Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתכנון ה-M5 החדשה, כנראה שהמהנדסים הבינו שאין להם ברירה אלא לתת גם לגלגלים הקדמיים להשתתף בנטל. אז הם נתנו לה הנעה כפולה. אבל כדי לא להכעיס את הטהרנים, הם החליטו לתת לה גם הנעה אחורית. וכדי להדגיש לכם שזאת עדיין ב.מ.וו, הם לא הצליחו לצלם אותה נוסעת ישר.

ב.מ.וו חושפת פרטים ראשונים על ה-M5 החדשה. בישראל ב-2018.

MAIN.jpgבמוו-M5-2017-2.jpgבמוו-M5-2017-3.jpgבמוו-M5-2017-4.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

נהגתי על דגם ה-540 הנוכחי, במילה אחת - נפלא.

מדובר במכונית סלון מהודרת שמצליחה להסתיר היטב את תוספת של כמעט 200 ק"ג ביחס לסדרה 3/4.

היכן נעוצה הבעיה העיקרית שלה? בדגם ה- 340 שחד יותר עם מנוע שבועט יותר, נתוני התאוצה הרשמיים של ה- 540 קצת מטשטשים את העובדה שהאוטו פחות עוקצני מהשלוש.

את הסיבות לכך יחסתי לשני גורמים:

1. הרכב כבד יותר

2. החמש מרמה את תחושת המהירות, נדמה לך שאתה נוסע במהירות סולידית סבירה אבל מד המהירות מספר לך שאתה טס ואם אין לך כוונה לסיים את היום במעצר - כדאי שתאט קצת...

כך או כך, אני מכיר מקרוב רוכש פוטנציאלי של החמש שממתין להופעת ה- M5 כי ה- 540 קצת איטית בעבורו (5.1 שניות 0-100)...

פורסם

במסגרת החדשות, ניתן לצרף גם את חזרתה של הסידרה 8 ואת קבורתה (ככל הנראה) של הסידרה 6.

בנוגע ל M5, פורנו! (לטוב ולרע).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

פורנו זה תמיד טוב עם השחקניות טובות. :p

לגבי מצבי הנהיגה של M5. האם מערכת ההנעה יכולה להתמודד עם נסיעה במצב 4X2 ללא סירוס מומנט והספק או שזה מיועד רק לדריפטים ושימושים קצרים?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

במחילה מכבודכם, אני אמשיך לרייר על הE60, עם מנוע הV10 המפלצתי והעיצוב החיצוני, שיש שיאמרו שהוא מכוער אבל לטעמי עדיף על הגנריות הנוכחית.

Sent from my MI MAX using Tapatalk

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם
2018 BMW M550i First Drive | Powerful, otherwise mediocre

The superlative engine can't carry the day.

http://www.autoblog.com/2017/04/26/2...e-review-9876/

מקווה שהיא תהיה יותר טובה.

ב-קאר אנד דרייבר, רואד אנד טראק ו-טופ גיר, לא כל כך מסכימים עם אוטובלוג.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
במסגרת החדשות, ניתן לצרף גם את חזרתה של הסידרה 8 ואת קבורתה (ככל הנראה) של הסידרה 6.

השאלה מה תהיה הגרסה הקיצונית ל-8.

M8 או M860i?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

קודם נראה איך הכלה נראית.

אני חייב לציין משהוא, לפני כמה שנים הייתה לי הארה, ממש ברמה של פריצת דרך מוטורית.

חשבתי לעצמי, למה לא לעשות רכב 4X4 עם טרנספרים נשלטים אלקטרונית, הגעת למסלול/ קטע נהיגה שאתה צריך אחורית? בלחיצת כפתור ה הינע מוזרם רק לאחור.

צריך 4X4? לחיצת כפתור והרכב 4X4.

צריך הנעה קדמית? לחיצת כפתור והרכב הינע קידמי.

וכמובן, כפתור AUTO שיתן הינע מעורב בהתאם לתנאי הדרך ולאובדן האחיזה בגלגלים.

הייתי רציני, חשבתי שבאמת יש פה משהוא שעליתי עליו.

פניתי לאחד מכתבי הרכב הבכירים בארץ, אמר לי שאני מגוחך, הזוי, הוא לא רואה לזה צורך, שהרעיון מופרך!

פניתי לאחד ממהנדסי הרכב הבכירים בארץ, אמר לי אותו דבר.

הבנתי שהרעיון לא משהוא ונטשתי אותו.

עכשיו אני רואה שהוא מותקן ב M5 העתידית.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)
לא הבנתי. אוטובלוג העיזו לפקפק בפולחן ב.מ.וו?

מה לא הבנת? הפכת לסנילי?

מעלה לינק לכתבה באוטובלוג, ואז שואל מה הם עשו. הזוי.

עריכה אחרונה על ידי GhostBuster

Always go sideways

פורסם

מה שלא ברור לי זה למה מחקת את התגובה שלך ואז תהית לגבי התגובה שלי.

אוטובלוג כותבים אמת? טוב לדעת. אז כל הכתבות שלהם שאומרות שFCA מרמים במבחני זיהום ובנתוני מסירות הם גם אמת?

Always go sideways

פורסם

רציתי לערוך וכנראה נמחק בטעות. למזלנו דאגת להזכיר את גוף התגובה בציטוט אך ללא שחזור התגובה עצמה.

אוטובלוג נתנו את דעתם. מכיוון שסיקרנת אותי, הלכתי ובדקתי בעיתונות הגרמנית - AMS - שם, במבחן השוואתי בין סדרה 5 למרצדס המקבילה, קבעו דווקא שהמרצדס היא הרכב היותר דינאמי, מה שתומך באוטובלוג.

אין ספק שב.מ.וו יצרו מכונה מרשימה, אבל ייתכן שבדברים מסויימים כמו התנהגות, תחושות וכו' הלכו אחורה מסיבות כאלו ואחרות.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

אם תיהיה סדרה 8 אני מתפלל שלא יעשו אותה grand coupe או איזה שקר אחר. קופה רגילה, 850 ו 860, זהו. תודה.

M5 גם בסדר

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...