רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,585 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
שלום לכולם. לרכב אין טסט כבר מעל 10 חודשים אבל עדיין לא ממש עברה שנה. את הרישיון של הרכב לא קבלתי בדואר ולכן נגשתי לרישיומט להוציא אותו עצמאית. הבעיה היא שהרישיומט מבקש כרטיס אשראי של בעל הרכב ואין לי כרטיס אשראי. ולכן הוא לא קיבל את הבקשה שלי. מה אני עושה במקרה כזה?
הודעה אחרונה מאת malcishua, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
רציתי לפתוח פה דיון קצר על שתי שיטות שאני מכיר לבלום את הרכב. מדובר על רכבים אוטומטיים כך שבלימה עם הגיר לא רלוונטית. השיטה הראשונה היא לתת ברקס רציף לאורך המרחק ולשחק עם הלחץ שלו ככל שהנהג מתקרב לנקודה בה הוא רצה לעצור. השיטה השניה היא, לתת ברקסים קטנים וחזקים ורק מרחק קצר מהנקודה בה הנהג רוצה לעצור לתת ברקס ארוך. מה אתם אומרים? מה לדעתכם השיטה הטובה ??
הודעה אחרונה מאת חן ג., -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 21 תגובות
- 4 אלף צפיות
הן ה BRZ והן המיאטה מכוניות נהיגה נהדרות, ללא ספק. בה במידה הן יקרות מאד, הן לקניה והן לתחזוקה שוטפת, ומאחר ופרקטיות אינה התכונה החזקה שלהן, בייחוד במיאטה, מה שכנראה יהפוך אותן למכוניות סופ"ש קלאסיות, עלה רעיון - יבוא מכונית ספורט בת למעלה מ 30 כרכב אספנות. ההיצע עצום, הן בארה"ב והן באירופה, ובסכום של 100-120K אפשר לקבל לא מעט מכוניות שיסבו לבעליהן הנאה מרובה. סדרה 6 של ב.מ.וו טריומף TR8 אופל מונזה. אלפא GTV6 כל ההוט האצ'ים של שנות ה 80' ועם קצת מאמץ אפילו אלפיין GTA או פורשה 911. כמכונית שאינה מיועדת לשימוש יומיומי, מבכונית בסטטוס אספנות זולה להפליא לתחזוקה - 1,100 ש"ח בשנה, שכוללים אגרת רישוי וביטוח, ובנוסף אין ירידת ערך. בהחלט שווה לחשוב על זה. אנ…
הודעה אחרונה מאת spidrman, -
-
אמנם אני לא חובב קניות יתר על המידה, ולא נוהג לקנות בגדים מדי שבוע, אבל עדיין, אם זכרוני אינו מטעני, בכל חנות בגדים קיימים תאי מדידה. בתאי המדידה יש, שומו שמיים, מראות. לא רק זה, אלא שלא יעלה על הדעת של רוב האנשים לקנות בגד בלי למדוד אותו, לראות איך הוא יושב עליהם במראה, או להתייעץ עם מי שהם באו אתו, ללכת קצת בחנות ולראות אם הוא נוח ולא לוחץ, וכל זה בפריט שעולה עשרות עד מאות שקלים. משום-מה, במכוניות, שעולות סכומים גבוהים בהרבה, הדבר לא כה מובן מאליו, וזה מתחיל מהצרכנים ומנוצל בידי היבואנים, שחלק לא קטן מהם משום-מה סבור שנסיעת מבחן זה לא משהו מובן מאליו, שלב בדרך לרכישה, אלא צ'ופר שמעניקים ללקוח, או משהו שהלקוח אמור לקבל לאחר (WTF?!) שפתח הזמנה. חוויה מהשבוע האחרון – …
הודעה אחרונה מאת SpeedemoN76, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום חברים, מישהו יודע להסביר מה ההבדל בין שני דגמי הפיאט פנדה הבאים? שני הרכבים שנת 2012 מדגם Dynamic, נפח מנוע 1242, ידניים, אבל ניתן לראות בפגוש, איפה שהסמל של פיאט, שלא מדובר באותו עיצוב. יכול להיות שהם יצאו ממפעלים שונים? ישנם עוד הבדלים כלשהם בין הדגמים האלה? מוזר...
