Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המחירים אומנם באמת טובים אבל השמיטו כמעט לחלוטין את התיבה הידנית והשאירו תיבה שהאמינות שלה מפוקפקת מאוד.

באמת מבאס. היו ימים שסיאט הביאו גרסאות מגוונות ואחרות (מי שזוכר את האיביזה FR דיזל ידנית, למשל). היום לדעתי הם הולכים יותר ויותר לכיוון המיינסטרים כדי להגדיל נתח שוק (שגדל משמעותית בשנים האחרונות).

אותו הרגע שיגיעו מתחרות מתאימות לסיגמנט(סיוויק הטצ' החדשה, מגאן אימפרייזה) אנשים שראו קצת את העבר של הDSG יעדיפו לקנות אותן(זאת דעתי).

לא חושב שבצ'מפיון מוטרדים יותר מידי. בניגוד לפאניקה הרווחת כאן בפורום, נתוני המכירות מראים שהואגיות עם ה-DSG ממשיכות להימכר יפה מאוד - ובכמויות.

תגובותיי באדום

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• תגובות 167
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כי רוב האנשים קונים עם העדר, בלי לבוא לחקור מה אתה מקבל ואיזה מחלות יש לאותו הדגם או מכלולים כאלה ואחרים שמשותפים למשפחות שלמות.

נכון להיום אתה רואה כאן בפורום ובואגיט יותר ויותר אנשים שקנו את הרולטה הרוסית בשם DSG ופותחים מלא שירשורים על רעשים מוזרים תקלות גיר כאלה ואחרות. אני אישית יש לי דוגמא קרובה, אבא של ידידה שלי, ג'טה 2015 DSG7 עברה באותו הזמן 60K הלך מחשב גיר ונסדק קלאץ', הרכב הושבת לשבוע עד שהזמינו את המחשב והחליפו קלאצ'ים.

אז האימרה נכונה, פראיירים לא מתים הם מתחלפים, אנשים ימשיכו לקנות ואגיות בארץ(בחו"ל נראה שהדילרים מטפלים בסלטים האלה יותר בחמימות).

עד כמה שיצא לי לשבת וליראות הדגמים הידניים של ואג' אם פחות מחלות(ואיזה יופי שצ'מפיון מתכוון ככל הניראה להוריד כמה שיותר ידניות מהסיגמנטים), למה כי עלו על זה שזה מכרה זהב, אנשים עדיין יבואו ויתקנו אצלהם תמורת אלפי שקלים.

כמו כן האנשים ימשיכו לקנות למרות שמשמיטים כאן איבזור ודוחפים אותו בסכומים מכובדים לאחר מכן, זה פשוט מרגיז ברמות.

צריך שSTIO יכנס בצ'מפיון קצת :)

פורסם

עדכון לאחר שיחה חופרת במיוחד עם סיאט, דגם 1.4TSI FR ידנית תגיע לקטלוג ולאולמות תצוגה באפריל, מדובר על ה3D המחיר צפוי להיות בין הסטייל 5D 1.4 DSG לביו 5D 1.4 DSG כלומר בין 126 ל132.

לפחות עכשיו תלונה אחת פחות:-P עדיין מבאס אין את התוספות שהרכב מגיע באירופה אבל נחייה עם זה.

פורסם

לא מבין איזה אבזור יגיע בגרסת הסטייל ל-1.4.

האם יגיע עם גג, מראות חשמליות,ג׳אנטים?

אם כן אז מה ההבדל בין הסטייל ל FR?

פיג׳ו 307 XSI 2.0 2004 אוטומט

איביזה 2014 1.2 FR ידנית

LEON FR 2017' 150HP 1.4T ידנית

ספורטג׳ דיזל אורבן 2019 מליסינג 🥲

פורסם
לא מבין איזה אבזור יגיע בגרסת הסטייל ל-1.4.

האם יגיע עם גג, מראות חשמליות,ג׳אנטים?

אם כן אז מה ההבדל בין הסטייל ל FR?

בלאון 1.2 הנוכחית בגרסת סטייל הגיעו ג'אנטים, גג פנורמי, מראות חשמליות ועוד. אין סיבה שזה ישתנה בלאון החדשה.

