Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

סיכום שנה ו-28K ק״מ עם גולף 1.6 MK4


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עברה לה שנה מאז שקיבלתי את הגולף שלי והחלטתי לעשות סיכום קצר ופירוט של עלויות האחזקה מהשנה החולפת.

אז קיבלתי את האוטו בדיוק לפני שנה פחות כמה ימים עם 126k ק״מ.

בהתחלה לא הייתי ממש מרוצה האמת, העיצוב של האוטו מעט ביאס אותי ורציתי משהו שנראה יותר צעיר, אבל עם הזמן התרגלתי ועכשיו אני חושב שהיא אפילו די נאה, רק חבל שאצלי יש צמיגים צרים שמכערים את המראה אבל כרגע מעבר מידה לא בא בחשבון.

בכל מקרה במהלך השנה גיליתי רכב נוח למדי, וכאמור עברנו יחד 28K ק״מ כמובן שרובם על כבישים בין עירוניים ככה שיש לי נסיון בנסיעות ארוכות ורבות.

הכיסאות נוחים, המזגן חזק יחסית ומוציא אוויר קר למדי, וכל עוד שומרים על מהירות מתחת ל-120 אין יותר מדי רעשים שחודרים לתא הנוסעים, מעל למהירות זה הסל״ד כבר גבוהה מאוד (מעל 4,000).

מבחינת היגוי אני לא מומחה גדול ואין לי נסיון על רכבים רבים אבל אני חושב שההיגוי בגולף צפוי יחסית, יש לה אחיזה טובה למרות הצמיגים הדקים (175ֿֿ/80/14), ולהגה משקל כבד יחסית.

בפניות יש זווית גלגול מורגשת, לפי דעתי נובעת בעיקר מהחתך הגבוהה מאוד של הצמיגים.

לפעמים נתקלים בתת היגוי קל אבל שום דבר נוראי מדי, למרות שלא מדובר במכונית שמאוד מזמינה לנהיגה מאתגרת, למרות שלא קשה לשמור על קצב גבוהה גם בכבישים מפותלים.

המנוע מרגיש בסדר, שום דבר לרוץ לספר לחברים אבל בשילוב עם הגיר הידני הרכב לא איטי מאוד.

 

דברים שהייתי משפר:

 

- הייתי שמח אם היה הילוך נוסף, הסל״ד בשיוט גבוהה מאוד מה שגורר צריכת דלק גבוהה אם נוסעים מהר.

- בעתיד אני מקווה להחליף לצמיגים במידה נורמאלית יותר ועל הדרך לשדרג את המראה של האוטו.

-אולי בעתיד ארפד מחדש את הגג ואת הדלתות מכיוון שהריפוד שם רופף.

 

 

דברים שהתקלקלו:

 

במהלך השנה לא היו בעיות גדולות, הבעיה היחידה המשמעותית היתה שהלכו שתי שטאנגות, אבל הצלחתי להגיע למוסך ללא גרר והטיפול היה זול.

בנוסף התקלקל הכפתור של החלון בצד הנהג, אז הזמנתי מאיבי תמורת כמה דולרים.

בעיה נוספת מעצבנת מאוד שלא עוברת היא רעידות מהברקסים, החלפתי כבר לפחות שלושה סטים של צלחות והרעידות חוזרות לאחר כמה אלפי קילומטר כל פעם, לדעתי מדובר בחלקים לא איכותיים כי אני לא מטגן את הבלמים.

 

עלויות אחזקה:

 

טיפול ראשון - 2,234 ש״ח

ישור קו כלל: החלפת שמנים, פילטרים, פלגים, דיסקים, סליל הצתה אחד, פילטר מזגן ואולי עוד כמה דברים.

 

טיפול שני - 630 ש״ח

כלל: שמן, פילטר שמן ואוויר, ונוזל קירור.

 

החלפת שטנגה: 123 ש״ח

 

בנוסף הוחלפה רבעיית צמיגים בעלות של 1120 ש״ח

 

צריכת הדלק היתה כ - 11 קמ״ל אבל אני לא נוהג עם רגל קלה על הגז.

 

 

סליחה על החפירה ומקווה שהמידע יועיל למישהו.

 MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual
 
 
 
 
פורסם

אחלה סיקור עם יתרונות לצד חיסרונות, כול הכבוד.

ובטח שזה תורם.

איזה שנה הרכב?

מה עלות ביטוח?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הייתה ברשותי בורה 1.6 ליטר 12 שנים, שזה בעצם גולף עם תא מטען נפרד.

ההגה הידראולי ומתקשר יפה עם הנהג.

הבלמים מצויינים.

מנוע 1.6 הרגיש לי חלש ליכולות השלדה.

 

מניסיון מחלות ידועות של הדגם הנ"ל:

פגוש קדמי מאוד עדין ולא חסין למדרכות.

מנגנון נעילה מרכזית שאוהב לעשות בעיות.

גיר אוטומטי פלנטרי בעל 4 הילוכים שמתחיל "לדפוק" אחרי 250,000 ק"מ .

ריפוד גג נופל אחרי מספר שנים ודורש הדבקה.

כוורת ממיר קטליטי נשברת אחרי 200,000 ק"מ בערך ויש להחליף את הממיר.

מיכל עיבוי מי קירור עלול להיסדק אחרי כ- 150,000 ק"מ ויש להחליפו.

