Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם ככה תתחדש, תהנה מהכסף שלך, עושה רושם שאתה יודע מה אתה עושה ולכן איני רואה פה בעיה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ישה אקח לחתימה ברשותך

הרשות ניתנה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
Oryo

(1)אני זה לא כול עמשראל, מי שמחושב ולא בקושי סוגר את החודש בהחלט יכול לקנות רכב חדש כמו שאני עושה וכמו שפותח השירשור גם יכול לעשות.

(2)ויכול להיות שאתה טועה, למה אתה בטוח שכולם קונים ואחרי זה בוכים? אולי זה סטיגמה שנוח להגיד אבל במציאות שבה קניית רכבים חדשים עולה ועולה מראה תמונה אחרת.

1. לא טענתי שאתה זה כל עמישראל, טענתי שהטענה שלך מזכירה את הטענה(/התנהלות) של כל עמישראל, והסברתי די ארוכות למה.

2. אני ממש לא בטוח (למען האמת - גם לא חושב) ש"כולם קונים ואחרי זה בוכים". מה הקשר בכלל? אני דיברתי על אנשים שקונים ואח"כ בוכים, בלי להבין את התרומה של ההתנהלות שלהם. מתוקף כל מיני דברים שאני עושה יוצא לי לפגוש הרבה אנשים שלוקחים משכנתא, ורבים מהם העידו כמה קשה לגייס הון עצמי - בזמן שהם עצמם נוהגים ברכב חדש / טסים כל שנה לטיולים יקרים / רוכשים תכשיטים אקסטרווגנדים כי ככה נהוג כשמתארסים / סלולר הכי חדש כל שנה וכו' וכו' וכו'.

השימוש שלך בנתון המכירות כאילו הוא מראה תמונה שונה רק מבהירה עד כמה לא ירדת לסוף דעתי, זה הנתון שמוכיח את הטענה שלי (כשמצליבים אותו עם חוסר היכולת לרכוש דירה), לא סותר אותו. אל תכנס למגננה רק כי רכשת רכב חדש בעצמך, הביקורת לאו דווקא נוגעת ו/או עוסקת בך (כמו שהיא לא עוסקת בפות"ש, בהינתן המידע שחלק כאן בשרשור).

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
תודה על התגובה אני ממש מסכים. רק הערה אחת, אתה חושב שאתה יודע כמה "עודפים" יש לי אבל אתה לא מדייק.

יש לי מספיק עודפים שצברתי במהלך השנים למגוון גדול של צרכים - דיור, חינוך, בילויים וגם בלתמים גדולים לא עלינו. הכל מחושב ומנוהל.

בנקודת הזמן הנוכחית הגדרתי שאני יכול להפריש כ 60K מהעודפים שלי לטובת החלפת רכב.

כמובן שזה לא ישאיר אותי ללא רשת ביטחון ועודפים אחרים שאני שומר לדברים אחרים.

כנראה שאני לא כל כך טוב בקריאה בין השיטין. אני התרשמתי שמדובר בסכום משמעותי בתכנון שלך, גם אם לא בטווח הקצר. מכל מקום, אם אתה טיפוס מחושב, ההצעה שניתנה כאן לעצור, לתת לעסק להתקרר ואז לחשוב שוב, נכונה. כמובן שאם 60 אש"ח זה סכום לא יותר מדי משמעותי בהתנהלות שלך אפשר לתת לרגש להשפיע יותר, רק לשמור על הבלמים בגלגולים הבאים של התהליך, כיון שאז ה-60 אש"ח עלולים להפוך לסכומים גדולים יותר.

מה שאני יכול להעיד הוא על עצמי, וכאשר לפני כשנה הייתי צריך לבחור רכב חדש שיקול המחיר היה משמעותי. לא שלא יכולתי להוצא עוד 30 אש"ח, אבל המשמעות של לקנות רכב קצת יותר גדול ומפואר לא נראתה לי מצדיקה את ההוצאה. אבל זה אני, שמתיחס לרכב בצורה מאד מעשית, לא רגשית.

קח את הגולף ותן לאשתך את האיביזה, ככה תתחדש מעט ותתגבר על היצר.

הצעה שרק רווקים יכולים לחשוב עליה :wink:

ממש לא מסכים. מסוג הדברים שזוגות מתפשרים עליהם בלי לשרוף יותר מדי אנרגיה על ויכוחים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

הפורום הזה מדהים! תודה לכולם!

קיבלתי פה תגובות מושכלות ומנומקות היטב שעזרו לי לחשוב ממש טוב על המהלך הזה.

את רוב הדברים שנכתבו כבר ידעתי קודם אבל לפעמים צריך מראה ממוקדת ממול כדי לצאת מהבועה.

אני מתחיל להתקרר. בכל מקרה אני מתכנן ישיבת קבינט עם אשתי במטבחון שלנו כדי לדון במצב.

נראה מה תהיה התגובה שלה.

עריכה אחרונה על ידי banji man

S60 Rdesign

פורסם

למה לך

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

אני יודע שאני משחק באש אבל מסקרן אותי מה תהיה התגובה שלה אחרי שפינקתי אותה בגולף

חדשה שבעצם שייכת למקום העבודה שלי.