לכן ציינתי שגם בגרסת הבסיס הלאון מאובזרת מאד.

ההבדל בין הסטייל ל-FR הם חישוקים גדולים יותר, פגושים קדמיים ואחוריים שונים, ספי אגזוז כסופים, תאורת לד

ואם אני לא טועה גם מסך מולטימדיה גדול יותר.

פורסם

^^בנוסף אמורה להיות בFR תאורת אוירה משתנה RGB עם הגדרת משתמש או בהתאם לבורר מצב(אקו,נורמל,FR) וככל הנראה גם מע' בטיחות(אל תתפוס אותי במילה)

פורסם
^^בנוסף אמורה להיות בFR תאורת אוירה משתנה RGB עם הגדרת משתמש או בהתאם לבורר מצב(אקו,נורמל,FR) וככל הנראה גם מע' בטיחות(אל תתפוס אותי במילה)

לדעתי אתה צודק אבל אני גם לא סגור על זה.

לפי הכתבה, המסך הגדול מגיע כבר בגרסת ה-Style 1.4.

נכון, אני התכוונתי להבדלים בלאון הנוכחית, לא החדשה שתגיע.

פורסם
מתי קופרה מתוחת פנים אמורה להגיע ומה אמור להיות המחיר?

+12345

נ.ב - איביזה קופרה תוצג שנה הבאה,לא ככה?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
השבוע עד יום שישי הליאון 1.4 עם DSG מוצעת ב 119,900 ש"ח....מחיר מצויין לגירסאת ה 150 כ"ס

מצטער שאני קוטע את החגיגה אבל אני לא מבין איזה דיל מעולה זה שבעוד 10K מקבלים יפנית אמינה עם 3 שנים אחריות ועם מערכות בטיחות אקטיביות. מצטער אבל לי רכב עם גיר בעייתי, אחריות של רק שנתיים ועוד של צמפיון, תא נוסעים מיושן, ובלי מערכות בטיחות אקטיביות לא עושה לי את זה.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

כו....http://www.gear.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95%D7%AA_%D7%A8%D7%9B%D7%91/2017-02-26-N02-%D7%9E%D7%91%D7%A6%D7%A2-%D7%A1%D7%99%D7%90%D7%98

גם אני מאלא שחוששים מגיר ה DSG, אבל למי שלא חושש, אז המחיר אטרקטיבי. מה שאכן מציק זה חוסר במערכות בטיחות אקטיביות ואחריות מקוצרת

פורסם
+12345

נ.ב - איביזה קופרה תוצג שנה הבאה,לא ככה?

מבדיקה עם אחת הסוכנויות כרגע לא מוכרים איביזה קופרה בגלל בעיות מלאי.

ככה שמי שמחפש 3 דלתות ידנית במחיר שקרוב למשפחתית כרגע לא ימצא את מבוקשו אצל סיאט.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
מצטער שאני קוטע את החגיגה אבל אני לא מבין איזה דיל מעולה זה שבעוד 10K מקבלים יפנית אמינה עם 3 שנים אחריות ועם מערכות בטיחות אקטיביות. מצטער אבל לי רכב עם גיר בעייתי, אחריות של רק שנתיים ועוד של צמפיון, תא נוסעים מיושן, ובלי מערכות בטיחות אקטיביות לא עושה לי את זה.

נכון יפנית תפגין אמינות גבוהה יותר מבחינת מנוע+גיר אבל המנוע הינו אטמוספרי ואכן ישנן אופציות לא רעות,מי שמחפש מנוע טורבו עם יחסית הרבה כוח זמין ומלא גימיקים וגאדג'טים ואינו פוחד מDSG (אני אישית פוחד) או שרוצה ידני (ישנו דגם 1.2 ידני 5דל' ו3דל' 1.4 תגיע בקרוב) אז אכן הדילים דיי טובים.

השבוע עד יום שישי הליאון 1.4 עם DSG מוצעת ב 119,900 ש"ח....מחיר מצויין לגירסאת ה 150 כ"ס

מעניין אם יהיה מחיר השקה מעניין לFR 3 דלתות ידנית :o

• תוכן חדש...