 

מאוד ממליץ לך לטפל ברכב אצל רון. (מוסך רון)

הרכב לא צעיר וצריך טיפול מקצועי ומסור.

זמין 8)

פורסם

הרכב שנת 2002.

אם אני לא טועה הביטוח חובה עלה משהו כמו 2,500 לכל נהג מעל גיל 17.

papikian תודה על העצות, למזלי אצלי הרכב ידני, בנוגע לשאר הדברים אשים לב בהמשך.

אני לא מאיזור המרכז כל כך ואני מרוצה מהמוסך שלי בינתיים, אז כל עוד אין משהו גדול אמשיך בו נראה לי.

 MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual
 
 
 
 
פורסם

אתה עושה צ ג׳?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כן, שכחתי לציין כמובן שיש צד ג׳.

 MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual
 
 
 
 
פורסם

גם אני לפני כשנה וחצי כשחפשתי רכב מאוד רציתי גולף ידנית,אבל לצערי לא מצאתי אחת במצב שאהבתי.

 

זוכר שפתחת שרשור התחדשות,אמרתי לעצמי כזאת הייתי רוצה,אחלה של רכב תמשיך להנות ממנו :-D

  • 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

עברו כמה חודשים מאז הפעם האחרונה שעדכנתי.

הקילומטראז' עומד בימים אלה על כ-173,000 ק"מ ובינתיים אפס תקלות.

האמת שחששתי בהתחלה טיפה מהאמינות של הגולף בעיקר מהשנים האלה, תמיד יש מלא סיפורים על כמה שהרכבים האלה יקרים לתחזוקה והאמינות שלהם גרועה.

אני יכול לעדכן שלאחר כמעט 50K ק"מ מאוחרי ההגה של הגולף הרכב מראה אמינות גבוהה מאוד, הבעיה היחידה שנותרה היא רעידות מהברקסים, לא משנה כמה פעמים המוסך החליף את הצלחות הקדמיות לאחר כמה אלפי ק"מ הרעידות חוזרות.

כנראה שהפתרון יהיה לקנות צלחות מקוריות או תחליפויות איכותיות כמו בראמבו.

עוד דבר קטן וטיפונת מעצבן הוא שריפוד התקרה נפל סופית ועכשיו יש "אוהל" בתקרת הרכב, זה מפריע אסטתית וגם כשיושבים אנשים גבוהים מאחורה הריפוד נוגע להם בראש, מקווה לסדר את זה בקרוב.

אם מישהו מכיר רפד מומלץ באיזור המרכז או קרית גת אשמח לשמוע :-D

בנוסף נוצרו זמזומים עם הקילומטרים, אני מתכוון לנסות למצוא את מקורם בעתיד הקרוב...

בינואר היה לרכב טסט והוא חגג 14 שנים על הכביש, בטסט הגולף נכשלה על צמיגים קדמיים שחוקים, מסתבר שהיתה בעיית כיוון פרונט שגרמה לחלק הפנימי של הסוליה להשחק.

מכיוון שהיה צורך להחליף צמיגים קדמיים החלטתי כבר להחליף את כל הגלגלים ולשדרג לגלגלי 16 אינצ' עם צמיגים רחבים יותר, זה שידרוג שרציתי לעשות מאז שקיבלתי את הרכב ואני מרוצה מהתוצאה.

את הגלגלים קניתי ביד 2 מבחור שהחליף את הגלגלים באאודי TT שלו, אני חושב שהם מתאימים לגולף, תגידו את דעתכם.

דברים שאני מניח שיתפסו את העיין, הצמיגים הם אכן שקר סיני כלשהו, יוחלפו גם כן מתישהו בקרוב פשוט יש עליהם יחסית הרבה בשר והאמת שהאחיזה לא גרועה ביחס למה שהיה לי קודם לכן אני לא רץ להחליף.

עוד דבר זה שהצבע של הג'אנטים שרוף, אני שוקל לעשות פרוייקט פלאסטידיפ או צבע אחר, עוד נראה...

וכן המדבקה של המפלצת המציצה מאחור, אני מתוודה שראיתי את זה לפני איזה שנתיים אצל חבר פורום עם ולוסטר ומאז זה מציף את הארץ, להוריד / להשאיר?

דבר אחרון הוא המראות השחורות, לפני מספר חודשים גנבו לי מהאוטו את הכיסויי מראות וגם את האיתות אבל רק של צד שמאל :shock:, לא הספקתי עוד לצבוע את המראות מחדש.

תודה לכולם על ההקשה :)

 

שקד

 MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual
 
 
 
 
פורסם

נהנתי לקרוא (גם אני עם גולף דור 4 רק אוטומט 2003 2.0).

תוכל לקשר אותי לקידור איביי לקניית הכפתור של החלון גם לי נשבר אחד, בקופסת השליטה של הנהג לחלון הנוסע מקדימה.

 

שי.

פורסם

כן הג'אנטים היו במקור על TT שנת 2001 אם אני לא טועה, נראה לי שהם הדגם הכי פשוט שהגיע על הTT, והם בגודל 16 אינצ'.

בנוגע לפאנל כפתורים מאיביי פשוט תחפש vw golf mk4 window control panel או משהו בסגנון ותמצא

 MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual
 
 
 
 
×
×
  • תוכן חדש...