Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW עוברת להנעה קדמית בסדרה 1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חן, אשמח לפירוט לגבי ״אפשר לייצר את זה גם עם הנעה קדמית״. כי ממה שאני מבין, גם שלדה מצוינת וכו כמו הפיזו האגדתיות של פעם, זה עדיין לא ״זה״.

• תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

תלוי מה זה ״זה.״

הנעה אחורית נותנת תחושת היגוי ״זכה״ יותר ויכולת לשלוט יותר עם כוח המנוע על התנהגות הרכב במגבלות.

אם אתה לא חובב של לראות את כיוון הנסיעה דרך חלון הצד - זה לא קריטי. חביב עדיין, אבל לא קריטי.

הנעה קדמית מבטיחה יציבות תחת כוח, ויכולת לשלוט בעזרת כוח המנוע על התנהגות הרכב בנהיגה יומיומית.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
1. 6 טורי!

2. אין מגבלות מקום כי כבר כיום הרכב הוא הנעה אחורית.

למיטב הבנתי:

הפלטפורמה החדשה תתמוך במנוע 4 צילינדר בלבד.

ה140/125 החדשות יהיו הנעה כפולה (קבועה לפי כתבות שראיתי).

זה נחמד, אבל זה לא 3.0 ליטר עם הנעה אחורית.

2 ליטר עם הנעה כפולה יש לי בS1...

פורסם

״זה״ זה בדיוק לראות את כיוון הנסיעה מחלון הצד.

בנהיגה ספורטיבית זה יותר כיף. פחות מרגיש בטוח, אבל יותר כיף.

פורסם

אכן 4 טורי. ההערה שלי "6 טורי" באה לתקן את ההודעה שלך שבה כתבת V6.

בנוגע לניהוג ולאיכות הנסיעה של רכב עתידי שעוד לא התחילו לייצר אותו, עדיף להמתין בסבלנות מאשר סתם לטחון מיים אבל באופן אישי, אני מאוד אתפלא אם דגמי הקצה של סידרה 1 עם ההנעה הקדמית/כפולה יציגו התנהגות ירודה, זה לא ממש ב DNA של היצרן.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

טוב לא צריך ללכת רחוק... הם התגלחו על מיני כבר כמה שנים טובות.

כנראה שהמיתוג והשיווק מספיקים והלקוחות החדשים של ב.מ.וו כבר לא מחפשים את ההנעה האחורית כמו שהם מעוניינים במסך הטאץ' והסמלון הכחול לבן.

פורסם
עכשיו כל ה M135 המשומשות, יקבלו לוי יצחק ועוד כמה אלפים ויותר.

ממילא במוו נמכרות בדכ מעל המחירון.

לכל מי שחושב שהנעה אחורית היא מילה נרפדת להנאה מנהיגה, אז צר לי. אני ממש לא מסכים.

ולא חסרות דוגמאות עכשיויות ולאורך ההיסטוריה בהם הנעה אחורית הייתה.. סתם. הנעה אחורית.

פורסם

לדעתי יש כאן איבוד של יתרון תחרותי, הנעה אחורית ומנוע 6 צילינדר זה דבר שאין לאף אחת מהמתחרות. מצד שני, לדעתי יש ספורטיביות הנעה קדמית טובות מהסדרה 1, לפחות בגרסאות שאני נהגתי ( 120 ו-125M).

פורסם
לדעתי יש כאן איבוד של יתרון תחרותי, הנעה אחורית ומנוע 6 צילינדר זה דבר שאין לאף אחת מהמתחרות.

טויוטה, ניסן.

ואם הדגם באמת יחסר בשוק, אני סומך על היפנים שידאגו למלא את הנישה, בדיוק כמו שעשו בזמנו עם מזדה מיאטה וטויוטה mr2 לסגמנט רודסטרים קטנים שנחשב למת.

ב.מ.וו הופכים את הדגמים שלהם להנאה קדמית (אני מאמין שאם סדרה 1 תצליח, דגמים גדולים יותר גם יעברו להנעה קדמית ומנוע רוחבי), כי כנראה הבינו שזה יותר כלכלי, ואת רוב הלקוחות לא באמת מעניין איזה גלגלים מזיזים את האוטו. אם אפשר לוותר על קומץ משוגעים לדבר לטובת פוטנציאל רווח, אז אין סיבה שלא.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ומה המתחרה של טויוטה לבמוו סדרה 1 עם הנעה אחורית ומנוע 6 טורי?

או המתחרה של ניסאן או שלומר אינפינטי בעצם שמציעה A קלאס בתחפושת?

עם המעבר של הE63 AMG להנעה כפולה בלבד, עכשיו הסדרה אחת עוברת להנעה קדמית, ויש כבר שמועות על הM5 שתעשה את אותו מעבר להנעה כפולה, נראה פה מהלך רוחבי להוציא את ההנעה האחורית ממכוניות יוקרה?

פורסם

e63 וגם m5 נהיו פשוט חזקות מדי ומסוכנות בצורת הנעה אחורית. מי שרוצה דריפטים עדיין יכול לקבל מצב של הנעה אחורית.הנעה כפולה של במוו אפשר לראות היום כבר x1 החדשה וגם במיני קאונטרימן .כנראה זו אותה שלדה של 1 הבא

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

בעידן של בקרות משיכה אני לא יודע כבר אם גם זה נכון.

מה שכן, בהנעה אחורית צריך פחות כוח מנוע כדי לנטרל את הגרר המושרה ולנהגים שחוזרים לגז בגסות בסוף הפניה זה יכול להוביל לבעיות שאין לאלקטרוניקה מה לעשות נגדן.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

כבר כמה שנים שאנחנו עוברים ממערכות בקרה לבטיחות למערכות בקרה כאמצעי עזר.

דוגמא קלאסית היא הפוקוס RS שעושה דריפטים מפגרים בלחיצת כפתור.

דווקא בעולם ה"בקרות אחיזה/משיכה כאמצעי עזר" לנהיגה ספורטיבית, 4X4 הוא ייתרון ולא חסרון.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...