Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב לכולם.

רציתי לשתף אותכם בתקווה שלא תיכוו מלובינסקי כמו שאני נכוויתי.

אז ככה אני בחור צעיר בן 20 מתקרב ל 21 שרצה לקנות אוטו חדש לקראת לימודיי באוניברסיטה.

הלכתי ושמעתי מכמה סוכנויו, ולבסוף כשהגעתי לסניף לובינסקי בכפר סבא קיבל אותי נציג, שאת שמו אשמור בסוד, משום שבסוף הוא יצא נוכל ורמאי ועדיף שאני אשמור לעצמי את הברכות.

החלטתי לקנות פיג'ו 108 מנוע 1200 ידנית. שמתי מקדמה הכל טוב יפה. בעסקת ליסינג כמובן.

ומההתחלה היו בעיות. אני בחרתי צבע מסויים והוא "שמע" אותי אומר צבע אחר. כמובן שהגעתי לסניף, לברר למה זה קרה, והוא התחיל לתרץ ואמר שזה מה שאני אמרתי, שכמובן שאני בחיים לא אמרתי דבר כזה. בסוף השתכנעתי, כי כבר רציתי אוטו. אז חתמתי על החוזה, הכסף שולם.

וכמו שרשום בחוזה הם מתחייבים להביא לי את הרכב עד 14 ימי עסקים.

היום הינו היום ה 14 ושלחתי לנציג הודעה. הוא חזר אליי ואמר שיחזור אליי. בזמן שחיכיתי אמא שלי גם התקשרה לסניף ודיברה עם המנהל והוא אמר שנקבל את הרכב עד יום שני. לא פירט. בסביבות השעה שש וחצי רבע לשבע הנציג מתקשר ואומר שיש "בעיה" עם המספר שלדה. ברגע הזה הוא כבר דיבר עם אבי, שאבי אמר לו בפירוש שאת הרכב הזה אנחנו לא מתכוונים לקחת. מפה לשם הדברים הידרדרו ואבא שלי דרש שהמנהל יחזור.

לקח יותר משעה עד שהמנהל חזר וכמובן שהשיחה עם המנהל הוקלטה. הוא אומר לאבי שיש בעיה עם הרכב אבל חוץ מזה הכל תקין. כמובן שלפני שהמנהל מתקשר לאבי מתקשר אליו המוסכניק הראשי של המוסך המרכזי (ניסו לסבן אותנו). אבי דיבר עם המנהל ואמר לו בפירוש, את הרכב הזה אנחנו לא לוקחים. הם הפרו את החוזה את ההתחייבות של 14 ימי עסקים ולא רק זה את ההורדות החודשיות הם חייבו.

אחרי שיחה של כמעט שעה עם המנהל שהוא אומר לאבי שאין דבר כזה ביטול עסקה אבי התייאש ואמרנו לו שאו שימצא פיתרון או שאנחנו נבטל עסקה. אם הוא לא מוכן לבטל עסקה נפנה לגורמים משפטיים וכמובן לעיתונות. הוא חזר אלינו אחרי חצי שעה שיחזור אלינו מחר ושאני אקבל רכב כנראה שבוע הבא והפעם בצבע שאני רוצה, אבל זה ייקח קצת זמן, הוא יבדוק אם יש מלאים. אם אין אז אני אצטרך להתפשר. אני לא מתכוון להתפשר. שילמתי כסף על רכב חדש וכבר יש בעיות. אני מתכוון לדרוש ביטול עסקה. ושיחזירו לי את הכסף שחייבו אותי. אני כמובן אפנה להליכים משפטיים.

עצתי לכם היא כזאת. אל תתעסקו איתם חבורה של נוכלים. מצטער מאוד על החפירה אם יש פה נציג\נציגה של לובינסקי אשמח מאוד שתפנו אליי בפרטי. אני מכם לא רוצה כלום. רק את הכסף שלי בחזרה. אתם פשוט רמאים. לילה טוב לכולם. למנהלים מצטער אם פרסמתי לא לפי התקנון אני חדש פה.. אשמח אם תתקנו אודה לכם מאוד.

פורסם

יבינו אותך אותו דבר גם עם לא תשתמש בפונט מוגדל ומודגש.

לגופו של עניין, לא נעים שרכב חדש מאחר, אבל מציע לך לאביך ולאמך לשתות כוס מים ולהרגע.

היום זה היום ה14 (בהנחה וחישבת נכון). איחור של כמה ימים יכול להתקבל על הדעת.

