Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תוך כדי נסיעה חטפתי פגיעה ישירה של ביצה ברכב,הבוקר.מאחר ויש סיכוי לתפוס את הזורק אשמח לשמוע דעות בנושא.

פורסם

כנראה ילדים.

נקה את זה מייד. אם ביצה מתקשה על הצבע של הרכב היא גורמת לנזק שלא ניתן להוריד אלא בצביעה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לא תופעה חדשה, אני וחבריי עשינו את זה כילדים מזמן, עם ביצי טריצרטופס.

הנהג האומלל היה מקשקש את הביצה על השמשה בקיץ, מסוכן ולא נעים.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

גם יתכן שזו איזו שכנה בנוסח הזקנה מקצה הרחוב שלנו שהיתה משליכה שקיות מלאות במבחר הפרשות על עוברים ושבים.

לחילופין, האופציה הנאיבית היא שזו ביצה שנפלה מאיזה קן.

פורסם
גם יתכן שזו איזו שכנה בנוסח הזקנה מקצה הרחוב שלנו שהיתה משליכה שקיות מלאות במבחר הפרשות על עוברים ושבים.

לחילופין, האופציה הנאיבית היא שזו ביצה שנפלה מאיזה קן.

דומה לזקנה הפסיכית שגרה מולי שזוקרת מבחר פירות העונה/זבל מהחלון ישר לרכבים מתחת.

לצערי אין יותר מדי מה לעשות כי היא באמת לא נורמלית.

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf Comfortline 2017

Volkswagen Golf GTI 2021

פורסם

חשבתי באמת על קישוט הרכב של בעלה (שגם הוא דיי פסיכי) אבל ויתרתי. אין לי כוח להתעסק בקקה וגם ככה הם אנשים מבוגרים ודיי חולים בראש, אני פשוט לא מחנה מתחת לחלון שלהם.

אגב, נדמה לי שפתחתי פה שרשור בעבר על "לכלוכים" מסתוריים על הרכב עד שבמקרה ממש ראיתי תפוז חצי אכול מתעופף לו מהחלון שלהם למדרכה.

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf Comfortline 2017

Volkswagen Golf GTI 2021

פורסם

למזלן של מני סובארו DL, הזקנה הערירית ההיא ז"ל היתה משליכה את שקיות ההפרשות על ראשי האנשים ההולכים על המדרכה... ידיה הרפויות לא צלחו את עוצמת התנועה הבליסטית הדרושה לצורך טיווח המכוניות שחנו בהמשך.

פורסם
מאחר ויש סיכוי לתפוס את הזורק אשמח לשמוע דעות בנושא.

לתפוס ולעשות מה? להשיב לו את ביצתו?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אחרי ביקור חוזר במקום-פסלתי את נושא הביצה שנפלה מקן או עורב,יש 4 דירות וגג שמשם כנראה מגיע המטווח.אעדכן בהמשך,תודה.

פורסם
לא תופעה חדשה, אני וחבריי עשינו את זה כילדים מזמן, עם ביצי טריצרטופס.

אני העדפתי את אלה של ברכיאוזאורוס. יושבת יותר טוב ביד לטעמי.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

פורסם
ויתרתי. אין לי כוח להתעסק בקקה

פנה לEscre1, הוא כבר יקשר אותך לקבלנית משנה שתתעסק בזה עבורך והנה פתרנו שתי בעיות!

הזקנה מקצה הרחוב שלנו שהיתה משליכה שקיות מלאות במבחר הפרשות על עוברים ושבים.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם
פנה לEscre1, הוא כבר יקשר אותך לקבלנית משנה שתתעסק בזה עבורך והנה פתרנו שתי בעיות!

פספסת את התגובה השניה שלי. יתרת הפרשותיה מוחזרה על ידי תולעים כבר לפני 20 שנה.

פורסם

אני רק יועץ, זאת כבר בעיה של המנהל פרויקט.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

• תוכן חדש...