Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח סיאט לאון FR 1.4 ידנית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן האמת ששניכם צודקים, יש חברות שבכלל לא מבטחות כי כתוב FR אז מבחינתם זה רכב ספורט.

בנוסף אומרים שזה רכב גניב ובגלל זה המקיף יקר ומצד שני אין דרישה למיגון:?

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תתקשר לחברת ביטוח והפעם תזדהה בתור אבא/אמא/מישהו שיהיה בעל הפוליסה שיש לו עבר ביטוחי נקי וותק גדול עם רישיון נהיגה, תוסיף את עצמך בתור נהג נוסף ותראה איך אתה מקצץ אלפים במחיר.

אני בדיוק כמוך בן 23 ואין רכב שעשיתי עליו ביטוח על שמי, בעל הפוליסה תמיד היה אבא.

למה להסתפק בזה..... פשוט תגיד שאתה בן 54 ותקבל אחלה הצעה

פורסם

שני דברים-

1. תבדוק בשלמה ביטוח. הכי זולים כרגע בצ'מפיון. אבל אין להם שם מי יודע מה כי הם חדשים בתחום.

2. תשאיר פרטים באינטרנט בביטוח ישיר (קצת בעיה כי נתנו לך כבר הצעה אני מבין-אז תשאיר פרטים אחרים ויחזרו אליך) ואז יתנו לך את המחיר עם ההנחה הכי גדולה.

פורסם

אז ככה, שלמה ביטוח לא מבטחים כי זה רכב "ספורט" ומביטוח ישיר לא קבלתי הצעה במחיר טוב..

אם יש המלצות לסוכן שידע לתת מחיר הגיוני אשמח.

פורסם

בסופו של דבר סגדתי דרך ביטוח ישיר, לאחר כמה שיחות קבלתי מהם הצעת מחיר טובה יחסית להצעות הקודמות (מהם ומהאחרים)

תודה לכולם!

פורסם
בסופו של דבר סגדתי דרך ביטוח ישיר, לאחר כמה שיחות קבלתי מהם הצעת מחיר טובה יחסית להצעות הקודמות (מהם ומהאחרים)

תודה לכולם!

תן פרטים כמה שילמת אני במתח ..

פורסם
למה להסתפק בזה..... פשוט תגיד שאתה בן 54 ותקבל אחלה הצעה

תמשיכו לשלם אלפים מיותרים, אני הייתי מעורב כבר בתאונה וקיבלתי 40 אלף שקל תיקון בלי להוציא שקל מהכיס, הרכב על שם אבא ואני נהג צעיר נוסף.

פורסם

תנסה גם אצל בטוח" כלל TO GO" סוכנת דניאלה. עדיף נהג יחיד או מקסימום 2 נהגים. ושוב כמו שכתבו קודם הטוב ביותר אבא או אמא עם הבן. 2 נהגים בלבד הביטוח זול בצורה משמעותית.

פורסם

ובגלל זה בודקים עם חברות הביטוח לפני שקונים רכב.

אני כמעט ונפלתי עם אלפא 159 2010 מ32 אלף aig:roll: וסוכן נחמד חובב אלפות שעשה את מרב המאמצים וגירד בשבילי את 11 (נהג צעיר ללא עבר ביטוחי).

לשם ההשוואה על קליאו חדשה אני כרגע משלם 6 וחצי בביטוח ישיר, שכל השאר דורשים לפחות 8+..

פורסם

גם אני על מיני חדשה הייתי משלם באיזור ה-6, אבל זה לא המקרה כאן מדובר על רכב יותר חזק ויותר יקר וזה משפיע הרבה על מחיר הביטוח. והנה לאחר בדיקה והשוואה בין המון חברות וסוכנים הגעתי למחיר הגיוני יחסית..

פורסם
תמשיכו לשלם אלפים מיותרים, אני הייתי מעורב כבר בתאונה וקיבלתי 40 אלף שקל תיקון בלי להוציא שקל מהכיס, הרכב על שם אבא ואני נהג צעיר נוסף.

אני לא יודע אם אצלך אתה מפר את תנאי הפוליסה או לא. לעיתים זה ככה ולעיתים זה ככה. הפוליסות לא דומות אחת לשניה.

אני רק אומר שהמלצה לשקר לביטוח יכולה להיות משתלמת כדרכן של שאר הונאות הביטוח

• תוכן חדש...