצת יותר מכיף מנהיגה, וכמובן ללמוד להוציא יותר מהרכב שלי- ביצועים / כיף / כוחG

(לא "סתם" לנהוג מהר)

פורסם

אתה מתאר נהיגה ספורטיבית. בגדול, מדובר על יישום של טכניקות נהיגה מעולם הנהיגה התחרותית כדי לנהוג מהר יותר בכבישים מפותלים ללא לקיחת סיכונים מיותרים.

נהיגה מתקדמת היא, במחוזותינו, כינוי כללי לכל הכשרה מעשית לנהיגה שמעבר ללימודי הנהיגה. בין אם מדובר בתכנים של נהיגה מגננתית, נהיגה בכבישים מפותלים, שליטה ברכב במצבי קצה ועוד.

פורסם

הפסקה הראשונה פגעה בול, אתחיל שם.

יש איזה מדריך/בית ספר שאתה ממליץ? אתה שותף להמלצות על דרייב לוגיק/דרייב ארט/אלתרנתיבי/לאון

פורסם

שותף להמלצות על כל השמות שציינת, ומוסיף גם את דני G, ערן אביבי, ועוד כמה שבטח שכחתי.

אישית, את הקורסים שלי עשיתי באלטרנתיבי אז אני נוטה אליהם. אם כי הדגש עבורי תמיד היה קודם כל על נהיגה מגננתית בתנועה.

פורסם
שותף להמלצות על כל השמות שציינת, ומוסיף גם את דני G, ערן אביבי, ועוד כמה שבטח שכחתי.

אישית, את הקורסים שלי עשיתי באלטרנתיבי אז אני נוטה אליהם. אם כי הדגש עבורי תמיד היה קודם כל על נהיגה מגננתית בתנועה.

אפשר לשאול מה טווח המחירים של קורסים כאלה בדרך כלל?

• תוכן חדש...