Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
התלהבות מרכב חדש יורדת תוך חודשיים. החודשיים האלו שווים לך את הכסף הזה? כי בפועל חוץ ממנוע חזק יותר - בשאר הקטגוריות השיפור לא משמעותי כל כך

לא מסכים בכלל. לא היו לי רכבים מטורפים בחיים, אבל היה אחד שגרם לי לפרפרים כל בוקר, סיום משמרת וטיול.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש משו בשני הדורות האחרונים של הלאון (הקודמת והמתוחה, בייחוד בתצורת השלוש דלתות), לא יעזור. מאחל לך להשבר וללכת על זה (סתם, לא).

פורסם
ישיבת הקבינט במטבחון הסתימה.

לאחר הצינון שעברתי בפורום הגעתי לישיבה רגוע ומפויס, לא לחצתי יותר מדי.

ההצעה נדחתה אבל לא על הסף. סיכמנו לבדוק את הנושא שוב בשנה הבאה.

לפי החישוב שלי, אפילו שהערך של האיביזה שלי ירד הסכום הפנוי שאוכל להפנות להחלפת הרכב יגדל באופן משמעותי ואז אולי אבדוק אפשרויות מענינות יותר.

שוב, תודה ענקית לכולם!

הייתה לי את אותה הדילמה אפילו מאותה איביזה (רק עם פיג'ו 208GTI ) לפני חצי שנה - בסוף קניתי אותה וזה היה החוויה הכי מדהימה בחיים שלי(החיוך בבוקר וגם אחריו) - החיוך וההתלהבות לא ירדו גם חצי שנה אחרי, עד שבן בליעל בג'יפון חצה צומת באור אדום והוריד אותי במכה אחת(במלוא מובן המילה) חזרה לקרקע ולליסינג.

בהמשך מקווה לחזור ולהגשים חלומות מוטוריים מחדש, לדעתי? אם זה לא חונק אותך כלכלית ובא לך להגשים? לך על זה!

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אחרי רפרוף בשרשור, מדובר בעסקה שהיא יותר אימפולסיבית ואמוציונלית.

תנסה לדחות אותה עד ראש השנה, עוד כחמישה חודשים, יהיה מבצע 72 שעות, גם תוכל לקבל הצעה יותר טובה מבחינת הפחתה על הרכב שלך וגם תיהיה הנחה והטבות יותר טובות על הרכב החדש.

פורסם

הייתי במצבך לפני כמעט שנתיים..

החלום הוא גולף GTI אך בזמנו, נדלקתי על הליאון ולכן התעניינתי בשדרוג גולף 6 לליאון FR 1.8 DSG.

בסופו של דבר, החלטתי לרדת מהעניין בגלל נסיעת מבחן ביזיונית (הייתה לחוצה וארכה כ-15 דקות) והמחיר העלוב שהוצע עבור הגולף בטרייד-אין וזה עוד לפני בדיקה שעשויה להביא, לירידה נוספת במחיר לטענת הנציג..

ככל שעבר הזמן התקררתי יותר ונרגעתי :lol:

פורסם

הגולף GTI שאתם מדברים פה כאל חלום, זה חלום מפעם? אז זה היה יותר מובן כי גולפים רגילים לא ירדו מ-10 שניות למאה (תקנו אותי אם אני טועה)ו. היום כשגולף ב-145K עושה 8 שניות למאה, בארץ לטעמי לא צריך שום GTI, חוץ ממי שסתם מכור להרבה כוח.

פורסם

רד מהעניין. הייתי לגמרי בעדך אם היה מדובר בשדרוג כלשהו לעומת האיביזה שלך אבל הבדלים כמעט ולא קיימים.

אם מאוד מדגדג לך, אולי שווה לחכות לאיביזה החדשה. אני לא יודע אם שם תהיה קפיצת מדרגה אבל ההוצאה הכספית תהיה יותר קטנה.

לא מזמן ההורים שלי היו באותה התלבטות, יש להם יטי 2010 שרק עכשיו סוגר 90 אלף והוא משרת אותם נאמנה. יחד עם זאת, ההורים שלי הרגישו שאולי הגיע הזמן לשדרג וקפצו לביקור אצל סקודה. ההבדלים ביו היטי 2017 לעומת 2010 כמעט ולא קיימים ולבסוף ירדו מהעניין. זה סתם היה לעבור לרכב חדש אבל מבלי להשתדרג. שזה בערך אותו הדבר אצלך. רכב חדש, אבל בלי שדרוג.

פורסם

זה לא נכון שאין שדרוג, הלאון הרבה יותר נעימה מהאיביזה מחוץ לעיר, בעיקר בתחום הנוחות ובידוד הרעשים, תא הנוסעים שלה איכותי ומאובזר יותר ומחוץ לעיר בזכות ה-ACT יש סיכוי שהיא תהיה חסכונית כמעט באותה מידה אם לא יותר. מעבר לזה מדובר ברכב מקטגוריה גבוהה יותר, גדול ומרווח מהנוכחי.

פורסם (נערך)

קבל עוד סיבה למה להקשיב לקול ההגיון, ולהמתין עוד שנה-שנתיים.