הודעה אחרונה מאת alivne, -
-
-
- אחראי פורום
- 24 תגובות
- 15.2 אלף צפיות
בוקר טוב לכולם, רוצה לספר את המקרה שלי כדי לדעת אם יש דרך שאוכל לפעול על מנת לצאת מהעסקה המחורבנת שנכנסתי אליה. בקצרה: קניתי רכב במימון, דחפו לי סעיפים שלא ידעתי\סיכמתי עליהם. לפני חודשיים הגעתי לאלדן והתעניינתי בקניית רכב במימון. סוכמו הפרטים: 48 אלף במימון ל48 חודשים בהחזר חודשי של 1108 ש"ח. המשכנו עם הפרטים הטכניים וכדרך אגב הנציג זרק שיש עמלת הקמה של 600 ש"ח. יש לציין כי כל התהליך נעשה בלחץ גם מכיווני היות ובדיוק עברתי דירה ואשתי עמדה להיכנס לחודש תשיעי. סיכמנו שאשתי תגיע לחתום על המסמכים ולהביא להם את האוטו שלנו (עשינו טרייד). וידאתי (בשיחה מוקלטת שיש לי) שוב שאני אשלם כל חודש 1108 ש"ח,והנציג אישר. אשתי הגיעה לסניף וחתמה מבלי להסתכל על: 1. עמ…
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 4 אלף צפיות
למה עדיין יצרניות יפניות משתמשות בידיות מהסוג הישן( לא מהסוג שאפשר להכניס את כל הכף יד)? ועוד משהו תמוה בנושא - מדוע אודי השתמשו בזה עד לפני מספר שנים לא רב, אפילו בa8? האם הידיות האלה זולות יותר?
הודעה אחרונה מאת amosbmw, -
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
שלום, מחפש מוסך אמין באיזור המרכז למכוניות אמרקאיות (שברולט אפלנדר) גיר תושבות וכו' אשמח להמלצות. תודה
הודעה אחרונה מאת yochaig, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
ברשותי פורד פוקוס משנת 2007 ברמת גימור ghia, הרמה הגבוהה ביותר הקיימת בארץ (מנוע 2000). בספר הרכב כתוב במפורש שברכב מותקנת מערכת isofix, אולם היא לא קיימת. במוסך מורשה נטען כי מדובר באופציה בלבד (לאחר בדיקה עם היבואן), ואני עדיין לא מבין מדוע בספר כתוב במפורש שהיא קיימת ובפועל אינה קיימת. האם ישנו צעד חוקי מול היבואן שניתן לנקוט? כמובן שהציעו לי באדיבות לרכוש ולהתקין במוסך בעלות של כ-600₪+. אגב, ניתן לרכוש ברשת חלק מקורי בכ-100₪ וההתקנה פשוטה ביותר (בורג מקורי לתוך השלדה במומנט הנכון). אני נורא מתלבט אם לעשות זאת בעצמי, אולם חושש מהשלכות בטיחותיות... מישהו התנסה בכך בעבר?
הודעה אחרונה מאת דודוד, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שאלה במקרה כזה מה הייתם עושים ? אתה נוסע בכביש של בין 70 ל 90 קמ"ש , כביש דו סיטרי , כל כיוון נסיעה בעל נתיב אחד , מלפנייך אופניים אשר הנהג שלהם בוחר שלא לנסוע בשוליים אלא משו כמו חצי מטר מהשול על הכביש , ולשמאלך קו הפרדה רצוף ? השאלה האם לגרד קצת את הקו ולעקוף בבטחה , או פשוט לעקב תנועה בגלל רוכב אופניים ?
-
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היום, בערך 15:30, אני נוסע לתומי בעיר טבריה איפה שיש שני נתיבים ליד המשטרה שם (לא מכיר בידיוק רחובות), בנתיב הימני איזה מישהו נוסע במהירות 30 קמ"ש בערך, אז אני רוצה לעקוף אותו בנתיב השמאלי ולחזור לימני, לגיטימי לא? עובר לנתיב השמאלי, רוצה לעקוף אבל שם נוסעת טיוטה אוונסיס לבנה, ללא סימני זיהוי משטרתיים, נוסעת במהירות של כ-30 קמ"ש ואני לא מגזים כי פשוט אי אפשר היה לעקוף אותו. עכשיו הנתיב הימני שלו פנוי, רוצה לנסוע לאט תעבור לימני לא? אז סימנתי לו קצת עם האורות הגבוהים.. אין תזוזה.. הלו אני רוצה לעקוף חבר, מאותת לו עוד פעם. כבודו עובר לנתיב הימני, אני עוקף אותו וחוזר מיד לנתיב הימני והופה, מאחורי כריזה שמורה לי לעצור בצד.. נוסע עד התחנת אוטובוס, עוצר, הוא עוצר מאחו…
הודעה אחרונה מאת GABIUBOGI, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היי חברים, לפני יותר מחודש מכרתי את הרכב הקודם שלי. כנראה בגלל שלא שמתי לב - השארתי את טופס ביטוח החובה ברכב והשארתי אצלי את זה מהשנה שעברה. הקונה אמר שישלח לי את הביטוח - והוא אכן שלח אבל את הטופס הלא נכון. מאז אני מנסה להשיגו על מנת שישלח לי העתק של ביטוח שעשה על שמו - וזה לא מצליח. מה אני יכול לעשות על מנת שיבטלו לי את החיוב על הביטוח? האם ללכת למשטרה להגיש תלונה ואז לשלוח לחברת הביטוח? מישהו כבר נתקל במקרה כזה?
