Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מלווה + טסט 21

hexxt
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

עברתי טסט לפני חצי שנה, ועדיין לא שילמתי את הדף שקיבלתי עם המעבר.

במידה ואשלם עכשיו, זה אומר שנגמר לי המלווה או שמרגע שאשלם?

אם לא אשים נהג חדש מאחורה - שוטרים מסתכלים על זה ?

מה הנזק אם יגיע שוטר שיחליט ללכת נגדי בנושא ?

פורסם

ברגע שתשלם ותביא להם את טופס חתימות המלווים תקבל טופס זמני שמאשר לך לנסוע ללא מלווה עד לקבלת הרשיון הרגיל בדואר.

שוטר יכול לתת לך קנס של 250₪ ללא נקודות

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

רכב חדש נשאר חדש רק בעולם מקביל, בו רק לך יש רכב, אין כבישים, ואין ישראלים.

פורסם
ברגע שתשלם ותביא להם את טופס חתימות המלווים תקבל טופס זמני שמאשר לך לנסוע ללא מלווה עד לקבלת הרשיון הרגיל בדואר.

שוטר יכול לתת לך קנס של 250₪ ללא נקודות

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אבא שלי יכול לחתום בשבילי, זה יהיה תקין ?

אבל עדיין לא הבנתי, עברה חצי שנה, אם אשלם עכשיו - אני יכול לנהוג בלי מלווה ?

השוטרים מסתכלים על הקטע של הנהג חדש מבחינת קנסות ?

פורסם

לא יודע לגבי השאלה הראשונה אבל לגבי השלט ״נהג חדש״ אני ממליץ בחום להשיג אחד כזה ולתלות אותו.

בשביל מה לחטוף קנס על שטות כזאת?

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf Comfortline 2017

Volkswagen Golf GTI 2021

פורסם

טופס חתימות מלווים ? זה משהו חדש ?

זוכר שהיה צריך מלווה לתקופה של חצי שנה אבל ממה שזכור לי זה היה באוויר, בלי טופס חתימות וכאלה

פורסם
טופס חתימות מלווים ? זה משהו חדש ?

זוכר שהיה צריך מלווה לתקופה של חצי שנה אבל ממה שזכור לי זה היה באוויר, בלי טופס חתימות וכאלה

כן זה חדש יחסית, שני אחיינים שלי שקיבלו לאחרונה רישיון היו צריכים את זה.

שאני קיבלתי רישיון אי שם בשנת 99׳ בדיוק נכנס העניין של המלווה, אבל רק לחודשיים ובלי חתימות כמובן.

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf Comfortline 2017

Volkswagen Golf GTI 2021

פורסם

בוא ניקח קצת מכל מה שנאמר כאן ונכין מזה משהו נכון ^

אני את הרישיון שלי עשיתי לפני קצת יותר משנה:

אתה מתכוון לאגרת רישיון? אם לא שילמת אותה, לצערי ספירת המלווה לא התחילה לך.

לא נכון, אל תלחיץ את הבחור. מה שכן לא ישלחו לך רישיון עד שלא תשלם

אם אכן עברת את תקופת המלווה, קרי התאריך שצוין לך על הטופס, אז אתה צריך לשלם את האגרה להגיע למשרד הרישוי עם הטופס חתום ולבקש שיוציאו לך רישיון זמני אותו תקבל במקום, הוא בתוקף עד שיגיע הכרטיס פלסטיק שלך בדואר (חצי שנה תאמת, אבל נקווה שהדואר יותר מהיר מזה).

אם עוד לא עברת את תקופת המלווה, גם אם נשארו לך כמה שבועות/ימים פשוט תשלם את האגרה ותחכה לסיום תקופת המלווה. אם הרישיון לא מגיע עד אז גש למשרד הרישוי ותבצע את התהליך הנ"ל.

• תוכן חדש...