Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מובילאי על מצב שקט, חוקי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
הצפצוף החזק של חזית-אחור

מוציא אותי מדעתי ושלוותי.

יש התראות שווא למערכת הזאת. אבל הצפצוף החזק של חזית אחור - נדיר מאוד שזה לא לצורך (אם רכב כלשהו משתלב ונסגר המרחק מרכב שלפנים, לרוב זה צפצוף על אי שמירת מרחק, ולא הצפצוף החזק והמעצבן של חזית-אחור - הצפצוף שמפריע לך הוא הצפצוף של התראה על תאונה שהולכת לקרות).

אולי כדאי לך לשקול לשמור מרחק גדול יותר ולהתקרב לאט יותר לרכבים.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

יש לי מובילאי 630, וגם אני סובל מן ההתראה הצווחנית הזו של התקרבות לרכב מלפנים.

אני נוהג מאוד רגוע, ושומר מרחק יותר מהנהג הממוצע, ובכל זאת מדיי פעם המערכת "צועקת עליי" כל פעם שיש האטה בנתיב או שרכב השתלב מלפנים, ממש כמו "אמא פולניה" :-o

גם קרה לי פעמיים השבוע, שהתקרבתי באיטיות למעבר חצייה מרומזר שבו חצה הולך רגל, ואף על פי שהאטתי לכדי עצירה (ובאמת שלא הגעתי במהירות) המערכת צפצפה בפאניקה כאילו עוד רגע הולך לקרות אסון!

פורסם

אם המערכת רואה הולך רגל, היא מצפה לעצירה מלאה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...