הודעה אחרונה מאת shai82, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
[h=2]מוכר רנו מגאן 2 - לתקן אותו קודם?[/h] אני מתכנן למכור רנו מגאן 2 שנת ייצור 2007 יד שניה, נסע רק 120 אלף ק"מ לפי אתר יד2 נראה שהשווי שלו בערך 14 אלף ש"ח היום גיליתי שכל השמן נזל מהמנוע, והמנוע התחיל לחרוק. בשנה האחרונה החלפתי כבר לא מעט רכיבים. ביום ראשון אקח אותו למוסך. האם משתלם: 1. לתקן סדקים ולהכניס שמן? 2. להעביר את הרכב טסט? או שעדיף למכור אותו כמות שהוא ולחסוך את הטיפול? תודה מראש, יוני
הודעה אחרונה מאת יוני_טיגריס, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 634 צפיות
אחרי ש"שמה את הרגל" בכמה מחברות הרכב הגדולות ביותר בעולם, מובילאיי ממשיכה עם הכרזה על שיתוף פעולה עם ניסאן שיביא ליצירת "ספר כבישים גולבאלי". מה זה אומר? כל התשובות בידיעה.
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
צמיגים ל-206 (נערך) 1 2
מאת tal69- 17 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום, יש ברשותי פיג'ו 206+ שנת 2011 ועדיין יש ברשותי את הצמיגים המקוריים של הרכב והגיע הזמן להחליף.. אז כמו שהבנתם צמיגים אני לא מחליף הרבה אז אני רוצה לרכוש צמיגים ברמה גבוהה. הגודל של הצמיג הוא 175/65 r14. יש למישהו המלצה לצמיגים טובים? תודה
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
מאוד מוזר שהרכב הושק לפני שבועיים בערך ואף אחד בפורום לא מדבר על זה. בכל אופן, הכירו את האיגניס 2017: ידני החל מ₪73,990, אוטומטי (רציף) מ₪84,990 מנוע נלקח ישירות מהספלאש, 90 כ"ס, לא מרגש במיוחד (12.2 קג"מ ב 4,400 סל"ד) ישנה רמת אבזור אחת בלבד (אבל אופציה ל2 צבעים), מגיעה עם מערכת שמע עם BT מקורי, כניסה והתנעה ללא מפתח, פנסי לד קדמיים + ערפל, בקרת אקלים, בקרת שיוט והגה בציפוי עור. ומובילאיי בהתקנה מקומית. (פה בערך איבדתי כל עניין שהיה לי ברכב הזה עד כה) קיצר, יש עוד רכב שמתחרה על ליבם של מחפשי רכב חדש עד 100K, מגניב. גיוון זה נחמד.
הודעה אחרונה מאת שומאכר, -
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
כאשר בסוף התקופה בוודאות אחזיר את הרכב וממה כדאי להיזהר? האם זה כולל ביטוח רכב טיפולים וטסט? תודה,
הודעה אחרונה מאת JohnnyEnglish, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, קרה לי מקרה מעט מוזר עם ההתנעה היום הכנסתי מפתח לסוויץ', אבל סובבתי לאיזה חצי שנייה ושחררתי, שמתי לב שהאוטו שקט לגמרי אבל מצד שני היה אפשר להזיז את מוט ההילוכים לרוורס נגיד, ונדלקה לי נורה של רכב צהוב עם מפתח שחור לאחר מכן סובבתי עוד פעם את המפתח רגיל והאוטו היה במצב נורמלי מישהו יודע מה קרה ? ושנית שאלה מסקרנות, מה יקרה עם בעת שהאוטו מותנע, מסובבים את המפתח כדי להתניע ''שוב'' , כלומר לתת עוד סיבוב הצתה. במה זה פוגע?