לגבי הצבע וכו'. על מה חתמת? זה מה שקובע.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
יבינו אותך אותו דבר גם עם לא תשתמש בפונט מוגדל ומודגש.

לגופו של עניין, לא נעים שרכב חדש מאחר, אבל מציע לך לאביך ולאמך לשתות כוס מים ולהרגע.

היום זה היום ה14 (בהנחה וחישבת נכון). איחור של כמה ימים יכול להתקבל על הדעת.

לגבי הצבע וכו'. על מה חתמת? זה מה שקובע.

לפני שאתה מגיב אולי כדאי שתשתה כוס מים.הרכב לא מאחר.הם הסתירו מאיתנו שיש "בעיה" במספר שלדה עד היום.למה לא אמרו לנו יותר מוקדם? אני שבוע רודף אחריהם.ולגבי הצבע בוא אני אגלה לך סוד.הנציג מכירות אמר שזה הצבע היחידי שנשאר להם בארץ והרכב היחידי.והוא לעצמו קנה 108 בצבע אחר.מה תגיד על זה?

פורסם

"לשמור את הברכות לעצמי" זה לא לכתוב שהוא רמאי ונוכל, לא-לא לפרסם את שמו

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
"לשמור את הברכות לעצמי" זה לא לכתוב שהוא רמאי ונוכל, לא-לא לפרסם את שמו

רשמתי "ועוד ברכות".הוא אמר לי שאין צבעים במלאי ושאמרתי שאני רוצה את הצבע שהוא בחר לי.ואחרי זה אני רואה שהוא קנה 108 בצבע שכביכול לא היה במלאי.איך היית קורא לו?

פורסם

עוד לא נכווית. גם אני לא בטוח שאני מבין את התלונה על "יש בעיה עם מספר השלדה", אבל זה באמת לא משנה.

אני גם לא מכיר שלובינסקי עושים עסקאות ליסינג. אולי אם זה דרך חברת הליסינג שלהם 'פריים ליס', או אולי דרך לובינסקי טרייד, אני לא ממש מבין. בכל מקרה, יש ללובינסקי נציגות כאן באתר, תפנה אליהם.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
עוד לא נכווית. גם אני לא בטוח שאני מבין את התלונה על "יש בעיה עם מספר השלדה", אבל זה באמת לא משנה.

אני גם לא מכיר שלובינסקי עושים עסקאות ליסינג. אולי אם זה דרך חברת הליסינג שלהם 'פריים ליס', או אולי דרך לובינסקי טרייד, אני לא ממש מבין. בכל מקרה, יש ללובינסקי נציגות כאן באתר, תפנה אליהם.

הם עושים.הלכתי לסוכנות שלהם בכפר סבא.יש להם סוכנות מימון שהם עובדים איתם שנקראת KLS.אתה היית לוקח רכב חדש עם "בעיה במספר שלדה"? אני לא.

פורסם

להערכתי יש בעיה אחרת ולא עם מספר השילדה, אם התקשרו אליך מהמוסך.

ברכות מוצדקות או לא - התנהלות מאוד בעייתית ואפילו חובבנית. נדמה לי שהיתה בעבר ביקורת גם על סוכנות משנה אחרת...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם (נערך)

אמנם שמענו רק צד אחד של הסיפור, אבל ממה שמתואר פה, נראה שההתנהלות שלהם בהחלט לא תקינה.

צריך להמתין ולראות איך הם יטפלו בנושא.

קח טיפ קטן, מותר לך לסרב לקחת את הרכב. גם אם כבר הונפק רישיון והשם שלך עליו, ליבואן יש אופציה לבטל את הרישום הזה.

מה שקורה זה, שכאשר לקוח קונה רכב, היבואן מעביר אותו את התהליך הנדרש על מנת להעלותו לכביש (התקנות, בדיקות, טסט, הנפקת מסמכים וכו') ולבסוף מנפיקים לרכב רישיון. לאחר מכן שולחים את הרכב לסוכנות שבה נרכש הרכב והלקוח צריך להגיע לקחת את הרכב החדש שלו.

רק לאחר שהרכב נמסר, היבואן עושה דבר שנקרא "סגירת תיק" ובעצם מעדכן את משרד התחבורה ורשות הרישוי שרכב מסוג X עם מספר רישוי Y עלה לכביש.

