Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם.

בשבוע האחרון אני נוהג 170 ק"מ כל יום עם WAZE דולק כל הנסיעה.

הספידומטר מציג לי שאני נוסע במהירות 100 קמ"ש [לדוגמא], והוויז מציג לי שאני נוסע במהירות 85/90..

וזה העלה לי את השאלה, מה יותר מדויק? האם זה תקין שהספידומטר "מזייף"? האם היצרנים מכיילים את הספידומטר בכוונה שיציג 10 קמ"ש מעל המהירות האמיתית?

במילים אחרות, במידה ותנאי הכביש מאפשרים זאת, על איזו מהירות "לסמוך"?

פורסם

שאלה שנשאלה אינספור פעמים בפורום.

מד המהירות ברכב תמיד מכוייל כך שיציג מהירות גבוהה יותר מזו שבפועל. הנתון שיותר נאמן למקור כל עוד המהירות נשארת קבועה לאורך זמן הוא זה שיתקבל מה GPS.

פורסם

בצע חיפוש בבקשה בפורום לפניי שאתה פותח שרשורים בכללי (אתה משתמש חדש סביר להניח שיש לך עוד מלא שאלות), על רוב, אבל רוב הדברים שחשבת עליהם, נשאלו כבר ונענו כל כך הרבה תשובות וקישורים והסברים.

מיותר וסתם מספים.

קצת מוזר שאתה מקבל 85 לעומת 100.

אצלי על 100 זה 96 קמ"ש ב GPS, סטייה של 4% מקובלת בעולם הרכב למשל.

15% סטייה זה קצת מוגזם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...