Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעת מבחן לפני קניית רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא חושב שיש הפרש כזה בין מי שקונה רכב יוקרה למי שקונה רכב פרטי ביחס שלו מבחינת נסיעות מבחן,

יש כאלה שקונים רכב מיני זול ב50k שמבינים מאוד במכוניות וזה חשוב להם ויש כאלה שקונים מרצדס s קלאס וזה לא מעניין אותם.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם ביבואנים של רכבי יוקרה יש רכבי הדגמה.

יש גם רכבי הדגמה של חצי מליון ומליון שקל,בן אדם שהולך להוציא סכומים כאלו על רכב לא יקנה בלי נסיעת מבחן.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
כאלה שקונים מרצדס s קלאס וזה לא מעניין אותם.

כי יש להם אנשים שיעשו את זה בשבילם. וגם ינהגו בשבילם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יותר מזה, כשהחלפתי את הסוניק ב 301, קיבלתי את הפיג'ו ליום שלם בחוזה OTH, לאחר שהחלטתי להשאר באותה חברת ליסינג.

לא הייתי מוכן לחכור חתול בשק, אני אמור להיות איתה 3 שנים, לטוב ולרע.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מהנסיון שלי הזמנת נסיעות מבחן דווקא חייב לציין לטובה את קרסו פשוט להתקשר ולקבוע שעה. ככה היה עם הקליאו דור 3,קליאו דור 4.

בדאציה בכלל תענוג רוב רכבים זמינים מיידית.

אך בחלק מסוכניות בהחלט צריך להגיע ולשבת ואז קובעים.

גם יש הבדל בין הסוכניות, למשל סוזוקי, רציתי לבצע נסיעת מבחן באיגניס בכרמיאל אך נאמר שאין רכב ולא בטוח שיהיה. טלפון לסוכנות בחיפה ושאלו אותי לאיזה יום ובאיזה שעה, ככה צריך להיות.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
מהנסיון שלי הזמנת נסיעות מבחן דווקא חייב לציין לטובה את קרסו פשוט להתקשר ולקבוע שעה.

יאפ, זה בדיוק הניסיון שלי אתם :roll::

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?537689-quot-%D7%97%D7%98%D7%99%D7%91%D7%AA-%D7%94%D7%A1%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%98-quot-%D7%A9%D7%9C-%D7%A7%D7%A8%D7%A1%D7%95-%D7%9E%D7%9B%D7%94-%D7%A9%D7%95%D7%91

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

יש הבדל גדול בין הסניפים כמו שננתי דוגמא עם סוזוקי.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

גם אצלי, רוב התנסויות הן רעות ולא טובות בנוגע לנסיעות מבחן.

מזמינים אותך בפרוש ל"נסיעת מבחן" ואז מתברר שקודם כל פתיחת הזמנה, אח"כ נסיעת מבחן ו"אין בכלל היום בסוכנות רכב לנסיעת מבחן...".

דווקא חברת הליסינג שאני איתה (פריים ליס) כל פעם סיפקו לי 2-3 רכבים לנסיעת מבחן של יום-יומיים בכדי שאחליט על איזה רכב הולך, כי שם יש אינטרס מובהק של שימור לקוחות.

אבל עזבו שטויות, רומן, זהוא, עוברים ל BRZ?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כנראה שלא. בהתחשב בכך שאני לא חייב להראות לאף אחד שאני הארדקוריסט, היא פחות מדי שימושית ביומיום לצרכים שלי. מי שצודק כנראה הוא חברי 504L, אשר טוען שהפתרון הוא רכב אספנות ספורטיבי. אמנם עוד חזון למועד, אבל זאת כנראה הדרך הנכונה.

ובואו נחזיר השרשור לתלם.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

דווקא חברת הליסינג שאני איתה (פריים ליס) כל פעם סיפקו לי 2-3 רכבים לנסיעת מבחן של יום-יומיים בכדי שאחליט על איזה רכב הולך, כי שם יש אינטרס מובהק של שימור לקוחות.

ליסינג תפעולי של חברה או פרטי?

אצלנו בחברה (צי של 1500 רכבים בערך) קרסו הביאו לחניון את כל האופציות של הליסינג שיש אצלנו לבחירה להתרשמות כולל נסיעות מבחן.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

כן, כאמור, שימור לקוחות. אצלי זה ליסינג תפעולי מלא, אבל פרטי (אני בעל העסק).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כי לאנשים לא באמת אכפת אם הרכב נוח/מרווח וכמה מהר הוא מאיץ.

כל עוד הוא נראה טוב ויש לו מוניטין של רכב אמין אנשים ייקנו.

ההקבלה לבגדים לא מתאימה-בגד קטן אתה תזרוק,ברכב חלש/רועש עדיין אפשר לנהוג.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

לדעתי בקטגוריה של רכבים משפחתיים סטנדרטיים אני לא רואה איזה סיבה מיוחדת לנסיעת מבחן, לקוחות שלוקחים טויוטה מאזדה וקיה יודעים בדיוק מה הם לוקחים ואני לא חושב שנסיעת מבחן יכולה לתרום להם יותר מישיבה ברכב באולם תצוגה.

כל הרכבים היום חזקים, מאובזרים ויתנו תמורה מספיק טובה. לא חושב שנסיעת מבחן של חצי שעה יכולה להוות טריגר רציני בבחירת רכב.

לגבי מכוניות יוקרה או ספורט זה כבר סיפור אחר..

פורסם
לדעתי בקטגוריה של רכבים משפחתיים סטנדרטיים אני לא רואה איזה סיבה מיוחדת לנסיעת מבחן, לקוחות שלוקחים טויוטה מאזדה וקיה יודעים בדיוק מה הם לוקחים ואני לא חושב שנסיעת מבחן יכולה לתרום להם יותר מישיבה ברכב באולם תצוגה.

כל הרכבים היום חזקים, מאובזרים ויתנו תמורה מספיק טובה. לא חושב שנסיעת מבחן של חצי שעה יכולה להוות טריגר רציני בבחירת רכב.

לגבי מכוניות יוקרה או ספורט זה כבר סיפור אחר..

ההבדלים קיימים והם לא כאלה קטנים. זאת בדיוק הגישה שמאפשרת ליבואנים בארץ, בניגוד לכל העולם בערך, להתנהל כפי שהם מתנהלים. עצוב.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

מעולם לא עשיתי נסיעת מבחן!!

אני חושב שרכב שהוא מותג טוב ואני ואשתי ישבנו וראינו שהוא

נוח,ותא מטען מתאים זה מספיק,ואין תלונות.

לדעתי וניסיוני (הרב) נסיעת מבחן יכולה לבלבל לפעמים כי נדרש

זמן להתרגל לרכב חדש,אצלי למשל לוקח כחודש-חדשים לפחות.

מעולם לא התלוננתי על רכב שקניתי.

עריכה קלה,

תמיד אנשי המכירות המליצו לי על נסיעת מבחן לפעמים אפילו ממש שכנעו.

מה שכן אבדוק זה עלויות ביטוח,טיפולים,אחריות,אמינות, וכו'

שזה מתבקש.

עריכה אחרונה על ידי yossy

• תוכן חדש...