סגירת התיק אמורה להתבצע רק לאחר מסירת הרכב ללקוח, מה שאומר שאם תסרב לקחת אותו, הם בהחלט יכולים לבטל לו את הרישוי ולמכור אותו אחר כך למישהו אחר.

אני כותב לך את זה כדי שלא תיפול אם יגידו לך "אי אפשר להחליף רכב, הוא כבר על השם שלך".

אני לא מבין איך יכולה להיות בעיה במספר שלדה.

אני מניח שמה שקרה זה שהרכב תקול/קיבל מכה ורוצים להחליף את הרכב, כמובן מבלי ליידע אותך.

בגלל שקנית את הרכב במימון, זה אומר שהרכב משועבד לגורם המממן. השיעבוד מתבצע על רכב ספציפי, לפי מספר רישוי ומספר שלדה. ברגע שמחליפים את הרכב, מספר השלדה משתנה כמובן, וצריך להחליף אותו בכל המסמכים שבהם מופיע מספר השלדה.

זאת השערה בלבד, אבל נראה לי הגיוני.

עריכה אחרונה על ידי GhostBuster

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

KLS היא חברת מימון. לא חברת ליסינג.

אני לא סגור אתה מבין לאיזו עסקה אתה נכנס.

KLS מביאים לך מימון דרך בנק מזרחי טפחות, כשאתה קונה רכב ישירות מהחברה. אם תלך לבנק שלך יש מצב שתקבל מימון יותר זול.

סתם לידיעה, בבנקים אסור לגבות עמלות הקמה על הלוואות עד 100,000 ש"ח, בחברות מימון אפשר.

אני מציע בחום שתבדוק היטב איזו עסקה אתה עושה.

לגבי 'בעיה עם מספר השלדה' - תודיע להם שאתה לא לוקח את הרכב, ואתה מבקש לבטל את העסקה ולקבל את המקדמה שלך בחזרה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני מניח שמה שקרה זה שהרכב תקול/קיבל מכה ורוצים להחליף את הרכב, כמובן מבלי ליידע אותך.

אולי הרכב קיבל מכה בדיוק במספר שילדה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

מאוד מקובל בעולם הרכב לנסות למכור לך את מה שיש במלאי...כרגע המלאי של 108 1.2 ידני מוגבל כי אין דרישה מאסיבית. אני יודע כי רכשתי אחת ולא בצבע שקיוויתי לו .אתה צריך לשאול את עצמך כמה אתה רוצה את ה 108. אם התשובה שזהו הרכב שלך ולא אחר, גש דבר רגוע ואז תגלה את האמת פחות או יותר ואף תקבל פיצוי. הם בטח עשו פאדיחה טכנית כלשהיא ומנסים להתמודד איתה-זה יוצא מרושל חח. אתה יכול לבקש עוד הנחה והטבות על מנת להשלים את העיסקה. כל עוד לא לקחת בעלות - הווה אומר נכנסת לרכב התנעת ויצאת מהמגרש ,ניתנת לך האפשרות לבטל. קלס לא עושים ליסינג אלא הלוואות מימון במסלולים שונים כגון הלוואות בלון. אני יודע עבדתי איתם בעבר . פשוט תירגע חח זאת הפעם הראשונה שלך ואתה קצת רגיש אבל אתה תלמד. הכי חשוב תמיד להיות מפוקס כל המטרה ולנצל את המצב לטובתך. זה האוטו הם לא מקצועיים ,הבחירה בידך. בהצלחה אה ובעיני אחלה אוטו גן בצבע הנוכחי

.​Another fine day ruined by responsibility...

פורסם (נערך)

למה לא תקח את ה 208 דיזל ידנית שמורה שנמכרת פה בפורום ב ₪76K ? רכב בן שנה בלבד אבל צבע שחור. נכון, זה קצת מעל המחיר של ה 108 אבל התמורה הרבה יותר טובה והאספקה מיידית . הכי חשוב : מספר השלדה מחזיק כבר שנה ללא תקלות ויש סיכוי טוב שישרוד עוד שנה והרכב באחריות.

מכיוון שהרכב עדיין צעיר הבנק יכול עדיין לתת לך עסקת מימון של עד 100٪ .

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=629869

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

יש לי דעה מעורבת: מצד אחד לובינסקי לא נוהגים מולכם בשקיפות. מצד שני יש כאן תגובתו יתר על סף היסטריה... אני ממליץ לבטל את העסקה ולחשב מסלול מחדש.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

• תוכן חדש...