Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דיברתי איתו בטלפון והוא אמר שאין בעיה, אם אני לא מרוצה אז נתאם צביעה חוזרת. אני יעדכן.

פורסם (נערך)

אם הרכב במצב מכאני טוב, ולא היתה פגיעה בשלדה - לתאונה הזאת אין משמעות, להבדלי צבע אין משמעות מסחרית . זה רכב ששווה פחות מ 30 אלף שקלים עם תאונת פחחות או בלי ( בשונה מקורולה מאותו השנתון שעולה כ 50 אלף ) . רק מבאס אסטטית, לא יותר מזה.

תסתכל על הלנסרים האחרים מאותו השנתון, במיוחד עם צבע מטאלי - רוב הרכבים נראים כאילו דחוף צריך לעשות להם צבע כללי.

אצל מיצובישי כנראה איכות הצבע המקורי ברמה ירודה או לא מתאימה לאקלים שלנו ( חום, לחות, שמש ישירה ). לא ראיתי אצל יצרנים אחרים פגמים כאלה בצבע מטאלי, אחרי 8 שנים, באופן גורף.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
הגזמת.

אני לא חושב שהוא הגזים. הוא אמר הרי שהוא לא ראה, אני מאמין לו. הפחחים שהוא מכיר/ראה/התעסק אתם כנראה לא מסוגלים ליישר רכב, או לוקחים על עצמם ליישר רכב שצריך לרדת מהכביש, ולא חסר כאלה. אני כן ראיתי רכבים שהחזירו למצב תקין, אבל בהחלט צריך לדעת לבחור את הפחח הנכון. אין הרבה טובים באמת.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אם הרכב במצב מכאני טוב, ולא היתה פגיעה בשלדה - לתאונה הזאת אין משמעות, להבדלי צבע אין משמעות מסחרית . רק מבאס אסטטית, לא יותר מזה.

תסתכל על הלנסרים האחרים מאותו השנתון, במיוחד עם צבע מטאלי - רוב הרכבים נראים כאילו דחוף צריך לעשות להם צבע כללי.

אצל מיצובישי כנראה איכות הצבע המקורי ברמה ירודה או לא מתאימה לאקלים שלנו ( חום, לחות, שמש ישירה ). לא ראיתי אצל יצרנים אחרים פגמים כאלה בצבע מטאלי, אחרי 8 שנים, באופן גורף.

מסכים איתך. לפני כשנתיים צבעתי את המכסה מנוע מיכוון שהיה עלעו כתם שמש גדול.

Sent from my LG-D858HK using Tapatalk

פורסם
אני לא חושב שהוא הגזים. הוא אמר הרי שהוא לא ראה, אני מאמין לו. הפחחים שהוא מכיר/ראה/התעסק אתם כנראה לא מסוגלים ליישר רכב, או לוקחים על עצמם ליישר רכב שצריך לרדת מהכביש, ולא חסר כאלה. אני כן ראיתי רכבים שהחזירו למצב תקין, אבל בהחלט צריך לדעת לבחור את הפחח הנכון. אין הרבה טובים באמת.

אוקי אתה צודק. כמעט כל רכב אחרי תאונה לא חוזר למצב לתקין.

בחייך, תהיה רציני.

אנחנו לא מדברים על כל מיני מצבי קיצון - מדובר על תאונות בעלות נזק קוסמטי בעיקרו כמו התאונה הזאת. לדעתי לגרוט את הרכב הזה זאת הגזמה.

לדעתך ולדעת פרנקוס זאת בהחלט החלטה נכונה.

נסכים לא להסכים.

פורסם

למקרה שלא שמת לב, דעתי לא זהה לדעתו של פרנקוס. אני פשוט חושב שהוא לא פגש פחח טוב.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אם הרכב במצב מכאני טוב, ולא היתה פגיעה בשלדה - לתאונה הזאת אין משמעות, להבדלי צבע אין משמעות מסחרית . זה רכב ששווה פחות מ 30 אלף שקלים עם תאונת פחחות או בלי ( בשונה מקורולה מאותו השנתון שעולה כ 50 אלף ) . רק מבאס אסטטית, לא יותר מזה.

אין שום בעיה עם הצבע של היצרנים, כי זה קורה גם אצל יצרנים אירופאים.

אני חושב שהבעיה זה חלק ממכוני השטיפות שמשתמשים בחומרים אגרסיביים, אנשים שמשתמשים בחומרים אגרסיביים (יש מחיר לשטיפה של רכב עם סבון כלים זול ומטאטא עם שיערות פלסטיק), אי יישום שכבת הגנה כלשהי (ציפוי/ווקס/אוטם צבע), אי דאגה לצבע (הסרת מפגעים מהצבע כגון לשלשת ציפורים או שרף עצים מיד כשרואים וכו').

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אנחנו לא נסכים. יש לי שני חברים באשדוד, גרים אחד ליד השני - לאחד היתה קורולה, לשני לנסר הדור החדש. אותו צבע מטאלי, שניהם לא טיפלו בצבע, שני הרכבים חנו בשמש ונסעו אותו קילומטראז' נמוך, בעיקר באשדוד. לקורולה צבע כמו חדש, ללנסר מכסה מנוע וגג התקלפו ברמות שלא נעים להסתכל על הרכב. מאז אני בכוונה מביט בלנסרים מטאליים - כולם דהויים ומקולפים, גם לנסר קלאסיק גם לנסר הדור החדש.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אנחנו לא נסכים. יש לי שני חברים באשדוד, גרים אחד ליד השני - לאחד היתה קורולה, לשני לנסר הדור החדש. אותו צבע מטאלי, שניהם לא טיפלו בצבע, שני הרכבים חנו בשמש ונסעו אותו קילומטראז' נמוך, בעיקר באשדוד. לקורולה צבע כמו חדש, ללנסר מכסה מנוע וגג התקלפו ברמות שלא נעים להסתכל על הרכב. מאז אני בכוונה מביט בלנסרים מטאליים - כולם דהויים ומקולפים, גם לנסר קלאסיק גם לנסר הדור החדש.

יש לי תחושה שהלאנסר של החבר שלך גם אני מכיר... בהחלט רכב זוועה מבחינת צבע .

הקורולות הרבה יותר עמידות .

אגב, רכב נוסף שמאכזב מבחינת צבע צטאלי הוא במוו דרך אגב.

פורסם

לנסר קלאסיק לבנה של העבודה שנת 07, מלא מכות חנייה וחלודה בגלל מכות, אבל קילופים אין...

גם בקורולות הישנות כמו שלי, הצבע הלבן מחזיק פיקס ואילו הצבעים האחרים דוהים מאוד ומתקלפים, כגון ירוק וכסף וזה מנסיון.

חוץ מזה, רכבים סוסי עבודה, לא צריך להרחיב.

• תוכן חדש...