Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
falou, אתה כל הזמן שופט את הדברים מנקודת מבט של מישהו שנהג במה שהיה פעם ועכשיו נאלץ להתרגל למה שיש היום.

אני לא בטוח שמישהו כמוני, ש"נולד" אל תוך הרכבים היותר חדשים, בהכרח יהנה מנהיגה ב106 (ואני מאוד נהנה לנהוג ב500).

מבחן התנהגות כביש בזמנו של טופ גיר, עם שני נהגי מירוץ כבוחנים:

http://www.streetfire.net/video/old-top-gear-view-best-handling-car-test_part-2_175849.htm

אם אתה יודע לנהוג, אתה תעדיף את ה-106GTI, ללא ספק. ה-500 היא לא מכונית שנותנת לנהג לשלוט ברכב על המגבלות (לבלום לתוך הפנייה, למשל). היא מכונית מרגיזה, למי שיודע איך מכונית ספורט צריכה להתנהג.

תיקח כל אחד שמבין קצת בנהיגה ונהג על 500 ו-106GTI, ותשאל אותו עם איזה רכב הוא מעדיף להתגרזן. אם לא השתרבב לך אחד שהוא במקצועו מלחך דיפונים ומלטף דשבורדים מקצועי, כולם ייקחו את ה-106GTI.

לגבי איטיות וביצועים, אתה צריך לזכור שגם המגבלות של הרכבים הללו היו קרובות יותר, כך שלא הרגשת שאתה יותר איטי. אם כבר, יכולת למצות את הרכב עד המגבלות ומעבר להן, דבר שגם במכונית מודרנית עם בקרה מתנתקת, קשה לעשות, כי צריך לנהוג נורא מהר.

בנוסף, המכוניות נהיו כבדות יותר. המנועים מפצים על כך מבחינת ביצועים, אבל לא מבחינות דינמיות אחרות. למכונית כבדה יותר לוקח יותר זמן להגיב.

בקיצור, אני רוצה סופר-7. אם יש לי סופר-7, הרכב השני שלי יכול להיות פלואנס חשמלית.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אבל המגאן היא הטובה מסוגה, לא?!

נמשיך?

156 או ג'ולייטה?

פיאט קופה או שירוקו?

328 קופה E36 או הגירסא החדשה?

106GTI או 500 אבארט?

...

מסכים לגבי כל המתמודדות שהצבת אחת מול השניה למעט הבווארית- נהגת כבר ב-428?

אני נוטה לשער שלא ואתה מסתמך על נהיגה שהיתה או לא היתה לך ב-328 החדשה.

הן מרגישות שונה בדיוק כשם שה-328 קופה e36 הרגישה שונה מאחותה בעלת 4 הדלתות.

(כמובן שאם אכן נהגת ב428 אני לוקח חזרה את דבריי).

מעבר לזה, אני חושב שקוף שלג סיכם את הדיון בצורה מעולה ומניסיון של יותר מסיבוב על 2 הרכבים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

מעיר את השרשור לאחר כמעט שנתיים עם ג'ולייטה וסיבוב על ברז, עליו מן הסתם יבוא שרשור אחר.

הכל מקבל משנה תוקף. הג'ולייטה נהדרת ומאד מהירה. אבל אני מוצא את עצמי רוכב על הבקרות בנהיגה נמרצת, וזה מפריע לי. אני יותר מהיר, יותר בטוח, יותר קל לי. ביום יום מן הסתם גם יותר נוח לי, בלי לוותר על ביצועים, צריכת דלק או כל דבר אחר. גם ההגה מספיק מדויק, אם-כי כמובן בלי פידבק כמעט.

ואז הגיעה הברז, שהוכיחה שגם אוטו חדש יכול להיות מהנה. מאד. אלא מה, אני כבר לא משוכנע שאני יכול לחיות עם זה ביום יום, לפחות לא כל עוד הנסועה היומית הממוצעת שלי היא 100 ק"מ והמינימאלית 50. הגיגים הגיגים, מחשבות מחשבות...

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני מסכים איתך, אחרי 3 שנים עם קליאו RS אני שמח מאוד שבחרתי אותה ולא מגאן RS. יותר מידי הקרבה בעיקר בפקקי כביש 4/רחובות קרית אונו

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

ואז הגיעה הברז, שהוכיחה שגם אוטו חדש יכול להיות מהנה. מאד. אלא מה, אני כבר לא משוכנע שאני יכול לחיות עם זה ביום יום, לפחות לא כל עוד הנסועה היומית הממוצעת שלי היא 100 ק"מ והמינימאלית 50. הגיגים הגיגים, מחשבות מחשבות...

אישית אין לי בעיה לעבור 100 ק"מ ביום במכונית לא נוחה, אבל אני לא מייצג.

העניין היו שלפני 20-15 שנה לא היית צריך לבחור במכונית ספרטנית/ספורטיבית במיוחד, כדי להנות ממכונית שלא נוהגת בשבילך.

ואפשר לעשות מכונית שלא "רוכבים לה על הבקרות" גם כשהן פועלות. זה אולי פחות בטיחותי, אבל אפשרי.

פשוט אין לזה שוק.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לגבי 100 ק"מ ביום זה מאד אישי. לי אין בעיה לעשות טיול נהיגה ארוך, אבל כשזה במסגרת עבודה ואתה גם צריך לתפקד מחוץ לנהיגה, זאת בעיה. בשבוע אחרי הסיבוב בברז היו לי יומיים ארוכים, אחד 370 והשני 490 ק"מ. פרופורציות. מאד הייתי רוצה לקנות אחת. אני עדיין רוצה, בייחוד כי אני יודע שאחרי שנתיים אתה אני אהיה נהג יותר טוב. אבל לפחות כרגע, היא לא דיילי עבורי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...