הודעה אחרונה מאת yossiaviel, -
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
הי, לאחרונה שמתי לב שבארה"ב הנהגים לפני מעבר נתיב ממש מפנים את הראש לצד (לא מבט קטן הצידה יותר ממה שצריך למראה, ממש 90 מעלות עם הראש) ובוחנים שטחים מתים שלא נקלטים במראות. המהדרין גם מסובבים את הראש לאחור להסתכל בשמשה האחורית. במחשבה ראשונה זה נראה לי כמו שילוב של חוסר ידע איך להשתמש נכון במראות ואיך עוברים נתיב בזהירות נכון (סתכל במראה, חכה עוד חצי שניה וסתכל שוב וככה חיברת תמונה מלאה גם למה שמקודם היה בשטח מת, תתחיל לגלוש לאט ושוב סתכל וכו') + מסוכן מאוד: על 130 קמ"ש בכביש מהיר להפנות את הראש למשך שניה מכיוון הנסיעה - עברת 36 מטר בלי להסתכל. במחשבה שניה בסרטון ההדרכה (לדעתי זה סרטון של גוף הרישוי הרשמי) זה בדיוק מה שמלמדים: לא זכור לי שככה מלמדים בארץ…
- 2 תגובות
- 787 צפיות
עברתי היום באזור אצטדיון המושבה בפתח תקווה וראיתי SETUP דומה למה שעשה ראם סמואל באתגר הקליאו שלו. חשבתי שזה סבב נוסף, הופתעתי לראות דגלי קיה, רכבי פיקנטו ומשאית עם לוגו (ענק) של דרייבארט. יש למישהו פרטים? האם נראה יותר כאלה במחוזותינו?
הודעה אחרונה מאת Monopusto, -
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
בתכנון ה-M5 החדשה, כנראה שהמהנדסים הבינו שאין להם ברירה אלא לתת גם לגלגלים הקדמיים להשתתף בנטל. אז הם נתנו לה הנעה כפולה. אבל כדי לא להכעיס את הטהרנים, הם החליטו לתת לה גם הנעה אחורית. וכדי להדגיש לכם שזאת עדיין ב.מ.וו, הם לא הצליחו לצלם אותה נוסעת ישר. ב.מ.וו חושפת פרטים ראשונים על ה-M5 החדשה. בישראל ב-2018.
הודעה אחרונה מאת nimnim, -
-
הפוסט הזה נוצר במטרה להיות פוסט מתעדכן. נכון לעכשיו, העדכון הוא: חצי שנה ו-12 אלף ק"מ עם פג'ו 206 כמו שנאמר בכותרת, מדובר ב206 5 דלתות, מנוע 1.4 עם 75 כ"ס צנועים, שנת מודל 2004 (בפועל עלתה לכביש בסוף 2003), רמת אבזור X Line, גיר ידני. הרכב נקנה עם כ-89 אלף ק"מ על השעון, ב14.10.2011. היום הוא קרוב ל-101 אלף ק"מ. הקניה הרכב נקנה לאחר כחודש של חיפושים אחר... פונטו ספייס באותה תקופה העמדתי למכירה את הסוזוקי ג'ימני שלי, וחיפשתי רכב כביש חסכוני בדלק, אמין כמה שניתן, וכזה שייתן הרבה תמורה במעט מחיר. במשך כחודש נסעתי לכל קצוות הארץ בחיפושיי אחרי פונטו ספייס ELX אוטומטית, אותה סימנתי לעצמי כמטרה. הסתובבתי לי מחיפה ועד מודיעין, כולל עצירות אצל סוחרים בבת-ים…
הודעה אחרונה מאת Potato, -
נחשפה הסקודה Karoq 1 2
מאת robertf-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 21 תגובות
- 5 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת GUGY, -
-
- 11 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום חברים. לפני כשבועיים הזמנתי מebay, כיסוי תחתון למכסה מנוע של פורד מונדאו 09, עקב חסרונו של המכסה המקורי. כזה בדיוק :http://www.ebay.co.uk/itm/Ford-Mondeo-Mk4-2006-2014-Galaxy-S-Max-Under-Engine-Cover-Fitting-Kit-/171547514596 הרכיב עלה לי 400 שקלים כולל משלוח . (בחלוקה של 280 שקל על הפריט ו120 שקל משלוח) פריט מקביל בארץ עולה 1200 שקל (לתחליפי) והרבה צפונה למקורי אצל היבואן. האתר של הדואר טוען שהפריט ממתין לבדיקה של המכס כמה אתם חושבים יחייבו אותי? מאיפה הם ייקחו את המחיר להשוואה? מהיבואן? אם כן אז אוי ואבוי בנוסף הסתכלתי על הרשימה (מ2012) של חלקים שזוכים לשחרור מהיר, ולא ראיתי משהו ספציפי לגבי החלק שהזמנתי. (אולי נופל בקטגוריה של…
