Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מובילאי על מצב שקט, חוקי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

נמאס מהצפצופים של המובילאי, אני עוד יכול לחיות

על ההתראות הרגילות אבל הצפצוף החזק של חזית-אחור

מוציא אותי מדעתי ושלוותי.

הבנתי שלא ניתן להשתיק או להחליש את הצפצוף חזית-אחור

אבל ניתן להשתיק את כל המערכת

ושההתראה תהיה רק ויזואלית.

השאלה,

איך עושים את זה,

האם זה חוקי מבחינת הביטוח חובה.

תודה.

(אם זה לא שייך לאוף טופיק להעביר לכללי)

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם

עושים את זה על ידי לחיצה על אחד הכפתורים שעל המצלמה, מם הסתם התחתון. הבנים שלי עושים לי את זה לפעמים (אנילמדתי להתעלם וגם כך השמיעה שלי אבסולוט-נישט).

חוקי או א? לא יודע. לא בטוח שהמחוקק נתן את דעתו על הסוגיה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני חושב שאת הצפצוף החזק של חזית-אחור לא ניתן להחליש,

או להשתיק,

אפשר רק להשתיק את כל המערכת,ככה הבנתי,

לא מתאים לי להשתיק הכל.

פורסם (נערך)

אתה יכול לכבות את המוביליי, בלחיצה ארוכה על הלחצן האמצעי בחלק שתלוי מאחורי המראה. זה ייכבה את המערכת לחלוטין ולא יהיה שום צפצוף.

החסרון של זה הוא שבהנעה הבאה מוביליי יחזור לעבוד.

אני אישית חושב שמיותר לכבות אותה, כי בסופו של דבר היא שם עבורך. אם זה כל הזמן מצפצף זה אומר שאתה נצמד לאנשים, לא שומר מרחק, בולם באיחור.

תחשוב על זה

עריכה אחרונה על ידי timur2008

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

1. החוק מחייב שהמערכת תהיה מותקנת ברכב, אך לא מחייב כי המערכת תפעל.

2. חובת התקנת מערכת מובילאיי איננה רלוונטית כיום לרכב פרטי. החוק כיום מדבר בגדול על רכב מסוג אמבולנס, אוטובוס ורכב כבד (אני לא נכנס לפירוט אילו סוגים בדיוק מחוייבים).

3. החובה לגבי כלל כלי הרכב, ככל הנראה, תכנס לתוקף בינואר 2018.

הודעת משרד התחבורה :

http://bit.ly/2pm8KV4

הוראת נוהל רלוונטית :

http://bit.ly/2qnVwp9

פורסם

לא מיותר לכבות אותה, רמת הצפצופים השגויים גבוהה ומעלה את לחץ הדם. (אולי זה יותר טוב בגירסה החדשה, מה שלא עוזר לי כלל)

פעם אחת שקצת הצחיקה לפני שהתעצבנתי - אוטובוס אגד השתלב לפני עם פרסומת של אגד מרוחה מאחור - טקסט עם נהג מחייך. המערכת התחילה לצפצף שאני תיכף דורס הולך רגל.

אני נוהג מחושב (ברמה שהמערכת לא מצפצפת לי כלל בעניינים לגיטימיים) ומעריך את השקט. עם הצפצופים האקראיים הללו כל נסיעה היא סטרס. לא צריך את זה.

הדרך הנכונה לדעתי היא מערכת אקטיבית כמו שיש כבר שכמה רכבים עממיים היום, לא גרימת sensory overload לנהג שכבר כך רגיש לזה.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

תודה רבה.

אני חוזר ומציין שאינני רוצה להשתיק את כל המערכת,

רק הצפצוף החזק של חזית-אחור או להחליש או לכבות.

מכל מקום אהיה אצל מורשה מובילאי אחר החג ואבקש ממנו.

פורסם
אם זה כל הזמן מצפצף זה אומר שאתה נצמד לאנשים, לא שומר מרחק, בולם באיחור

או שהמערכת פשוט מכויילת גרוע, כמו בלא מעט רכבים. לא זכור לי מי ציין כאן בזמנו, שמערכת מדגם ספציפי (630, יתכן?) חפה מכשלי/סטיות כיול או שפחות תלויה בסטיות כיול.

לא ברור אילו רכבים מגיעים איתה.

פורסם

אני אישית חושב שמיותר לכבות אותה, כי בסופו של דבר היא שם עבורך. אם זה כל הזמן מצפצף זה אומר שאתה נצמד לאנשים, לא שומר מרחק, בולם באיחור.

תחשוב על זה

אתה קופץ ומסיק מסקנות לא נכונות.

אני לא ציינתי (אתה יכול לגולל) שזה מתריע כל הזמן.

בנסיעה של שעתיים יכול לצפצף סה''כ פעם אחת או פעמיים,

ללא שום אשם תורם שלי,אוטובוס משתלב וכו'.

צפצוף אחד כזה מרגיז אותי ומלחיץ את הבוסית ולפעמים גם את הגנרל הקטן,

וזה ממש מספיק.

בכוונה עשו את הצפצוף הספיציפי הזה חזק ללא אפשרות החלשה,

שיעיר נהג שנרדם חלילה.

לי זה לא מתאים,

בגדול למעט זה אין לי בעיה עם המערכת ואינני מעוניין לנתקה.

פורסם

בהגדרות שלה אפשר לשנות מתי היא תצפצפף שאתה מתקרב לרכב(ז"א כמה "שניות" לפני) ואתה יכול להגדיר כמה שניות שבא לך - תגדיר על המינימום האפשרי ואז היא תצפצפף רק שתהיה ממש ממש צמוד - בדיפולט היא ב6-7 הגדרות מאחורי ההגגדרה הכי נמוכה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
בהגדרות שלה אפשר לשנות מתי היא תצפצפף שאתה מתקרב לרכב(ז"א כמה "שניות" לפני) ואתה יכול להגדיר כמה שניות שבא לך - תגדיר על המינימום האפשרי ואז היא תצפצפף רק שתהיה ממש ממש צמוד - בדיפולט היא ב6-7 הגדרות מאחורי ההגגדרה הכי נמוכה.

כן זו האפשרות היחידה דומני.

בברירת מחדל היא על 8,הדרך היחידה היא לשים על המינימום,

שזה לא אפקטיבי,אבל מקל על בעית הצפצוף.

תודה noknok.

• תוכן חדש...