עדיין יש סיכוי של אחוז אחד שהיא תחליט לפרגן לי. משהו כמו " מגיע לך, עבדנו קשה בשביל זה, לך על זה כבר מחר"

עריכה אחרונה על ידי banji man

S60 Rdesign

פורסם

זהו. הלך האוטו. והנה ממשמש ובא לו סלון חדש עם מטבח מעוצב. זה מה שיוצא מישיבות קבינט במטבחון המשפחתי. לא נורא, היה שרשור נחמד (;-

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
אני בגדול חושב שזה מהלך לא חכם, התשוקה לחומר דועכת עם הזמן, תגדיר לעצמך שאת הבולמוס לרכב חדש תקפיא כרגע חודש וחצי מהיום, להערכתי לא תהיה לך אותה תשוקה לרכב החדש.

שנית, קח רכב כזה להשכרה שבוע... שבועיים... חודש, הנזק מההתלהבות ממנו יהיה הרבה יותר קל.

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

זאת עיצה מצויינת.

פעם אחרונה שהיה לי בולמוס כזה לרכב מסויים, לקחתי מקביל אליו בהשכרה מתוך מחשבה לראות אם ההתלהות יורדת. בהתחלה היה כיף מאוד, בהמשך נהיה כבר meh...

פורסם

אני לא אכנס לשיקולים הכלכליים, אבל לדעתי במחיר הנוכחי וביחס לגולף שהושקה היום הלאון 1.4 סטייל מציעה תמורה טובה מאוד למחיר.

גם אני התעניינתי בהחלפה של הלאון שלי לאחת כזאת, עדיין לא הסתדר לי לעשות נסיעת מבחן בדגם החדש אבל אני מניח שזה יקרה בקרוב, אם יצא לך לנסות את הרכב אשמח אם תפרסם את ההתרשמות שלך.

פורסם (נערך)

Oryo

אני לא מתגונן כי אני יודע שההתנהלות שלי נכונה וגם של אנשים שעושים כמוני.

ואולי של רוב עמישראל. אז חלק בוכים אבל עדיין משיגים לעצמם מה שהם רוצים, לבכות זה בסדר ואולי זה קשור לאופי שכול הזמן מתלוננים של חלק מהם,לא בסדל זה לחיות בגישה של נקנה ויהיה בסדר.

כיוון שהשירשור כן מתעסק בפותח השירשור ולא נראה שהוא חי על הקצה המלצתי כן לקנות.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ישיבת הקבינט במטבחון הסתימה.

לאחר הצינון שעברתי בפורום הגעתי לישיבה רגוע ומפויס, לא לחצתי יותר מדי.

ההצעה נדחתה אבל לא על הסף. סיכמנו לבדוק את הנושא שוב בשנה הבאה.

לפי החישוב שלי, אפילו שהערך של האיביזה שלי ירד הסכום הפנוי שאוכל להפנות להחלפת הרכב יגדל באופן משמעותי ואז אולי אבדוק אפשרויות מענינות יותר.

שוב, תודה ענקית לכולם!

S60 Rdesign

פורסם

גם לאון קופרה 2018 במסגרת הגדלת התקציב זה נחמד [emoji6]

פורסם
הפורום הזה מדהים! תודה לכולם!

קיבלתי פה תגובות מושכלות ומנומקות היטב שעזרו לי לחשוב ממש טוב על המהלך הזה.

את רוב הדברים שנכתבו כבר ידעתי קודם אבל לפעמים צריך מראה ממוקדת ממול כדי לצאת מהבועה.

אני מתחיל להתקרר. בכל מקרה אני מתכנן ישיבת קבינט עם אשתי במטבחון שלנו כדי לדון במצב.

נראה מה תהיה התגובה שלה.

כמה פעמים היתה לי שיחה כזו עם אשתי. בשונה מאיתנו, אם אתה באמת תשדר שאתה ככ רוצה, אתה יודע שתקבל :)

וברצינות, הדעות שעלו כאן משקפות את הלבטים שלך בסה״כ ואני לא חושב שאוכל לתרום בהיבט הזה.

כן אוכל להגיד שגם אני בן אדם מחושב (מידי) וכמו שזה יכול להיות מצוין, זה גם יכול להקשות מאוד.

אז מצד אחד אתה לא רץ עם הרגשות ומצד שני , נשמע שאתה עובד קשה ואם זה הכיף שלך, מגיע לך (מניח שזה מה שאשתך תגיד). לכל אחד מגיע אני חושב, לחייך, גם אם זו לא ההחלטה הכי רציונאלית.

החיים הרי, הם לא תקופה קלה...

אולי דרך המלך, היא לנסות למכור את האיביזה שלך במחיר עדיף, לאט עד שתקבל מה שבא לך. אתה מעיד שהיא שמורה מאוד ויש תמיד אחד שזה משחק אצלו.

מהלך שכזה ייקח זמן, ואולי אף לא יבשיל ותו״כ תתקרר או כל דבר אחר, ואם בסוף זה יבשיל - אין ספק שעסקת מזומן תמקסם מבחינתך את מחיר הלאון, אולי יבוא איזה מבצע- יש לך מימד זמן.

ואם כבר, אז בצבע החום הזה, דווקא נאה בעיניי (למרות שכבר כמה שנים, וזאת אחרי כמה שנים הפוכות לחלוטין, אני מתרחק מצ׳מפיון, והאמת שהלאון הנוכחית פחות עושה לי את זה [למרות בכינור בצבע החום היא נאה בעייהי]).

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?

• תוכן חדש...