הודעה אחרונה מאת shugiflex, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 28 תגובות
- 8.3 אלף צפיות
לילה טוב לכולם. רציתי לשתף אותכם בתקווה שלא תיכוו מלובינסקי כמו שאני נכוויתי. אז ככה אני בחור צעיר בן 20 מתקרב ל 21 שרצה לקנות אוטו חדש לקראת לימודיי באוניברסיטה. הלכתי ושמעתי מכמה סוכנויו, ולבסוף כשהגעתי לסניף לובינסקי בכפר סבא קיבל אותי נציג, שאת שמו אשמור בסוד, משום שבסוף הוא יצא נוכל ורמאי ועדיף שאני אשמור לעצמי את הברכות. החלטתי לקנות פיג'ו 108 מנוע 1200 ידנית. שמתי מקדמה הכל טוב יפה. בעסקת ליסינג כמובן. ומההתחלה היו בעיות. אני בחרתי צבע מסויים והוא "שמע" אותי אומר צבע אחר. כמובן שהגעתי לסניף, לברר למה זה קרה, והוא התחיל לתרץ ואמר שזה מה שאני אמרתי, שכמובן שאני בחיים לא אמרתי דבר כזה. בסוף השתכנעתי, כי כבר רציתי אוטו. אז חתמתי על החוזה, הכסף שולם…
הודעה אחרונה מאת GhostBuster, -
-
- 1 תגובות
- 982 צפיות
אני מעוניין להחליף את לוחית הזיהוי שלי בלוחית קטנה יותר, מהסגנון שיש על מכוניות אמריקאיות. היכן בחיפה ניתן לייצר אחת כזו? הייתי היום במכון רישוי "בחן" ואמרו לי שהם לא מכינים כאלה. איפה כן?
הודעה אחרונה מאת SurfHigh, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הגולף שהזמנתי כבר בארץ (יש לי גם מס׳ שלדה). אתמול אחה״צ העברתי את יתרת התשלום בהעברה בנקאית. המוכרן אמר לי שתוך שבועיים אני אמור לקבל את הרכב ולאסוף אותו מסניף המסירה מראשל״צ. מנסיונכם, יש סיכוי שאקבל אותו קודם? אין לי התקנות מקומיות מיוחדות למעט איתוראן save.
הודעה אחרונה מאת Ryan OReily, -
אני עתיד לעבור למקום עבודה שרחוק מרחק של כ-60 ק"מ מביתי. כלומר ביצוע של כמעט 30K ק"מ בשנה. מבחינת עלות, זה עלות של כ-1,200 שקל בחודש. כרגע עם יטי 1.2 ידני, בנזין, 2012, יד 2. אני מתלבט אם להחליף לרכב עם מנוע לוגם דיזל או אולי עדיף להתקין מערכת גז?. עלות של בנזין בערך 6.20 לליטר, עלות של גז זה 3 שקל לליטר. כלומר ירידה מ-1,200 בחודש ל-600 שקל בחודש. אם הבנתי נכון, התקנה של מערכת גז זה 6-9K, נכון?. אני מתעניין מה כדאי לעשות. מה דעתכם?.
הודעה אחרונה מאת EliC25, -
הקדמת טסט שנתי
מאת MiG-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
עשיתי חיפוש קצר ולא מצאתי תשובה. אם במדבקה של הטסט מסומן לי חודש יוני (6) ואני עושה טסט במאי (5), האם אקבל מדבקה עם הסימון 6 או ש״אאבד חודש״ והסימון יוקדם לי ל5? תודה.
הודעה אחרונה מאת MiG, -
-
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לאחרונה אני נתקלתי בדבר שנקרא Z5 מוצר שיושב בבית פילטר האוויר וחוסך בדלק ומעלה הספקים ומוריד פיח במנוע . מישהו קנה כזה בדק אם זה באמת עובד ? ובכלל מה יש באותה ריבוע רשת מחומר X הזה ?
הודעה אחרונה מאת Dittohead,
-
מי מחובר 44 משתמשים רשומים, 13 אנונימיים, 284 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- AloniM3
- גולדן191
- Aviady001
- BigMak
- פשוטער איד
- rev-Match
- Fluffy
- IsraCar
- SurfHigh
- lanosforce
- outnex
- Be roo