הלאון החדשה היא דוגמא קיצונית, לאיך היבואן מסרס אביזרי בטיחות מקוריים וחדשניים, ומקווה שלא נשים לב.

דפים שלמים (ומרגשים!) מהקטלוג ב- seat.com פשוט

"התאדו" להם ב- seat.co.il.

מביך!

אבל השינוי כבר קורה... אפילו בצ'מפיון מתחילים לשמוע צלילים אחרים,

כרגע יותר מהכיוון של אטקה, טיגואן ואולי גולף 7.5 הבאה עלינו לטובה.

אני מאמין שבאיזשהו שלב (במהרה בימינו...) גם הלאון ה"ישראלית" תזכה למערכות מקוריות שמותקנות כיום רק בחו"ל, כגון בקרת שיוט אדפטיבית, בלימה אוטונומית, מצלמות היקפיות ועוד.

המתחרות פשוט לא ישאירו לה ברירה.

לדעתי, שווה לחכות!

עריכה אחרונה על ידי daido1
פורסם

אני יודע שזה לא מדבר אל כולם, אבל אולי כדי להרגיע קצת את היצר תשפר את האיביזה קצת, שים לה תוכנה ועוד איזה קשקוש כדי להרגיש קצת משהו שונה ולהתלהב מהרכב מחדש, עד לישיבת הקבינט הבאה במטבחון :lol:

עברתי לסקייטבורד

פורסם (נערך)
אני יודע שזה לא מדבר אל כולם, אבל אולי כדי להרגיע קצת את היצר תשפר את האיביזה קצת, שים לה תוכנה ועוד איזה קשקוש כדי להרגיש קצת משהו שונה ולהתלהב מהרכב מחדש, עד לישיבת הקבינט הבאה במטבחון [emoji38]

האיביזה שלי כבר משודרגת בכל טוב.

יש תוכנה ומערכת סאונד מאוד יקרה שהותקנה אצל האחד והיחיד יוסי אלפיין.

יש עוד המון דברים נוספים.

אין ספק שהנסיעה אצלי יחסית לאיביזות אחרות שונה ומהנה יותר אבל עדיין, זה אף פעם לא יהיה כמו רכב חדש שמגיע משודרג במקור.

אגב, את סוכן המכירות בכלל לא עניין שהרכב שלי שמור בצורה יוצאת דופן. הוא עשה סיבוב של 10 שניות מסביב לרכב וחזר לסוכנות כדי לתת לי הצעת מחיר.

מהבחינה הזאת עדיף למכור ללקוח פרטי שיודע להעריך רכב שמור.

כפי שסוכם כבר אתמול החלטתי לחכות ולתת ליצר להירגע.

עריכה אחרונה על ידי banji man

S60 Rdesign

פורסם

חייב לציין שזה אחד השרשורים שהכי נהנתי לקרוא פה עד היום.

הבנתי שההצעה כבר נדחתה אבל בכל זאת אשמח לרשום את דעתי.

למרות שנראה כי אתה באמת בן אדם מחושב כלכלית ואתה יודע מה אתה עושה ואיזה השלכות יהיו לכך בעתיד,

אני חושב שעצם העובדה שההחלטה שלך כל כך קשה, מה שהכי נכון להגיד הוא : אם יש ספק, אין ספק.

אם באמת היית יודע שלקנות את הרכב החדש זאת ההחלטה הנכונה כבר היית עכשיו מאחורי ההגה של הרכב החדש.

אבל ברור לכל מי שיושב מהצד וקורא את השרשור שהחחלטה במובן העובדתי לפחות, כאשר מתנתקים מהפאן הרגשי היא שטות מוחלטת.

הרכב הנוכחי שיש לך במצב טוב והוא משרת אותך נאמנות ולדעתי אין שום סיבה להשתדרג ברכב שהתועלת הנוספת שהוא יביא לך היא די אפסית..

בעזרת השם תחזור לשולחן הקבינט בשנה הבאה ומיד אחרי זה תרוץ לסוכנות ותצא עם אהובת לבך אל הכביש.

פורסם

אני לא מצליח לערוך את ההודעה, לא סיימתי לכתוב אותה.

התכוונתי לתת דוגמא אישית, אני מת להחליף את האוטו, הוא מעצבן אותי מלא ואני חולם על 208gti. אבל כרגע אין לי את הכסף, ולמרות שהייתי יכול לעמוד בתנאים של הלוואה בקלות, אני מעדיף לקנות אותו מאוחר יותר כדי לא לשלם ריבית על הכסף. אתה נמצא בהחלטה השמחה יותר שאתה יכול לוותר על רכב, כדי לקבל ריבית על הכסף שלך.

חוץ מזה שאם החלום הוא גולף gti למה להסתפק באחיינית המכוערת?

פורסם

כי גולף זה עוד 100 אלף שקל. לא חשבת על זה?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

פותש לא צריך לקנות רכב עכשיו, הוא אמר שהחלום העתידי הוא גולף. אם הוא מגדיר רכב כתחביב שהוא מוציא עליו כסף, למה לא לחסוך וללכת על מה שאתה באמת רוצה?

• תוכן חדש...